Gość: schab IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 08:33 Ale sochaczew to wiocha zabita dechami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Sochaczew by night IP: *.pai.net.pl 14.02.02, 08:36 Gość portalu: schab napisał(a): > Ale sochaczew to wiocha zabita dechami.< O Boże ! Się przeraziłam. Taka wiadomosc od rana i zawal gotowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Sochaczew by night 15.02.02, 15:50 Od Sochaczewa wara schabie, bo tam wąskotorówka jeździ, a u mnie to co na torach jest święte! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sochaczew by night IP: *.pai.net.pl 15.02.02, 17:22 michal.ch napisał(a): > Od Sochaczewa wara schabie, bo tam wąskotorówka jeździ, a u mnie to co na torach jest święte! :)< Tylko nie "schabie"! Tylko nie "schabie"! Nie dość, że Wielki Post, to jeszcze piątek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: Sochaczew by night IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 07:49 To tylko taka dygresyjka. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sochaczew by night IP: *.pai.net.pl 18.02.02, 07:58 Gość portalu: schab napisał(a): > To tylko taka dygresyjka. Bez urazy. < No ! Przez duze "S" prosze! Bo Was od od kotleta knajpy na dworcu w Sochaczewie odroznic nie mozna ! I żeby mi to bylo ostatni raz, Schab! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: Sochaczew by night IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 08:13 Waga 100 kg, wzrost 1.90 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sochaczew by night IP: *.pai.net.pl 18.02.02, 08:26 O Boże ! Jaki wielko kotlet ! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Sochaczew by night 19.02.02, 11:25 Yavoriusy nawet nie wiedzą, jak się zabrać do zjedzenia czegoś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sochaczew by night IP: 62.233.181.* 19.02.02, 17:38 yavorius napisał(a): > Yavoriusy nawet nie wiedzą, jak się zabrać do zjedzenia czegoś takiego...< Nie jestes odosobniony! Tego nikt by nie wiedział !!! Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Sochaczew by night 19.02.02, 18:01 Bez piły spalinowej nie podchodzić - "Sochaczewska masakra piłą mechaniczną 1" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia _______________________Saper-granatem go ! IP: 62.233.181.* 19.02.02, 18:07 saper_ napisał(a): > Bez piły spalinowej nie podchodzić - "Sochaczewska masakra piłą mechaniczną 1" < Saper to raczej powinien jakiego granatu "z odzysku" użyc.Chyba, ze sie nie znam, ale dotad miewałam jedynie "stosunki" z saperkami, przez co nalezy rozumiec nie Sapera-Samiczke, jeno łopatke do okopania się... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: _______________________Saper-granatem go ! 19.02.02, 18:38 Wśród narzędzi wojsk inżynieryjnych wyróżniamy: a) łopatę saperską - zwaną popularnie szpadlem b) łopatkę piechoty - zwaną popularnie saperką A co do granatów - rzucam mało celnie, wolałbym użyć jakiegoś grzecznego ładunku trotylu z zapalnikiem lontowym. O ile to nie robi komuś różnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: _______________________Saper-granatem go ! IP: 62.233.181.* 19.02.02, 18:41 saper_ napisał(a): > Wśród narzędzi wojsk inżynieryjnych wyróżniamy: > a) łopatę saperską - zwaną popularnie szpadlem > b) łopatkę piechoty - zwaną popularnie saperką< No, wreszciem oswiecona! > A co do granatów - rzucam mało celnie, wolałbym użyć jakiegoś grzecznego ładunku trotylu z zapalnikiem lontowym. O ile to nie robi komuś różnicy :)< Aaaa , to zależy , jaki ten lont. Idzie mi o długość, splot i kolorek. Bo mnie do twarzy wzielonym w różowe KROPKI. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ W obecnym sezonie w modzie są.... 19.02.02, 18:53 ...lonty w kolorze czarnym i czerwonym. Kolor czarny proponujemy osobom preferującym lonty czasowe. Natomiast kolor czerwony jest przeznaczony dla lubiących szybki efekt lontu detonującego. Możliwe jest również połączenie obu kolorów, dla szczególnie wybuchowych temperamentów. Dla spokojniejszych charakterów jest jeszcze lont ćwiczebny w kolorze zielonym. Kolejne przykłady mody na specjalne zamówienie - w następnych odcinkach. Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: W obecnym sezonie w modzie są.... IP: 62.233.181.* 19.02.02, 19:12 saper_ napisał(a): ...lonty w kolorze czarnym i czerwonym. Kolor czarny proponujemy osobom preferującym lonty czasowe. Natomiast kolor czerwony jest przeznaczony dla lubiących szybki efekt lontu detonującego. Możliwe jest również połączenie obu kolorów, dla szczególnie wybuchowych temperamentów. O to ! To ! Tylko chocia w pepitke , proszę.... >Kolejne przykłady mody na specjalne zamówienie - w następnych odcinkach.< A kiedy ten Ciąg dalszy nastąpi ? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: W obecnym sezonie w modzie są.... 19.02.02, 19:26 Jak tylko podrzucisz jakiś temat to coś skrobnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: W obecnym sezonie w modzie są.... IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 07:58 A Sochaczew to i tak wiocha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia _______________________________Nie strasz ! IP: 62.233.181.* 25.02.02, 08:11 Gość portalu: schab napisał(a): > A Sochaczew to i tak wiocha!< Prosze Cie - nie strasz z tzw.nienacka wyskakujac z takim horrorem! I zeby mi to było ostatni raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: _______________________________Nie strasz ! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 08:21 No dobrze, dobrze. To był nasz ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: __________________________Nie strasz ! IP: 62.233.181.* 25.02.02, 08:32 Gość portalu: schab napisał(a): > No dobrze, dobrze. To był nasz ostatni raz.< Co znaczy nasz - Twoj i Sochaczewa? Czy Twój i mój? Jesli to pierwsze - to sie zastanów... Jesli to drugie- to szkoda...Ja nie zrywałam, jeno prosiłam, bys od rana stosował mniej powalającą broń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: __________________________Nie strasz ! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 08:38 Prawdziwa kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: __________________________Nie strasz ! IP: 62.233.181.* 25.02.02, 08:42 Gość portalu: schab napisał(a): > Prawdziwa kobieta! Mersi z awek plezirem... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Jeszcze o lontach specjalnie dla Kasi :) 26.02.02, 17:50 Przepraszam, ale się mi za szybko nacisnęło enter :( Do rzeczy - tak się wzruszyłem wspominając lonty, że specjalnie wyszukałem w swoich pamiątkach mały drobiazg. Otóż bawiąc się lontami na jednych ćwiczeniach został mi pewen suwenir. Jest to metka od lontu wybuchowego (kolor czerwony :) . Stoi tu (między innymi) napisane: Data produkcji: 18,05,1979 Okres składowania: 5 lat W razie reklamacji załączyć kontr. 26 Co jest w tym wszystkim najciekawsze: owe ćwiczenia odbywały się w zeszłym roku, tak jakoś o tej porze roku. Jak widać nasza dzielna armia nie pozwala marnować się żadnym materiałom. Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jeszcze o lontach specjalnie dla Kasi :) IP: 62.233.181.* 27.02.02, 00:29 saper_ napisał(a): . Stoi tu (między innymi) napisane: > Data produkcji: 18,05,1979 > Okres składowania: 5 lat > W razie reklamacji załączyć kontr. 26 > Co jest w tym wszystkim najciekawsze: owe ćwiczenia odbywały się w zeszłym > roku, tak jakoś o tej porze roku. Jak widać nasza dzielna armia nie pozwala > marnować się żadnym materiałom. > Pozdrawiam 8-? Cudne, boć przecie to sprzęt dla pacyfistów. A jakby tak to-to wysłac na Bliski Wschód? Nie potrzebne stałyby się Rozmowy Pokojowe!!! Polak Potrafi! Polak-Saper tym bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Sochaczew by night 27.02.02, 00:43 Wracajac do Sochaczewa,to wlasnie tam na torze motocrosowym odbywaja sie czesto zawody.Bylem raz i chce wiecej,wspaniale wrazenia polecam. petter,poprzednio peter z adres: *.toya.net.pl / 10.0.215.* nie mylic z potter`em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: Sochaczew by night IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 08:25 Jestem na szczycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: Sochaczew by night IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 09:43 A ja tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś