Gość: gosc IP: *.iwacom.net.pl 17.09.09, 00:01 zajrzyjcie na stronkę www.mpk.lodz.pl/files/wyniki.pdf najciekawsza jest stronka 2. Katastrofa zbliża się. HEHE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: złośliwe bydlę Re: fanom mpk lodz polecam IP: *.lodz.msk.pl 17.09.09, 17:40 Z czego się cieszysz? Miasto albo będzie musiało zapłacić, albo dać większe stawki za przejazdy. Zabraknie np. na zakup kolejnego poligonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki lopez Re: fanom mpk lodz polecam IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 12:09 W cuda wierzysz, że ktoś zwiększy środki w budżecie na komunikację? Naiwniak. Żaden z medialnie wojujących radnych, ani nikt z ekipy prezydenta, nie stanie w jej obronie. Łódzcy politycy to najwięksi wrogowie komunikacji zbiorowej. Dopóki tam nie będzie wsparcia, dotąd nie będzie lepiej. Bo Salomon nawet z pustego nie naleje. Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_76 Re: fanom mpk lodz polecam 19.09.09, 20:30 Stawka za wozokilometr płacona przez miasto MPK będzie systematycznie się zwiększać przez kilka kolejnych lat. Czy to oznacza że miasto będzie więcej wydawać na komunikację ? nie, w ten sposó będzie spłacany ŁTR, który był finansowany znacznie przez MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Próbowali znaleźć ostatnio. IP: *.prokom.pl 24.09.09, 14:34 Jedziesz za firko jeśli jesteś kierowcą. A potem kanar i mandacik. Po MPO kierowanym przez p. Kaźmierczaka - również nagrodzonego i również w ścisłej czołówce listy płac jak Wąsowicz, czas na MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_76 Re: fanom mpk lodz polecam 18.09.09, 22:06 Pomijając sensowność zakupu PKS-ów etc to obecnie straty jakie one generują w stosunku do wielkości firmy jaką jest samo MPK Łódź raczej nie mają wpływu na ogólną kondycję firmy. O jakiej katastrofie mówisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Jaka katastrofa? 03.10.09, 10:49 Po prostu wreszcie taka sytuacja zmusi władzę do pilnowania, czy korzystający z MPK płacą za przejazd. Do tej pory to olewano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Jaka katastrofa? IP: *.retsat1.com.pl 03.10.09, 11:19 Czy ty wiesz o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Jaka katastrofa? IP: 78.8.192.* 03.10.09, 11:47 On nie rozróżnia komunikacji publicznej i organizacji ttakowej od zakładu świadczącego usługi, w którym jest chora sytuacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skodabobas Re: Jaka katastrofa? IP: *.opera-mini.net 03.10.09, 12:08 Gość portalu: magik napisał(a): > Czy ty wiesz o czym piszesz? heheh no tak, a ty zawsze wiesz o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Jaka katastrofa? IP: *.retsat1.com.pl 03.10.09, 22:57 > heheh no tak, a ty zawsze wiesz o czym piszesz Przynajmniej tak mi się wydaje. Wiem, że niektóre moje wypowiedzi wzbudzają kontrowersję. Dla mnie jest to naturalne. Dla ciebie już nie? Nikt nie wie wszystkiego i o wszystkim. Wszak nie na próżno powstało powiedzenie, "jak coś jest do wszystkiego, to jest po prostu do niczego". Pozdrawiam Skodabobaska i inne niki pod którymi "normalnie" się ukrywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skodabobas Re: Jaka katastrofa? IP: *.opera-mini.net 03.10.09, 23:48 > Wiem, że niektóre moje wypowiedzi wzbudzają > kontrowersję. Tak, dlatego, ze albo nie umiesz sie wyslowic albo pieprzysz glupoty :) > Pozdrawiam Skodabobaska i inne niki pod którymi "normalnie" się ukrywasz. Ja tez pozdrawiam nicki pod ktorymi sie ukrywasz, hipokryto :D Odpowiedz Link Zgłoś