Gość: ewam IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 26.02.04, 15:09 proszę o odzew osoby planujące zdawać na aplikację radcowską w Łodzi, jak i tych co już zdawali. czasu coraz mniej do egzaminu) może być na mail: ewa.m2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: aplikacja radcowska 27.02.04, 08:17 Pytanie brzmi czy egzamin w ogole sie odbedzie. W Katowicach jest przelozony o 2 miesiace. Ma to zwiazek z zeszlotygodniowym orzeczeniem TK, ale o tym, jako przyszla prawniczka, z pewnoscia wiesz. Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: aplikacja radcowska IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 27.02.04, 14:45 mam nadzieję że się odbędzi, bo chcę być radczynią;); chociaż artykuł w dzisiejszej Rzepie "Gwałtowna zmiana reguł gry" wpędził mnie w nastrój minorowy. a Ty planujesz zdawać? na gwałt szukam testów, esejów i pytań z ustnego z poprzednich lat z Łodzi. chętnie wymienię na Warszawę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loel Re: aplikacja radcowska 01.03.04, 02:07 prawo.hoga.pl/forum/PokazForumP.asp?Idk=99&Rec=1&Idd=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: aplikacja radcowska IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 01.03.04, 08:50 dziękuję, ale na stronie hogi podane przykłady pytań są jedynie ogólnie zarysowane, a forum..... chciałabym zobaczyć jak wygląda konkretny test w Łodzi;) mogę wymienić na testy z innych miast p.s. czy w Łodzi są realne szanse na dostanie się bez plecow /zakładając iż będą przyjęcia/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loel Re: aplikacja radcowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:23 Ciężko, ale są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: aplikacja radcowska IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 02.03.04, 14:31 a może masz jakieś testy, pytania z poprzednich lat. mogę się zaopiekować:)) lub wymienić /ale nie mam Łodzi/. na co głównie zwracać uwagę przy uczeniu; rozumiem że kc,kpc,ksh, kodeks pracy, kpa - ale co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
loel Re: aplikacja radcowska 02.03.04, 15:21 Nic nie mam. Jedno jest pewne, wszystko trzeba umieć cholernie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś