przyslowie 12.03.10, 15:23 wiadomosci.wp.pl/kat,9922,title,18-latka-trafi-do-wiezienia-bo-opisala-na-blogu-nauczycieli,wid,12069836,wiadomosc_prasa.html - jak zawsze życzliwy Pudelek donosi. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Pedagodzy też kiedyś byli inni... 12.03.10, 15:34 Kiedyś kolega z klasy napisał na murze cmentarza, z którym sąsiadowało szkolne boisko, że nasza polonistka (padało nazwisko) to stara kurwa. Parę dni później, kiedy już cała szkoła obejrzała dzieło, polonistka ustosunkowała się do napisu - "Moje nazwisko pisze się przez samo 'h'". Wygrała. Zaimponowała nam. A sprawca był w naszych oczach skompromitowany. Teraz nauczyciel musi iść do sądu, żeby mieć szacunek wychowanków. Ale czy szacunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Biedna dziewczyna IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 16:16 Okazało się że co do pedagogów ze swojej szkoły dziewczyna miała rację, oni w zasadzie sami na własne życzenie robią z siebie pośmiewisko i nawet nie są tego świadomi. Szkoda mi dzieci z tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Biedna dziewczyna 12.03.10, 22:31 Żal mi tej dziewczyny, bo baźińskie ciało pedagogiczne może nie popuścić i zaniżyć jej ocenę na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Biedna dziewczyna 12.03.10, 23:30 przyslowie napisała: > Żal mi tej dziewczyny, bo baźińskie ciało pedagogiczne może nie > popuścić i zaniżyć jej ocenę na maturze. proponuję rewolucję w oświacie za rządów PO przez niedorozwojkę emocjonalną,dobrze się sprzeda hehehehe przy okazji blog to nie pamiętnik intymny hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Pedagodzy też kiedyś byli inni... IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 21:11 no.. jeden opowiadał o seksie i że przed snem nawala ścianę w sypialni w skórzanej rękawicy dla tężyzny fizycznej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: No. Ten to gwiazdor był. IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 22:10 na emeryturze jest, z rok temu z nim rozmawiałem. Wypytał o to i owo i powiedział, ze zawsze we mnie wierzył:-) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: No. Ten to gwiazdor był. 12.03.10, 22:21 aaa202 napisała: > Ciekawe, czy jeszcze pracuje. to dziwne pytanie biorąc pod uwagę że każdy pedagog PO latach jest wypaczony hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Pedagodzy też kiedyś byli inni... 12.03.10, 22:02 Gość portalu: dp napisał(a): > no.. jeden opowiadał o seksie i że przed snem nawala ścianę w sypialni > w skórzanej rękawicy dla tężyzny fizycznej! ja tam nawalam bez ochraniaczy drugim i trzecim paliczkiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp no to, też masz bogate życie intymne IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 22:12 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: no to, też masz bogate życie intymne IP: *.toya.net.pl 13.03.10, 09:57 To by wiele wyjasnialo i pozwalalo zrozumiec przedziwne wpisy kolegi na FŁ. Ciekawe czy inni z obsesjami tez tak maja? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 12.03.10, 21:06 500m i nic nie wiem...to jest dopiero skandal heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Skandal w Baźinach IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.03.10, 21:21 Ty tylko wiesz że JarKacz jest prezydentem. I będziesz głosował za jego reelekcją. Dałeś Longi dupy... . Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 12.03.10, 22:05 Gość portalu: maurycy napisał(a): > Ty tylko wiesz że JarKacz jest prezydentem. I będziesz głosował za > jego reelekcją. Dałeś Longi dupy... . Pan Prezydent Lech Kaczyński jest świetny dlatego że: nie czyści butów Putinowi nie ma koszernej żony poza tym,ma coś czego nie ma Bronek latający na wrotach od stodoły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Skandal w Baźinach IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 22:27 A cóż takiego ma lech czego nie ma bronek? Chodzi o członkostwo w klubie niskorosłych czy dyplomu ze zlotu bliźniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin nooo dobra kto jeszcze poza 12.03.10, 22:07 przysłowie czyta pudelka??? heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: nooo dobra kto jeszcze poza IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 22:25 Wiesz link jakby odsyła do wirtualnej polski a nie do pudelka więc nawet jesli przysłowie czyta to nie za bardzo wie co. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: nooo dobra kto jeszcze poza 12.03.10, 22:35 Podpisałam się tylko pod linkiem jako donosiciel w rodzaju Pudelka. Wiem, skąd ten tekst linkowałam. Poszedł on w całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: nooo dobra kto jeszcze poza IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 22:46 Tak oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: nooo dobra kto jeszcze poza 12.03.10, 23:06 przyslowie napisała: > Podpisałam się tylko pod linkiem jako donosiciel w rodzaju Pudelka. > Wiem, skąd ten tekst linkowałam. Poszedł on w całą Polskę. łoo matulu!!! ...to dlaczego nie w TVN albo innym Polsacie??? przecie to lepsze niż wasz festiwal czterech kultur hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Skandal w Baźinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 13:05 Co teraz bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Skandal w Baźinach IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.03.10, 14:14 Durny Longi będzie się upajał swoim hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Skandal... skandal.... 13.03.10, 14:41 awersja.salon24.pl/163064,maturzystka-internet-prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Skandal w Baźinach IP: *.skierniewice.vectranet.pl 13.03.10, 15:31 ludzie, to są Brzeziny a nie jakieś Baźiny (nie przyszło wam do głowy, że w jęz. polskim zbitka liter "ź" oraz "i" to raczej trudny przypadek)!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Skandal w Baźinach 13.03.10, 16:40 Nawet nie przyjdzie nam to do głowy, bo to jest trudny przypadek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 14.03.10, 08:42 dzisiaj w Bazinach Droga Krzyżowa z tego miejsca: www.polskaniezwykla.pl/attraction/6988.id i to jest TOP I przy okazji mało kto słyszał o tej maturzystce...mimo że Baziny są rozwiniętym multimedialnie miastem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Skandal w Baźinach IP: *.toya.net.pl 14.03.10, 10:30 Jesli pozyczasz od kogos sygnaturke, to chociaz zaznacz to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Skandal w Baźinach IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.03.10, 12:03 Dla durnego Longiego takie rzeczy jak czyjaś własność to rzeczy abstrakcyjne. On wyznaje to : hehehehehe ... Debilizm do potęgi ... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 14.03.10, 14:05 drogi Maurycy chyba nie masz na myśli publicznego Blogu za własność prywatną hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Skandal w Baźinach IP: *.toya.net.pl 14.03.10, 14:37 No właśnie ze blog to własność prywatna i podlega prawom autorskim ale w tym wypadku mozna chyba to puścić tak sobie bo i tak wiadomo że sam tego nie wymyśliłeś Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Skandal w Baźinach 14.03.10, 15:04 Tego nie można puścić ot, tak płazem! W Baźinach jak widać skandal goni skandal.... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 14.03.10, 17:05 Gość portalu: kkk napisał(a): > No właśnie ze blog to własność prywatna i podlega prawom autorskim przecież nikt nie zmieniał wpisów...chciała zaistnieć to zaistniała hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Skandal w Baźinach IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.03.10, 22:31 Durniem jesteś i durniem będziesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Skandal w Baźinach 14.03.10, 15:06 To jeszcze nie wiecie, że Longi to tylko Kali jest? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 14:09 staahoo napisał: > Co za wstyd...znowu te Baziny... mam zacytować co piszą o łodzi ...nawet na tym łódzkim forum to jest dopiero wstyd heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Skandal w Baźinach IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.03.10, 14:24 Longi, nie cytuj, lepiej poszukaj słownika. Języka polskiego. Nie wolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 15:03 Gość portalu: maurycy napisał(a): > Longi, nie cytuj, lepiej poszukaj słownika. Języka polskiego. Nie > wolskiego. lepszy taki niż PO hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Skandal w Baźinach IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.03.10, 15:07 Longi, przestań już udowadniać że jesteś debilem. Wszyscy to wiedzą. Nawet na forum "kraj" Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 15:16 Gość portalu: maurycy napisał(a): > Longi, przestań już udowadniać że jesteś debilem. Wszyscy to wiedzą. > Nawet na forum "kraj Pamiętaj Maurycy że beze mnie byłbyś nikim na tym forum heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Skandal w Baźinach IP: *.toya.net.pl 15.03.10, 15:18 Powinieneś napisać PRZEDE WSZYSTKIM na forum kraj Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 16:45 Longi i dlaczego ty w ten łódzki wstyd wdepnąłeś? Nie lepiej siedzieć cicho za miedzą, pić cienkie piwko, palić skręta, zagryzać to wszystko pajdą chleba z zeszłorocznym smalcem i wspomniać czasy "potęgi" Bazin? Jesli chodzi zas o cytaty to wystarczy ciebie poczytać. To wstyd szczegolnie dla Bazin. Kiedyś w Bazinanach zbudują pręgierz- specjalnie dla ciebie. Hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 20:01 staahoo napisał: > Longi i dlaczego ty w ten łódzki wstyd wdepnąłeś? tak wyszła ..raz psie gówno raz w Łódź;-) zima zaskakuje hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 20:21 witoldzbazin napisał: > tak wyszła ..raz psie gówno raz w Łódź;-) Czyli jedną nogą w bazinskim psim gównie, a drugą w pięknej Łodzi. Chciałoby się do molocha hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 20:31 nie...nawet na koncerty jeżdżę do wszawki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 20:35 Uważaj, żebyś czego stamtąd nie przywiózł. Np.: wszawki;) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skandal w Baźinach 15.03.10, 21:09 staahoo napisał: > Uważaj, żebyś czego stamtąd nie przywiózł. Np.: wszawki;) hehehehe muszę cie rozczarować...jest bezpiecznie nawet w nocy,czego nie mogę napisać o Łodzi nocą hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś