Gość: DrHouse IP: *.183.246.68.dsl.dynamic.eranet.pl 29.10.10, 20:49 Znowu grali jakby NIE chcieli i NIE mogli! Masakra jakaś. A sędzia też nieZŁY... doliczył 5 minut do połowy w której nie było jakiś większych przerw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BriszBrzdąc Re: Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 20:54 żałosne pałochrupy i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym za IP: 46.113.19.* 29.10.10, 20:57 szkoda, ze mozna kupowac mecze za nasza Panstwowa kase i nikt z tym nic nie zrobi.... 13 sierpnia 2004 - GKS Bełchatów - Widzew Łódź (4:1) - sędzia Andrzej K. przyjął od sędziego Krzysztofa Z. za pośrednictwem sędziego Piotra K. 700 złotych łapówki za ustawienie meczu dla GKS Bełchatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca bolszewików Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 20:58 Pozdro dla Bełchatowa. Pokazali łykom, gdzie ich miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do DrHouse Re: Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 21:06 Już nie płacz, za rok LM. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliver Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 21:07 bramka kuriozum... miał dwie szanse na obrone: staranować drzymonta lub rzucic sie na pilke jak leciała wzdłuz lini bramkowej. chociaz spróbować sie rzucic. szczerze to juz bedac po trzydziestce wiecej miałem agresji i zdecydowania na bramce jak grałem w szóstkach w niedziele o 8 rano mimo ze do domu wróciło sie o 6... tylko ja grałem dla przyjemności a nie przykrego obowiązku. jakby bramkarz miał jaja to drzymont by został zmieciony zanim by dotknął piłke, ale niestety nasz bramkarz obroni jak w niego trafią? teraz kilka wymówek: może nie czuje wsparcia trenera, a moze za zimno, moze nie chcial nabic sobie sinaka bo murawa jakas taka twarda lub pewnie zmeczony sezonem bo to juz 11 kolejka!!! może miał gila w nosie lub siku mu sie chciało a może po prostu za mało zarabia, dać 100% podwyżki, na dwa-trzy mecze wystarczy, potem znowu mało. minimalizm i ambicja polskich piłkarzy poraża, odechciewa się na to patrzeć bo to żałosne, przegalismy mecz? j... to, bedzie troche krzyku, potem cos wygramy i znowu bedzie fajnie. trener nas obroni bo jak nie to go zwolnimy. a trener co? pogada troche na konferencji o zazenowaniu postawą i rozłoży rece: co ja moge zrobic? krzycze ale mnie nie sluchaja. a isc do właściciela i poprosic o kary finansowe za zle wykonana prace, jak ktos notorycznie nie wykazuje zaangazowania to powinien byc ukaranym po premii. przesuwanie do rezerw nic nie daje! ma dostac kare finansowa i wyjsc na boisko i zmazac palme, jak znowu mu sie nie bedzie chcialo to znowu po kasie! gwarantuje ze cala druzyna na to nie pojdzie bo kazdy patrzy w swoj portfel. rozpasane nieroby. ekstraklasa sie nalezala??? teraz to własnie widac po zaangazowaniu!!! nie nalezala sie!!!! jakbyscie byli slabi to bym nic nie mowil ale jak wam sie chce grac w co trzecim czwartym meczu? prezes powinien was polewac zimna woda i dupska smagac rózgą! okradacie go z kasy swoim minimalizmem. jak wy byscie komus placili za cos a ktos by wzial kase i powiedzial mam cie w du..., ale najlepeij wam wychodzi trafianie do gabinetu prezesa po podwyzke niz we wlasna forme. myslenie polskiego piłkarza: gram za w miare niezłą kase i po co mi wiecej? trzeba wycisnac ile sie da i sie nie spocic. a wiecie dlaczego boniek zrobil kariere? dlatego ze uwazal ze jest lepszy niz wszyscy inni i mial ambicje by to udowodnic! nie gadka ale na boisku. chlopaki kiedys palili, pili do rana a potem wychodzili na mecz i ogrywali wszystrkich w kolo bo mieli ambicje! bo oni kochali pilke a nie wychodzili na mecz za kare. chlopcy na orlikach maja wiecej woli walki i zaangazowania. tyle ode mnie, jestem rozgoryczony bo nie widze szans na lepsze w polskiej pilce. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrHouse święta prawda IP: *.183.246.68.dsl.dynamic.eranet.pl 29.10.10, 21:55 Gość portalu: oliver napisał: >ekstraklasa sie nalezala??? teraz to własnie widac > po zaangazowaniu!!! nie nalezala sie!!!! jakbyscie byli slabi to bym nic nie mo > wil ale jak wam sie chce grac w co trzecim czwartym meczu? prezes powinien was > polewac zimna woda i dupska smagac rózgą! Od każdego kibica powinni dostać rózgą, to być może na sama myśl o tym zachciałoby się im biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobiperu Re: Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym za IP: *.centertel.pl 30.10.10, 00:31 potwierdzam :). Tomek Lapinski palil papierosy a byl jednym z najlepszych stoperow w Polsce. kondycji nigdy mu nie brakowalo, podobnie jak ambicji i zaangazowania. nie wiem jak z imprezami, moze nie pił . . . [ nie wiem ] . ale co jest najbardziej znamienne, i o czym pisze oliver, ostatnie zlote czasy widzewa byly wtedy kiedy zawodnikom zalezalo i chcieli. jednoczesnie pieniedzy brakowalo i byly zaleglosci w wyplatach. a oni grali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.toya.net.pl 29.10.10, 21:11 Bravo Gieksa , korupcjorz wszydzew kierunkowy do Bełchatowa 0-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogucik Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.toya.net.pl 29.10.10, 21:11 Bravo wielki widzew...tak was lubia w polsce....Niech ten komunistyczny klub z komunistycznymi kibicami spadnie do 2 ligi wstyd bratać sie z SLD , straciłem szacunek do kibiców widzewa... Władcą Łodzi jest ŁKS, choć sam jestem z Arki zero szacunku dla komunistów z widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torau DERBY 100% dla GKS IP: *.dolsatbelchatow.pl 29.10.10, 21:28 Zwycięstwo GKS na kazdym froncie. Tyle w tym temacie, dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁDZ Re: DERBY 100% dla GKS IP: *.toya.net.pl 29.10.10, 21:52 szalik w majtki od domu. Wróciles juz wieśniaku z kopalni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: 109.243.15.* 29.10.10, 21:37 Dużo ,tanio ,Kretek.Po następnej porażce w Lubinie trener out. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 29.10.10, 21:39 dobrze dla Lodzi, ze jest tu druzyna, ktora wygrywa mecz za meczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodz to Widzew Re: nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 29.10.10, 21:53 nie rozmaiwamy tu o klubiakch drugoligowych typu PSS, z frekwencją 2000 na każdnym meczu. buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bełchatowianin Re: nedza ten widzew IP: *.173.rev.vline.pl 29.10.10, 22:50 mówi to hipokryta który jest kibicem korupcyjno-komunistycznego wstydzewa który był 2 lata pod rząd w 1 lidze. BUAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 29.10.10, 23:10 do budy wieśmaku z miasteczka z jednym rondem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 29.10.10, 23:51 wypowiedz "godna"prawdziwego widzewiaka... a zeby bylo smieszniej wiekszosc widzewiakow to kibice z podlodzkich wiosek co na mecze pksem jezdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 30.10.10, 02:47 > a zeby bylo smieszniej wiekszosc widzewiakow to kibice z podlodzkich wiosek co > na mecze pksem jezdza wierz dalej w te bzdury leszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 30.10.10, 11:27 to nie kwestia wiary a faktow. wiekszosc widzewiakow jak pierwszy raz przyjechala do lodz na meczi i widziala tramwaj to przecierala oczy ze zdumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łdz Re: nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 30.10.10, 14:03 niezły z ciebie cap zatorowy chłopcze. Łódź to ty widziaes w wiadomościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 31.10.10, 11:57 wygrywacie mecz za meczem a ludzi 2.5tys:) podobno kasa sie konczy a miasto nie chce kupic akcji! zaraz sie skoncza zwyciestwa bo to taki kraj nie ma kasy nie ma grania. ilu was wtedy bedzie przychodzic 1.5tys? ale w necie jestescie najwieksi:) sila o jakiej Nam sie nie snilo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel Re: nedza ten widzew IP: *.toya.net.pl 01.11.10, 18:32 sea - bo to taki kraj nie ma kasy nie ma grania Co widac po osiagnieciach ks widzew chodzi o tereny za 1 zł. i tyle w temacie Budujemy wielki widzew , budujemy stadion , gramy o puchary - a wszystko to za 1 zł. Wielki widzew buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaaaaaaa! Re: nedza ten widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 08:41 Łódź stolicą chamstwa 2016? Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheh sam jesteś nędza 30.10.10, 09:58 Sprawa Szczakowianki i ostatniej afery w polskiej piłce to małe piwo przy tym, co zdarzyło się przed pięcioma laty – informuje „Fakt”. Gazeta przedstawia wstrząsające zeznania piłkarza Tomasza Cebuli. Były zawodnik ŁKS Łódź zdradza jak działacze tego klubu kupowali mistrzostwo Polski w 1998 roku! - Na początku sezonu powiedziano nam, że część premii za wygrane mecze będzie przeznaczona na sędziów. Mili oni przychylnym okiem spoglądać na nasz zespół. Prawie cały sezon plan ten był realizowany i nic dziwnego, że zamiast 1,2 mln złotych dostaliśmy po wywalczeniu mistrzostwa 860 tysięcy – mówi Cebula. - Oczywiście nie obyło się bez kupowania meczów. Sam brałem udział w jednym takim zdarzeniu. Zostałem wytypowany do załatwienia spotkania z KSZO. To była przedostatnia kolejka i musieliśmy wygrać na wyjeździe, bo inaczej z mistrzostwa byłyby nici. Mieliśmy kasę, więc się szybko dogadaliśmy. Zadzwoniliśmy do jednego z piłkarzy KSZO i szybko uzgodniliśmy sumę, za którą pozwolą nam wygrać. Za zwycięstwo 1:0 zapłaciliśmy 100 tysięcy złotych. Przy okazji kupna meczu z KSZO wysłano ze mną człowieka, który patrzył nam na ręce – dodaje były gracz ŁKS. - Opowiadam o tym, bo mam wyrzuty sumienia. Człowiek nie może z tym żyć. Po aferze Szczakowianki zdecydowałem się powiedzieć, jak było. Mam wielki żal do Antoniego Ptaka (właściciel ŁKS w 1998 roku). Kiedyś nie pozwolił mi zarobić pieniędzy w USA. Najpierw zażądał za wypożyczenie do drużyny Tampa Bay 60 tysięcy dolarów, a kiedy wydawało się, że doszliśmy do porozumienia, zmienił zdanie i chciał 200 tysięcy dolarów. To co mówię teraz, nie jest formą zemsty. W polskiej lidze kupuje się mecze jak bułki w hipermarkecie. Szkoda mi kibiców. Mecze w dużej części są już dawno ułożone. PZPN trzyma głowę w piasku jak struś – zakończył Tomasz Cebula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: sam jesteś nędza IP: *.toya.net.pl 30.10.10, 11:18 wytnij to z faktu i biegnij do prokuratury!!! moze jeszcze superexpress albo inne wiarygodne zrodlo cos napisalo. tylko sie pospiesz zeby cie nikt nie uprzedzil... poki co to widzew jest jedyna lodzka druzyna zdegradowana za korupcje,wstyd i kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: sam jesteś nędza IP: *.toya.net.pl 01.11.10, 12:50 a Legią to jaka drużyna się ścigała na gole w '93r ??? :) zakłamany judaszu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retro Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.centertel.pl 29.10.10, 21:50 Na Kretka chyba już czas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciul Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 22:39 co za zyd zamiescil ten artykuł?! jak tak mu sie nie podoba to niech sie zamknie i nie komentuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko_ŁKS Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.10, 23:27 Brawo GKS pozdr z Biało-Czerwono-Białej Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym za IP: *.toya.net.pl 29.10.10, 23:43 > Brawo GKS pozdr z Biało-Czerwono-Białej Łodzi żyjcie dalej złudzeniami a my w tym czasie przejmujemy miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym za IP: 91.193.160.* 30.10.10, 12:09 > Brawo GKS pozdr z Biało-Czerwono-Białej Łodzi ale Łódź to nie tylko okolice dworca kaliskiego żuliku,za reszte Łodzi sie nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjnbg Gratulację dla GKS. IP: 212.191.130.* 30.10.10, 02:04 Brawo GieKSa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 09:33 Na pocieszenie Polonia Warszawa Janasa tak samo frajersko przegrała z Jagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.toya.net.pl 30.10.10, 11:37 Mielcarz tragedia Kaniecki niewiele lepszy. Fabik wróóóóć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHN Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym zapo... IP: *.toya.net.pl 30.10.10, 16:14 "Brawo GieKSa, jak tak dalej będą pejsy grały to berbów w Eksie nie będzie bo spadniecie, buahah buahah buahaha, konfitura z tej Cebuli, pewnie Cacek go namówił na wywiadzik i jeszcze mu mieszkanie podżyrował ale to przecież teraz Wasz idol jest, ciul z Bońkiem, Cebula na króla polski..." SUPER eŁKSa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS-35 Re: Gra się do końca jak PGE GKS. Widzew o tym za IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 21:54 Goń sie złamasie. 4-1 I WSZYSTKO JASNE. Odpowiedz Link Zgłoś