Gość: kama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 16:05 za swoją drógą połową? Wybieracie się gdzieś do pubu, kina, czy może spotykacie się w domu? Dajecie sobie kwiaty, prezent, czy tylko kartę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Co będziecie robić w Walentynki.... 11.02.04, 16:08 to co w kazda inna sobote. Dzierż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 To co w każdą sobotę... 11.02.04, 16:32 dziad_borowy napisał: > to co w kazda inna sobote. czyli: ...opanowywać świat! To Pinki to Pinki jest i MózG Mózg Mózg Móózg! Norf! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Bardzo mi się podoba koniec linijki... 11.02.04, 16:09 Gość portalu: kama napisał(a): > Dajecie sobie kwiaty, prezent, czy tylko _kartę_? Fantastyczne święto... ;-P [podkreślenie moje] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Co będziecie robić w Walentynki.... IP: *.blaster.pl / 62.233.181.* 11.02.04, 16:12 Dostanie po pysku jak w każdą sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 drUgą chyba 11.02.04, 16:43 i nie połową, tylko połówką. Ale i tak poprzestanę na pierwszej chyba. Głowę mam słabą. Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Nic nie robimy 11.02.04, 18:36 Nie obchodzimy tego amerykańskiego święta. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Co będziecie robić w Walentynki.... 11.02.04, 21:38 Walić tynki :) - w końcu to Dzień Tynkarza :) Aha. W moim byłym liceum zapewne odbedą uroczystości z okazji przemianowania Związku Walki Zbrojnej na Armię Krajową. Ot, taki obicie historyczno-patioryczne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 Re: Co będziecie robić w Walentynki.... 11.02.04, 22:59 Nic szczególnego. Za to w noc świętojańską coś na pewno - przecież to jest prawdziwe słowiańskie swięto zakochanych!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Co będziecie robić w Walentynki.... 11.02.04, 23:03 a co ma robić osoba nieposiadająca drugiej połowy? skoczyć z mostu z rozpaczy że inni są szczęśliwi? my nawet mostów w Łodzi porządnych nie mamy. Dobrze że jestem Strzałka to przynajmniej mogę się postrzelić... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Co będziecie robić w Walentynki.... 11.02.04, 23:06 pawel-strzalka napisał: > a co ma robić osoba nieposiadająca drugiej połowy? skoczyć z mostu z rozpaczy > że inni są szczęśliwi? my nawet mostów w Łodzi porządnych nie mamy. -- No i znów wraca problem braku mostów :) A kiedyś na forum była inicjatywa - wiszący most linowy dla Łodzi :P Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś