Gość: Marta Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.business.telia.com 04.05.10, 10:08 Wielu Polakow mieszkajacych za granica czyta artykuly gazety m.in. ja i przyznam sie,ze jestem zla za zarzadzajacych osiedlami. Wystarczy, zeby pare osob nie moglo spac po nocy przez spiew ptakow a juz podejmuja decyzje i przycinaja drzewa ( i do tego nieumiejetnie). Jak mozna tak sie znacac nad przyroda? A samochody jezdzace pod oknami, sasiedzi wracajacy po nocy albo dzieci bawiace sie w piaskownicy - nie przyszkadzaja? Moze je tez wyciac w pien? Co za spoleczenstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręce opadają... Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.10, 11:42 te drzewa były między 2 szkołami, w pobliżu 1 blok (po drugiej stronie schodów), reszta wystarczająco daleko - to komu to przeszkadzało? A szkół zlikwidować nie chcą? Toż młodzież głośniejsza. Zlikwidujcie też trasę 72 bo mi auta za oknem hałasują i kościół bo w nim dzwonią... Ludzie opanujcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziBITu Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.malopolska.uw.gov.pl 04.05.10, 12:01 Nie ma się co denerwować. Poczekajcie, a zobaczycie, że przyniesie to niespodziewany, pozytywny efekt. U nas też tak było. Teraz całe topole się zazieleniły i wyglądają jak okazałe, zielone słupy. To dopiero ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kamter Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... 04.05.10, 13:00 Wstyd mi przed ptakami,że jestem człowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa ludzie z Brzezin to wieśniaki, czego tu wymagać IP: *.toya.net.pl 04.05.10, 18:03 A na wsi jak to na wsi, liczy się betonowy chodnik, kawałek asfaltu a wszyscy marzą o tym żeby przeprowadzić się bloków z ciepłą wodą... Potem jak już w tych blokach zamieszkają to marzy im się żeby ptaki im nie hałasowały, psy nie szczekały itp itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowosolny Re: ludzie z Brzezin to wieśniaki, czego tu wymag IP: *.toya.net.pl 04.05.10, 23:37 Potwierdzam, Brzezinianie to wyjątkowe chamy. Raz się zlitowałem, wziąłem taką parkę na autostopa z zastrzeżeniem, że tylko do Nowosolnej, dojeżdżam... a Ci odmawiają wyjścia z samochodu ! Normalnie autostopowicze-terroryści. Od tego momentu wszystkim autostopowiczom z Brzezin pokazuję środkowy palec i staram się ich ochlapać przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 18:51 gdzie mandaty i kary finansowe dla biurokratycznej choloty nierobow za biurkami z naszych podatkow? jakby zwykly czlowiek sobie tak obcial drzewko to zaraz mandat- a tu co nie ma winnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiadparku Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.147.163.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.10, 19:59 tych co krytykuja zapraszam na tydzien do zamieszkania z takimi 'sasiadami' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im ha IP: 212.51.198.* 05.05.10, 12:16 na szczęście całe życie mieszkam z takimi "sąsiadami". Mam w najbliższej okolicy dwa duże parki i bardzo dużo drzew na osiedlu, za oknami mam z każdej strony drzewa, a jak słyszę ptaki o jakiejkolwiej porze to jestem szczęśliwa, że są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka parku Re: Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im ha IP: 85.222.87.* 05.05.10, 13:10 sąsiedzieparku, ja mieszkam, nie narzekam, nawet jak podnoszą rwetes, cieszę się, że są a jak nie podoba się sąsiedztwo parku, to zamiast go wycinać, sam się wyprowadź, będziej prościej, taniej, zdrowiej DLA WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1malutki Partactwo! Ten trawnik zaraz zalac betonem, bo IP: *.nist.gov 04.05.10, 23:35 ptaki zaraz przyleca szukac robakow i narobia halasu. Twu! IDIOCI - LUDZKIE MOZDZKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogus ale jaja!!! IP: *.nsystem.pl 05.05.10, 01:03 przeciez topole sie obcina do pnia, zeby sie konary nie lamaly! przeciez topola to bardzo kruche drzewo i obcina sie je co kilka lat! w redakcji nieuki siedza i glupoty pisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cajna Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.range86-138.btcentralplus.com 05.05.10, 12:00 a ja radnemu obcioł bym włosy tak jak robili to po wyzwoleniu na kobietach kture puszczały sie z niemcami DOSŁOWNIE TAK WŁASNIE TAK BYM POSTĄPIŁ!!! CO ZA DUPEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:10 szkoda tych drzew ale ludzie z tego osiedla mają to na co zasłużyli czyli obrzydliwy widok tych sterczących kikutów drzew i do tego umierających, po prostu widok obrzydliwy i taki wręcz "wisielczy'".Gdybym miała na to patrzeć codziennie z pewnością nie poprawiałoby to mojego nastroju a mam nadzieję,że inne plagi też ich dopadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy ale prostaki mieszkają w tych Brzezinach !!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 05.05.10, 23:50 To na pewno oni wyrzucają śmieci do rowu i do lasu oraz straszą zwierzynę Quadami - totalne prostactwo ze wsi które myśli że Brzeziny są ośrodkiem kultury i kwintesencją miejskości ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebuś Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.tktelekom.pl 06.05.10, 11:24 Straszne co robią z drzewami!!! to już nie drzewa! nikt tam nie ma wyobraźni! i przede wszystkim to zbrodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Brzeziny ? Cep Cepa Cepem Pogania ... IP: *.toya.net.pl 06.05.10, 21:58 Takiego kołtuństwa to nawet w Pabianicach nie uświadczysz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... 07.05.10, 16:54 No cóż, słów brakuje, widocznie coś im do wody dosypują, ja bym zaalarmował sanepid i pogotowie psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.171.90.163.static.crowley.pl 07.05.10, 17:26 ale debile :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Barbarzyństwo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 18:40 Barbarzyństwo i to podwójne!!!! Ciekawe komu mogły przeszkadzać śpiewające kosy? Światowe kuriozum. Zasypać strumień bo hałasuje, zlikwidować kwiaty, bo rażą oczy. Co innego pijackie awantury, to są dopiero swojskie klimaty. Poza tym gdzie nowoposadzone drzewa? I to ma być Wydział Ochrony Środowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.toya.net.pl 07.05.10, 19:08 to samo dzieje się w Przemyślu drzewa wyglądają jak szubienice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im ha IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.10, 20:50 Klimatyczne drzewka. Czuć w nich wiosnę. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
wybierz_albo_wpisz_nowy Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... 07.05.10, 21:29 Dlatego tylko podcięliśmy gałęzie. Typowa zagrywka, widziałam to tysiące razy. Robi się tzw. "cięcia pieleęgnacyjne" - czyli obcina prawie całą koronę i konary. Oczywiście po czymś takim drzewo usycha, no i wtedy zgodnie z literą prawa można takie drzewo wyciąć. I kłopot z głowy. Bo po co komu takie "chwasty"? Pewnie, wyciąc wszystko, zalać betonem i asfaltem, będzie czysto i schludnie. Żadne liście ani świeże powietrze nie będzie przeszkadzało! Mieszkańcy są zadowoleni. - Topole to chwasty, które powinny zniknąć z miasta - mówią przechodnie. Znikać z miasta to możecie wy, chwasty jedne ludzkie:/ Czemu tak nienawidzicie przyrody? Nie pojmuję tego. To zupełnie jakbyście sobie pluli na własny ryj albo kopali się w kostkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 21:51 Oglądam te zdjęcia i jestem w szoku! Co ludzie potrafią zrobić z pieknych drzew? Ten radny to chyba bezgłowy czlowiek więc czemu mial nie sciąć głów ndrzewom??? Opamietać sie trzeba NARODZIE zginiesz bez przyrody. Teraz nie maja ani ptakow ani drzew - jakie to smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Na wygnaniu w mieście łodzi gdzie nawet szczekanie IP: 193.239.127.* 07.05.10, 21:52 psą szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 21:56 Brawo brzezinscy wlodarze, z pewnoscia Wasi Wyborcy sie ciesza. Jestescie wspaniali, ale czy czasem dzieci u Was nie smieja sie za glosno na placach zabaw? Moze je zabetonowac? Pomyslcie, jestescie w tym dobrzy jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sposob na tego radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 23:03 Trzeba poszukać inspektora nadzoru zieleni aby wydał w tej sprawie opinie i na tej podstawie do sądu cywilnego. Odpowiedz Link Zgłoś
macharras2 Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hała... 07.05.10, 23:34 ktoś popierdolony może kazać wyciąć drzewa , bo ptaki przeszkadzają mu spać . za ileś lat ci sami idioci będą słuchać ptaków z komputera , bo ich już tam nie będzie . artykułu nie czytałem , bo się wkurwiłem . Odpowiedz Link Zgłoś