artnow 20.09.10, 22:21 Można było znaleźć takie oto ogłoszenie: ow.ly/2H5ZH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, 20.09.10, 22:57 podejmują ją dorośli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
socialfanka Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, 20.09.10, 23:47 aaa202 napisała: > podejmują ją dorośli ludzie. Tak, czy inaczej - czy to nie jest żenujące? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, 20.09.10, 23:54 No mnie się wydaje to żenujące, ale jak widac nie każdy tak do tetgo podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tristram.shandy01 Życie często jest żenujące 21.09.10, 00:35 A na tym forum to widać jak na dłoni często Odpowiedz Link Zgłoś
socialfanka Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, 22.09.10, 13:55 artnow napisał: > No mnie się wydaje to żenujące, ale jak widac nie każdy tak do tetgo podchodzi. Otóż to. I ku naszemu zdziwieniu - mogą mieć nawet sporo zgłoszeń ;] Odpowiedz Link Zgłoś
socialfanka Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, 07.10.10, 13:10 Widać, trend się utrzymuje, bo są nowe oferty polecam przeczytać: Łódzkie dziewczyny zatrudniają milionerów Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Może i żenujące 21.09.10, 10:26 choć przypuszczam, że nie dla stron tego układu. Ani dla prezesa, ani dla jego asystentki. A reszcie pozostaje się ekscytować. Pojęcie żenady też jest płynne. Kiedyś wydawało mi się żenujące chodzenie w samych rajtuzach, takich grubych, z klinem na tyłku. W tym samym czasie moja matka upierała się, że właśnie w samych rajtuzach będzie mi najlepiej. Nie wiem, skąd się wzięła u nas taka różnica postrzegania żenady, ale była faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
socialfanka Re: Może i żenujące 22.09.10, 13:54 hahaha - przykład trafiony w 10. z tego wynika, że wszystko jest względne i subiektywne. więc w mojej subiektywnej ocenie tego typu ogłoszenie jest bardzo żenujące. a jeszcze bardziej żenujące jest zainteresowanie się tego typu ofertą "pracy". choć w tym wypadku - zasady są jasne, więc trafi swój na swego :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 21.09.10, 09:09 modelki.plejada.pl/998,16971,1,elwira_koska,1,wideo.html ja tam mysle, ze pan takiej lodzianki szuka. Tylko wlosy sztuczne i usta napompowane, reszta naturlich. Nooo i studentka UŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 21.09.10, 09:59 Gdyby był ślepy to by szukał takiej jak ty. Zazdrość to brzydka cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 21.09.10, 10:48 A gdzie tu zazdrosc, pol internetu zachwyca sie fiugra dziewczyny, tylko, niestety, za bardzo sie wymodzila. Nie mow mi, ze nie robi wrazenia na facetach, zwlaszcza prezesach po 40. Troche odwagi cywilnej, pisz pod swoim nickiem! Panie kkk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 21.09.10, 13:12 To rozumiem że jesteś w tej połowie co zazdrości? I na dodatek czujesz się prześladowana przez kogoś? No cóż każdy ma swoje zmartwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, 21.09.10, 21:09 Po co klamiesz i przypisujesz mi jakies rzeczy, ktorych nie czuje, nie pisalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 21.09.10, 22:23 To już problem z tym co czujesz, widać wiele sobie nie uświadamiasz. Spróbuj myśleć, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 08:49 Umiesz odpowiedziec na pytanie? Watpie, zebys mial jakiekolwie kwalifikacje do oceniania, co ktos moze czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 15:27 No cóż na twoje pytanie nie ma odpowiedzi bo jest zwyczajnie głupie, wynika to z twojej samoświadomości na poziomie buraka cukrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 17:12 Dobra koniec z karmieniem trola. Trzeba brac przyklad z BigNewsa. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Taką pracę podejmuje się dobrowolnie, IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 17:32 Tak bierz z niego przykład, w końcu jedyna na tym forum prezentujesz poziom zbliżony czyli magiel plotkarski. I nie zarzekaj sie jak będziesz głodna to chętnie cię jeszcze dokarmię tak jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Dzisiaj w Łódzkiej Gazecie Praca... 21.09.10, 10:25 A ja to nie wiem o co chodzi. W dzisiejszej, zglobalizowanej światowej dżungli ekonomii i finansów najbardziej efektywni są myśliwi-samotnicy. Są jednak mężczyznami i potrzebują czasami towarzystwa, tylko dla siebie, bez hałasu. Sa tez kobiety, które chcą być przy takim myśliwym, być jego odpoczynkiem. Wiedzą że jego dzieci będą miały zdrowe, szczęśliwe dzieciństwo, w którym pożywienia nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posłowie Słuchaj, "przysłowie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 10:35 Jesteś bęcwale ciężko chory na pisuarofobię, ale to da się wyleczyć, zapewniam. Czy wszystko kojarzy ci się z polityką? Obserwuję twoje wpisy od tygodni, na każdy post wklejasz te kretyńskie kaczorowe filmiki z Tuby. Zmień repertuar – poproś pielęgniarkę dyżurną żeby te twoje wklejki zmieniła na inne, jeśli już nie potrafisz wpisać textu dłuższego niż dwa zdania. Rzuć dopalacze. Zażyj tabaki. Albo – zapisz się do pisiorów. Twoja upierdliwość na tym forum zostanie doceniona, im ciągle brakuje fanatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.prothost.com 21.09.10, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Dzisiaj w Łódzkiej Gazecie Praca... IP: *.astral.lodz.pl 21.09.10, 10:47 No co Wy.... ?? Podróże zagraniczne, mieszkanie, samochód i pewnie szereg innych przyjemności... i jeszcze mi za to zapłacą?! To dopiero jest fucha! Ciekawe czy jest jakieś ograniczenie wiekowe... kuszące :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dzisiaj w Łódzkiej Gazecie Praca... 21.09.10, 10:56 Pewnie nie jest to propozycja modelowo moralna, ale za to jest... uczciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Witam Pana :) IP: *.astral.lodz.pl 21.09.10, 11:37 Eh, pewnie też nie jest uczciwa. Wystarczy spojrzeć na adres email. Ktoś niewątpliwie szuka kandydatki ale z pewnością nie do pracy. A już miałam pisać do prezesa z prośbą o zdjęcia jego sylwetki, coby na wstępie sprawdzić czy współpraca ma szansę się układać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ważne jest ile prezes ma wzrostu 21.09.10, 11:47 kiedy stanie na portfelu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Witam Panią :) 21.09.10, 11:52 Pisząc uczciwa, miałem na myśli wyłącznie niespecjalnie zawoalowaną ofertę niezobowiązującego, acz jednoznacznego związku. Przecież żadna rozsądna kobieta nie kupi bajek o etatowej pracy w tej sytuacji. Co do sylwetki oferenta... Jeśli każda potwora znajdzie swojego amatora, to w drugą stronę również to działa. Tym bardziej, że ten facet ma inne, tak przecież kręcące niektóre panie "atrybuty";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Witam Panią :) IP: *.astral.lodz.pl 21.09.10, 23:41 Tak, wiem, że o to chodziło. Jasno postawione warunki. Swoją drogą patrząc na dzisiejszą młodzież nie spodziewam się po niej jakiegoś szczególnego zażenowania po przeczytaniu ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Widziałam raz taki program, 21.09.10, 12:47 niestety nie na Discovery, o paniach interesujących się wyłącznie bogatymi panami. Jedna pani stawiała warunek, że miesięcznie na swoje wydatki musi dostawać 15 tys. Druga pani za ciułane kieszonkowe od pana kupiła sobie po rozstaniu z nim mieszkanie. Trzecia pani rzuciła pana po tym, jak zmienił porche na seata (bo ona po prostu do ibizy nie wsiądzie). Nie wiem, co te panie miały do zaoferowania w zamian. Może doskonale prowadziły dom, może były inspirującymi towarzyszkami życia, może rypały się bosko. Nie wiem. Nie były specjalnie piękne czy elokwentne. O miłość nie chodziło. O seks? Przecież żaden seks tyle nie kosztuje. Skoro jednak są amatorzy takich towarzyszek, to są i towarzyszki. Układ jest oczywisty. Jeśli ktoś w nim jest uprzedmiotowiony, wykorzystany, to kto? Te panie, czy ci panowie? Przypuszczam, że sponsorowanie panów przez panie także istnieje, ale takiego programu akurat nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dzisiaj w Łódzkiej Gazecie Praca... 21.09.10, 15:36 Coz, takie zycie, popyt, podaz, takie tam. Ogloszenia burdeli tez wzbudzaja u Ciebie takie rozgoraczkowanie? To przeciez podobna sprawa, a juz nikogo nie dziwi, puszczajace sie studentki/sekretarki tez przestana. Obie strony na tym korzystaja, kazda ma swoje okreslone potrzeby i obie wychodza do przodu w porownaniu z domami publicznymi. Ostatnio ogladalem program na tvn o studentkach puszczajacych sie za mieszkanie. Na prowokacje dziennikarska przyszla dziewuszka, mimo zamaskowania widac, ze raczej sredniawa, nie jakas wystylizowana barbie, w domysle kurtuzana, zwyczajna dziewuszka z politologii i bez wiekszych emocji mowila o swoim pomysle na zdobycie kasy na studia. Pewnie, ze moze przykre ale biorac pod uwage, ze sa dwie strony zawierajace jakis kontrakt to chyba lepsze od tysiecy malolat puszczajacych sie na dyskotekach. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Puszczała się dziewczyna 21.09.10, 16:04 puszczała z miłości, puszczała dla pieniędzy, puszczała z litości... Ach, podłe te kobiety/dziewczyny, które puszczają się dla dóbr materialnych. Ale już skoro się maja puszczać to lepiej niech się puszczają za coś, niż za friko na jakiejś dyskotece. Mężczyźni zaś się puszczają dla fasonu, dla klasy, dla przyjemności, dla samorozwoju, oraz z kolekcjonerskiej pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Puszczała się dziewczyna 21.09.10, 16:18 E tam podle, moze zwyczajnie leiniwe? A na dyskotekach nie puszczaja sie za friko ino za piwo. A mezczyzni sie puszczaja, zeby miec o czym wnukom opowiadac. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Re: Puszczała się dziewczyna 21.09.10, 16:27 Jeśli puszczają się naprawdę sumiennie, to wcale nie jest to taki lekki chleb. Za piwo? No to mi ulżyło. Bałam się już, że puszczają się za bezdurno, albo że mają z tego przyjemność. Uf. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Puszczała się dziewczyna 21.09.10, 16:59 dziad_borowy napisał: > A na dyskotekach nie puszczaja sie za fri > ko ino za piwo. > Dzierżżż!!!! Ale jakie normalne, czy bezalkoholowe, może Karmi, pasteryzowane, nczy raczej nie? Możesz coś bliżej bo może bym wyhaczył jakiegoś lachonia ... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Dzisiaj w Łódzkiej Gazecie Praca... 21.09.10, 21:07 Ja i tak widze postep, prezes musial sporo zaplacic za takie ogloszenie. Drzewiej bywalo roznie, ale wymagania tez byly. Kiedys ktos mi podeslal link, w ktorym biuro turystyczne szukalo sprzataczki biegle znajacej trzy jezyki. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Słuchaj, "przysłowie" 22.09.10, 09:58 Wreszcie coś na temat w temacie. Serdecznie pozdrawiam wszystkich skrupulatnych czytelników tego forum. Zastanawiające są te dziwne atakujące mnie nieloginy. Nie przypuszczałam, że mogę wzbudzać takie zainteresowanie. Dlaczego nie podobają się te historyczne filmiki z Kaczorami? Przecież składają się one na historię współczesnej Polski. Nie umieszczę przecież Stabat Kaczor pod Krzyżem, bo dla mnie to mało interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Słuchaj, "przysłowie" 22.09.10, 10:04 Atak na Ciebie obrzydliwy, ale co do filmikow? Hmm mm "ciszej na ta trumna". Jeden juz nie dziala zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Słuchaj, "przysłowie" 22.09.10, 10:42 Atakiem na mnie nie przejmuję się. I tak był łagodny. Słowo "bęcwał" ma w sobie wiele polskiego uroku. Dlaczego mamy milczeć "nad trumnami"? Przecież to są faktyhistoryczne. Umarł ktokolwiek z osób publicznych czy zginął to od razu należy wołać "Santo subito"? Nie każdy zasługuje na taki zaszczyt. Do dziś przytacza się przcież np. niektóre słynne wypowiedzi jakże zasłużonego dla Polski Marszałka Piłsudskiego. Chociażby tę o sejmie polskim. To są wszystko fakty historyczne. Skoro można nad trumną B.Geremka przy okazji obchodów 30-lecia "Solidarności" zarzucać zmarłemu, że nie parł do krwawej rewolucyjnej konfrontacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Słuchaj, "przysłowie" IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 15:26 Patrz jaka miła ta żmija, dopiero co sama na ciebie podburzała przy okazji egzaltacji smoleńskich a teraz gotowa ci pomóc. Strzeż się fałszywych koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Słuchaj, "przysłowie" IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 18:11 A gdzie jak wolam SantoSubito? Ok, jesli robisz to w imie swoich pogladow politycznych, przynaleznosci partyjnej, a nie dlatego, ze pewna osoba wyszarzyla Ciebie, to nic mi do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Słuchaj, "przysłowie" 22.09.10, 20:41 Biguś tu nie ma najmniejszego znaczenia. Nett, a pamiętasz, jak po 10 kwietnia Biguś bez pytania o zgodę cytował mnie w swojej sygnaturce? Chciał mnie sprowokować chyba, ale dla mnie nie miało to już żadnego znaczenia. Po 10 kwietnia napisałam tu na forum oficjalnie, że nie życzę sobie, by Biguś do mnie się odzywał i na tym się zakończyło. Ja do tej pory nikogo tu nie wyszarzałam, a to z prostej przyczynę. Wolę wiedzieć, co o mnie wrogowie mogą pisać i ewentualnie się bronić. A jeśli Biguś mnie wyszarzył tzn., że daje sobie w kaszę dmuchać. I kto tu traci najbardziej? No cóż, to już jego problem. Nett, powiedzenie "Cisza na tą trumną" (cisza nad tym wawelskim sarkofagiem) kojarzy mi się, niestety z "Santo subito". O zmarłym ani słowa złego. Wdowa nie ma np. prawa westchnąć nad trumną męża: "Niech ziemia będzie mu lekką", choćby on za życia nie wiem jak mocno znęcał się nad rodziną. Czy cisza nad trumną ma obejmować także zbrodniarzy wojennych i nie tylko? Czy wielkich Polaków, Bohaterów Narodowych i Wieszczów Narodu nie powinniśmy jednak odbrązawiać, a nie tylko gloryfikować jako ludzi bez skazy? Marszałek Piłsudski wielkiej rzeczy dokonał dla Polski, ale czy we wszystkim należy mu przyznać rację? P.S. Nie przynależę do żadnej partii politycznej, bo nie mam do tego motywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Słuchaj, "przysłowie" 22.09.10, 21:06 Nett, dzięki, że zwróciłaś mi uwagę, że jeden filmik już mi nie działa. Muszę zadziałać, coś z tym zrobić! W czym on mógł naruszać regulamin?!! Wiem, czyja to sprawka! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Słuchaj, "przysłowie" 22.09.10, 21:09 Czesław Bielecki bezpartyjnym kandydatem PiS na prezydenta Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Szukając taniej sensacji, chciałeś zareklamować IP: *.4web.pl 22.09.10, 12:19 Szukając taniej sensacji, chciałeś zareklamować swojego bloga? Coś mi się tak wydaje, bo twój "sensacyjny" temat, może być sensacją co najwyżej na jakimiś pipidówku. Przykład pierwszy z brzegu: www.polityka.pl/spoleczenstwo/reportaze/278213,1,studentki-utrzymanki.read Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: Szukając taniej sensacji, chciałeś zareklamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 12:47 Gość portalu: fakir napisał(a): > Szukając taniej sensacji, chciałeś zareklamować swojego bloga? Coś mi się tak wydaje, bo twój "sensacyjny" temat, może być sensacją co najwyżej na jakimiś pipidówku. Przykład pierwszy z brzegu: rel="nofollow">www.polityka.pl/spoleczenstwo/reportaze/278213,1,studentki-utrzymanki.read Łódzkie realia: www.lodzstrefa.pl/rozne/inne/lodz-studentka-dla-sponsora-lodz.htm Odpowiedz Link Zgłoś