przyslowie 21.03.10, 23:08 Młodszy brat Jerzego Giedroycia, Henryk z Kultury Paryskiej. Dziennikarz Tadeusz Kozyra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byt-nar Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 00:04 przyslowie napisała: > Młodszy brat Jerzego Giedroycia, Henryk z Kultury Paryskiej. > Dziennikarz Tadeusz Kozyra. Niech Pan Tadeusz Kozyra Ci wybaczy. Jak można tak bezmyślnie kogoś uśmiercać? Wczoraj zmarł znany dziennikarz Andrzj Kozera. No ale jak mówi przysłowie : "głupców nie sieją" Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 00:13 Przepraszam za pomyłkę. Ja chyba dziennikarza Kozerę zawsze myliłam. Był lubianym i bardzo profesjonalnym prezenterem ze wspaniałą prezencją. Takich fachowców trudno jest znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhn Rombo Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 22.03.10, 00:36 przyslowie napisała: > Przepraszam za pomyłkę. > Ja chyba dziennikarza Kozerę zawsze myliłam. Z kim? Z Tadeuszem Kozyrą? A któż to? Obyś nie pomyliła Radka Sikorskigo z Andrzejem Sikorowskim. Kasi Skrzyneckiej z Joasią Skrzydlewską i WC z garderobą. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ćmioklińska Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 22.03.10, 00:38 przyslowie napisała: > Przepraszam za pomyłkę. > Ja chyba dziennikarza Kozerę zawsze myliłam. Był lubianym i bardzo > profesjonalnym prezenterem ze wspaniałą prezencją. Takich > fachowców trudno jest znaleźć. A jszcze trudniej zapamiętać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 07:13 Ten przystojniacha Kozera, to zdaje się ów koleś, co to go Smoleń w skeczu o bombkach od A do N umieścił? Ten pan o ślicznej, niczym Sławku Nowaku, buziuni, był głównym piewcą Dekady Sukcesu towarzysza Gierka, jego głos i aparycja są nieodrodne z sygnałem Dziennika Telewizyjnego, w którym to programie lały się hektolitry hutniczej surówki, górnicy wywozili na powierzchnie tysiąc ton węgla, Polska (10 Gospodarka Świata!) rosła w siłę, a ludzie żyli coraz i coraz to dostatniej. Tak, fachowiec jak się patrzy. Ale spoko, dzisiaj też takich nie brakuje. Gdzie nie spojrzeć, to można ich i wypatrzeć i usłyszeć i przeczytać, całe chmary "fachowców" zapewniają nas co dnia o Cudowności rządzącego aktualnie (nie przymierzając, jak Towarzysz Edward) Premiera i jego Ekipy. No. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 08:46 Ale twarzą stanu wojennego nie chciał przypieczętować. A jego imiennik Andrzej Łapicki robił to samo w Polskiej Kronice Filmowej gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 08:58 Faktycznie, nie ubrali go jak paru innych w wojskowy mundur i na wizję nie wpuścili. Ale wiesz co? Takiego np. Gierka... też internowali. Czy mamy przez to rozumieć, że Towarzysz I Sekretarz był wporzo? A Łapicki, cóż. "Był młody i naiwny". Hm. Całe chmary takich się dotąd uchowały. Trzeba by trzepnąć mięsisty i nader obfity elaborat na ich temat, a raz, że mi się nie chce, a dwa, że samo wypisywanie ich nazwisk jest (jak dla mnie) mocno obmierzłe. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 15:39 Jak dotąd trzymałeś się, Bigu, zasady, by o zmarłych źle nie mówić. Młodego i naiwnego Łapickiego potrafisz usprawiedliwić. Nie pamiętasz, jak obmierzłe teksty czytał? Dziś nasz "ulubieniec" Jurny Urban na spotkaniu z młodzieżą traktującym o tym, jak się żyło za komuny, potrafi przyznać się, że jako pierwszy w dziejach rzecznik rządowy musiał kłamać przed kamerami tv. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 15:57 Mam rozumieć, że mówienie prawdy o zmarłych (na dodatek w sposób niezwykle powściągliwy, jak sądzę) jest niestosowne? Dziwne. To samo trzeba by robić przy okazji wspominek o np. chłopakach z III Rzeszy... Łapickiego wziąłem w nawias i sądziłem, że jest to jednoznaczne. Nigdzie go nie usprawiedliwiłem, wciąż dźwięczą mi w głowie czytane przez niego paskudne teksty. Natomiast Urbach może mnie dziś w dupę pocałować. Zresztą jak i wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 08:49 Bigu, a w sprawie Kornelii będzie prowadzone śledztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Zmarli dzisiaj 22.03.10, 08:59 Niech będzie. Byle sprawiedliwe. Tzn. oby nie było takie, jak całe mnóstwo śledztw sądowych prowadzonych ostatnio, że już o wyrokach tychże sądów nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 22.03.10, 02:15 Eheheheh dobrze ze nie napisałaś , kto umrze pojutrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegar Re: zegar smierci IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.10, 09:39 www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/sprawdz--kiedy-umrzesz--i-daj-sie-orznac-za-zycia,47151,1 pojutrze za miesiac za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Wolfgang Wagner IP: *.toya.net.pl 22.03.10, 09:33 Zmarł Wolfgang Wagner, wnuk słynnego niemieckiego kompozytora Richarda Wagnera. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Wczoraj zmarło a wręcz 22.03.10, 15:39 zostało zbite z kamasza prawe lusterko mojego bolidu a miała być POlityka miłości hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Wczoraj zmarło a wręcz 22.03.10, 15:42 Zapomniałam, że Ty też jesteś z F1. Zostało zabite z kałłasza, pałłasza, kamasza? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wczoraj zmarło a wręcz 22.03.10, 15:47 przyslowie napisała: > Zapomniałam, że Ty też jesteś z F1. > > Zostało zabite z kałłasza, pałłasza, kamasza? może z tulipana??? w każdym razie najwierniejsi wyborcy PO z kryminału strasznie się rozbestwili na fali słupków POparcia dla twojego premierka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Wczoraj zmarło a wręcz IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.03.10, 18:59 Longi, masz lusterka przy furmance? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Wczoraj zmarło a wręcz 22.03.10, 19:09 On jeździ na kamaszach, a lusterko mu zdechło. Odpowiedz Link Zgłoś
byt-nar Re: Zmarli dzisiaj 23.03.10, 09:02 Czy w tym wątku , z racji jego tytułu, można umieszczać zmarłych dzisiaj, tzn w dniu wpisu? Czy wątek dotyczy zmarłych tylko i wyłącznie w dniu założenia wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Zmarł dziennikarz Ignacy Rutkiewicz IP: *.toya.net.pl 23.03.10, 22:01 Zmarł dziennikarz Ignacy Rutkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Profesor Tadeusz Pisarski nie żyje. IP: *.toya.net.pl 24.03.10, 16:28 ... był dyrektorem Instytutu Położnictwa i Pielęgniarstwa Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Kaliszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Jim Marshall nie żyje IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 22:13 Zmarł znakomity fotograf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Zmarł Jacek Grün IP: *.toya.net.pl 26.03.10, 19:14 Znany dziennikarz nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszan Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 26.03.10, 20:23 super piernik wilcza swieca SLONIOROZEC paznokcie zumer maras trabiczny puwanar rubieebbebebbebebeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalik Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 27.03.10, 01:02 Gość portalu: piszan napisał(a): > super piernik > wilcza swieca > SLONIOROZEC > paznokcie > zumer maras > trabiczny puwanar > rubieebbebebbebebeeeee A Wszystko to z przejedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszan Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 27.03.10, 20:44 ohhho widze kolejnego przeciwnika smartszopuw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Wasilij Smysłow nie żyje IP: *.toya.net.pl 29.03.10, 00:17 Zmarł najstarszy szachowy Mistrz Świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Zmarła Zofia Romanowiczowa IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 08:38 Znana pisarka zmarła w wieku 87 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Zmarł Krzysztof Teodor Toeplitz IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 09:46 ...pisarz, publicysta, autor scenariuszy filmowych, wykładowca Państwowej Wyższej Szkoły Pedagogicznej w Warszawie i PWSF w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba Zbigniew Gut nie żyje. IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 19:24 Olimpijczyk z drużyny Kazimierza Górskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 20:06 KKT dzis zmarl. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarli dzisiaj 30.03.10, 20:38 Żałoba już rankiem odnotowała śmierć KKT. Ja dowiedziałam się o tym później. Był nawet znawcą komiksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 21:24 Tak to jest z blondynkami, lansujecie się dziewuchy że szok, tyle że to KTT a nie KKT jak byście wiedziały cóż skrót ten oznacza nigdy byście się nie pomyliły, jesteście ilustracja dowcipu o blondynkach. Nawet wyprzedziłyście te głupie dowcipy o co najmniej dwie długości no ale to nie pierwszy raz więc bez zaskoczenia. KKT....o fuuuuck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 22:48 kazimierz k*rwa tetmajer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 22:54 to cieszy że mam trolla z poczuciem humoru. Musisz przyznać że te dwie dziewoje nawet nie wiedzą o kim mowa ale lans musi być. KKT, jejku facet jeszcze stygnie a już się w grobie przewraca ale on chyba też nie miał złudzeń co do kobiecego rozgarnięcia. A potem się necia dziwi że jej hipotetyczny były chłop jak tylko wchodził do domu od razu miał migrenę, i prosił żeby nic nie mówiła, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 23:06 Nie, to ja mam trolla z poczuciem humoru, nędzna podróbko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 19:33 Zgadza sie! masz go w lustrze Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Zmarli dzisiaj 31.03.10, 00:26 Krzysztof Teodor Toeplitz odszedl wczoraj. Kolega z gory niech przestanie podrabiac innych, siebie i w watku o zmarlych sie klocic z samym soba...Po co to? Kazdy przecietny Polak wie, kto to byl KTT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 19:34 No tak ale ty jestes nieprzeciętna bo tego nie wiesz wiesz za to kto to był KKT a ja nie. I nie zazdroszczę. Znając życie ta podróbka to ty producentko migreny męskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 19:55 > Znając życie ta podróbka to ty > producentko migreny męskiej Nie nie nie. To nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 21:02 A to dobre, ale już po 21 nie dokarmiam bo za bardzo w sadło obrośniesz. pozdrów mirosława i harrego Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarli dzisiaj 31.03.10, 21:21 Ja tam kiepskie zaczepki zlewam. W pięknym stylu się pomyliłyśmy. Możemy być z siebie dumne. Lepiej się logować, bo wtedy to te wkurzające reklamy się nie podwieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Zmarli dzisiaj IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 21:36 Nikt ci nie broni, możesz być dumna z siebie, necia też. Niezależnie od braku powodów do tegoż, tak irracjonalnie też możecie. Ale kto to ten KKT do cholery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_M Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 14:58 ...odłączona od respiratora www.tvp.info/informacje/polska/matka-prezydenta-odlaczona-od-respiratora/1589858 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczynski Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: 217.153.108.* 31.03.10, 18:30 a w morde to bys nie chcial? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 18:54 Wyjątkowe bydle z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:01 > Wyjątkowe bydle z ciebie. Te co zwykle, zauwazylo, kto ma internet z toya i podszywa sie pod innych, bo na jego supernicki nikt nie odpisuje. Logowac sie trzeba bedzie przez jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:05 Rozpanoszył się na dobre. Bydle to i tak oględnie powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:06 Ja tam do bydlat nic nie ma, raczej mysle o nim szczesliwy inaczej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 21:17 pod was dwoje to nikt się nie podszyje raczej na odwrót, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:26 Wiesz to, że on jest szurnięty, nie ulega wątpliwości, gada sam ze sobą, zakłada konta i zdaje mu się, że nikt nie wie, iż to on, ale do tego to zwykłe bydle właśnie (nie urażając zwierząt) i nie idzie już o to, że nie potrafi niczego innego jak personalnych wycieczek. Ja się tylko dziwię, że jest tak długo tolerowany. Aż rodzi się podejrzenie, że jest komuś na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:32 Komu może być na rękę? Partii Miłości na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 21:42 Tanie prowokacje i szukanie gorszych od siebie to wieczorny sport dla miernotek, ale cóż skoro to najlepsze co mogą zrobić trudno. Takie już ich życie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:22 Bigu, krzyż mu na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:28 Ja mu tego nie życzę. Tym bardziej, że zdaję sobie sprawę, że on sam, z własnej nieprzymuszonej woli się stąd nie oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 21:34 Jak zwykle o sobie opowiadasz bobasie zwłaszcz że twoje alter ego mirosław i harry tylko tobie było na rękę jak to malowniczo mówisz językiem prostackim. Ciekawe komu było na rekę jak plagiatowałeś posty albo pisałeś że już tu nie wrócisz? Dolali ci czegoś do napoju czy może ktoś się podszywał pod ciebie i udawał idiotę? Ktos pewnie podszyty pod biga zakładał dwa minimum wątki dziennie o słońcu peru? Co za perfidia bigi aż mi cię żal. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:34 No to trzeba mu zrobić wykop, skoro nie potrafi się zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:36 Ja (ani Ty) nie jestem wstanie świra wykopać. Wszystko co mogę (i to właśnie robię), to olać osła totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:39 Bigu, trzeba zgłaszać naszemu moder-owi. Tak nas pouczał kiedyś. Mailować. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:51 Mnie w to nie angażuj. Coś mi wewnątrz mówi, że nasz społeczny moderator doskonale to wszystko wie i nie trzeba mu o tym na okrągło przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 22:12 Nie, nie wie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 22:16 To byłoby niepojęte. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 22:22 Wiesz o tym z pierwszej ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 22:31 Jestem o tym święcie przekonana. Dobranoc, już zasypiam. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 22:38 Hm. Widać jestem niedzisiejszy. Bo ja sobie tak wyobrażam, że jak się człowiek czegoś podejmuje, z własnej, nie przymuszonej woli tym bardziej, to stara się zadanie wykonać. Czyli, skoro zgłosiłbym się do moderowania forum, założyłbym z góry, że muszę je monitorować. A jeżeli tak, to indywiduum z toyowym IP wręcz raziłoby mnie w oczy. No, ale jak mówię, ja jakiś dziwny chyba jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 22:41 Przecież to jest tylko społeczne moderowanie, więc pańskie oko konia nie musi tuczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 22:51 Tylko społeczne moderowanie, powiadasz... Hm. Ale, skoro tak (w domyśle - nic zobowiązującego, prawda?), to dlaczego moderatorowi zdarza się wycinać to i owo, a jeszcze inne rzeczy przenosić tu i ówdzie? Dziwne, co nie? No, może jednak tylko dla mnie, bo Ty, jak widzę, problemu nie widzisz. Tylko może jednak weź pod uwagę fakt, że takie "moderowanie" skutkuje panoszeniem się chama nad chamy, na dodatek zupełnie niezrównoważonego. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 22:59 Panoszy się za Twoim też przyzwoleniem. Tolerujesz go. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 23:11 Fajny żart. Chociaż, bo ja wiem czy on fajny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 01.04.10, 23:07 Tylko może jednak weź pod uwagę fakt, że takie "moderowanie" skutkuje > panoszeniem się chama nad chamy, na dodatek zupełnie niezrównoważonego. Ale ja myślałem że ty nie wiesz tego, twoja samoocena zgodna jest z rzeczywistością a to pierwszy krok w kierunku dobrym, na dodatek trollujesz umiarkowanie już się nie panoszysz jak kiedyś miałeś lekki atak jako pan mirosław ale już ci było lepiej. Po co ci te prowokacje personalne trollu? Nudno gadać samemu ze sobą? Karmy w karmniku brakuje? Nie ćpaj tyle to znowu ci sie polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 02.04.10, 08:38 Gość portalu: kkk napisał(a): > Tylko może jednak weź pod uwagę fakt, że takie "moderowanie" skutkuje > > panoszeniem się chama nad chamy, na dodatek zupełnie > niezrównoważonego. > Ale ja myślałem że ty nie wiesz tego, twoja samoocena zgodna jest z > rzeczywistością a to pierwszy krok w kierunku dobrym, na dodatek > trollujesz umiarkowanie już się nie panoszysz jak kiedyś miałeś lekki > atak jako pan mirosław ale już ci było lepiej. Po co ci te prowokacje > personalne trollu? Nudno gadać samemu ze sobą? Karmy w karmniku > brakuje? Nie ćpaj tyle to znowu ci sie polepszy. Znowu sam do siebie gadam. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.10, 15:53 pozdrowienia dla mirosława zbigniewa calahama, kopiuj wklej itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 02.04.10, 17:44 Sorry, ale ja też do siebie gadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 02.04.10, 20:48 Gadam jak gadam, ale czemu pitolę od żeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk no cóż bigos 02.04.10, 21:12 Kiedyś kradłeś posty teraz przepisujesz nicki, ale głupota i tanie prowokacje to twoja trollowa specjalność. Niestety sam wiesz że jesteś uzależniony i inaczej nie możesz więc smacznego, widać na czczo spać nie mogłeś pójść. Pozdrów pana mirosława i nie pisz z błędami, choć chwali się że tym razem piszesz samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:37 Bigu, Miro tak jak Miller nie jest chyba mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... 31.03.10, 21:51 W dupie mam tego białego nochala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Matka Prezydenta Kaczyńskiego... IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 22:02 Strasznie się podjarywujesz wieczorem, powinienie pomysleć o jakimś sposobie rozładowania tego napięcia bo jak widać nagłe skoki ciśnienia bardzo ci szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjanty 80- letnia kobieta IP: *.toya.net.pl 01.04.10, 00:12 W miejscowości Świątniki w gminie Wolbórz doszło do tragicznego wypadku drogowego, w którym śmierć poniosła 80- letnia kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żył 92 lata John Forsythe IP: *.toya.net.pl 02.04.10, 22:09 Blake Carrington Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Boruc nie żyje. IP: *.toya.net.pl 04.04.10, 22:03 Zmarł Władysław Boruc - ojciec naszego reprezantacyjnego bramkarza. Wyrazy współczucia dla Artura Boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żył 57 lat Ivan Balsamadziev IP: *.toya.net.pl 06.04.10, 15:24 Znany bułgarski aktor i piosenkarz nie żyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spostrzegawczy Carringtonowie umierają! IP: *.toya.net.pl 08.04.10, 14:06 Tydzień temu (1 kwietnia) zmarł Blake Carrington (John Forsythe) a wczoraj Ben Carrington (Christopher Cazenove ). Może to epidemia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Prezydent Rzeczypospolitej Lech Kaczyński IP: *.toya.net.pl 10.04.10, 11:19 [i] Odpowiedz Link Zgłoś