Gość: Tom IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 21:05 Popieram Jońskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mania Prezydent Dariusz Joński IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:28 od razu widać, że jesteś z prawicy, bo taki jad z ciebie cieknie. Joński to jedyny rozsądny prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Prezydent Dariusz Joński IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 21:39 też tak sądze jedyny rozsądny z pośród tych wszystkich oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Prezydent Dariusz Joński IP: 188.33.7.* 29.08.10, 22:15 Ma pomysł na to miasto dlatego powienin zostać prezydentem. Kiedy zaczynał referendum dawali mu 2% i udało się a teraz juz na wsteie ma wiecej:)Trzymam kciuki panie Joński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Joński na Prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:26 Jedyny normalny , fajny i mające klasę kandydat na ten Urząd. Głosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrona do barana IP: 188.33.7.* 29.08.10, 22:12 Powinien wygrać Joński, gdyż w ostatnich miesiącach pokazał, że zależy mu na naszym miescie. Wywiózł wiecej smieci niz przez cały ubiegły rok, ogłosil wiecej przetargów niz kropa przez ostanie dwa lata. Kwiatki tez ładne, a to pokazuje, że zalezy mu na zmianie wizerunku miasta z zapyziałej wiochy jaka zostawil po sobie kropek z tomaszewskim. Tak wiec on jedyny nadaje sie na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzia tak tak tak IP: 109.243.45.* 29.08.10, 22:27 To kandydat, który umie rozmawiać z ludźmi, potrafi budować a nie burzyć, łączyć a nie dzielić. To kandydat, przed którym jest przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sert Re: baran IP: 188.33.109.* 29.08.10, 22:54 panie jonski trzymamy kciuki wygra pan te wybory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gora Joński na Prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 23:01 Jak jesteś baranem to nie pisz. To forum jest dla inteligentnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.pai.net.pl 29.08.10, 21:10 Ja jestem przeciwny tej kandydaturze i nie bede glosował na Jonskiego. Jeszcze rok temu myslalem ze jest szansa na to aby cos zmieniło sie w Łodzi. Prawda jest taka ze udało się temu Panu tylko zorganizować referendum, a juz po nim ucichł. Szczerze to liczyłem na wiecej od Pana Jonskiego i Sadzynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cht Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 21:15 Tak się kończy wiara w cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gort Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:21 Ja myślę że Pan Wiceprezydent Łodzi wygra i zrobi wszystkim , ale to wszystkim niespodziankę, czego mu życzę z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Joński na Prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 21:20 Nic nie zrobił Pan Kropiwnicki przez 7 lat z wyjątkiem wyjazdów zagranicznych , nowe ekipa pokazała nowy styl rządzenia. DLa mnie joński za te remonty ma mandat zaufania i tyle. Możecie panowie z opozycji mu zazdrościc sukcesów, ale ludzie to widzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: 109.243.46.* 29.08.10, 21:52 jak widać najłatwiej opluwać kogoś poprzez internet, bo anonimowo i najlepiej powiedzieć jakąś bzdurę, ze dogadany z jakims zarzadem spółdzielni choć nikt nie napisał jakim i w jakiej sprawie, bardzo to smieszne i żałosne. A prawdą jest, ze w ostatnich czasach to chyba jedyny polityk, któremu chcoiaz troche zalezy na tym mieście. Niech ktoś wymieni choc jedno nazwisko i poda innego kandydata na prezydenta, który choc trcoche pracue na rzecz Łodzi. Te wszytskie fora i komentarze pisze conajwyej 15 osób, bo tym niezwiązanym z polityka wcale nie chce się tu siedzieć i czytać tych bzdur pisanych przez jakis anonimowych cwaniaków, którzy w rzeczywistości nie skelciliby chociaż jednego porzadnego zdania. A co dopiero, zeby zrobić cos wspólnie dla tego miasta. facet nie jest burakiem, nie twierdzi, ze z innymi nie da się współpracowac, wręcz odwrotnie. Tak więc idąc drogą porozumienia wspólnie możemy coś dla tego miasta razem zrobić, a nie obrażać sie tu nawzajem, bo to najmniejszego sensu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:49 da pan rade trzymam kciuki, ja i moi przyjaciele beda na pana głosować. super, ze pan wystartowal, niby bylo to oczywiste, ale balem sie ze pan zwatpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Dość Kropiwnickiego i Tomaszewskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:07 Jak byłeś przeciw referendum, to znaczy że jesteś z Kropiwnickim i Tomaszewskim, a to oznacza że.... szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virgin Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: 188.33.7.* 29.08.10, 22:19 pan jonski jedyny najlepszy kandydat na prazydenta tego miasta. jest pracowity, amibitny, energiczny , młody przystojny. tak dla pana Jonskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenexa Super kandydat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:29 Masz mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serta Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: 109.243.204.* 29.08.10, 22:39 Sojusz uwierzył, że ma szansę powalczyć z PO o zwycięstwo w wyborach i wygrać. Działacze mówią nam nieoficjalnie, że w tych wyborach idą na całość. Bo to najlepszy moment, by - wykorzystując "detronizację" Kropiwnickiego i po ośmiu latach przerwy - znów mieć swojego prezydenta w Łodzi. Ale może tego dokonać - na fali sukcesu - jedynie popularny Joński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: him Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:47 bardzo sie pana tu boja, ze moze pan wygrać te wybory i bardzo dobrze niech im pan wszystkim pokaze, a ma pan klase poza tym o wiele wiecej pomysłow niz 1000 polityków razem wzietych. Bo boju da pan rade ja jestem o tym przekonany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 21:17 wygładzony populista na dodatek członek partii która od zawsze miała to miasto w d..... Lata rządów sld w Łodzi to marazm i bezpowrotnie utracone szanse. "Czerwone lampy dyskretnie oświetlały działaczy..." trudo mi to czytać, jakiś działaczy? tych którzy od lat zasiadają we władzach lokalnych miasta, czy się dzieje lepiej lub gorzej zawsze przy korytku, bez większych osiągnięć; całe jego zaplecze polityczne to stare komuchy, tylko teraz wystawili sobie na front kukiełkę Jońskiego, żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna zakrzewsk Zagłosuje na Jońskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 21:23 Zagłosuje bo w końcu ktoś mi remontuje tą dziurową Sienkiewicza. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: Zagłosuje na Jońskiego IP: *.multimo.pl 29.08.10, 21:34 komuchy-kłamczuchy,niech ci ten czerwony gar wyremontują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celin Re: Zagłosuje na Jońskiego IP: 109.243.204.* 29.08.10, 22:41 Od początku września wszystkie łódzkie roboty drogowe mają być skoordynowane. Od 10 września każdy łodzianin będzie mógł zajrzeć do serwisu internetowego i sprawdzić, gdzie i kiedy prowadzone będą inwestycje. Takie sytuacje, jak niedawno na ul. Kilińskiego, gdzie swoje prace prowadziła Łódzka Spółka Infrastrukturalna i urzędnicy nie zaplanowali wymiany ani nawierzchni, ani torowiska, mają się już nie powtórzyć. - Jeśli zamykamy całą jezdnię, bo są prowadzone roboty w ziemi, a chodnik na tej ulicy nadaje się do wymiany, to trzeba tak wszystko zaplanować, aby te inwestycje wykonać za jednym razem - mówił podczas środowej konferencji prasowej Dariusz Joński, wiceprezydent Łodzi. - Do tej pory kto chciał rozkopać jezdnię, ten składał pozwolenie i otrzymywał zgodę. Kończył swoje prace i po miesiącu okazywało się, że inna firma też chce zamknąć dany odcinek, bo ma swoje do zrobienia. Teraz tak już nie będzie. By usprawnić prace inwestycyjno-remontowe powstanie zespół ds. koordynacji robót w pasie drogowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti najlepszy kandydat IP: 109.243.45.* 29.08.10, 22:26 To kandydat, który umie rozmawiać z ludźmi, potrafi budować a nie burzyć, łączyć a nie dzielić. To kandydat, przed którym jest przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:33 Ja wolisz głosować na Kropiwnickiego albo Tomaszewskiego to sobie głosuje, ale nie zaśmiecaj forum. Ja i moj koledzy głosujemy na JOŃSKIEGO i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.multimo.pl 29.08.10, 23:47 studentem to ty może byłeś ale na WUMLU-hehehe komuchu podły i kłamliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: 188.33.109.* 29.08.10, 22:53 ma pan ogromne szanse na ta prezydenture i szczerze jej panu zycze. Nie ma w tym miesice nikogo lepszego, wiec tylko pan może wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonia dobry kandydat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 21:17 Spoko kandydat, obserwuje jego jak sobie radzi jako wiceprezydent i na prawdę jestem pod dużym wrażeniem. Wykorzystał swoje 5 minut i dlatego ja mu dam szanse Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 29.08.10, 21:25 Na pewno w porównaniu z Kropiwnickim ma klasę i zęby, to już coś. Wolałbym żeby to Joński był moim sąsiadem na przykład niż Tomaszewski, ale nie wiem na kogo zagłosuję bo czekam na reszte kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:29 Szkoda ze Zona bierze łapówki Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 29.08.10, 21:51 Tomaszewski też był oskarżany o łapówki Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zydowicz Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 29.08.10, 22:05 > Tomaszewski też był oskarżany o łapówki to nie usprawiedliwia zony "łapówkary" Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 29.08.10, 22:28 Ale na razie są tylko oskarżenia a nie wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laran Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 31.08.10, 10:18 Na wszelki wypadek nie głosujmy na Jońskiego, może jego żona na prawdę kradnie? Ja głosuję na innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty chce takiego gospodarza i konieckropka IP: 109.243.204.* 29.08.10, 22:43 W weekend też remontowali ul. Sienkiewicza Miasto dało firmie remontowej 50 dni na wymianę nawierzchni i chodników na ul. Sienkiewicza. Dlatego drogowcy pracują nawet w sobotę i niedzielę W środę robotnicy weszli na prawą stronę jezdni na odcinku od al. Piłsudskiego do ul. Nawrot. Lewym pasem cały czas można jeździć. Najpierw zabrali się za wymianę chodnika. W niedzielę nie było już śladu po spękanych kwadratowych płytach betonowych, które zastąpiła kostka brukowa. Od poniedziałku rozpocznie się wymiana chodnika na odcinku do ul. Tuwima. W czwartek na prawym pasie zdzierany będzie stary asfalt. - Nową nawierzchnię położymy w weekend, żeby jak najmniej uprzykrzyć życie mieszkańcom - mówi Krzysztof Rżanek, kierownik budowy. - Wtedy ruch na ul. Sienkiewicza będzie wstrzymany. Potem drogowcy przeniosą się na lewą stronę ulicy i znów - najpierw wymienią chodnik, a potem asfalt. Na koniec powtórzą wszystko na fragmencie od ul. Tuwima do ul. Narutowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Tomaszewski do domu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:42 Nie chce żadnego Tomaszewskiego, nie sprawdził się i głosowałam za odwołaniem i jego i Kropiwnickiego . Wole o sto lat młodszego Jońskiego , który się angażuje w to miasto i żyje tym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotut Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: 109.243.45.* 29.08.10, 22:29 To kandydat, który umie rozmawiać z ludźmi, potrafi budować a nie burzyć, łączyć a nie dzielić. To kandydat, przed którym jest przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 30.08.10, 08:31 Widze, że już pod swoim nickiem popierasz Jońskiego. Już dojrzałeś z poparciem partyjny wycieruchu? Terasz lec szybciutko na ksero, twój boss musi mieć dużoo ulotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 21:26 Tylko Joński ma szansę zmienic to Mioasto - Facetowi chce się o Nie Walczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilia Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:27 najlepszy wiceprezydent i najlepszy kandydat. ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 29.08.10, 21:30 haha po raz kolejny komentuje jego kadydaturę, niedługo mnie okrzykną największą fanką Jońskiego ;) daje chłopak radę i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz Jonski chyba rodzine zaangazowal do pisania postow IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 21:30 bo takie pochwaly zbiera.A za co?, co takiego zrobił? Jakie remonty?- Sienkiewicza i frezowanie kilku ulic,toż to pajacyk partyjny.Jakie ma sukcesy w sprowadzaniu inwestorow,ano żadne bo jezykow komuszek nie zna. Co zalatwil, doniczki z kwiatami na Piotrkowskiej i czestsze koszenie trawnikow- ok, to wazne dla wizerunku miasta, ale pozycji gospodarczej nie poprawia, a ludzie bogatsi od tego sie nie stana. Lodz przez rzady komisarza z jonskim przy boku traci cenny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urel posługuje się angielskim i niemieckim IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 21:42 zna angielski i niemiecki. Zamiast pisać nie prawdę napisz lepiej że twj kadnydat jest lepszy i w czym. Jak Pan wątpi proszę go sprawdzić oczywiście jeśli Pan zan jakiś język. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda buahahaha IP: *.lodz.mm.pl 31.08.10, 10:21 Joński to matoł, nie zna żadnego języka. W szeregach SLD są już sami żule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Łódź głupie pytania IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:47 jakie remonty? dąbrowskiego, przybyszewskiego, kilińskiego, sienkiewicza, wkrótce rudzka. nie kilka kwiatków tylko umowę na kilka lat z firmą ukwiecającą całą piotrkowską i wszystkie łódzkie ronda. zapomniałeś o czystości: nowa maszyna, która doczyści ten syf, który narastał przez niekompetencje i powierzanie sprzątania znajomkom za ciężką kasę! przypominam, że ostatni przetarg poprzedniej ekipy ma finał w prokuraturze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: głupie pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:52 Gość portalu: prawdziwa Łódź napisał(a): > jakie remonty? dąbrowskiego, przybyszewskiego, kilińskiego, sienkiewicza, > wkrótce rudzka. To wszystko było zaplanowane już w ubiegłym roku - Joński tylko realizuje plany ale nie raczy o tym wspomnieć bo to zwykła menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Kropa tylko obiecywał IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:24 Od 5 Lat Kropiwnicki obiecywał ,że wyremontuje Rudzką i co z tego , palcem w bucie nie kiwnął. Więc nie pisz kolego że inwestycje były zapisane, bo nic Panie Tomasewski nie zrobiłeś z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: głupie pytania IP: *.multimo.pl 29.08.10, 21:57 hau,hau szczekają czerwone kundelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: głupie pytania IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 22:08 jakie remonty?? nie remonty tylko wymiana nawierzchni, która wytrzyma góra ze 2-3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata teresa Re: głupie pytania IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:22 tyle to jak by robił Kropa z Tomasewskim za którymi tu widzę nie którzy tak stęsknili się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asnyk Re: głupie pytania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:43 Czy ty piszesz wszystkie te szkalujące posty na Pana Jońskiego. Jestem informatykiem i widać tylko z Toya piszesz. Opanuje się , bo to można szybko sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogodny Re: głupie pytania IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:50 myślę sobie że jak ktoś obraża Prezydenta to na przykladzie jednego miasta może szybko być skazanym i dostać wyrok a póżniej trudno znaleźć pracę oj trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetui do jakiegos pacana IP: 109.243.45.* 29.08.10, 22:30 To kandydat, który umie rozmawiać z ludźmi, potrafi budować a nie burzyć, łączyć a nie dzielić. To kandydat, przed którym jest przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Joński = remonty łódzkich dróg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:13 Jak nie wiesz co się działo i dzieje to ja napisze: remonty Przybyszewskiego, Dąbrowskiego, Sienkiewicza, Limanowskiego, Rudzka, Piłsudskiego - mało w 5 miesięcy??????? Kropa przez 7 lat pier..... w stołek Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Re: Joński = remonty łódzkich dróg...co?? 30.08.10, 08:28 Limanowskiego? Hoho jezeli Limanowskiego jest wyremontowana to ja juz nie mam więcej pytań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnolt Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 21:30 Dla mnie Pan Dariusz Joński to prawdziwy gospodarz, ostatnio go widziałem jak rozmawiał z grupką osób na rynku Bałuckim. To chyba o to chodzi ,żeby oprócz Telewicji byli jeszcze osobiście na spotkaniach. Dla mnie to bardzo ważne, ponieważ poprzedni tylko sobie podrózował ze świtą po swiecie i nawet nie wiedział gdzie są rynki o co się na nich dzieje. Ciesze się że Pan joński się zdecydował . Ma Pan mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.multimo.pl 29.08.10, 21:57 hau,hau szczekają czerwone kundelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta tylko Tomaszewski IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:01 Ja będę głosował na katolika liczę że do wyborów stanie Tomaszewski prawa ręka Kropiwnickiego człowiek który sie sprawdził i wie czego chcą łodzianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica Re: tylko NIE Tomaszewski IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:17 hahahahaha niech on najpierw wyjaśni zarzuty prokuratorskie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
alogistic Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 29.08.10, 22:15 rozmawiał bo z espinozą otwierają stragan z wędlinami sieradzkimi Odpowiedz Link Zgłoś
fullprawda Lanser espinoza 29.08.10, 21:30 zapraszam na Rudzką zobaczycie jak ją kłamczuch remontuje a trase Górna zobaczycie jak świnia niebo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klekot Joński prezydentem IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:40 rudzka ma być od września, a wrzesień się jeszcze nie zaczął dyletancie- na kalendarzu się nie znasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: Joński prezydentem IP: *.multimo.pl 29.08.10, 21:59 zabolało czerwonego kundelka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: Joński prezydentem IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:24 ty chyba jesteś miłośniekim zwirzaków ale o ludziach tak nie wypada ale nie martw się ludzie prawicy Ci najbardziej swiętojebliwi tak mają podchodzą z milością do innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iki troche wiary to nie cuda a rzeczywistość IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 21:44 hihi zobaczymy za 2 miesiące czy tak napiszesz jeśli napiszesz to wezmą cie za wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziak W końcu bedzie trasa górna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 21:50 Ty chyba nie czytasz co piszą, przecież podpisali umowę na trasę górną i to zrobił Joński.przeczytaj Rusza najważniejsza inwestycja drogowa w Łodzi. Przygotowanie projektu potrwa rok, a następne dwa lata realizacja. Pierwsze samochody pojadą dwujezdniową Trasą Górną z końcem 2013 roku. - To najważniejsze rozwiązanie drogowe w naszym mieście. Od lat 60. w koncepcji jest wpisywane w krajobraz Łodzi. Niewątpliwie odciąży ruch w centrum, zwłaszcza w okolicach ulic: Paderewskiego i Rzgowskiej - powiedział wiceprezydent Dariusz Joński. - Ta inwestycja jest dla nas priorytetem, zwłaszcza, że nie tylko usprawni ruch, ale też połączy Łódź z autostradą A1. Trasa Górna pobiegnie od skrzyżowania u zbiegu al. Jana Pawła II i ul. Pabianickiej aż do ul. Rzgowskiej. Inwestycja będzie prowadzona w dwóch etapach. Pierwszy obejmie 2-kilometrowy odcinek od ul. Paradnej do ul. Rzgowskiej, drugi (o długości 2,4 km) to część od ul. Pabianickiej do ul. Paradnej. W efekcie powstanie dwujezdniowa droga. Obie jezdnie będą mieć po dwa pasy ruchu. W ramach inwestycji zaplanowano oczywiście: roboty ziemne, rozbiórkę istniejących budynków, budowę urządzeń odwadniających, kanalizacji deszczowej i urządzeń retencjonujących wodę oraz podczyszczających ścieki opadowe. Zbudowane zostaną także urządzenia bezpieczeństwa ruchu łącznie z oznakowaniem pionowym, poziomym oraz sygnalizacją świetlną. Odbędzie się regulacja rzeki Olechówki oraz przebudowa torowisk, urządzeń kolejowych i energetycznych. Wybudowane zostaną również jedno- i wielopoziomowe skrzyżowania oraz tunele. Przetarg na realizację inwestycji wygrała firma Mosty Łódź. Umowa między miastem a wykonawcą zostanie podpisana w najbliższy czwartek (26 sierpnia). Koszt przedsięwzięcia wyniesie 421 mln zł. Połowa tej kwoty pochodzi z funduszy unijnych. Inwestycja będzie realizowana w porozumieniu z przedsiębiorcami, którzy w sąsiedztwie zlokalizowali swoje firmy czy magazyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: W końcu bedzie trasa górna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:55 Gość portalu: lodziak napisał(a): > Ty chyba nie czytasz co piszą, przecież podpisali umowę na trasę > górną i to zrobił Joński.przeczytaj > Rusza najważniejsza inwestycja drogowa w Łodzi....... Żebyś się nie zdziwił jak za jakiś czas się okaże się nie da - a tak będzie. Joński robi wam trociny z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: W końcu bedzie trasa górna IP: *.multimo.pl 29.08.10, 22:01 pie...nij się w łeb czerwony baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakonnica Re: W końcu bedzie trasa górna IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:26 ludzie prawicy zawsze lubią obrazać i to ci najbardziej wieżący co zrobić najciemniej pod latarnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W końcu bedzie trasa górna IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 22:05 Joński spija śmietankę. Nie podpisałby umowy, gdyby nie kilkuletnia praca urzędników, choćby przy ustalaniu z mieszkańcami ostatecznej trasy, co trwało kilka lat, bo mieszkańcy mocno walczyli o zmianę trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: W końcu bedzie trasa górna IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:27 dla mnie się liczy że zadbał o to żeby w końcu ktoś się zajął ta trasą a to jest istotne mieszkam tam i mam dośc tego bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rot Panie joński gratuluję Panu IP: 109.243.46.* 29.08.10, 21:55 Bardzo sie Pana boja, co swiadczy ilosci komentarzy. Zaszkodził pan tym wszytskim ciemnym inetersom, wiec teraz sie boja, a prawda jest taka, ze ma pan duze szanse wygrac te wybory czego bardzo panu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:31 Zona patzry tylko gdzie łapówke wziasc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Zatorski Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.centertel.pl 29.08.10, 21:52 Wziąć, nie wziasc. Jak już piszesz głupoty, to chociaż poprawnie. Jońska nie wzięła kiełbasy. Nie ma na to żadnych dowodów, poza pomówieniami jednego palanta. A jak tak na nich patrzę, to trochę Sarkozy&Bruni... Fajnie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Jeszcze raz! 29.08.10, 21:32 Za wstrętny na prezydenta. Łódź powinna mieć jakieś ambicje, a Joński wygląda jak grabarz z Mongolii. SLD się nie popisało. Albo nie ma w partii przystojnych facetów, albo wszyscy są zboczeni. Oceńmy kandydata szerzej, skala 1 do 10: Odwaga w załatwianiu trudnych spraw(nie trawniczki lub torby na psie odchody): 0 (kompletne zero - tchórz, zero przebojowości, raczej karierowicz) Wygląd, reprezentacyjność: 0 (nawet minus 100) Wykształcenie: 8 (wysoko, ale nie ma wykształcenia międzynarodowego) Patriotyzm łódzki: 1 (tylko jeden, bo jak partia mu każe zdradzić Łódź on to na 100% zrobi. Jestem pewien, ze jest lojalny dla SLD, a nie dla miasta) Znajomości na świecie: 0 (nawet minus 100, nie zna nawet porządnie angielskiego) Autorytet w mieście: 1 (mało kto go dobrze zna, szanują go tylko zwolennicy SLD) Średnia: 1,7/10 - tyle wart jest kandydat SLD. Poprawcie jeśli się pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio owszem mylisz się IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:42 owszem myliłeś się! załatwił w 7 miesięcy więcej niż twój ulubieniec Kropiwnicki. dopóki Joński nie przyszedł, to wszystko było niemożliwe, a teraz proszę- remonty są? są. czysto jest? jest. kwiaty są? są. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Teraz to Ty się mylisz 29.08.10, 21:52 1. Kropiwnicki nie jest moim idolem. 2. Joński nic nie zrobił. Kwiatki posadzić to potrafi nawet dozorca z mojego bloku. Sprawą Hitona się nie zajął. Na ulicach jest syf. Taką tania propagandą się nie wygra. Przykro mi. 3. Jest niereprezentacyjny, a Łodzianie są ambitni. Ty nie masz ambicji skoro uważasz, że prezydent powinien być wzrostu siedzącego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio powiedział człowieczek IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:16 którego pracą jest reklamowanie strony z jakimiś gierkami. zajmij się poważnymi rzeczami zamiast krytykować czyjś wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zart Re: powiedział człowieczek IP: *.lodz.mm.pl 31.08.10, 10:25 > którego pracą jest reklamowanie strony z jakimiś gierkami. > zajmij się poważnymi rzeczami zamiast krytykować czyjś wygląd. brak ci argumentów w obronie żula jońskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jek Trzeba znać swoje kożenie IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 21:47 W każdym punkcie joński dostaj 1 pkt. a Kropiwcniki 10pkt. już nie wspomne o patriotyzmie lokalnym. Kto nawiąze do historii żydów łódzkich kto wybuduje drógi Park Ocalałych. Trzeba znać swoje kożenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor nawet ortografii nie znasz IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:02 po poziomie wyedukowania poznaję, że jesteś prawicowy hahahahaha głupota aż trzeszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:33 nie ma niespodzianki dzisiaj, i nie będzie niespodzianki w listopadzie jak Joński zostanie prezydentem. on się po prostu nadaje do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Kobieto, nie rozśmieszaj czytelników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:49 Gdzie naprawa ulic, gdzie czyste bezpieczne miasto? Ile jeszcze trzeba czekać? Co , teraz Joński będzie agitował po rynkach i dalej mamił obietnicami?? Co zrobił przez czas urzędowania??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terko23 Re: Kobieto, nie rozśmieszaj czytelników IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 21:59 Kropa na prezydenta on wyremontuje Limanowskiego i inne ulice, wyczyści piotrkowska szczotką ryżową zbierze liście w parku zrobi obchody dla żydów wyjedzie na 50 wycieczek w roku by sciągnąć inwestorów a na koniec miło przywita się ze strażnikiem miejskim aby łódź była piękna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica jak to co zrobił??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:04 ile razy to trzeba pisać?? wymieniać wszystkie remonty, zakup maszyny czyszczącej, kwiaty, nowe kosze na śmieci, wyższe mandaty za psie kupy, ITPOK. zapisz to sobie na czole, żebyś nie pytał po 100 razy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.multimo.pl 29.08.10, 22:05 z ssp dialog Darka dziurę asfaltową lansuje małgosia kiełbasa sieradzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erhol Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 21:33 Nie chce mieć ani kropiwnickiego , ani Tomaszewskiego. Wystarczy mi 7 lat z tymi Panami. Wole młodego, energicznego, ładnego z pomysłem na to miasto!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:41 Nigdy nie zagłosuję na człowieka, który całą swoją karierę zawodową zawdzięcza jedynie kolesiostwu i politycznym układom i tym samym się teraz kieruje. NIE dla Jońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Pomysłem jak otoczyć kordonem Straży Miejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:47 staruszka handlującego bateriami? Agitowaniem o stanie łódzkich dróg i czekaniem na cud jak się same naprawią? Co ten Pan zrobił dla Łodzi? Co SLD zrobiło dla Łodzi???? Kochani..szkoda słów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto co zrobił nie wychodzisz z domu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:57 co ten pan zrobił dla łodzi? remont przybyszewskiego, sienkiewicza, dąbrowskiego, zakup maszyny czyszczącej, ukwiecenie rond, ITPOK, rozpoczęcie procedur przetargowych na zimowe oczyszczanie miasta- mało?? więcej niż prawica zrobiła przez 7 lat!! a co SLD zrobiło dla Łodzi? wybudowanie piłsudskiego, wybudowanie basenu wodny raj, ostatnia szkoła i ostatnie przedszkole jakie powstały w Łodzi to właśnnie za SLD. nie wspominając o osiedlu janów Olechów, które w CAŁOŚCI powstał za lewicowych rządów!! prawda w oczy kole, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: Pomysłem jak otoczyć kordonem Straży Miejskie IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:03 Też tak myślę do pięt nie dorasta Kropiwnickiemu znającego języki poruszającego się swietnie po arenie między narodowej. Moim kandydatem będzie Tomaszewski lub Kropiwnicki Odpowiedz Link Zgłoś
alogistic Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi 29.08.10, 22:21 ładny jak psi ch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek do pięt nie dorasta Kropiwnickiemu IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 21:37 Komuch jeden do pięt nie dorasat Kropiwnickiemu i długo by musiał się do niego uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał hahahahaha IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:48 nie dorasta bo tyle nie lata za MOJE pieniądze! ten niszczyciel Jerzy nie ma sobie równych! najgorszy prezydent w historii to Jerzy Kropiwnicki- w rankingu na ostatnim miejscu, gorszy nawet od prezydenta oskarżonego o gwałt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka NIE dla czerwonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:57 i Pomarańczowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leciwy Re: NIE dlaczarnych nietoperzy w sukienkach IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:31 ak dla czarnych nietoperzy w sukienkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girka Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:39 nie ma lepszego od Jońskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks buhahahahahahhahahahahahaha, w czym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:52 W obietnicach bez pokrycia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiara joński spełnia obietnice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.10, 22:30 to jedyny właśnie , który spełnia obietnice drogowe i za to go cenie i podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: joński spełnia obietnice IP: *.lodz.mm.pl 31.08.10, 10:23 > to jedyny właśnie , który spełnia obietnice drogowe i za to go cenie i > podziwiam g.prawda. Joński to żul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiemlicz W agitacji owszem :):) buhahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:57 NIE dla SLD!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: W agitacji owszem :):) buhahahahah IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:32 Nie dla PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Re: W agitacji owszem :):) buhahahahah IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:32 Nie dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko czas na lewicę IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:43 a nie prawicowych niszczycieli! oni już pokazali co potrafią, a raczej czego nie potrafią! zniszczyli MOJĄ kochaną Łódź! a Joński ją naprawia i chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czas na lewicę IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 22:03 Ludzie, jaką Wy macie słabą pamięć. Okres 1998-2002 rządziło SLD i wtedy to Łódź była szara, brudna, z masą bezrobotnych. Za Kropiwnickiego sporo zmieniło się na lepsze. Nie twierdzę, że to tylko zasługa Kropiwnickiego, jego rządy przypadły na bardzo dobry okres w Polsce, ale Kropiwnicki trochę dobrych pomysłów zrealizował, choćby ośmieszany Park Ocalałych i obchody Liztmanstadt Getto. Dla mnie to była świetna inwestycja i świetne obchody na które zjechało się wielu naszych byłych mieszkańców. Nie bronię Kropiwnickieho, bo jego podróże bardzo mnie wkurzały, nie mniej jednak uważam, że ludzie zbyt często niesłusznie nisko go oceniają. Jeśli chodzi o Jońskiego, to trudno mi coś na jego temat powiedzieć. Jeśli chodzi o drogi to jeżeli coś się poprawi to chwała mu za to, choć patrząc na remont Przybyszewskiego mam wątpliwości czy poprawa będzie na długo. Tak naprawdę to trudno mówić o remoncie dróg tylko wymianie nawierzchni, która wystarczy na może 2-3 lata. Kwiatki na rondach to zupełna głupota. Ale wstrzymam się z oceną. Nie mniej jednak za SLD 1998-2002 nic specjalnego się w Łodzi nie działo. Tak naprawdę to ja pamiętam nazwiska 2 prezydentów Łodzi - Grzegorza Palki (wizjoner za którego Pietryna była czymś) i Kropiwnicki, który zrobił trochę dobrego i trochę złego. Pozostałych nie pamiętam, więc niczym dobrym się nie wyróżnili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga 13 lat rządów ŁPO, i starczy! IP: *.centertel.pl 29.08.10, 22:40 Na 20 lat po 1990, nieudacznicy Kropiwnicki, Chądzyński, Pyka, Łaszkiewicz, Grzegorz K. i Krzysztof W. rządzili ponad dwie trzecie. SLD - tylko 4, Panie Tomaszewski, tylko 4. I to Pan odpowiada za brud, dziurawe jezdnie, nieremontowane szkoły, sklepy z dopalaczami itd itp Daj Pan spokój, no chyba, że Falbana przygarnie Pana do PiS. A wtedy - razem pójdziecie na dno. Czego Wam życzę. A Pan Joński? Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom i jerry Re: 13 lat rządów ŁPO, i starczy! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.10, 12:28 Oczywiście, nie tylko za "sklep z dopalaczami", ale również za HIV, AIDS, malarię i wirus Ebola:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: czas na lewicę IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 23:33 ty chyba jestes pier,.. żydem skoro po 7 latach marnej prezydentury jako plusy podajesz wybudowanie Parku Ocalaych i zorganizowanie obchodow Lizt...Getto !!!faktycznie tylko tym zajmowal sie Kropiwnicki, a gdzie remonty drog, organizowanie przetargow,sprzatanie i oczyszczanie miasta??? no własnie nigdzie!! Joński w kilka miesiecy zrobil 10 razy wiecej niz Kropek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulther SLD w Łodzi 29.08.10, 21:44 ...powinno byc nowoczesna partia stawiajaca na rozwoj, nauke i wspolczesna kultutre czyli kino, film, sztuke awangardowa - jednym slowem LODZ 2016 i poza ta date. Dariusz Jonski powinien wyzwolic sie z pet wielkiego rewitalizatora nawierzchni ulicy Sienkiewicza a la betonowa kostka i jezeli chce lewicy nowoczesnej i jezeli ma na tyle sprytu politycznego nawiazac do jezyka nowoczesnosci - dobrych, nowoczesnych osrodkow kultury pomagajacych spolecznie zaniedbanym i pomijanym i ponizanym. Lodz powinna byc miastem europejskiej nowoczesnosci a nie bezmyslnie rozdawanych zasilkow socjalnych - zamiast tego miasto sztuki, dynamizmu i wiedzy - taka powinna byc wspolczesna partia lewicowa - czego Dariuszowi Jonskiemu zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:44 W całej rozciągłości popieram Pana kandydaturę.Wierzę,że wszyscy rozsądni łodzianie zagłosują na Pana Dariusza Jońskiego.Jest absolutnie jedynym najodpowiedniejszym kandydatem na prezydenta naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Niech Pani się wyjdzie za niego za mąż może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:50 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka chętnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:59 ale on już ma super żonę Odpowiedz Link Zgłoś
alogistic Re: chętnie 29.08.10, 22:29 też bym chciał mieć taka żonę-nie dosyć ,że ładna to w domu zawsze świeży pieniądz i świeża wędlinka w lodówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom i jerry Hehe IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.10, 12:29 Zaradna żonka to podstawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:48 Trasa Górna - hehehe - nie ściemniaj pinokio, dobrze wiesz że ta ulica nie powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baletnik Pinoki=Tomasewski IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:05 PINOKIO=Tomasewski sepleniąca baletnica w spodniach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:49 Dariusz Joński odpowiedni kandydat na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Jak dla mnie absolutnie NIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:53 NIE..bo obiecywał a nie wiele widac poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Jak dla mnie absolutnie NIE!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:34 Oczywiście obiecywał 7 lat i nic nie zrobił dla tego jestem za Jońskm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak dla mnie absolutnie NIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:44 Ja pier..., rozumiem że za każdy pochlebny komentarz jest kasa lub ciepła posadka od Darusia. Takie to standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Jak dla mnie absolutnie NIE!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:57 domyslam się że jest pan zwolennikiem tej jednej podejżliwej parti która wie najlepiej ale ja chyba wole głosować na kogoś kto łączy a nie dzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:50 lepszego nie ma. za nim przemawiają fakty, remonty i czystość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Jakie fakty?? Gdzie ta czystośc..chłopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:55 chyba żartujesz, albo mieszkasz w innym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziak Re: Jakie fakty?? Gdzie ta czystośc..chłopie IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 22:14 czystość będziesz miał jak wyjedzie maszyna, CHŁOPIE. przez 7 lat rządów pasożyta jakoś wszyscy mieli cierpliwość, a teraz nagle po 7 miesiącach czekają na CUD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 21:51 Tylko Dariusz Joński na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burger king Wolałbym aby kandydował dozorca z mojego osiedla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:54 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:57 Żałosna jest młodzieżówka SLD, płacą wam za to, te same numery IP tylko nicki inne. Banda idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urel Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:35 jestem mieszkańcem tego miasta i czytelnikiem gazety wyborczej i przykro mi jak czytam że ktoś kogoś wyzywa od idiotów śwaidczy to o jego poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek UUUUU...pomyłka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:59 straszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: 109.243.133.* 29.08.10, 22:08 anka, jurek, anna to jak masz w koncu na imie? a jeszcze kolega klakier (ip: dynamic) wypisujacy pod 5 nickami. zalosni jestescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adk Re: Joński kandydatem SLD na prezydenta Łodzi IP: *.multimo.pl 29.08.10, 22:09 hau,hau czerwone kundelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek hip hip hura niech żyja pieski IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 22:38 a ja bardzo lubie pieski kundelki ;) i ciesze się że jest tu tylu miłośników piesków ;) Odpowiedz Link Zgłoś