super-super 01.10.09, 08:53 Dwaj Panowie Hazardziści. I co dalej? www.dziennik.pl/polityka/article450197/Chlebowski_i_Drzewiecki_w_aferze_hazardowej.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iszkariota Uciekinier 01.10.09, 09:02 Właściwie to nie wiadomo co jest prawdą, a co zasłoną dymną, kto będzie podejrzanym, a którzy tylko pomówieni. Na razie pewne jest tylko jedno: Farfał przestał być p.o. prezesa telewizji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Uciekinier 01.10.09, 09:16 Przestałem to śledzić, nasza klasa polityczna to niedojrzałe dzieci bijące się wzajemnie z pomocą narzędzi demokratycznego państwa. Jestem zniesmaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
super-super Re: Uciekinier 01.10.09, 09:24 ... oczywiście, każdy dziecko w piaskownicy, stara się zagarnąć dla siebie jak najwięcej piasku, później to pozostaje u każdego dorosłego człowieka, do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Nasrałek Niesiołowski odmówił.... 01.10.09, 11:46 stwierdziwszy: srali muchy, będzie wiosna.Ziomal Drzewiecki jest wporzo i nic mu nie zrobicie, bo on orlików nabudował dla premieru Tusku, naszego Maraprimadonny. No ! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 09:29 Jakoś zupełnie nie jestem zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 09:35 Tiaa, rzuciłem okiem na te stenogramy w Rzepie i wyglada to śmierdząco. Czy było, czy nie było nadużycia prawa dwaj politycy z PO powinni dostac kopa w d... z polityki. Aż się flaki wywracają jak się słyszy Piterę, tą Nelli Rokitę PO. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 09:40 O ogorzałym Mirku z naszego miasta mówiło się tu nie raz, raczej nigdy pochlebnie. O złotoustym burmistrzu Glebie Chlebowskim wiele mogą powiedzieć mieszkańcy Żor. Zwłaszcza o stanie finansów miasta jakie pozostawił po sobie. Szkoda słów. Tylko naiwniaki mogli ufać, że ta ekipa chce czegoś więcej jak kręcić lody dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 09:44 Kazda ekipa kręci lody, ale niektórzy są głupsi od innych i dają się złapać. Przy okazji sami siebie ośmieszają i partię, którą reprezentują, zdradzając swój rozwój emocjonalny, intelektualny i moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 10:00 No widzisz, i znów nie mogę się z Tobą zgodzić. Z jednego powodu. Piszesz: Kazda ekipa kręci lody, ale niektórzy są głupsi od innych i dają się złapać. Otóż mam głębokie przekonanie, że nie każda formacja dążąc do władzy ma na względzie wyłącznie napchanie własnych kieszeni. Domyśl się o kogo mi chodzi. I dodatkowo: jak znam życie i nasze merdia, to zacznie się (właściwie już się zaczęło, słuchałem rano trochę TłOK FM i luknąłem na WSI, znaczy TVN24) rozmydlanie sprawy, tłumaczenie winnych, którzy chcieli dobrze, tylko im nie wyszło i takie tam. Pod wieczór albo i już popołudniu odpali się Palikota, który "zgrabnie" skieruje uwagę publiki na boczny tor, a w finale wyjdzie na to, że de facto winnymi całej sytuacji są... Kaczyńscy, no bo wiadomo, to całe CBA, ten Kamiński, ten agent przystojniacha i w ogóle. Jak nie, jak tak? Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 10:16 Jedni kręcą lody w celu załatwienia prywatnych interesów, inni kręcą lody, by w sposób dyktatorski zaspokoić własne ego. Nie wiem co gorsze dla kraju. Ja w póki co udaję się na emigrację wewnętrzną ponieważ nie widzę postaci, które czują się państwowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 10:21 Własnie, a propos tej drugiej kategorii polityków polecam obejrzenie wywiadu z Czumą: Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 11:49 Obejrzałem właśnie konferencję prasową Czumy i Zalewskiego. Twierdzę, że tak pokrętnego ministra sprawiedliwości (o prokuratorze krajowym nie wspomnę) w Polsce jeszcze nie było. No może dorównywał mu tylko Kalwas. To jest bardzo niezborny człowiek (żeby nie walnąć dosadniej), on potrafi zaprzeczyć sobie w jednym zdaniu. W każdym razie postanowili iść w zaparte, bez żenady rano w radiu gadał o niewinności panów C. i D. (co de facto jest wywarciem nacisku na prokuraturę w celu "odpowiedniego" prowadzenia tej afery), a na konferencji stwierdził, że nie zna sprawy, bo nie otrzymał wszystkich dokumentów z CBA. I takie tam. Słowem: dno. I kilo mułu na dokładkę. Odpowiedz Link Zgłoś
super-super Re: By żyło się NAM lepiej 01.10.09, 09:58 ... i udało się PO - CHLEBCOM, teraz będziemy płacić, za PO - wszechne machloje ludzi nieodpowiedzailnych... Odpowiedz Link Zgłoś
super-super Re: Hazardziści 01.10.09, 10:11 Wstrzemięźliwi są w tej sprawie posłowie koalicji, którzy podkreślają, że w obecnej chwili mamy do czynienia z bardzo enigmatycznymi i lakonicznymi informacjami, na podstawie których trudno formułować szersze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert z lodzi te przekrety na hazardzie to pikus w porownaniu IP: 91.193.160.* 01.10.09, 11:47 z tym jaka kase przekreca przy organizacji euro 2012 budowa stadionow drog hoteli itd to bedzie przekret stulecia a skala jego zatrzesie calom unia ,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To są duże i trwające od dawna przekręty IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 11:55 www.racjonalista.pl/kk.php/s,6390/q,W.oparach.podejrzen.i.korupcji Odpowiedz Link Zgłoś
super-super Niewiniątka 01.10.09, 12:53 Mirosław Drzewiecki i Zbigniew Chlebowski są niewinni, nie zobaczyłem żadnych wartościowych dowodów na winę tych osób - oświadczył minister sprawiedliwości Andrzej Czuma, odnosząc się zarzutów CBA ws. nieprawidłowości przy pracach nad projektem nowelizacji ustawy o grach i zakładach wzajemnych. Jednocześnie prokuratura zażądała od CBA uzupełnienia dowodów w tej sprawie. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
news-live Re: Hazardziści 01.10.09, 15:06 super-super napisała: > Dwaj Panowie Hazardziści. I co dalej? > > > www.dziennik.pl/polityka/article450197/Chlebowski_i_Drzewiecki_w_aferze_hazardowej.html Odpowiedz Link Zgłoś
paralentum Ale to już szczyt 01.10.09, 15:09 www.tvn24.pl/-1,1621976,0,1,min-sportu-zaprzecza-wlasnym-dokumentom,wiadomosc.html nic dodać, no nic. Odpowiedz Link Zgłoś