repomen 19.11.10, 19:50 Jak w temacie pseudo Klakierki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystynaola Re: Ale się BOJĄ Kamińskiego kamiński NIE!!! 19.11.10, 20:08 nie przeżywaj, nikt sie tego kandydata nie boi .....wszyszcy wiedzą, że nie ma najmniejszych szans ...... Odpowiedz Link Zgłoś
repomen Re: Ale się BOJĄ Kamińskiego kamiński TAK!!! 19.11.10, 20:20 Widać nie wszyscy.. Buhaha.. A nawet jak nie wygra to zostanie radnym i dopiero zacznie się bu...l na kółkach.. I Życzę WAM wygranej do rady p.Szymańskiego, p.Jędrzejczaka i innych przeciwników obecnej władzy. plus CBA w ramach miłości bliźniego. hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
michasia1000 Re: Ale się BOJĄ Kamińskiego kamiński NIE!!! 19.11.10, 20:22 krystynaola napisała: > nie przeżywaj, nikt sie tego kandydata nie boi .....wszyszcy wiedzą, że nie ma > najmniejszych szans ...... skoro jestes tego pewna i wszyscy wiedza ze nie ma szans , to po co tyle gęgania. Dobrze że już za parę godzin cisza wyborcza bo strach się bać. To forum zawsze ożywa przed wyborami . Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaola Re: Ale się BOJĄ Kamińskiego kamiński NIE!!! 19.11.10, 21:28 wiem, ten kamleksiu ma popracie tylko u swoich ( ok. 20 osób ), prawdziwi wyborcy go nie chcą, nie lubią ( bo nie da się lubić ), wielu ludzi skrzywdził, wielu wykorzystał dla swoich celów - szkoda mi ich, ciągle stawiam pytanie: kto naobiecywał, że ma jakieś szanse ..... Odpowiedz Link Zgłoś
vas-ari Re: Ale się BOJĄ Kamińskiego!!! 19.11.10, 23:29 krystynaola napisała: "ten kamleksiu ma poparcie tylko u swoich ( ok. 20 osób )" Doradzam pomnożyć tą wartość przez 100 :) Niedługo będziesz mile zaskoczona, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aj007 Re: Ale się BOJĄ Kamińskiego kamiński NIE!!! 19.11.10, 23:30 krystynaola napisała: > wiem, ten kamleksiu ma popracie tylko u swoich ( ok. 20 osób ), prawdziwi wybor > cy go nie chcą, nie lubią ( bo nie da się lubić ), wielu ludzi skrzywdził, wiel > u wykorzystał dla swoich celów - szkoda mi ich, ciągle stawiam pytanie: kto nao > biecywał, że ma jakieś szanse ..... Nie myślałam że są wśród nas fanatycy:) Radio Matyja czeka...:) Odpowiedz Link Zgłoś