Dodaj do ulubionych

Teresa Białecka-Krawczyk

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.10, 23:03
Jest liderką, jest niezależna. Ma umiejętności, kompetencje i doświadczenie. To czego nie ma to zaplecza politycznego. Wierzy, że łodzianie to mądrzy ludzie i będą świadomie wybierać. A to co przemawia za nią to fakty, jej projekty którymi się zajmowała bezpośrednio. Po więcej informacji zapraszam na stronę:
www.teresa-bialecka-krawczyk.pl
oraz moim blogu www.teresabialeckakrawczyk.blox.pl
Są też filmiki na you tube (linki na blogu).
Obserwuj wątek
    • Gość: swojak1000 Re: Teresa Białecka-Krawczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.10, 08:04
      Zrób kochanie mamusi przyjemnośc i nakłoń Halinkę-złodziejkę aby poszła sobie w cholerę od Was. Cała Łodż wie, że za Wami stoją złodzieje miasta Halika i pan Łucz...k.
      • Gość: DariaKB Re: Teresa Białecka-Krawczyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 18:05
        Nastąpiła jakaś pomyłka - nie wiem do kogo ta wiadomość. Pod takim nic nie mówiącym loginem to można sobie pisać wszystko. To nie świadczy o wolności i prawdzie, ale o nisko latających komentarzach ze strony konkurencji. Taki komentarz świadczy o poziomie. Stawiam hipotezę o projekcji na moją mamę jakiś własnych sposobów działania. Z tekstem kochanie.... sugerowałabym kierowanie się na mojego osobistego maila. Do pozostałych informacji się nie odnoszę, bo na głupie posty pozostałaby mi jeszcze głupsza odpowiedź. Ja nadal wierzę, że tak jak powiedziała w wywiadzie dla TV Toya moja mama - łodzianie to mądrzy ludzie - a mądrość, inteligencjia to umiejętność wybierania ziarna z plew. Pozdrawiam Daria Krawczyk-Borys.
    • Gość: rossa3 Re: Teresa Białecka-Krawczyk IP: 157.25.164.* 15.11.10, 17:54
      No i co kochanie było się zadawać Q...wą, zdradziła. Ile Was ten eksperyment kosztował?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka