ogromne.oko 15.09.09, 20:50 gdzie w łodzi fajne lumpeksy z dobrej jakosci ciuchami, niepowtarzalnymi, jakich nie ma w normalnych sklepach? z gory dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: lumpeksy 15.09.09, 20:54 gratuluję wyboru,już sama nazwa odstrasza lump...peksy;-) a przemysł odzieżowy POda i POmyśleć że kiedyś nim Łódź stała Odpowiedz Link Zgłoś
ogromne.oko Re: lumpeksy 15.09.09, 21:12 Mnie tam nic nie odstrasza, a wczesniej nigdy nic w zadnym nie kupowalam i chcialabym sie rozejrzec, moze cos sie trafi fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: lumpeksy 15.09.09, 21:28 ogromne.oko napisała: > Mnie tam nic nie odstrasza, nawet psia kupa w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: lumpeksy IP: *.toya.net.pl 15.09.09, 21:25 Wschodnia przy Narutowicza Odpowiedz Link Zgłoś
kikosia_5 Re: lumpeksy 28.09.09, 12:20 Ja dopiero niedawno odkryłam lumpeksy, a to za sprawą sklepu, który otworzyli niedawno koło mnie. Nazywa się Roban czy jakoś tak i mają naprawdę fajne rzeczy. I bardzo sympatyczne dziewczyny tam pracują, można sobie pogadać i zawsze doradzą, a co ważne jak w czymś źle wyglądam, to mi to szczerze mówią i nie wciskają na siłę, żeby podnieść sprzedaż. Naprawdę polecam. Jest waga i wycena. Sporo rzeczy nowych i z metkami. Ostatnio kupiłam super bluzę Pumy, nową z metką za 25 zł, a na wyprzedaży dżinsy Lee za niecałe 5 zł. :))) Cena wagi od 49 do 7 zł za kg. Aha, sklep jest przy ul. Organizacji WiN 8 (niedaleko rynku bałuckiego), między mięsnym a spożywczym, w ciągu sklepów, które są na parterze bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
lina-ewe Re: lumpeksy 30.09.09, 11:24 Skoro lumpeksy, to może też swap? stylio.pl/swap Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Wschodnia przy Pomorskiej 30.09.09, 14:34 Wschodnia przy Pomorskiej to zagłębie lumpeksowe - idąc od Pomorskiej w stronę Rewolucji napotkasz 5-6 sklepów po obu stronach. Odpowiedz Link Zgłoś