Gość: FIRMA IP: *.toya.net.pl 11.06.10, 17:14 W przyszłym sezonie PSS siądzie na tronie* * jak podniesie klapę od sedesu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kefir Widzew zacznie sezon z mistrzem. Później zagra ... IP: 109.243.91.* 11.06.10, 18:59 Bardzo podoba mi sie ten terminaż. Na poczatek 4 trudne mecze więc niech chłopaki ostro się przygotowują a działacze szybko załatwiają wzmocnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kefira Re: Widzew zacznie sezon z mistrzem. Później zagr IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 21:20 no,widzisz maślana to jest twoje forum,to jest twój klubik osiedlowy i o nim się tylko wypowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Widzew zacznie sezon z mistrzem. Później zagr IP: 91.193.160.* 13.06.10, 23:18 te,bystrzaku zza torow,skoro to jest forum kefira, to nie twoje dajdaju wiec po co tu wlazisz...? chyba ze: lubisz to suko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rt Widzew zacznie sezon z mistrzem. Później zagra ... IP: *.retsat1.com.pl 11.06.10, 19:37 Kogo w Łodzi obchodzi z kim bedzie gral jakis GKS Belchatow? Lodzka gazeta niech sie zajmie lodzkimi druzynami. Ma ich w roznych ligach kilka do opisywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRMA spadek IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.10, 00:24 pierwsze 4 mecze na 100% porażki, z resztą wszyscy pamiętają jak to było ostatnim razem w ekstraklasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sers Re: spadek IP: *.astral.lodz.pl 12.06.10, 00:44 ty sie lepiej martw o swoje mecze w 1 lidze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onomatopeja :))))) spadek ? -->tak, ale nie po tej stronie miasta IP: *.toya.net.pl 12.06.10, 01:25 skoroś taki pewien to obstawiaj u *BUKA* ... a powiększysz grono łódzkich milionerów :) ---> milionerów szukających dziury w płocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRMA Re: spadek ? -->tak, ale nie po tej stronie m IP: *.retsat1.com.pl 12.06.10, 10:53 Ha... ja już mam kupione bilety na wyjazdy do Niecieczy i Stróży! Co tam taki Lech, Wisła, Legia. Bruk-Bet Nieciecza i Kolejarz Stróże to będą hiciory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzef lamusem być IP: *.wlms-broadband.com 12.06.10, 14:49 jak mozesz przecież widzefskie lamusy będą grać w "elicie" z Sadlokiem w składzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el nino Re: lamusem być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 11:51 Nieźle musi ci gul skakac z tego powodu. Żebraku zza torów. Odpowiedz Link Zgłoś