Dodaj do ulubionych

no nie mogę!

27.10.13, 16:18
a) dzieńdoberek
b)poproszę jelitko
c) że też dopiero dziś odkryłam to forum! Siedzę od 3 godzin, oczy mnie już bolą:D i czytam! JAK ja kochałam KIEDYŚ Jeżycjadę!!! Jestem w wieku +/- Idy, więc w zasadzie wycowałam się na Musierowicz. Oststni tom, który zmogłam to była "KAlamburka", ale właśnie sobie zamóiłam wszstkie kolejne w bibliotece (nawet Mcbrusia leżi i czeka na czytelników), bo nie wiem, ossochozi w najnowszych dyskusjach.

W każdym razie Pyziaka zawsze lubiłam i stanowczo się NIE ZGADZAM, żeby był jakimś czerwonokarkim kryminalistą (???).
Obserwuj wątek
    • bupu Re: no nie mogę! 27.10.13, 16:42
      trup.w.szafie napisał(a):

> a) dzieńdoberek
      > b)poproszę jelitko

Naści! Ładne i z kokardką.

> c) że też dopiero dziś odkryłam to forum! Siedzę od 3 godzin, oczy mnie już bol
      > ą:D i czytam! JAK ja kochałam KIEDYŚ Jeżycjadę!!! Jestem w wieku +/- Idy, więc
      > w zasadzie wycowałam się na Musierowicz. Oststni tom, który zmogłam to była "KA
      > lamburka", ale właśnie sobie zamóiłam wszstkie kolejne w bibliotece (nawet Mcbr
      > usia leżi i czeka na czytelników),

Lepiej przygotuj sobie jakieś drewienko do zagryzania na nim zębów, albo wysokoprocentowe znieczulenie w płynie, bo im nowszy tom, tym większa boleść generalnie.

> W każdym razie Pyziaka zawsze lubiłam i stanowczo się NIE ZGADZAM, żeby był jak
      > imś czerwonokarkim kryminalistą (???).

Też się nie zgadzam, dlatego udaję, że ten podły CKNUK z nowszych tomów to wcale nie jest konduktor łaskawy i zakochany w Gabuni pantoflarz, którego polubiłam, tylko jakiś doppelganger, który podstępnie zajął miejsce prawdziwego Pyziaczka.
      • anutek115 Re: no nie mogę! 27.10.13, 16:47
        bupu napisała:

> > c) że też dopiero dziś odkryłam to forum! Siedzę od 3 godzin, oczy mnie j
        > uż bol
        > > ą:D i czytam! JAK ja kochałam KIEDYŚ Jeżycjadę!!! Jestem w wieku +/- Idy,
        > więc
        > > w zasadzie wycowałam się na Musierowicz. Oststni tom, który zmogłam to by
        > ła "KA
        > > lamburka", ale właśnie sobie zamóiłam wszstkie kolejne w bibliotece (nawe
        > t Mcbr
        > > usia leżi i czeka na czytelników),
        >
        > Lepiej przygotuj sobie jakieś drewienko do zagryzania na nim zębów, albo wysoko
        > procentowe znieczulenie w płynie,

He, he, he, jakież to Zue Forum, co Nie Umie Kochać, ma zbliżone skojarzenia, wręcz, rzeklabym, jednakie, coś musi byc w tych dziełach, co je wywołuje :D...
    • anutek115 Re: no nie mogę! 27.10.13, 16:44
      Czego jak czego, ale jelitek nikomu się na tym forum nie odmawia, zwłaszcza, ze wszak idzie jesien!

Nasci jelitko z herbatka, i czyms mocniejszym, przyda sie przy czytani "McDusi"...
    • ioanna80 Re: no nie mogę! 27.10.13, 18:23
      No dobrze, byc moze sie skompromituję, ale - osochodzi z jelitkiem? Pochlebiam sobie ze Jezycjade znam dość dobrze (ostatni rzut czytania wszystkiego po kolei i losowo: rok temu), a dalibóg nie kojarzę...
      • bupu Re: no nie mogę! 27.10.13, 18:52
        ioanna80 napisała:

> No dobrze, byc moze sie skompromituję, ale - osochodzi z jelitkiem? Pochlebiam
        > sobie ze Jezycjade znam dość dobrze (ostatni rzut czytania wszystkiego po kolei
        > i losowo: rok temu), a dalibóg nie kojarzę...

Ciotka robiła dyktando Tomciowi Kowalikowi, w "Kłamczusze" to było. Ciotka dyktowała "Dorota ma palto. To palto Inki." a nieodrodny syn chirurga pisał "Dorota ma jelito. To jelito Inki."
        • meg_mag Re: no nie mogę! 27.10.13, 20:08
          a skoro jest to jelito Inki, to mozna nim szafowac na prawo i lewo, nieprawda
          • jottka Re: no nie mogę! 27.10.13, 21:40
            jelitem inki, które jest wszak naszym wspólnym domem!
            • bez_zarzutu Re: no nie mogę! 27.10.13, 22:28
              Żywi i broni, nieprawdaż.
              • meduza7 Re: no nie mogę! 28.10.13, 17:53
                I jakoś się tak utarło w zamierzchłych czasach, że nowych wita się jelitkiem, girlandą z jelitek, częstuje herbatą z myszem i tym podobnymi smakołykami.
                • lululemon12 Re: no nie mogę! 28.10.13, 18:29
                  /nieśmiało przebiera kończynami/
                  A czy lelije nieco już przechodzone też można mysim truchełkiem uraczyć? Bo mię pół roku temu ominęło i czuję się niepełnowartościowa...
                  • meduza7 Re: no nie mogę! 28.10.13, 18:35
                    Naści truchełko mysie przemielone przez maszynkę do maku!
                    I jelitko oczywiście też. Bo idzie jesień. *zarzuca wdzięcznie*
                    • trup.w.szafie Re: no nie mogę! 29.10.13, 09:08
                      Dzięki za jelitko:D Wciąż ogarniam forum.
                      I dziś lecę po "zaległe" tomy Jeżycjady, juz się boję:) To jak spotkanie z koleżanką z podstawówki po latach...CZy okaże się straszną niesympatyczną starą i zaniedbaną babą, jak wszyscy mówią??
                      • akniwlam Re: no nie mogę! 30.10.13, 13:39
                        Zależy, jakie masz oczekiwania, dziewczyno z wdzięcznym jelitkiem. Może się okazać, że jakieś przebłyski tamtej dawnej fajnej dostrzeżesz, może momentami nie będzie aż tak strasznie źle, ale cudów się niestety nie spodziewaj. To już se ne vrati. W każdym razie pisz o wrażeniach, chętnie poczytam :)
                        • lululemon12 Re: no nie mogę! 30.10.13, 18:48
                          Dodam jeszcze, że poziom leci sinusoidalnie, nie ma zupełnej równi pochyłej. Tyle, że punkt wyjściowy Neo raczej nie leży na wyżynach ;(. I skacząc ze Sprężyny w McDusię można się mocno pokiereszować.
                          Dziękuję za moją porcję prowiantu, od razu się człowiek inaczej czuje :).
                  • nessie-jp Re: no nie mogę! 30.10.13, 18:57
                    lululemon12 napisał(a):

> /nieśmiało przebiera kończynami/
                    > A czy lelije nieco już przechodzone też można mysim truchełkiem uraczyć? Bo mię
                    > pół roku temu ominęło i czuję się niepełnowartościowa...

Nawet piernikiem na smalcu i składkową babką z kremem z margaryny! Oraz taką liczbą pączków, jaką zdołasz zjeść!
                    • lululemon12 Re: no nie mogę! 30.10.13, 22:41
                      Buuuu, a ja mam słaby żołądek! No nic, będę po kieszeniach upychać. Duże mam :).
    • dakota77 Re: no nie mogę! 30.10.13, 13:42
      Fajnie, ze nas znalazlas :) Nasci kubek z herbatka na myszach i dziel sie prosze przemysleniami i wrazeniami z lektury :)
      • ioanna80 Re: no nie mogę! 31.10.13, 09:15
        To i ja sie przywitam :)
        Na myszce to zdaje sie mial byc makowiec :)
        • nessie-jp Re: no nie mogę! 31.10.13, 15:38
          Taka myszka wydajna jest, zrobi się makowczyk, a z popłuczyn zaparzy herbatkę dla gości :p
          • rosynanta Re: no nie mogę! 24.11.13, 17:47
            Cium-cium makowczyk, oraz kanapkę "Cyklop" i paluszki Atalanty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka