Dodaj do ulubionych

Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz...

10.10.10, 18:00
Ma Pani mój głos, Pani Haniu! Nie można się wszystkiego i wszystkich obawiać. Łódź jest najważniejsza i nie można z niej robić śmietnika.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdziwiony Czy to naprawdę jest największy problem? IP: *.centertel.pl 10.10.10, 18:04
      Walka z dopalaczami, walka z pudlarzami... Kiedyś prawdziwi komuniści walczyli o pokój...Dzisiaj prawdziwi platformersi też walczą. Bez sensu.
      • gagarin_2 Re: Czy to naprawdę jest największy problem? 10.10.10, 18:41
        Jasne, zawsze jest jakiś większy problem... Tyle że wszystkie te problemy trzeba rozwiązywać: te małe i większe. Skoro zarząd miasta powiedział A, to trzeba i powiedzieć B. Hanna Zdanowska jest konsekwentna i to niektórych boli. A może odezwali się pudlarze? :)
        • Gość: irol Boże chroń nas od takiego prezydenta IP: *.retsat1.com.pl 11.10.10, 01:55
          jest bardzo konsekwetna od 3 lat wprowadza ustawę. Boże chroń nas od takiego prezydenta. Pewnie jeszcze jedną kadencją będzie potrzebować żeby coś uchwalić.
    • Gość: no to mamy idiotke Re: Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad po IP: *.toya.net.pl 10.10.10, 18:07
    • Gość: Kevin1980 Re: Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad po IP: *.pai.net.pl 10.10.10, 19:03
      Hanna Zdanowska ma głos, każdego rozsądnego Łodzianina, który z troską myśli o przyszłości Łodzi.Jeśli Łódź ma być ważną metropolią w Europie to Hanna Zdanowska musi być Prezydentem Łodzi. Wybierzmy swoją przyszłość, wybierzmy nowoczesną Łódź wybierzmy Hanie Zdanowska na Prezydenta Łodzi.

zdanowska.pl
    • Gość: pokrzywdzony Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 19:56
      Do Pana Jerzego Kropiwnickiego czekałem na spotkanie ponad dwa lata w bardzo ważnej dla mnie życiowo sprawie i się nie doczekałem.Prezydent nie przyjął mnie i nie podał powodów dlaczego odmawia mi tego spotkania.Do obecnego prezydenta Pana Tomasza Sadzyńskiego zapisałem się 10 lutego 2010r.,mimo,że minęło już 7 miesięcy prezydent również do tej pory nie przyjął mnie a na moje pismo w tej sprawie nie udzielił żadnej odpowiedzi.Pytam się więc, poco wybieramy tych ludzi skoro i tak nam nie chcą pomagać w rozwiązywaniu sprawach zależnych od nich?Może Pani Zdanowska będzie inna!Poczekam.
      • Gość: marcin A była Pani u Jońskiego ? IP: *.retsat1.com.pl 11.10.10, 01:57
        proponuje Pani zapisać się do prezydenta jońskiego on Panią przyjmie od razu i pewnie pomoże tak było w moim przypadku. Pozdrawiam;)
        • minigry.amor.pl Re: A była Pani u Jońskiego ? 11.10.10, 18:04
          To prezydent jest od załatwiania tzw. "moich" spraw? Popieprzyło was?
    • Gość: adamowski1 Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... IP: *.toya.net.pl 10.10.10, 20:14
      Dajcie ludziom prace za godziwe wynagrodzenie,a problem sam się rozwiąże.
    • minigry.amor.pl Bedę głosował na Zdanowską, dlaczego? 10.10.10, 20:30
      Bo jest dość ładną kobietą, a na czyj głos może liczyć ładna kobieta? Otóż ładna kobieta zawsze może liczyć na zboka, na kompletnie perwersyjną świnię, na dewianta seksualnego czyli krótko mówiąc na mnie. Głosuję na Zdanowską. Mam nadzieję tylko, że Hanna jako wiceprezydenta weźmie kogoś ostrzejszego, bo sprawy wymagające walki powinien robić ktoś od "pyskówki". Bardzo dobrym wiceprezydentem byłby doświadczony Tomaszewski. Mógłby być takim rottweilerem Zdanowskiej, spuszczanym z łańcucha(dosłownie lub w przenośni) do walki.

podpisano wyborca
      • Gość: maro szarfa czapeczka do twazry Pani ;) IP: *.retsat1.com.pl 11.10.10, 02:01
        ja proponuje żeby wzięła sobie Kropiwnickiego dobrze się jej z nim współpracowało.

i tak fajnie Pni wyglądała w tej czapeczce i szarfie. Poniżej lin do galerii
        www.wiadomosci24.pl/artykul/obchody_68_rocznicy_wybuchu_ii_wojny_swiatowej_w_lodzi_41119.html#6
        • grazynapaw Re: szarfa czapeczka korpowata do twazry Pani ;) 11.10.10, 10:26
          Gdy była pani wiceprezydentem bardziej zajmowało Panią lansowanie się w koronie którą wymyślił Kropiwnicki i promowanie własnej osoby niż działanie na rzecz miasta. Jak mogła Pani popierać tak złe rządy i brać w nich udział? Odpowiadała Pani za sport i drogi, to był najgorszy dla nich okres w historii miasta.
          A ja Pani uwierzyłam i na Panią głosowałam - to był mój błąd.
      • neo_pad A może znów ucieknie do Warszawy? 11.10.10, 10:18
        Zdanowska już raz zdradziła Łódź i łodzian. Bez oporów uciekła do Warszawy na fotelik poselski. Nigdy więcej takich polityków w Łodzi! Jako wiceprezydent się zupełnie nie sprawdziła, jako poseł również nie zrobiła nic dla naszego miasta.
      • tomasz-baluty Re: Bedę głosował na Zdanowską, dlaczego? 11.10.10, 10:46
        Zdanowska co najwyżej może ośmieszyć nasze miasto. Była bardzo słabym wiceprezydentem, jako posłanka nie wyróżniła się niczym pozytywnym a nad banalnym projektem jak widać pracowała 3 lata. Przejada pieniądze z naszych podatków i jeszcze się tym śmie chwalić. Może po prostu marzy się jej powrót do szarfy i czapeczki w których będzie mogła paradować...
      • Gość: UM Re: Bedę głosował na Zdanowską, dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:29
        Nie wiem czy ta pani by chciała, aby ktoś taki na nią głosował.Więc nie wiem po co Ci ten autoportret ? Jest się czym chwalić ?
        • minigry.amor.pl Przekonałeś mnie 11.10.10, 15:42
          faktycznie pewnie ta pani nie chce abym na nią głosował zatem nie będę. Będę głosował na tego kandydata, który wyrazi chęć, abym na niego głosował(on lub jego zwolennicy). Ciekawe czy ktokolwiek by chciał?
          • Gość: minigrzyby Re: Przekonałeś mnie IP: 78.133.191.* 11.10.10, 17:08
            To swietny material na animowany komiks, moj ty bystry obserwatorze wszechswiata
          • Gość: UM Re: Przekonałeś mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 17:24
            Musisz zmienić autoportret,wtedy napewno będą chętni na Twoj głos.Twoje odpowiedzi są przewrotne,pewnie Ty też jestes przewrotny
            • minigry.amor.pl Re: Przekonałeś mnie 11.10.10, 17:46
              Rozumiem i wiem, że żaden kandydat na prezydenta nie chce aby głosowali na niego zboczeńcy seksualni? Fetyszyści, sadyści, masochiści, pederaści, lesbijki? Chcesz powiedzieć, ze Zdanowska nie chce ich głosu?
              • Gość: minigrzyby Re: Przekonałeś mnie IP: 78.133.191.* 11.10.10, 17:51
                Jaki tam z ciebie zboczeniec? Jestes co najwyzej glupkiem ktoremu sie cos wydaje.
                • minigry.amor.pl Re: Przekonałeś mnie 11.10.10, 18:00
                  Nawet nie chodzi o to, nawiązuje do sukcesu Ciccioliny. Czy Hanna Zdanowska wykorzysta tą cześć elektoratu? Może to zrobić nawet w sposób zawoalowany.
              • Gość: UM Re: Przekonałeś mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 19:13
                Nie chcę się wypowiadać na chory temat.Jestem "zdrowym człowiekiem"
    • Gość: diablo2-1988@o2.pl Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 20:56
      Bardzo dobrze Pani Poseł! Mam nadzieję, że ta ustawa wejdzie w życie i coś się zmieni :).
      • Gość: mateo Zdanowska już rządziła z Kropwinickim IP: *.retsat1.com.pl 11.10.10, 02:03
        zapraszam fajnie się razem bawili łodzią
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,61085,3839017.html?i=2
    • Gość: norman Zdanowska = Kropiwnicki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.10, 21:27
      Ona była wiceprezydentem u Kropiwnickiego i nic nie zrobiła jako wiceprezydent. Teraz opowiada że walczy z handlem pudełkowym , to jakies jaja
    • Gość: ap po 3 latach pierwsze czytanie....:))))))))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.10, 21:47
      no tak gdyby to były dopalacze to już by ustawa była dawno uchwalona:)))oj te nasze sejmowe pajace:)))))
    • tristram.shandy01 Re: Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad po 10.10.10, 22:30
      Dziwne że nie czuła się zobowiązana wobec kupców i nie załatwiła problemu do tej pory. Jako wiceprezydent miała te same mozliwości w tym zakresie i jakoś nie błysnęła.
    • Gość: handlarz Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.10, 22:50
      jakoś jak była wiceprezydentem u KROPIWNICKIEGO to nie zrobiła dla kupców NIC. podziękujemy jej za to 21 listopada głosując na jońskiego!!
    • najlepszyfrumento Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... 10.10.10, 22:58
      Pani Zdanowska coś słabo błyszczy jako gwiazda Platformerska,3lata??? jakby chciała rządzić łodzią to za dużo by sie u nas nie zmieniło, to juz lepszy Kropek był-żart. W debacie w Toya pokazała jedynie że umie czytać z kartki i nie ma swojego programu, planu i wizji na nasze miasto....KONIEC I KROPKA PANI ZDANOWSKA
      • Gość: jak nie? Re: Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad po IP: *.toya.net.pl 11.10.10, 00:01
        lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,3839017.html?i=1
    • Gość: marian Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 00:35
      Zdanowska uaktywniła się przed wyborami. Jako wiceprezydent nic nie zrobiła i jako poseł też się Łodzią nie interesuje. To taki wyborczy lans. Nie chce ani Zdanowskiej, ani Tomaszewskiego, żadnych popłuczyn po Kropku. A na Jońskiego nie wiem czy oddam głos. Ale się zastanowię. -
    • Gość: ala Co Zdanowska zrobiła rządząc za Kropiwnickiego ??? IP: *.retsat1.com.pl 11.10.10, 02:07
      Co ta Pani zrobiła będąc prezydentem za Kropiwnickiego???? Proszę pisać bo za bardzo tej Pani nie znam.
      • Gość: meld36 remontowała drogi i odpowiadała za sport IP: *.retsat1.com.pl 11.10.10, 03:15
        Odpowiadała za drogi i sport jedno i drugie w totalnym .....
        • Gość: ankax Re: remontowała drogi i odpowiadała za sport IP: *.toya.net.pl 11.10.10, 05:24
          ladne spodenki:) totalny kicz klapa i bezguscie
          i ta huczapka i sarfa , tomaseski rozumiem bo nie ma wlosow ale jak ona wyglada.......

www.wiadomosci24.pl/artykul/obchody_68_rocznicy_wybuchu_ii_wojny_swiatowej_w_lodzi_41119.html#6
          ja takiej nie chce, wole jonskiego
    • Gość: kasia Re: Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad po IP: *.toya.net.pl 11.10.10, 05:38
    • Gość: Franek Kimono Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... IP: 212.191.132.* 11.10.10, 09:57
      Będę na Nią głosował i mam nadzieję że coś się zmieni na lepsze.
    • pyrkoszz Jak długo można oszukiwac łodzian???? 11.10.10, 09:58
      Ile można pracować nad tak prostym projektem? 3 lata w komisji? I to w komisji, w której Platforma ma totalną większość? Zdanowska znów pokazuje, że jest co najmniej leniwa i potrafi tylko obiecywać.
      Już raz Pani zaufałem, ale bardzo się na Pani zawiodłem. Więcej Pani i PO nie poprę.
    • tomasz-baluty Wiceprezydent Zdanowska nie widziała problemu 11.10.10, 10:10
      Zdanowska była wiceprezydentem tego miasta. Ale wtedy nie widziała problemu - wolała latać z Kropiwnickim po świecie, tańczyć na stole czy mamić łodzian wizją toru Formuły 1 na brusie. Teraz opowiada, ze chce zwalczać nielegalny handel - miała pani na to kilka lat. Nagle się pani obudziła przed wyborami. To po prostu żenujące.
    • Gość: Kris Pani Haniu ma Pani mój głos... IP: *.astral.lodz.pl 11.10.10, 10:35
      nareszcie w Łodzi pojawiła się osoba z ikrą która ma sprecyzowany plan na zarządzanie tym miastem, brawo PO za wybranie włąsnie Pani Zdanowskiej !
      • Gość: tomek Re: Pani Haniu ma Pani mój głos... IP: *.toya.net.pl 11.10.10, 10:45
        weź ty popukaj się w głowę...
    • Gość: kasia Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... IP: 109.243.191.* 11.10.10, 10:46
      Hanna Zdanowska poradzi sobie nie tylko z nielegalnym handle ale, również z innymi problemami z jakimi boryka się miasto, dlatego jeżeli nam mieszkańcom zależny na ich rozwiązaniu winniśmy 21 listopada oddać swój głos na Hannę Zdanowską.
    • Gość: Tak dla Hani ! Hanna Zdanowska Moją kandydatką na urząd prezydent IP: *.astral.lodz.pl 11.10.10, 10:47
      Skoro do tej pory rządzący faceci nie potrafi skutecznie wyprowadzić tego miasta na prostą to wreszcie należy dać szansę kobiecie. Pani Zdanowska jest twardą, broniącą swoich racji, waleczną kobietą, z taką osobą Łódź nie zginie, a wręcz przeciwnie nareszcie zacznie rozwijać się tak jak tego oczekujemy ... głos oddany na H. Zdanowską będzie najlepszym z możliwych wyborów !
      • Gość: Proszę! Nie bierz już dopalaczy! IP: 193.151.113.* 11.10.10, 12:39
    • Gość: UM Hanna Zdanowska o nielegalnym handlu ponad podz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 18:35
      Myślę że nie chce aby na nią głosoawali ludzie takiego pokroju , bo jest kobietą normalną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka