dalaman85 07.01.10, 21:25 Witam, Poszukuje dobrego i sprawdzonego seksuologa z Łodzi, który pomógł by mi rozwiązać problem związany z brakiem erekcji Jeśli ktoś zna kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za podanie kontaktu do tego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: seksuolog 07.01.10, 22:31 Nie powtarzaj się. Nick o pięknym brzmieniu zaraz poda ci namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zanim ktoś Ci odpowie, ja Ci opowiem. 07.01.10, 23:05 Otóż w którejś z książek Mastertona o seksie były porady wzwodowe. I zapamiętałam tę, że, zanim się stwierdzi brak erekcji, trzeba zrobić mały test. Należy okleić prącie dookoła perforowanym paskiem papieru, najlepiej w tej roli ma się sprawdzić margines od znaczków pocztowych (zachodziłam w głowę, skąd wziąć taki margines. Może trzeba kupić cały arkusik znaczków i wtedy margines się trafi?). Jeśli rano się okaże, że perforacja jest zerwana, to znaczy, że jest się fizycznie zdolnym do wzwodu, ma się zaś blokadę psychiczną. Seksuologów nie ma wielu. Jest chyba w tej spółdzielni lekarskiej na Piotrkowskiej nieopodal placu Wolności. Znajomy był i potem usiłował upłynnić całą masę viagry, jaką mu ten lekarz przepisał. Nie przepisał mu jednak żadnych badań, nie przeprowadził też wywiadu. Ale to było dawno, więc naprawdę nie mam wiedzy. Koledze przeszło. Stąd też miał ten niebieski nadmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zanim ktoś Ci odpowie, ja Ci opowiem. IP: *.toya.net.pl 07.01.10, 23:10 No to dobry fachowiec skoro koledze przeszło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Mówił, że od razu mu przeszło, 07.01.10, 23:23 wystarczyło wyjść z gabinetu i wrócić do domu. Ewidentnie w jego przypadku chodziło o blokadę psychiczną, która minęła, kiedy odważył się poszukać pomocy. Trafił na zwykłego pigularza, ale grunt, że uleczon. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Mówił, że od razu mu przeszło, 07.01.10, 23:56 Ja jako okazjonalny fan audycji dra Depki i Ewy Wanat (aaaach), polecam Ci przesłuchanie ich audycji na stronie Tok FM - na pewno kiedyś polecali jakieś seksuologa z Łodzi. Jak Ci się nie chce odsłuchiwać (nie wiem, czy są programy, które pozwalają wyszukiwać słów-kluczy w podcastach?), to ogólnie rzecz biorąc, kieruj się rekomendacją Polskiego Towarzystwa Seksuologicznego (też rada dra Depki). Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Mówił, że od razu mu przeszło, 07.01.10, 23:56 To oczywiście miało być do założyciela wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Mówił, że od razu mu przeszło, IP: *.toya.net.pl 08.01.10, 01:16 Może ten pigularz usuwał blokady psychiczne tak że pacjent nawet się nie zorientował??? Jak by nie zwał wizyta u niego pomogła a o to przecie chodzi autorowi wątku więc może niech spróbuje u tego pigularza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonka Re: seksuolog IP: *.4web.pl 08.01.10, 12:20 www.radosc-zycia.pl/?pId=gabinet&miasto=%C5%81%C3%93D%C5%B9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sie ma Re: seksuolog IP: 91.193.160.* 08.01.10, 22:09 zdrowie.onet.pl/1591888,2042,0,1,,seks_w_srednim_miescie,seks.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: seksuolog IP: *.22.rev.vline.pl 09.01.10, 11:53 Poradnia Andrologii i Endokrynologii Płodności ul. Sterlinga 5 pracownicy wydają się być konkretni i kompetentni Odpowiedz Link Zgłoś