Dodaj do ulubionych

Łódź klubowa

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.01.04, 19:14
wywiad spozniony o jakies 1.5 roku.... hi hi hi... i kto o tym mowi :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Bywalczyni Re: Łódź klubowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 19:23
      Bo to nie wywiad,tylko bezczelne promowanie się klubu dziennikarki,który ani
      nie jest dobry,ani nie jest ciekawy.Byłam ze dwa razy i starczy.O wiele
      bardziej żałuję ,że nie ma Forum Fabricum,a nie cieszę się ,że taki knot
      powstał.
    • Gość: Prot @ plart.org Re: Łódź klubowa IP: *.lodz.mm.pl 19.01.04, 20:57
      no ja jestem w szoku... pomijajac fakt konkretnego lansu to najwieksza salwe
      smiechu wywolalo stwierdzenie co jest w lodzi popularne: "smolik, novika (na
      ktorej koncert w blu przyszly 4 osoby - fakt niepotwierdzony, jednak mozliwy) i
      reni jusis, ktorej koncerto-impreza odbyla sie w riposcie, a czego wogole nie
      ma: house & techno.
    • Gość: ndr @razorpoint.pl Re: Łódź klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 22:54
      Megabzdura. Tak to jest jak się rozmawia na temat klubbingu z osobami, które
      ten klubbing widziały chyba na rysunku w książce. Dawno tak się nie uśmiałem z
      czyjejś niekompetencji, naprawdę. Najchętniej napisałbym do tego solidne
      sprostowanie, ale wiedząc że takowa nie ma szans na publikację - daruję sobie.
      Następnym razem proponuję rozmawiać z osobami w jakikolwiek sposób związanymi z
      łódzkim klubbingiem - na przykład z chłopakami z Sonic Trip albo Weekendersami.
      Z tymi którzy organizują imprezy klubowe na które przyjeżdżają ludzie z całej
      Polski, vide ostatnia wizyta Johna B - a nie z pseudo-ekspertami, którzy swoimi
      wypowiedziami ośmieszają samych siebie.
      • Gość: dizzy Re: Łódź klubowa IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.01.04, 23:32
        amen.
        • Gość: timeless Re: Łódź klubowa IP: *.vline.pl 20.01.04, 11:54
          mnie zastanawia o jakiej Lodzi mowi ta pani bo napewno nie o tej w ktorej
          mieszkam :)

ten artykul zajmie pierwsze miejsce w moim rankingu "co nowego dowiedzialem
          sie o klabingu od Mediow "

drugie miejsce zajol Rower Blazeja

• Gość: dasd Re: Łódź klubowa IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.01.04, 23:50
      i tutaj najpierw duzo smiechu
      nie ma hausu? a w Blu to co jest?
      artykul jest calkowita bzdura
      sa kluby w Łodzi ktore graja muzyke od a do z no z malymi wyjatkami
    • Gość: Lansberg Re: Łódź klubowa IP: *.hrz.uni-kassel.de 20.01.04, 00:23
      No co za bzdury! Buahahahahahahahahahahah, nie jestem nawet z Lodzi, ale co
      tam, buahahahaahahahahahahahah, no niezla kobita, niezla.
    • Gość: dub_U Re: Łódź klubowa IP: *.retsat1.com.pl 20.01.04, 00:44
      nie no ... co za pierdoŁy !! PrzedziaŁ wiekowy 28 - 35 Lat ?! W którym LokaLu ?!

W Łodzi nie ma house i popuLarna jest Novika ? przecież to zaprzecza samemu
      Sobie !!
      Pani Kochana, niech Pani się zastanowi, co Pani za bzdury wypisuje, bo to jest
      śmieszne i żaŁosne zarazem.
      • Gość: malkA:) Re: Łódź klubowa IP: *.icpnet.pl 20.01.04, 11:27
        czytam...czytam...czytam...i okazuje się ze o clubbing ta Pani to chyba tylko
        sobie coś poczytała i to w niewiarygodnych bardzo źródłach!!!!
        naprawde stek BZDUR!!!! przedział wiekowy, który Pani podaje to chyba pobożne
        życzenie, zwaszcza szanownych rodziców!!!!
        natomiast preferencji muzycznych, które wg, tej Pani to Novika, Smolki...NO
        COMMENTS!!!!
        wspomina Pani o Fanaberii i naprawde nie Pani pojęcia jaka muzyka jest tam
        prezentowana!!!
        Następnym trazem radze się poinformować u wiarygodnego źródła, zanim opublikuje
        się takie BZDURY!!!!!!
    • Gość: mas.. Re: Łódź klubowa IP: *.rainbow.net.pl 20.01.04, 02:36
      hahaha
      oto jak wyglada lodzki clubbing w opinii osoby nie clubbingujacej
      masakra
      • Gość: zvier_dnb-pl Re: Łódź klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 08:24
        ehmm...

Ej o czym wy mowicie... nieznacie sie... ten artyqo0l jest napisany pshez
        specjaliste... A czy wy mozecie sie uznac za takich specjalistow?? nie!!
        dlaczego?? bo nie chodzicie na wixy dla bogatych 30latkow!!!!!

i wszystko pshyshlo z wawy!!!

buahahahhaahhahaahahhahahhaha (post oczywiscie z wielka ironia w pismie ;])
    • Gość: mr x Fanaberia i muzyka klubowa?!! Ha ha ha!!! IP: *.p.lodz.pl 20.01.04, 09:53
      Ha ha ha! To chyba zart! Tam leci wieksza tandeta niz w wiesniackiej snapsie
      na lumumbowie. Gust muzyczny wlascicielki i stalych bywalcow tego "elitarnego
      klubu" to dno! Bylem w tym klubie tylko raz kiedy rzeczywiscie byla impreza
      klubowa (gral sonic trip) ale niestety nie bylo ludzi... :( ŁODZI POTRZEBNA
      JEST RADIOSTACJA KTORA BEDZIE PROMOWAC KULTURE KLUBOWA a nie Eska i GW
      promujaca tandetne kluby w stylu riposty i fanaberii ktorych poziom mozna
      przyrownac do bialych skarpetek do garnituru!
      • Gość: pare zdań Re: Fanaberia i muzyka klubowa?!! Ha ha ha!!! IP: *.wsinf.edu.pl / *.wsinf.edu.pl 22.01.04, 09:08
        A mi to pasuje!
        po co promocja, po co bezsensowne pieprzenie i reklamowanie?....
        wszystko sprowadziłoby sie do komercjalizacji całego nurtu clabingowego i
        zwiażanych z nim "podziemnych" styli muzycznych...
        To by było dopiero dno jakby na imprezy klubowe, oprócz dresiarzy i innych
        niokreslonych osobników których coraz więcej przybywa (niestety, ale to inny
        temat) w dobrych klubach zaczęli sie pjawiać lansiarze i zupełnie przypadkowe
        persony, które ptzyszły posłuchać "NOWIKI!!!". A takto zjawią sie raz, bo
        promocja działa, Nowiki nie będzie....i drugi raz nie przyjdą. W ten sposób
        scena clubbingowa pozostaje nieprzeniniona i nieokreślona dla masy, której
        celem jest lans! lans! lans!.
        • Gość: mr x Re: Fanaberia i muzyka klubowa?!! Ha ha ha!!! IP: *.p.lodz.pl 22.01.04, 12:30
          OK. Tylko efekt tego jest taki ze jezeli chcesz sobie w jakis weekend (np.
          ten) pojsc na impreze z fajnym klubowym klimatem to masz do wyboru swiecace
          pustkami Bagdad i Soda albo fajna imprezownie Piekarnie tyle ze 140km stad... :
          ( Wystarczy dobry selekcjoner na wejsciu i nie bedzie dresiarni a dobra
          promocja przyciagnelaby mase fajnych ludzi w normalnym wieku (25 -30 lat), a
          tak "elitarnym" klubem w lodzi jest wiesniacki Cabaret.
          • dziad_borowy Re: Fanaberia i muzyka klubowa?!! Ha ha ha!!! 22.01.04, 13:01
            Gość portalu: mr x napisał(a):

> OK. Tylko efekt tego jest taki ze jezeli chcesz sobie w jakis weekend (np.
            > ten) pojsc na impreze z fajnym klubowym klimatem to masz do wyboru swiecace
            > pustkami Bagdad i Soda
            No wlasnie, czas swietnosci Sody minal niestety. Gdziez te pierwsze imrezy? Co
            nie przeszkadz, ze niedlugo znow sie wybiore kontrolnie. Sa tam jeszcze stada
            drechow, ktore uznaly, ze to wlasnie w tym lokalu dobrze jest sie pokazac?
            Dzierżbór!!
            • Gość: mr x Re: Fanaberia i muzyka klubowa?!! Ha ha ha!!! IP: *.p.lodz.pl 22.01.04, 13:52
              Dlatego w Lodzi jest potrzebna "Radiostacja" i selekcja przy wejsciu do
              normalnych klubow. Dresy to ostatnio kaliska sobie upodobaly jak trzecie
              pietro otworzyli... :(
    • Gość: Zbój Re: Łódź klubowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 10:12
      Ludzie zlitujcie sie!Co to za wywiad?Serce peka jak to czytam.Novika popularna
      w lodzi no nie badzcie smieszni.O prawdziwym cllubingu to autor moglby sie
      przekonac odwiedzajac odpowiednie kluby a nie jakis ,,Prl,,
    • Gość: Minnie Re: Łódź klubowa IP: *.toya.net.pl 20.01.04, 11:17
      Kochani, pani taka fajna, taka 'trendy' i taka obeznana......a Wy tak nieładnie
      po niej jeździcie......założe się, że to zazdrość przez Was przemawia ;P

pees. a z tą Noviką.....ufff szkoda gadać
    • Gość: jah kaffarah gdzie ziemia wypluwa takie wynalazki jak ta pani?? IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 20.01.04, 14:09
      Ty , dziołcha wez wyluzuj z tymi tabletkami na bujną fantazje .Co za idiotka.
      Wiesz ze jestes głupia?? I sama sobie zaprzeczasz? Wybiórczej juz nie kupuje
    • Gość: Mr. T Re: Łódź klubowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.04, 14:23
      Pisanie bzdur czy niekompetencja jest według mnie uzasadniona. Widzicie,
      osoba, która tutaj odpowiada nie wie, że muzyka to ne tylko techno czy house.
      Nie wie o innych, znacznie ciekawszych gatunkach muzyki elektronicznej. Tym
      samym nie ma pojęcia o clubbingu, ponieważ po prostu to nie dla niej! Nie
      zniosłaby czegoś takiego, gdyby poszła załóżmy na Drum'n'Bass czy Acid!!! Jest
      po prostu wiekowa, z przykrością to muszę stwierdzić, ale prawdę trzeba
      głośić. :] Ponadto nie wiem, kto jest odpowiedzialny za takie pisanie
      głupot... Novika, Blue Cafe... Boże... Może pismaki w końcu pojmą, że muzyka
      elektroniczna rządzi się innymi prawami, że ta muzyka po prostu jest
      zbyt "nowa" dla chociażby tej kobiety.
    • dziad_borowy Re: Łódź klubowa 20.01.04, 14:55
      Po 1. Ladnie sponsorowany artykul. Kazdy juz wie gdzie wypada chodzic, a jak
      tam nie chodzi to nie jest trendy hehe Po 2. Nie przesadzajmy ze lodzki
      clubbing rozwija sie w takim zawrotnym tempie, bo sie nie rozwija. Po 3. Moze
      Violi pasuje klimat imprez podstarzalych kolezkow z Klubu Biznesu plasajacych
      do Ble Cafe. Mi akurat nie pasuje. Po 4. Mi pasuje klimat dobrej imprezy
      housowej, a tego nie uswiadcze w lokalach wymienionych przez ww Viole, w ogole
      w Lodzi malo jest takich lokali, a jak sa to krotko np. Produkcja. Po 5. Nie
      mowmy juz o Novice, bo ta akurat housu spiewac nie potrafi i na impreze sie nie
      nadaje bo psuje klimat. Naprawde nie wiem skad ta kobieta sie wziela i dlaczego
      zrobiono ja na taka "osobistosc" hłehłe. Po 6. Jezeli "Łodz klubowa" to
      grzechem jest pominiecie drumow, bo w łodzi panuja. Po 7. Nie mowie, ze mi sie
      to podoba ale przyjmuje z pokora:-))) A po 8. i ostatnie musze przyznac Violi,
      ze dwie imprezy, przez nia organizowane w Funaberii 2 byly przepyszne i za to,
      nie ukrywam, jestem Jej wdzieczny. Amen
      Dzierżbór!!!
    • Gość: fraq Re: Łódź klubowa IP: 5.1.* / 199.67.140.* 20.01.04, 14:55
      kto to jest wogole ta Wioletta Paprocka !!! i co ona za brednie opowiada !!!
      moze ona jest z jakiejs innej Lodzi. dziewczyno zbudz sie i otworz oczy !!!!
    • Gość: Gosc_:) Re: Łódź klubowa IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.01.04, 15:15
      Zacznijmy od tego ze kazdy sie bawi w klubach na jakie go stac... Po drugie jak
      mozna mowic ze w lodzi nie ma Housu!!! znam przynajmniej w lodzi 3 kluby w
      ktorych graja housy: Blu(w soboty) Soda i Bagdad Cafe. Moze uwaza Pani ta
      muzyke za HH albo nie wiem jakis Jazz ?? Po trzecie co kto rozumie przez muzyke
      techno?? Na imprezach drum'n'bass'owych spotykam ludzi ktorzy pruja swoje pucha
      jaka to fajna impreza techno jest?? O samym techno nie wiem co powiedziec bo
      nie interesuje mnie to... Ale jesli mowiac "techno" mysli sie "drum'n'bass" to
      jest wiele klubow gdzie mozna sie zabawic przy takiej muzyce: Cube Nexus Futro
      ostatnio tez widzialem impreze w Futuryscie!! I prosze mi nie chrzanic ze w
      lodzi jest modne Blue Cafe!!!!!
      • Gość: Find me in da club Re: Łódź klubowa IP: *.toya.net.pl 20.01.04, 16:39
        pani violetta chyba za dużo naczytała się "glamourów" i innych "vogue"-ów.
        powiedziała co wiedziała, a że z autopsji to chyba raczej nic nie wiedziała,
        więc pochrzaniły się jej jakieś elitarne lokale na zachodzie z łódzkim
        klabingiem..."drum'n'bass on your face" to u nas podstawa, anie jakieś noviki
        czy inne blue cafe <rotfl>. a że "gazeta" to wydrukowała to świadczy o tym, że
        chyba ktoś chciał tu coś zareklamować... a może mi się tylko wydaje? :P
        pozdro dla wszystkich klabingowców z łdz.
    • Gość: Dsz Re: Łódź klubowa IP: 62.233.181.* 21.01.04, 13:13
      A niech będzie i kleping... byle się to tałatajstwo na osiedla nie pchało,
      ławek nie łamało i po klatkach nie rzygało. Bo pomyślę sobie, że Warszawę już
      całą zarzygali i nie mają gdzie.
    • Gość: Raiden Re: Łódź klubowa IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.04, 04:46
      O ile mi wiadomoto w Lodzi generalnie kroluje drum&bass, a nie jakies
      komercyjne delikatne malo majace wspolne z zagranicznym clubbingiem pierdzenie -
      poza malymi wyjatkami:)
      • Gość: Raiden Re: Łódź klubowa IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.04, 05:27
        Kiedys myslalem,ze Clubbing to poczatkowo gabba, psy trance/goa , drum&bass ,
        ambient (chill-outy) , chemical bros, prodigy, jonny l, photek, fsol i wiele
        progresywnych ciekawych bandow, ktore graja do tej pory.

Clubbing w Polsce - teraz...kojarzy mi sie ze stworem dla znudzonych
        biznesmenow, bogatej mlodziezy, plastikowych panienek oraz naszpikowanych
        zelem sztucznych kolesi. Przy tym niezle znarkotyzowanych... Oczywiscie nie
        wszedzie tak jest, sa takie miejsca gdzie nie dotarla jeszcze fala snobow
        (zywie nadzieje, ze nie dotrze, gdyz zraza ich fakt kiedy ktos nie przejawia
        wiekszej inicjatywy np. ich nowym kostiumem, butami, okularami:)

Co do muzyki ktora sie tam pojawila, to tak naprawde niewiele ma ona wspolnego
        z tym co w tak naprawde w "trawie piszczy". Jakie ona ma odzwierciedlenie z
        zachodnioeuropejskim graniem ? zadne...

Czy jakiekolwiek dobre-wyszukane wydawnictwo zagraniczne interesuje sie tymi
        wykonawcami ? chyba nikt...nie spotkalem.
        a jesli juz to znajda sa razem z L.Armstrongiem, ktory tam nijak nie pasuje
        pomimo tego ze ma wolne tempo...ale to nie jest chill-out,bo jesli rozpatrywac
        to w taki sposob to rownie dobrze kolendy moga byc chill-outem, poniewaz sa
        klimatyczne i latwo strawne. :)

Co do Dj'ow - wiekszosc z nich nie ma nawet pojecia o tym, jak sie buduje
        utwory, nie sa w stanie zbudowac wlasnego 1 min sensownego, trzymajacego sie
        kupy kawalka. (z malymi wyjatkami...ale to prawdziwe biale kruki DJ'e:)

Nazywanie odpalania (nie swoich) kawalkow z plyt - tzw. GRANIE,budowanie sobie
        podium bazujac na utworach innych wykonawcow - przy tym zgarnianie duzej kasy
        to rodzaj specyficznego zakamuflowanego shitu.

Jesli ten opisywany w art. polski Clubbing bedzie nadal rozwijal sie w takim
        kierunku...to daje glowe, ze sie zle skonczy, byc moze,ze nawet zespoly
        nominowane do Eurowizji beda sie do niego zaliczaly...kto wie... :)))

Best regards,
        Raiden / Aural Planet
        www.auralplanet.com
        • Gość: niestety Czterdziestoletnia mlodziez znowu atakuje....<n/t> IP: 62.233.211.* 22.01.04, 11:48
    • Gość: ALICJA Re: Łódź klubowa IP: *.4web.pl 23.01.04, 01:08
      TAKIEJ BZDURY TO JESZCZE DAWNO NIE SLYSZALAM HEHE! W LODZI POPULARNA NOVIKA?
      RENI ITP.?GDZIE BO NA PEWNO NIE W KLUBACH TYPU NEXUS CZU CUBE. MOZE PANI VIOLA
      PRZEZ OMYLKE TRAFILA DO KLUBU ALE STUDENCKIEGO NA LUMUMBY BO TAM TO
      RZECZYWISCIE USLYSZYMY WSZYSTKO POCZAWSZY OD POPU, ROCKA. HIP-HOPU A
      SKONCZYWSZY NA D'N'B.ALE TAKIE MIEJSCA NIE MOZNA NAZWAC NA PEWNO LODZKIM
      CLUBBINGIEM PROSZE!!!!!JAK W OGOLE TAKA OSOBA JAK PANI VIOLA MOZE SIE
      WYPOWIADAC O LODZKICH CLUBACH NIE MAJAC O TYM ZIELONEGO POJECIA. ZRESZTA NIE
      WYOBRAZAM SOBIE ABY ODNALAZLA SIE W KLIMATACH NEXUSA CZU CUBE'A . PRZYKLADY
      PROSZE:W CALEJ POLSCE WIADOME JEST ZE W LODZI KROLUJE DRUM'N'BASS I OLDSCHOOL
      I ZEBY IMPREZA WYPALILA I BYLO DUZO LUDZI MUSI ONA BYC WLASNIE W TAKICH
      KLIMATACH.POZA TYM SCENA HOUSE TAKZE ISTNIEJE ALE JEST NIEWIELKA Z OCZYWISTYCH
      PRZYCZYN-WIEKSZOSC JEDNAK PREFERUJE D'N'B. TEN PRZEDZIAL WIEKOWY- BZDURA! NA
      IMPREZACH DRUM'N'BASS OSTATNIO BAWIA CORAZ MLODSI OK 17-22L A STARSZYCH
      SPOTKAMY NA OLDSCHOOL'ACH I HOUS'ACH.A APROPO ATMOSFERY NA IMPREZIE, TO NIE
      WYOBRAZAM SOBIE LEPSZEJ I BARDZIEJ WESELSZEJ, JEDNOCZACEJ WSZYSTKICH NIZ NA
      PRZYKLAD TA PANUJACA NA IMPREZACH OLDSCHOOL- FLASHBACK, KIEDY TO WEEKENDERS'I
      ODKLADAJA CIEZKIE SETY NA BOK I RAZEM Z ADIM I WESOLUTKIMI PIANINKAMI GRAJA DO
      RANA.
      • Gość: jinx Re: Łódź klubowa IP: *.client.comcast.net 04.02.04, 11:37
        wiolka jest cienka jak lisc paproci, ale nic sie nie bojcie. prawie wylozyla
        funaberie, a teraz wylozy prl (chociaz to mnie kij obchodzi). nie dlugo bedzie
        koniec z promocja jej osoby, bo klientka jest zenujaca. prawdziwy talent to ma
        do konfenansjerki imprez w LKB.
        ciao
        ps. a bzdury popisane to az szkoda gadac
    • Gość: XYZ i TY Re: Łódź klubowa IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 09:09
      Łódź klubowa; Zawsze jest tak że to co trendy wcześnij było w undergrundzie,
      clubbing w Łodzi zaczął się od alcatraz, alien itd, ale to było 10 lat temu. po
      10 latach też ludzie chcą się bawić tylko nie wybierają juz miejsc gdzie chodzą
      ci o 10 lat młodsi. I tak jest w przypadku pani Violi; Tworzy towar na który
      jest popyt i za to jej chwała. Bo nie mam ochoty bawić się z kimś kto pije
      przed wejściem do lokalu, żeby było taniej, i sępi papierosy (bez poruszania
      sprawy dragów);). Chociaż tego nie potępiam bo sam się tak bawiłem i było
      super. ale teraz chce czegoś innego. Więc zaczyna się tworzyć klubbing elitarny
      i taka jest droga. Tylko do cholery że aż tak wypadłem z obiegu że nie wiem kto
      to jest Novika. To naprawde lekka przesada. Pozdrawiam
      • Gość: mr x Re: Łódź klubowa IP: *.p.lodz.pl 06.02.04, 14:40
        Fanaberia i elitarny klub??? Co ty piszesz! Spojrz na ludzi co tam chodza,
        zdazylo mi sie tam pare razy zabladzic i krotko mowiac
        1. wnetrze jest OK
        2. Ceny drogo ale w normie, obsluga moze byc
        3. Muzyka - do bani, chyba lepsze bylyby manieczki albo disco polo. Jak dla
        mnie najgorsza w miescie ale to kwestia gustu.
        4. Towarzystwo - zalamka, sweterkowcy, przedstwaiciele handlowi w koszulkach z
        tuszyna w paski w poprzek (spojrz na parking przed wejsciem) i podstarzale
        stiuningowane brzydkie dziewczyny, czesc w tandetnych stroikach z tuszyna.
        Przejedz sie do piekarni a zobaczysz jak moga sie bawic tacy 10 lat starsi
        ludzie... Warto! I przypomnisz sobie jak mozna kiedys bylo sie fajnie bawic.
        Zgodze sie z toba z jednym, na taki klub jak fanaberia, riposta czy kabaret
        jest w tym miescie popyt duzo wiekszy niz np. na bagdad, sode czy forum
        fabricum i to jes baaaarrdzo smutne :(
        • Gość: XYZ I TY Re: Łódź klubowa IP: 81.168.185.* 08.02.04, 10:10
          Nie do końca chodziło mi o funaberie, chodzi mi raczej o opis tego zjawiska. A
          co do funaberi to w zamierzeniech i w początkach istnienia to był klub dla
          elit. Dla znajomych właściciela, ale wykonanie troche nie wyszło itd. itd. i
          prawie to zbankrutowało z różnych powodów to zmienili formułe na lokal dla mas
          i jest tam to co opisujesz. Teraz jest klub PRL i dlatego jest tam oki że nie
          przychodzą tam napakowne małolaty i inni dresiarze bez mózgu, którzy w rytm
          muzyki chcą uprawiać boks. I chyba o to chodzi że możesz tam bawić się jak ci
          się podoba a nikt nie bedzie na ciebie patrzył jak na idiotę. Pozdrawiam
    • Gość: pzk Re: Łódź klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 13:26
      ten wlasnie łódzki "clubbing" czy tez jakikolwiek inny wyzej
      wymieniony "prawdziwy" mniej lub bardziej, mnie osobiscie na tyle rozmontowal
      ze mam go dosyc... dokladnie jak kazda inna rzecz w naszym wspanialym miescie/
      kraju - z czasem rodzima odmiana kazdego zjawiska zaimportowanego z zachodu
      staje sie nie znosna....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka