Gość: Pietja IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 20:54 Dzisiaj na trasie od Radiostacji do Tramwajowej Cityrunner woził pasażerów! Ale im zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geograf Re: Cityrunner woził pasażerów IP: *.toya.net.pl 15.02.02, 21:05 mch, Ł.S. inni, czy to nie przypadkiem coś zwazanego z KMST ???>???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Cityrunner woził pasażerów 15.02.02, 21:09 No, ja też... Tylko nie rozumiem, tych, co nie chcieli wsiąść bo się bali(?), a może byli po prostu pod wrażeniem i oniemieli. Bo biletów to chyba jeszcze nie trzeba było kasować? :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Cityrunner woził pasażerów IP: *.toya.net.pl 15.02.02, 21:15 może Ci ludzie po prostu się bali, bo mysleli, że to jakieś próby czy coś.... ja też bym się wahał, ale bym wsiadł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Cityrunner woził pasażerów 15.02.02, 21:19 Próby prędkościowe albo CRASH TESTY :))) Ja bym specjalnie pojechał pod radiostację, gdyby ogłosili, że będzie można się przejechać, nawet na biletach (eh, ta migawka na wszystkie linie - cudowna, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Cityrunner woził pasażerów IP: *.toya.net.pl 15.02.02, 21:21 gdyby to ogłosili, to uwierz mi- nie tylko ty, ale i pół miasta by chciało wyprobowac Citka. To by dopiero była akcja:" Retkinia podczas szczytu- dostań się, przeżyj i dojedź do pracy";) Ech...szkoda, że ja o tym nic nie wiedziałem... a z migawka masz racje- na wszystkie linie jest baardzo cudowna..:) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Cityrunner woził pasażerów 15.02.02, 21:25 Prawda? A może by tak założyć wątek - "Migawka na wszystkie linie - najciekawsze wojaże z jej wykorzystaniem" czy coś podobnego... Co Ty na to geografie? A jeśli chodzi o próby - tego to ja się domyślam!!! Technicy no i szanowny gość z Rosji by się nie pomieścili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Cityrunner woził pasażerów IP: *.toya.net.pl 15.02.02, 21:29 co do watku- zgadzam się- mam kilka ciekawych opowieści:)) może ty, bo właśnie studiuję kolejny "ciekawy" artykuł w Expressie o Cityrunnerze...ja zakładam inny watek, więc może ty zacznij tamten? Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Cityrunner woził pasażerów 15.02.02, 21:39 Ok, założę go jak tylko wymyślę jakiś ciekawy (i chwytliwy tytuł) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Cityrunner woził pasażerów IP: *.toya.net.pl 15.02.02, 21:43 no to czekam:) w międzyczasie przeczytaj i skomentuj watek : "kolejny genialny artykuł (2) grrr..." a ja czekam i już przypominam sobie historie migawkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Cityrunner woził pasażerów 16.02.02, 13:16 O szelmy! Mieli nas powiadomić o tych jazdach! Już na nich zapoluję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś