Dodaj do ulubionych

Powalczą w Chinach z sinicami

IP: *.toya.net.pl 06.11.09, 22:50
Pewnie z równą skutecznością jak - ten sam zespół - walczy z sinicami w
Zbiorniku Sulejowskim. Genialny PR - ot i wszystko
Obserwuj wątek
    • Gość: zdziwiony Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.toya.net.pl 06.11.09, 23:23
      Akurat to co na zdjęciu to na 90% nie sinice, lecz prawdopodobnie
      zupełnie obojętne dla człowieka (a dla przyrody bardzo korzystne)
      zielenice. To jest raczej test na rzetelność dziennikarską. Wstyd
      Gazeta (a może tak zapytać Wajraka?)
    • Gość: ciekawy Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.range86-147.btcentralplus.com 07.11.09, 08:26
      czy przedstawicielka sinic jest pani na urlopie, czy tez moze sa to te ptaki?
      ja juz nie wiem...
    • Gość: szeklownik Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 10:13
      Heh.. to na zalwewie z tym walczą? z moich obserwacji wynika że z roku na rok jest coraz gorzej. Sinice wczesnie kwitną i coraz później opadają na dno. Nie wiem czy jest prowadzony jakiś skuteczny z tym program, poza zarybianiem amurem. Dziwię się zę okoliczne gminy nie lobbują za czystością wód. Turystyka na zalewie zamiera.
    • Gość: adg Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.pools.arcor-ip.net 07.11.09, 10:21
      nie. nie. oni kradna wasze pomylsy
    • Gość: snara Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.retsat1.com.pl 07.11.09, 12:23
      Jeżeli walczą z sinicą tak jak na Zalewie Sulejowskim to współczuję
      Chińczykom pieniądze wyrzucone w błoto .Chińczycy powinni przyjechać
      nad Zalew i zobaczyć skuteczność tych działań.
      • radza.0 Re: Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z s 07.11.09, 18:03
        Dokładnie na Sulejowskim efekty zerowe Chińczycy powinni równierz sprawdzić jaka
        opinię o Panu prof. maja koledzy po fachu obawiam się że za kilka lat Chińczycy
        mogą być niemiło rozczarowani oj żeby kolejne mocarstwo atomowe nie nie
        kojarzyło nas tylko negatywnie LOL
    • Gość: Zalew Sulejowski Program na sulejowskim... IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 22:02
      ...jeśli jakiś program jest realizowany na zalewie to oznacza największą wtopę świata. Z roku na rok jest gorzej. We wrześniu pływałem po zalewie i tak zasyfionej glonami, śmierdzącej i zielonej wody dawno nie widziałem. Reasumując: jak myślę o zalewie to mnie krew zalewa. Chińczyki chyba nie wiedzą co robią.
      • Gość: mojemiasto.org.pl Re: Program na sulejowskim... IP: *.toya.net.pl 09.11.09, 10:10
        W artykule jest błąd - cytowany profesor nazywa się Marek Zawilski nie
        Zalewski. Niewiele myśląc powtórzyłam ale coś mi nie pasowało :).
        Pozdrawiam, M.H.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka