Gość: recenzent IP: *.toya.net.pl 06.11.09, 22:50 Pewnie z równą skutecznością jak - ten sam zespół - walczy z sinicami w Zbiorniku Sulejowskim. Genialny PR - ot i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiony Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.toya.net.pl 06.11.09, 23:23 Akurat to co na zdjęciu to na 90% nie sinice, lecz prawdopodobnie zupełnie obojętne dla człowieka (a dla przyrody bardzo korzystne) zielenice. To jest raczej test na rzetelność dziennikarską. Wstyd Gazeta (a może tak zapytać Wajraka?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.range86-147.btcentralplus.com 07.11.09, 08:26 czy przedstawicielka sinic jest pani na urlopie, czy tez moze sa to te ptaki? ja juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeklownik Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 10:13 Heh.. to na zalwewie z tym walczą? z moich obserwacji wynika że z roku na rok jest coraz gorzej. Sinice wczesnie kwitną i coraz później opadają na dno. Nie wiem czy jest prowadzony jakiś skuteczny z tym program, poza zarybianiem amurem. Dziwię się zę okoliczne gminy nie lobbują za czystością wód. Turystyka na zalewie zamiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.pools.arcor-ip.net 07.11.09, 10:21 nie. nie. oni kradna wasze pomylsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snara Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z sin... IP: *.retsat1.com.pl 07.11.09, 12:23 Jeżeli walczą z sinicą tak jak na Zalewie Sulejowskim to współczuję Chińczykom pieniądze wyrzucone w błoto .Chińczycy powinni przyjechać nad Zalew i zobaczyć skuteczność tych działań. Odpowiedz Link Zgłoś
radza.0 Re: Łódzcy naukowcy pomogą Chińczykom w walce z s 07.11.09, 18:03 Dokładnie na Sulejowskim efekty zerowe Chińczycy powinni równierz sprawdzić jaka opinię o Panu prof. maja koledzy po fachu obawiam się że za kilka lat Chińczycy mogą być niemiło rozczarowani oj żeby kolejne mocarstwo atomowe nie nie kojarzyło nas tylko negatywnie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalew Sulejowski Program na sulejowskim... IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 22:02 ...jeśli jakiś program jest realizowany na zalewie to oznacza największą wtopę świata. Z roku na rok jest gorzej. We wrześniu pływałem po zalewie i tak zasyfionej glonami, śmierdzącej i zielonej wody dawno nie widziałem. Reasumując: jak myślę o zalewie to mnie krew zalewa. Chińczyki chyba nie wiedzą co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojemiasto.org.pl Re: Program na sulejowskim... IP: *.toya.net.pl 09.11.09, 10:10 W artykule jest błąd - cytowany profesor nazywa się Marek Zawilski nie Zalewski. Niewiele myśląc powtórzyłam ale coś mi nie pasowało :). Pozdrawiam, M.H. Odpowiedz Link Zgłoś