Dodaj do ulubionych

Była szefowa łódzkiej policji skazana

IP: 82.160.128.* 07.10.09, 23:36
Szanowna Pani Redaktor: Jan K. NIE jest LEKARZEM!!!!!!!
posiada doktorat w zakresie medycyny, ale nie jest LEKARZEM!!!!
Obserwuj wątek
    • kulturzentrum ta żydowska banda w Tomaszowie Mazowieckim 08.10.09, 06:04
      oni mnie znowu skazali, teraz już zaocznie; ja siedziałem sobie spokojnie we
      Frankfurcie nad Menem od 1982 roku na azylu politycznym jako Polak polskiej
      narodowości i obywatel tylko polski, a ta żydowska banda w Tomaszowie
      Mazowieckim w zeszłym roku oskarżyła mnie fałszywie o kradzież dzieciom piłki
      do gry w piłkę nożną i skazali mnie zaocznym wyrokiem sądowym, który teraz
      muszą odwołać, bo ja nie mogę sobie pozwolić im na likwidację w ten sposób
      Mojego Polskiego Narodu.

Bo za dużo się w Polsce ludzi zatrzymanych przez Policję i siedzących
      niewinnie we więzieniach wiesza, a z wnioskiem o unieważnienie tego wydanego
      znowu ze zwykłej zemsty wyroku, może wystąpić z powodów formalnych tylko
      Minister Sprawiedliwości i Prokurator Generalny Andrzej Czuma, były emigrant
      ekonomiczny w Ameryce, przywieszony przez długie lata w USA przy jakiejś
      polonijnej organizacji.

Ja się do tego Ministra Czumy cały czas zwracam z różnymi pismami, po starej
      znajomości (bo jak ja pracowałem w Solidarności w Katowicach jako dziennikarz,
      to on był podwieszony przy naszej organizacji), ale on teraz chyba ma tylko w
      tym wszystkim taki sam interes, jak w zniszczeniu Warszawy w 1939 roku miał
      inny Czuma, który wolał wysłać tysiące niewinnych, cywilnych Polaków na pewną
      śmierć, a stolicę Narodu Polskiego skazać na zburzenie, zamiast poddać ją jak
      np. Francuzi poddali Paryż, i obeszło się bez niepotrzebnych strat w ludziach.

A popatrz tylko, ile dzieł sztuki się przy tym zachowało, nie tylko Luwr.
      Giocondzie włos nie spadł z czoła. Taka to jest ta niepolska polityka, od
      której głowa Polaka boli. Taka jest niestety Polaka dola, żeby się musiał
      tylko nieustannie tłumaczyć, dlaczego jeszcze żyje.

A ja myślę, Wilhelmie, że w tym musi być jakiś interes, żeby się Polak na
      emgracji tułał prawie już trzydzieści lat, a w Polsce, żeby się panoszyła
      wszędzie żydowska hołota.

Z Panem Bogiem
      Twój Stefan
      tomas.blox.pl/
      • Gość: gosc Re: ta żydowska banda w Tomaszowie Mazowieckim IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 10:05
        ale bełkot,czy ty jestes zdrowy psychicznie?????
    • and_nowak Emerytura? 08.10.09, 08:50
      Tym właśnie różni się praca w policji od pracy np. w sklepie. Policjant nie
      płaci składek emerytalnych (czyli nasz indywidualne konta zasilają policję) i w
      sile wieku ma wolne do końca życia.
      • Gość: enerty-młody Re: Emerytura? IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 13:02
        zazdrościsz, co? trzeba było wstąpić do służby i tyrać na gwizdek świątek piątek i szczekać jak ci każą, taż byś miał emeryture jak byś dożył, pozdrawiam
        • and_nowak Tyrać? 08.10.09, 17:24
          Gość portalu: enerty-młody napisał(a):

> zazdrościsz, co? trzeba było wstąpić do służby i tyrać
          > na gwizdek świątek piątek i szczekać jak ci każą, taż
          > byś miał emeryture jak byś dożył, pozdrawiam

Ty to widzę HUMORYSTA ;-)
          Tyrać w policji - zabawne.
          Co do świątku-piątku - kasjerka w sklepie ma to samo, kierowca MPK i tysiąc
          innych zawodów. Niektóre niebezpieczne (np. kierowcy).
          W każdym z nich obowiązują SKŁADKI EMERYTALNE i normalny wiek emerytalny.

Chodzi mi tylko o RÓWNE ZASADY. Pensji nie zazdroszczę.
          Powiem więcej: jestem za podwyżkami wynagrodzeń dla Policji.

Bo za marne pieniądze dostajemy marnych policjantów, obiboków. A jak się zacznie
          płacić, to będzie można wybierać lepszych kandydatów i wyrzucać nierobów. No, z
          tym ostatnim to by trzeba trochę przewietrzyć koterie i układziki...
          • Gość: emeryt Re: Tyrać? IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 18:35
            Andy, ty nie wiesz o czym piszesz, więc nie zabieraj głosu, w teorii to zawsze wygląda różowo, w praktyce już gorzej. Procen żywych emertyowanych kasjerek, kierowców itp, jest dużo większy niż młodych emerytowanych policjantów, więc bilans wychodzi na zero. Co do układzików, kumoterstwa w policji to zgadzam się z Tobą w 100% nie umiejetności lecz znajomości i tak zamiast rasowych gliniarzy mamy zastraszonych biurokratów i szowinistów. Pozdrawiam spokju i bezpieczeństwa życzę :-)
      • Gość: janek Re: Emerytura? IP: *.sieradz.vectranet.pl 09.10.09, 10:14
        and_nowak - siroto boża! Wasze indywidualne konta oczywiście nie zasilają policji, wojska, straży granicznej czy strażaków, bo z jakiej racji, skoro te zawody mają emeryturę płaconą z budżetu, który wcześniej po prostu nie pobiera od nich składek, a czyni tak z prostego powodu - tak jest po prostu taniej!!! Nie potrzeba kolejnej armii urzędasów do obliczania kładek 100 tys. policjantów, 150 tys. wojska, kilkunastu tysięcy strażaków strażników granicznych i tysięcy funkcjonariuszy innych służb, z CBA jego szefem Mariuszem. K. i czułym Tomaszem włącznie!!! Natomiast indywidualne konto oczywiście zasila setki zielonych pałaców PZU i setki tysięcy urzędasów w nich „pracujących”…
        • and_nowak Re: Emerytura? 09.10.09, 14:37
          Siroto Janku!
          Moje pieniądze trafiają do ZUSu (i budżetu) i z tych właśnie źródeł są
          finansowane obecne emerytury. Jednakże kasjerka płaci na ZUS, a policjant NIE.
          Podobnie jak np. górnik. Tzn. górnik płaci, ale krócej bo wcześniej przechodzi
          na emeryturę. Powinien płacić więcej.

A co do armii urzędników i uproszczenia - to właśnie jest bzdura. Nauczycielki,
          urzędnicy - setki tysięcy ludzi płacą na ZUS, choć ich składki pochodzą z
          budżetu. Dlaczego w przypadku policji "opłaca się uprościć system" ???
          A może to uproszczenie wprowadza wyjątek, ergo KOMPLIKUJE system?
          Bo dla komputera dorzucenie kilkunastu tysięcy pacjentów nie stanowi problemu.
          Dorzucenie kolejnych "IFów" i wyjątków komplikuje system.
    • Gość: Bogusław Była szefowa łódzkiej policji skazana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 15:35
      Pani Aldona Kostrzewa wyłamała się z układu i została oskarżona.
      Boże jak nam brakuje takich policjantów, prokuratorów czy sędziów.
      Obecnie to układ , układ spadek Magdalenki.
      Oskarżeni powinni być ci co tuszowali.
      Sędziowie prokuratorzy bronią przestępców.
      and_nowak 08.10.09, 08:50 przeczytaj dziesięć razy artykuł i
      podejmij polemikę lub się nie wtrącaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka