mmm26 24.02.06, 14:04 O co chodzi pannie która mówi że chce faceta "sk..syna" Czy to potrzeba silnych wrażeń, a może sama nie wie czego chce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 zeby nie byl ciamajda i nie zaradny zyciowo 24.02.06, 14:09 czyli zeby nie byl ciota,lamusem,i zeby czasem sie "stawial" czyli zeby nie byl zbytnim pantoflarzem....itd Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: o co chodzi ?? 24.02.06, 14:10 Świetnie się składa, akurat brat *****denta jest stanu wolnego! Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: o co chodzi ?? 24.02.06, 14:11 Markus, Ty nadal swataniem sie PAŁASZ??:P Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: o co chodzi ?? 24.02.06, 20:14 zapewne ojciec ja bil w dziecinstwie lub miala inne traumatyczne przezycia, to potem przeradza sie w sydrom slabej kobiety ktorej jest zle gdy nie jest zdominowana Odpowiedz Link Zgłoś
zosia381 Re: o co chodzi ?? 25.02.06, 01:07 Może miała ślamazarnego ojca którym pogardzała. Może s..syn wydaje się jej bardziej męski bo nigdy takie mężczyzny nie znała. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: o co chodzi ?? 25.02.06, 05:21 ja tez lubie wladczych :) takich silnych macho, tyle ze z nutka romantyzmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: czyli kocha 25.02.06, 10:27 qasz napisał: > ale i sinola wypłaci ? no cos Ty! nie chce zeby mnie bil. po prostu facet powinien byc meski, silny, miec swoje zdanie i nie reagowac na moje glupie histerie i zmienne nastroje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballbreaker Re: czyli kocha 25.02.06, 14:42 a potem przychodzi taka na forum i lamentuje ze ona ryczy a on zamiast ja przytulic to idzie z kumplami na piwo i wraca nawalony nad ranem... oczywiscie wracajac w drzwiach zastaje spakowane walizki bo przeciez jest zly i nieczuly, a na forum mowili zeby go spakowac... Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: czyli kocha 25.02.06, 18:42 to był żart. Kiedyś wypowiadałaś się w podobnej konwencji, pośmiałem się i zapamietałem. Coś nam Asiulka81 poważniejesz, zakochałaś się cy cóś ? Poczekaj chociaż do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: czyli kocha 25.02.06, 18:58 qasz napisał: > to był żart. > Kiedyś wypowiadałaś się w podobnej konwencji, pośmiałem się i zapamietałem. > > Coś nam Asiulka81 poważniejesz, zakochałaś się cy cóś ? Poczekaj chociaż do wio > sny. nie zakochalam sie. mi ten stan nie grozi. a dzisiaj byla taka piekna pogoda w Wawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś