Dodaj do ulubionych

Jaj się "odkochać"???

02.04.12, 22:04
Co ja mam robić???
Na zabój sie zakochałam w o rok starszym chłopaku... było by nawet ok- podobne zainterezowania itd...Tylko to się ciągnie już od roku, dzielą nas 2 ulice, jeździmy zarem autobusem, widzimy się w szkole, ale co z tego jak jeszcze nie gadaliśmy w realu, na żywo?!
Piszemy i zaczepiamy się na fb, a dziś dał jasno do zrozumienia że nie chce się ze mną zobaczyć... więc moje pytanie brzmi : Jak się odkochać????
Obserwuj wątek
    • drabina Re: Jaj się "odkochać"??? 03.04.12, 09:38
      Wiesz chyba dobrze, że to nie jest łatwa sprawa, prawda?
      W zasadzie to nie wiem jak Ci odpowiedzieć. Po prostu zajmuj się czymś. Jak lubisz rysować to rysuj, jak malować to maluj. Rób coś co lubisz robić, ale kiedyś np. nie miałaś na to czasu. Spotykaj się z przyjaciółmi. Może chodź na jakieś kółka poza szkolne? Jest duża szansa, że tam kogoś poznasz i zakochasz się ponownie, ale tym razem trafnie.big_grin
      Po prostu chodzi o zajęcie czasu, żebyś nie siedziała bezsensownie w domu i myślała tylko o nim.

Mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam. kiss
    • womeninblack. Re: Jaj się "odkochać"??? 07.04.12, 22:25
      Nie ma sposobu na odkochanie. Potrzebny jest czas. To on leczy rany, nikt inny.
    • julka_18 cały czas myśl o wadach 13.04.12, 11:05
      .
    • monik4 Re: Jaj się "odkochać"??? 13.04.12, 12:05
      to trudno będzie ;D
    • jestemgimbusem_ Re: Jaj się "odkochać"??? 15.04.12, 16:33
      Do nauki... jesteście przyszłością tego narodu. Do nauki!
    • ania040995 Re: Jaj się "odkochać"??? 15.04.12, 20:20
      W moim przypadku był tak że byłam nieszczęśliwe zakochana przez rok,i w koncu powiedziałam sobie że nie będę marnować życia,i sama siebie psychicznie okaleczać z powodu jakiegoś chłopaka.
      Moja rada jest taka żebyś pomyślała o wszystkich przykrych chwilach z nim,i jak już poczujesz tą złość to odetnij się od niego,nie zaczepiaj go na fejsie,nie pisz a jak on napisze popisz 5 min i powiedz ze musisz iść..okej ja wiem to jest trudno,ale jak odmówisz pierwsze 3x potem wejdzie Ci to w rutynę i nie będziesz cierpieć.Jak go widzisz to powiedz "cześć" czy coś bo tak chamsko z deka ale tak z niechęcią.Gadaj z innymi chłopakami,wychodź z przyjaciółmi i baw się.A obiecuję że Ci przejdzie,tylko musisz naprawde tego chcieć. smile
    • onlycocochanel Re: Jaj się "odkochać"??? 15.04.12, 21:09
      Kochana, nie masz pojęcia czym jest zakochanie. To tylko zwykłe zauroczenie. Żeby kogoś pokochać trzeba z tą osobą obcować przez bardzo długi okres czasu.
      Z takim zauroczeniem poradzisz sobie w miarę szybko, nie myśl o nim i zamiast szukać miłości pozwól aby to ona Cię znalazłasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka