Dodaj do ulubionych

Kto bardziej zniszczył Łódź? Nie wiem co sądzić...

25.12.09, 12:23
Czytam posty na forum i nie mogę dojść do jednoznacznego wniosku, kto bardziej
zniszczył Łódź. Forumowicze nie są tu zgodni, ale chciałbym byśmy
konstruktywnie postarali się odpowiedzieć na to pytanie.
Więc kto? SLD? PiS? PO? ŁPO? Kolejni prezydenci miasta? Kolejni przewodniczący
rady miasta? Jakieś sugestie ? :) Staram się wyrobić sobie zdanie, więc proszę
o tym + dlaczego
Obserwuj wątek
    • aaa202 Wszystkiemu winna jest 25.12.09, 12:34
      przyroda.
      • Gość: c Mialo być kto/co + dlaczego IP: *.toya.net.pl 25.12.09, 12:45
    • Gość: Sufler2009 Re: Kto bardziej zniszczył Łódź? Nie wiem co sądz IP: *.wroclaw.mm.pl 25.12.09, 12:58
      Nie zgadzam sie.Znacznie bardziej niż przyroda zniszczyło Ł~ód~ź...UFO!!!
    • kol.3 Re: sami łodzianie! 25.12.09, 13:00
      Szkodliwa działalność kolejnych prezydentów to jedno, a działania
      łodzian to drugie i nie wiem czy nie ważniejsze. Przeszliśmy się dziś
      przed południem na świąteczny spacerek. Jeden wielki horror. Wszędzie
      przeogromny syf, pełno śmieci, zaniedbane brudne posesje, śmietniska w
      krzakach, zasyfione trawniki.
      To miasto walczy o tytuł ESK 2016? Śmiechu warte!
      Kochani łodzianie, macie absolutne mistrzostwo świata w zasyfianiu
      swojego miasta i to bez czekania do 2016 roku!
      • Gość: mckwacz Re: sami łodzianie! IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 14:10
        A TY jesteś niedoinformowanym baranem który w ogóle nie zna naszego miasta,
        zajmij się lepiej oceną swojej wsi, nie bywasz tu na co dzień, nie żyjesz, nie
        pracujesz. Nie mów wiec nam co mamy robić.
        Cel jest jeden - pozbyć się pasożyta, tego który obraża dobre imię Łodzi,
        funkcjonariuszy publicznych i wydaje naszą kasę na zwiedzanie izraela.
        • kol.3 Re: sami łodzianie! 27.12.09, 17:02
          A ty jesteś typowym łódzkim chamem i burakiem.
    • przyslowie Re: Kto bardziej zniszczył Łódź? Nie wiem co sądz 25.12.09, 20:25
      Zdanie każdy mozolnie wyrabia sobie sam.
      • Gość: mckwacz Re: Kto bardziej zniszczył Łódź? Nie wiem co sądz IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 14:12
        Członkowie dawnego ZCHN to najbardziej parchate i zżydziałe pasożyty społeczne i
        to jest prawda sama w sobie. Nie ma dyskusji ku..a
    • Gość: mckwacz Re: Kto bardziej zniszczył Łódź? Nie wiem co sądz IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 14:07
      Kropiwnicki najbardziej zaszkodził i dalej szkodzi.
      Trzeba go usunąć natychmiast tak jak zepsutego przez próchnicę zęba.
      • Gość: kkk Re: Kto bardziej zniszczył Łódź? Nie wiem co sądz IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 14:30
        Ty pomywaczu samotny ty cicho siedź prowokatorze smętny
    • Gość: gwiazdeczka Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac posty kkk IP: 195.69.82.* 26.12.09, 19:44
      Jego zajadlosc oraz wyzywanie od "wazeliniarzy kropiwnickiego" itp przy *jakiejkolwiek* probie normalnej, rzeczowej dyskusji sa wzorowe, wrecz ultrakatolickie.
      • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 20:31
        Ja nigdy nie byłem katolikiem, więc nie czuję się zobligowany.
        • Gość: mckwacz [...] IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 21:44
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 22:05
            wspaniała wypowiedź, ty z pewnością jesteś katol, na bank
            • Gość: mckwacz [...] IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 22:28
              • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 22:39
                szczekaj dalej bo co ci zostało, jestem wysłannikiem pisu jak każdy
                żyd, hue hue, napisz jeszcze cos o ciuckaniu bo to cymes
                • Gość: mckwacz [...] IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 22:59
                  • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 23:38
                    No widzę że macie tam całe kółko zainteresowań...swój ze swoim zawsze
                    się za przeproszeniem zwącha, leć już na tę imprezkę bo pałki czekają
                    na ciebie a po co odwlekać te wasze rozkosze, tylko nie złap znowu
                    czegoś
          • Gość: mckwacz [...] IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 27.12.09, 21:54
            • Gość: Prezes Re: ////////////////////////////////////// IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 27.12.09, 22:00

1
              Regulamin niniejszy określa zasady świadczenia usługi drogą elektroniczną przez
              spółkę AGORA SA z siedzibą w Warszawie, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa, na
              rzecz użytkowników prowadzonego przez nią portalu internetowego Gazeta.pl,
              polegającej na umożliwieniu użytkownikom bezpłatnego uczestniczenia w Forum
              Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różnorodne tematy.
              2
              Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy użytkownicy publicznej sieci
              Internet. Ci z użytkowników, którzy założyli uprzednio konto w portalu
              internetowym Gazeta.pl mogą używać na stronach Forum Gazeta.pl zarezerwowanych
              dla nich loginów. AGORA może uwarunkować umożliwienie zamieszczania wpisów na
              wybranych lub wszystkich kategoriach Forum Gazeta.pl od dokonania przez
              użytkowników uprzedniej rejestracji w portalu internetowym Gazeta.pl.
              3
              Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na
              własną odpowiedzialność. AGORA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za
              treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl.
              4
              Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
              treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
              etnicznej, czy też propagujących przemoc.
              5
              Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
              treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
              naruszających zasady Netykiety.
              6
              Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
              Gazeta.pl przekazów reklamowych.
              7
              AGORA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6
              niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum
              Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
              pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Użytkownik zamieszczając wpis na stronie Forum
              Gazeta.pl przyjmuje do wiadomości, że ewentualne usunięcie przez AGORĘ
              zamieszczonego przez niego wpisu jest równoznaczne z powiadomieniem go o
              zamiarze usunięcia wpisu ze względu na naruszenie postanowień pkt. 4, 5 i 6
              regulaminu lub ze względu na wpłynięcie urzędowego zawiadomienia lub uzyskanie
              przez administratora Forum Gazeta.pl wiarygodnej wiadomości o bezprawnym
              charakterze zamieszczonego wpisu.
              8
              Przy publikacji zamieszczonego przez użytkownika wpisu AGORA może publikować
              część adresu IP, z którego nastąpiło połączenie z serwerem portalu Gazeta.pl
              przy zamieszczaniu wpisu. AGORA nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza
              zgromadzonych danych użytkowników Forum Gazeta.pl innym osobom lub instytucjom,
              chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, którego
              dane dotyczą lub też na żądanie uprawnionych organów państwa na potrzeby
              prowadzonych przez nie postępowań.
              9
              AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum
              Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego
              funkcjonowania.
              10
              AGORA zastrzega sobie prawo do wyłączenia stron Forum Gazeta.pl z treści serwisu
              Gazeta.pl bez podawania przyczyn takiego działania.
              11
              Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach
              Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych treści w "Gazecie Wyborczej" oraz
              innych mediach wydawanych przez AGORĘ.
              12
              Regulamin niniejszy obowiązuje od momentu jego opublikowania. AGORA zastrzega
              sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym regulaminie. Wszelkie zmiany
              stają się obowiązujące w momencie ich opublikowania na tej stronie.
              Forum
              O Forum
              Netykieta
              Pomoc
              Regulamin
              Regulamin Forum prywatnego
              Zmieniarka linków
              Forum o forum
              Propozycje i uwagi
              REKLAMY GOOGLE

* "Bachleda-Curuś W Ciąży"?
              Poznaj Sekretną Dietę Młodej Mamy Będziesz Zaszokowana Co Odkryłam...
              Dieta-Gwiazd.net/NagrodaRoku2009
              * Wynagrodzenie pracowników
              Rozliczanie wynagrodzeń w praktyce Aktualności i porady dotyczące płac
              www.WynagrodzeniawFirmie.pl
              * Szkolenia bhp w 2009 roku
              najnowsze zmiany w szkoleniach Jesteś na nie gotowy?
              www.szkoleniabhpwfirmie.pl

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść
              wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające
              wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą
              ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.
              Copyright © Agora SA • O nas • Staże u nas • Reklama • Prywatność
            • marianczyk0 Re: ////////////////////////////////////// 27.12.09, 23:10
              hehe nono mckwacz niezly z ciebie gagatek!
      • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 20:35
        I słusznie okreslasz te próby przekabacania rzeczywistości jakąkolwiek
        dyskusją, bo na rzeczową ze zwolennikami kropy szans nie ma co zostało
        już udowodnione. Wystarczy wymienic pozaturystyczne osiągnięcia kropy,
        jak dla mnie największym jest kupienie po raz drugi budynku magistratu,
        jeśli nikt za to nie wziął łapówki to znaczy że ktoś jest idiota, nawet
        nie wiem która opcja jest tu bardziej kompromitująca.
        • Gość: gwiazdeczka Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.opera-mini.net 26.12.09, 20:43
          > bo na rzeczową ze zwolennikami kropy szans nie ma co zostało
          > już udowodnione.

Dziekuje za udowodnienie mojej tezy.
          • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 20:51
            To nie była twoja teza, ale nie szkodzi, grunt to dobre samopoczucie
            pomimo wszystko
            • Gość: gwiazdeczka Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.opera-mini.net 26.12.09, 20:53
              Gość portalu: kkk napisał(a):

> To nie była twoja teza, ale nie szkodzi, grunt to dobre samopoczucie
              > pomimo wszystko

Nie zrozumiales, do jakiej tezy sie odnosze, ale to rowniez nie szkodzi.
              • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 21:00
                Nie to był dowcip ale po zwolennikach kropy spodziewać się poczucia
                humoru to jak od ogórka chcieć żeby spiewał, EOT niestety smutasko
                • Gość: gwiazdeczka Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.opera-mini.net 26.12.09, 21:24
                  Nie jestem zwolennikiem kropy, ale z tego co tu widze, to jestes ekspertem od wszystkiego...

Taka to wlasnie "dyskusja" z toba - bez przypiecia latki "zwolennika kropy" ani rusz
                  • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 21:34
                    Za to ty jesteś ekspertem ode mnie, jak widzisz każdy ma jakąś
                    specjalność
                    • Gość: mckwacz Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 21:48
                      Powiedz lepiej coś sensownego i przestań pie....ić bez sensu. Gówno wnosisz do
                      tej dyskusji.
                      • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 22:07
                        choćbym nie wiem jak się wysilił znizyć się do twego poziomu mi sie nie
                        uda, więc trudno mi pisać tak żebyś zrozumiał, nie mam doświadczeń w
                        pisaniu o ciuckaniu pały, ale każdy pisze wedle swoich doświadczeń, nie
                        zazdroszczę ci
                        • Gość: mckwacz [...] IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 22:28
                          • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 22:41
                            Zebys nie wiem jak się wysilił nie możesz nie szczekać, no cóż możesz
                            mi zazdrościć ale sie tylko sfrustrujesz bo nie dla psa itd, szczekaj
                            dalej nigdy dość zdrowego śmiechu
                            • Gość: mckwacz Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.12.09, 23:02
                              Widzisz marny mędrcu, Twoje kwiczenie jest ledwo słyszalne. Brak Ci siły, klepać
                              tylko potrafisz, nawet całe święta spędziłeś przed kompem.
                              Ja uciekam na imprezke. pa.
                              • Gość: kkk Re: Najlepiej wyrobisz sobie zdanie czytajac post IP: *.toya.net.pl 26.12.09, 23:04
                                na imprezkę... jejku jakby cię chłopino nie było trzeba by było załozyć
                                kabaret i cię wymyśleć, dobry jesteś
    • Gość: wiadomo Re: Kto bardziej zniszczył Łódź? Nie wiem co sądz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.09, 20:54
      forowicze
      • Gość: kkk Re: Kto bardziej zniszczył Łódź? Nie wiem co sądz IP: *.toya.net.pl 28.12.09, 21:44
        I cykliści oczywiście
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka