malzdo65 20.09.07, 16:40 szukam dobrego ortodonty dla mojej 16-letniej córki na terenie Szczecina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanwar Re: ortodonta - Szczecin 20.09.07, 21:27 klinika ortodoncji na Pomorzanach-tam znajdziesz kilku dobrych ortodontów. Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 23.09.07, 12:10 A Ja polecam P. Hannę Bielawską (przyjmuje na ul. Niemierzyńskiej 26 b lub 29 b, teraz wyleciał mi dokładny adres z głowy, ale jak będziesz zainteresowana to jutro mogę dopisać i adres i telefon). Aparat mam od 4 miesięcy a efekty bardzo bardzo zadowalające, choć wadę mam mocno skomplikowaną, no i 23 latka na karku. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hanwar Re: ortodonta - Szczecin 23.09.07, 18:53 w/w lekarka pracuje też w szpitalu na Pomorzanach.również polecam Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 23.09.07, 20:11 No proszę, muszę przyznać, że nie wiedziałam o tym . Odpowiedz Link
jovitka30 Re: ortodonta - Szczecin 16.09.08, 11:54 witam serdecznie, ja tez jestem zainteresowana aparatem na zeby, prosze mi powiedzioc czy pani ma staly aparat, czy jest mozliwosc u tego ortodonty zalozenie aparatu kosmetycznego? i jakie poniosla pani koszta z zalozeniem [aratu na zeby??? Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 21:59 JA POLECAM APARAT Z SZAFIRU GORSKIEGO U DR JAMROSZCZYKK. AMKI SA PRZEŹROCZYSTE I NIE ŻÓŁKNĄ. BARDZO LADNIE WYGLADA! Odpowiedz Link
semifredo Re: ortodonta - Szczecin 06.11.08, 13:32 Witam wszystkich, Mam takie pytanie: czy ktos orientuję sie może, czy w gabinecie Pani Bielawskiej istnieje możliwość założenia aparatu -Damon. Jeśli nie tam, to gdzie? Będę wdzięczna za podpowiedź.Z góry dziękuję A. Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 22:04 U DR JAMROSZCZYK MOZNA ZAŁOŻYC APARAT DAMONA. PODOBNO LECZY SIE NIM SZYBCIEJ NIZ TRADYCYJNYM APARATEM I WIZYTY SA RZADZIEJ, A LECZENIE TAK NIE BOLI JAK NORMALNIE. Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 22:14 POLECAM PANIA DOKTOR JAMROSZCZYK Z SANTOCKIEJ. MA BARDZO DUZY WYBÓR RÓŻNYCH APARATÓW I LECZY PACJENTÓW W KAZDYM WIEKU. Z TEGO CO ZAUWAŻYŁAM BARDZO NOWOCZESNE METODY LECZENIA I FAJNE PODEJŚCIE DO PACJENTÓW Odpowiedz Link
giba88 Re: ortodonta - Szczecin 24.09.07, 12:20 Polecam alfabetycznie: Dr Bielawska Dr Górniak Dr Kamińska Dr Ziemba Też wszyscy pracuję na PAM-ie Odpowiedz Link
ortodonta Re: ortodonta - Szczecin 24.09.07, 14:35 moje typy w porządku alfabetycznym - wszyscy równie dobrzy, szczecińska górna półka: drBielawska, dr Iza Doniec (oś Zawadzkiego), dr Beata Grygiel (Jasne Błonia) Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 24.09.07, 19:36 Milutko widzieć, że dokonałam odpowiedniego wyboru , zresztą patrząc na efekty sama się o tym przekonałam już jakiś czas temu.. Tak, jak mówiłam podaję namiary: P. Hanna Bielawska przyjmuje na ul. Niemierzyńskiej 29b, tel.: 091 423 87 98. Pozdrawiam Odpowiedz Link
szpiczasta80 Re: ortodonta - Szczecin 03.02.09, 16:20 z perspektywy pacjenta czy Pańskiej współpracy z lekarzami?? Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 22:05 JA DODAM DO NICH JESZCZE DR JAMROSZCZYK, KTÓRA RÓWNIEZ POLECAM. Odpowiedz Link
malzdo65 Re: ortodonta - Szczecin 25.09.07, 20:22 bardzo dziękuje za informacje, od znajomych dostałam namiary na pana Jerzego Ochnickiego, czy ktoś może mi coś o nim powiedzieć? Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 29.09.07, 11:40 Niestety nie pomogę, bo nic na temat tego Pana nie słyszałam, ale wpisałam Jego imię i nazwisko w Google i wyskoczyło pare linków. Przejrzałam dwie pierwsze strony i znalazłam jedynie informację, że przyjmuje w Świnoujściu i to wszystko, jest za to sporo innych informacji.. Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link
liliah Re: ortodonta - Szczecin 07.10.07, 23:20 witam- jesli temat nadal aktualny- polecam udać się do stomaxu do polic- fachowa i miła obsługa, jestem bardzo zadowolona.bylam zdecydowana na jak najszybsze podjęcie leczenia- od razu decyzja o rtg, wyciskach- pani doktor nawet przy mnie przeanalizowała zdjęcie rtg, powiedziała na temat mojej wady i budowy zebów duzo informacji (ktore były prawdziwe, bo wczesniej byłam u 3 innych orto i te same wskazania wzgledem mnie wymienili-ale ona zrobila to przystępniej, indywidualnie- zawołała do sali i pokazujac zdjecie rtg wszystko dokładnie wytłumaczyła ). w tym samym gabinecie mialam usuwane 2 zeby- bylam zadowolona (jesli mozna to tak nazwac ) poniewaz nie mialam zadnych komplikacji- w przeciwienstwie do innego- szczecinskiego gabinetu, w ktorym usuwalam kolejne 2... delikatnosc, podmoiotowe podejscie do pacjenta, naprawdę polecam Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 19.10.07, 14:39 hej, a podajcie ceny za aparatu stałe metalowe i za ceny wizyt i ceny wizyt z wymiana łuków? ja tez chodze od ortodonty do ortodonty, ale nie wiem, rozni ludzie, roznie mowia.. ehh.. a chcialabym juz miec ten aparat.. ale jak sie dowiadywalam ceny, to czasem mi kapcie spadały.. podajcie jakie sa ceny u p. doktor Bielawskiej? Odpowiedz Link
liliah Re: ortodonta - Szczecin 19.10.07, 17:42 witaj- ja za dół mam 1200, za górę 1400, za wizyty 100 zł. Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 19.10.07, 19:32 Witaj. Proszę bardzo, doktor Bielawska: wizyty mam co 4 tyg. i zwykła aktywacja łuków to 60 zł.(standardowa wizyta), a jeśli chodzi o zmainę łuku na grubszy to miałam ją tylko raz i tylko u góry, bo najpierw zakładałam górę a po 3 tygodniach dopiero dół, no i na dole nie od razu wszystkie zęby miałam podciągnięte do łuku (cztery dolne nie miały zamków bo były zbyt ściśnięte), więc wymiana dołu na grubszy dopiero przede mną. Za tą górę i aktywację dołu zapłaciłam 90zł., więc wymiana dwóch łuków to wg mnie 120 zł. Zamotałam strasznie, sorki . Jak masz jakieś pytania, to śmiało pytaj.. Odpowiedz Link
barbaka Re: ortodonta - Szczecin 25.10.07, 10:46 lilah napisz, gdzie są aparaty po 1200 zł? Odpowiedz Link
liliah Re: ortodonta - Szczecin 26.10.07, 20:13 to są gabinety STOMAX, w Policach każda wizyta kosztuje 100 zł, niezależnie od tego co robisz (chyba, że masz awarię aparatu albo dokładają jakieś części za które trzeba płacić- blaszki czy inne dziwactwa;P)) w części gabinetów sama wizyta kosztuje ok 60 zł, ale za wymianę łuków czy ligatur, podkręcanie i inne takie magiczne czynności trzeba płacić więcej więc w zasadzie płaci się drugie tyle za robociznę) bardzo miły personel, polecam zarówno dentystów, jak i ortoja zalożyłam 2 aparaciki, każdy za 1200, razem 2400 zł. polecam Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 21:58 U DR JAMROSZCZYK NA SANTOCKIEJ 15G-DLA STUDENTÓW SĄ NIZSZE CENY, ALE TRZEBA POKAZAC LEGITYMACJĘ Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 21.10.07, 10:26 dziekuje dziewczyny no ceny za wizyte w szczecinie sa MASAKRYCZNE.. zaczynajac od 100 zł za dosłownie wymiane gumek lub wizyte kontrolna i ida w góre. Takze widze,ze dr Bielawska ma ceny przystepne i bardzo dobrze. niedługo sie wybiore na wizyte i zobacze co Pani doktor powie takze bedziemy na bieząco. Pozdrawiam Was!! Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 22.10.07, 18:47 Zosiufka, cieszę się, że mogłam pomóc . Tak, podane przeze mnie ceny dotyczą gabinetu prywatnego. Plusem dr Bielawskiej jest brak kolejek, co jest szczególnie ważne na samym początku, kiedy to wizyt jest najwięcej. Mamy swoje komórki i w każdej chwili mogę zadzwonić i przyjść jak nie tego samego dnia, to najdalej następnego, a uwierz to jest naprawdę ważne. Jeśli chodzi o mnie to ja na pierwszą wizytę wzięłam wyciski,wzięłam bo miałam, a to dlatego, że zrobiła mi je pierwsza orto do której trafiłam i która to po przeanalizowaniu wszystkiego po 3 tygodniach zadzwoniła i powiedziała, że nie podejmie się mojego leczenia, bo się obawia że nie da rady. To ona właśnie mi poleciała dr Hanię. Zdjęcia wystarczą, orto obejrzy co i jak, powie co ewentualnie usunąć, co wyleczyć, zrobi wyciski i do tego jeszcze zdjęcia cyfrówką z każdej strony twarzy i wewnątrz buzi. Potem przeanalizuje wszystko, umówi się z Tobą i przedstawi cały plan leczenia, no a decyzja już będzie należała do Ciebie . Życzę powodzenia i pisz jak Ci idzie Pozdrawiam Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 21.10.07, 14:49 aaa jeszcze cos mi sie przypomnialo. te ceny, ktore podajecie, to w gabinecie prywatnym, tak? a co potrzebowałyscie na 1 wizyte? ja mam zdjecia -pantomo i cefalo. cos jeszcze potrzeba? Odpowiedz Link
muamua Re: ortodonta - Szczecin 22.11.07, 10:35 Dziś będę miała zakładany aparat u dr Ziemby. Jak narazie za wiele nie mogę powiedzieć.. Choć czas jaki musiałam czekać na dzisiejszy dzień od ost. wizyty to całe 2 miesiące.. Może to świadczyć o dużym zainteresowaniu, co działa trochę na korzyść doktora. Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 30.11.07, 00:24 dziewczyny! czy wy miałyscie robiony zabieg na zuchwie, w sensie czy wycinali wam kawałek zuchwy?? ja mam lekkie przodozuchwie i z tego, co mowila pani doktor, kwalifikuje sie do zabiegu.. słyszalam bardzo rozne opinie, ale nigdy tak naprawde z ust osob, ktore to mialy robione.. pomozcie!! buziaki Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 01.12.07, 18:49 Cześć zosiufka, fajnie, że się odezwałaś . Niestety nie pomogę , nie miałam takiego zabiegu i nie słyszałam o nim, ale zagląda tu sporo osób, więc jest szansa, że Ktoś pomoże.. A powiedz, byłaś u polecanej przeze mnie orto, czy u Kogoś innego? Wiesz, ja dla pocieszenia powiem Ci, że jak mi zdejmie orto aparat, to też mnie czeka jakaś operacja, piszę jakaś, bo nie mam pojęcia jaka. Orto wspominała mi o niej na pierwszej wizycie, mówiła dlaczego, co i jak, ale nie pamiętam :\, bo tych wszystkich informacji było za dużo jak na jeden raz, no i nie przejęłam się też tym zbytnio i póki co nie myślę, bo jeśli po zdjęciu aparatu wyniki będa zadowalające, to jest szansa, że jej nie będzie . Odzywaj się czasem, życzę powodzenia i głowa do GÓRY.. Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 03.12.07, 12:40 hej, czesc! no ja mam lekkie przodozuchwie, wiec jesli Ty tez masz, to pewnie ta sama operacja ja bylam u Pani doktor, sie okazało,ze to siostra mojego kolegi(42lata) z grupybyło zabawnie. Teraz, po odlaniu modeli Pani doktor ma sobie wszytsko wyliczyc i zobaczyc, czy moje zabki da sie tak ustawic, zeby schowac je pod zeby górne, bo moze operacja nie bedzie potrzeba.. w sumie sie jej troche boje..znalazłam blog dziewczyny ktora miala ta operacje i jak chcesz poczytac, to napisz mi maila(zosia221@o2.pl) to podesle ci linka, bo nie wiem czy tutaj moge bede sie odzywac, buziaki!! Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 03.12.07, 18:43 Hello. Oj, to ja nie wiem co mam , orto takiej nazwy przy mnie nie wymieniała. Mówiła, że patrząc na mnie tej wady nie widać, ale nie da się ukryć, że ją mam. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ta siostra, czyli Twoja orto to nie p. Hania Bielawska, tak? Życzę Ci mocno mocno, by się jednak udało zdziałać cuda aparatem, bez operacji, sobie zresztą też . Z chęcią sobie poczytam w wolnej chwili, więc jeśli możesz, to podeślij mi tego linka: ewulinka84@gazeta.pl Pozdrowionka dla Ciebie i nie martw się na zapas, pa pa Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 03.12.07, 21:11 hej hej! ta moja orto to własnie p.Hania Bielawska, a zeby bylo smiesznie, to ta druga pani- Lidia Jędrzejowska to jej siostra a obydwie sa siostrami mojego kolegi z grupy swiat jest mały. juz za chwile ci wysle linka do tego bloga, buziaki! Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 04.12.07, 19:57 Cześć Zosiufka . Wielkie dzięki za linka, obejrzałam właśie zamieszczone tam zdjęcia, bo na czytanie nie mam teraz wolnej chwili i.. zrobiło mi się mega gorąco, trochę mnie one dobiły.. No niemożliwe z tą panią Hanią, rzeczywiście świat jest malutki , a to, że ta pani Lidia to siostra, to w życiu bym nie pomyślała, ale numer . A mogę wiedzieć co studiujesz, czy to tajna informacja? Pozdrawiam Cię cieplutko i odzywaj się co tam u Ciebie. Może się kiedyś spotkamy w gabinecie . Buziaki. Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 06.12.07, 21:43 hija! no nawet mozemy sie umowic na piffko jakos w weekend którys w szczecinie, kochana! ja studiuje techniki dentystyczne, a z blogu zdazyłam przeczytac sam koniec, ale fotki tez wszytskie przejrzalam ;] teraz musze zadzwonic i sie umowic na wizyte, ale moj kolega-brat tych pan ortodontek powiedział ze siostra zrobila juz wyliczenia i niestety moja wade mozna tylko chirurgicznie, ale ze nie mam jej az tak duzej, i chcialabym ja jedynie zrobic ze wzgl kosmetycznych, to chyba tylko wyprostuje sobie zablki, ale bez jakiegos cofania zuchwy..po prostu moje jedynki gorne, ktore na siebie zachodza, beda prosciutkie tylko nie wiem czy wydawac kupe kasy na stały aparat, czy moze wyrównaja mi sie takim zdejmowanym zdejmowany juz za poł roku bede umiala zrobic, wiec bym sobie sama zrobila buziaki!! Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 09.12.07, 16:31 Wybacz Zosiufka, że dopiero teraz odpisuję, ale mam mega obowiązków, rzeczy na głowie i za mało czasu na wszystko. Dobry pomysł z tym piwkiem, może jakoś po Świętach by się Nam udało .. Oj to szkoda, że bez operacji się nie da. Ale jeśli chodzi Tobie "tylko" o względy kosmetyczne, to zrobiłabym tak samo jak Ty, czyli bez cięcia. Umów się na wizytę i przedyskutuj sprawę, czy da radę ruchomym, może uda Ci się sporo zaoszczędzić . A czy ten Twój kolega, brat Pań, nie ma na imię czasem Jarek, czy jakoś tak podobnie? Kończę już i zmykam na zajęcia, bo okienko dobiega końca . Buziaki i do następnego razu, pa pa. Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 10.12.07, 22:23 no tak, to jest Jarek a skad go znsz? moze sie krecił tam w gabinecie? bo on juz tam czasem jakies prace robi dla siostr. ciezko mi sie dzis pisze, bo "A" mi sie popsuło i nie moge normalnie pisac, tylko musze tak mocno.. ehhhhh. no to do uslyszenia, a po swietach to jak njbardziej sie spotkamy, paaaaapaa Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 15.12.07, 17:59 Witaj . Wybacz mi te guzdranie się jeśli chodzi o odpisywanie, ale niestety ostatnio jestem gościem w domu. Tak mi się właśnie wydawało, że to może być On, a to dlatego, że bardzo często, jak siedziałam na fotelu, to On się tam kręcił i te imię utknęło mi w pamięci. Fajnie, że już może sobie poćwiczyć u sióstr, potem będzie mu łatwiej. To będziemy w kontakcie . Pozdrowionka, pa pa. Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 15.12.07, 18:01 Aaa, zapomniałam zapytać - umówiłaś się już na wizytę? Podjęłaś sama jakąś decyzję? Ja idę na początku stycznia, jak się nie mylę to 3. Odpowiedz Link
martusiek90 Re: ortodonta - Szczecin 15.12.07, 22:02 No tak sobie przeczytałam wszystkie posty wasze i mam pytanie do ewulinki. Moglabys mi napisac jak wygladaly pierwsze wizyty u pani doktor? Szukam ortodonty i jestem zainteresowana panią Hanna Bielawską. Chcialabym się co nieco dowiedziec także jakby to nie był kłopot napisz do mnie na gg 1171308, jestem niedostepna ponieważ mam opcję "pokazuj status tylko znajomym". Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewulinka84 Re: ortodonta - Szczecin 16.12.07, 10:36 Cześć Martusiek . Pewnie, że Ci napisze jak to wszystko wyglądało, nie ma problemu, tyle że teraz wychodzę i wrócę do domu dopiero po 22 i pewnie będę marzyć tylko o łóżeczku , ale jutro pod wieczór jak najbadziej. Ale zamiast na gg, pewniej jest chyba napisać na mejla, bo większa szansa, że dojdzie . Pozdrawiam serdecznie Ewa Odpowiedz Link
martusiek90 Re: ortodonta - Szczecin 16.12.07, 12:46 W takim razie jak znajdziesz chwile będę bardzo wdzięczna marta_k@wp.pl Odpowiedz Link
malina1306 Re: ortodonta - Szczecin 30.10.08, 01:32 hej mam pytanie dlaczego dr Ziemba Odpowiedz Link
martelka86 Re: ortodonta - Szczecin 03.01.08, 00:24 Witam, Ja właśnie przymierzam się do założenia aparatu i szukam dobrego ortodonty w Szczecinie. Widzę że p. Bielawska jest zachwalana. A mam pytanie co do cen. mam na aparat przeznaczone 2500zł. Czy za tą kwotę uda mi się w szczecinie założyć aparacik chociaż na górną szczękę?. wiem że na metalowy będzie mnie stać ale chciałabym żeby aparat nie rzucał się w oczy i myślałam o takim w kolorze zębów lub chociaż taki z małymi zamkami. Odpowiedz Link
zosiufka Re: ortodonta - Szczecin 07.01.08, 21:47 hej hej! zobacz sobie posta ewulinki bodajze, mysle, ze za 2500 to powinnas wyrobic sie na aparat kosmetyczny na górna szczeke. nie wiem czy tutaj moge podawac linka, ale mam super stronke dla ciebie z aparatami, podaj maila, to wysle ci i sobie zobaczysz jaki aparat tobie pasuje. pozdrawiam, Odpowiedz Link
martelka86 Re: ortodonta - Szczecin 09.01.08, 12:29 Mój e-mail to tola150@wp.pl, wielkie dzięki Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 22:10 U DR JAMROSZCZYK NA SANTOCKIEJ ZAŁOZYSZ NAPEWNO W TEJ CENIE APARAT Z SZAFIRU GÓRSKIEGO. JEST NAPRAWDE BARDZO ŁADNY. PRZEŹROCZYSTE ZAMECZKI DODAJA ZĘBOM UROKU! CUDO-POLECAM Odpowiedz Link
puffcik Re: ortodonta - Szczecin 18.07.08, 19:08 Ja polecam dr Joannę Szajnar "Ars Dentica" (ul.Piastów, róg Szwoleżerów). Jestem zachwycony rezultatem Ładnych kilka miesięcy walki było ale żebyście widzieli co ja miałem za zęby. Trochę forsy zostawiłem nie powiem. Moja siostra poszła pierwsza, chociaż młodsza o 5 lat i widziałem jak u niej to wygląda, dlatego się odważyłem. Nie bójcie się, bo absolutnie nie ma czego (choć ja jeszcze łatałem dziury) prostujcie i naprawiajcie zęby, bo człowiek ma zupełnie inne życie, wiem po sobie! Odpowiedz Link
kikiriki.2 Re: ortodonta - Szczecin 22.09.08, 10:51 Ello Pilnie podkreslam PILNIE potrzebuje namiary na ortodonte przyjmujacego takze w soboty. Najlepiej ze Szczecina lub Dabia. Mam juz aparat ale przeprowadzilem sie i nie mam kompletnie wiedzy ktory z orto przyjmuje w soboty. Do tych z forum z podanymi tel dzwonilem ale niestety tylko w tygodniu przyjmuja HELP Odpowiedz Link
kikiriki.2 Re: ortodonta - Szczecin 22.09.08, 11:12 I jeszcze jesli mozecie jakies opinie na temat Rudzinskich bo sa jedynymi ktorych na razie znalazlem. Z gory pozdrawiam. Odpowiedz Link
detomaso666 Re: ortodonta - Szczecin 03.10.08, 01:52 ja ostatecznie zdecydowałem sie na klinike ortodoncji na PAMie i trafilem tam do dr Marcina Posta. Wkoncu ktos mi rzeczowo i po ludzku wytłumaczył o co w tym wszystkim chodzi. Odwiedzilem wczesniej kilku ortodontow i zawsze mi sie cos nie podobało..albo nijakie podejscie albo terminy albo ceny. Mam aparat narazie gorny, ale juz po 2 mies widze efekty. szczerze polecam tego lekarza, szrzery, mily i profsjonalny Odpowiedz Link
malina1306 Re: ortodonta - Szczecin 30.10.08, 01:39 hej a mozesz powiedziec jak jest cenowo szczegolnie za wizyte i w ogole Odpowiedz Link
maria323 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 21:37 Cenowo dr Jamroszczyk z Santockiej 15G, jest przystępna i naprawdę dobry fachowiec. Leczę u niej swoje dzieci i polecam wszytkim! Jej tel.:0607030755 Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 22:19 ZADZWOŃ DO DR JAMROSZCZYK: 0607030755. JEST NAPRAWDE DOBRYM SPECJALISTĄ I CHYBA MA ELASTYCZNE TERMINY BO WYDAJE SIE OSOBĄ DO DOGADANIA. MOZE SIE ZGODZI? SPROBUJ Odpowiedz Link
maria323 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 21:24 JA SWOJE DZIECI LECZĘ U DR JAMROSZCZYK, NA UL. SANTOCKIEJ 15G W SZCZECINIE (KOM.0607030755). JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z SZYBKICH EFEKTÓW. WIZYTY NIEDOROGIE(50ZŁ), CENY APARATÓW TEŻ PRZYSTĘPNE. PANI DOKTOR MA NAPRAWDĘ DOBRE PODEJŚCIE DO PACJENTÓW I DUŻE UMIEJĘTNOSCI. ZDECYDOWANIE POLECAM! Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 21:54 dr Jamroszczyk - jest THE BEST! Zgadzam sie, że solidna firma, godna polecenia. Odpowiedz Link
zaria34 Re: ortodonta - Szczecin 20.12.08, 21:56 PANI DOKTOR KATARZYNA JAMROSZCZYK, JEST GODNA POLECENIA W SZCZECINIE.SANTOCKA15G .rejestraca telefoniczna, JEJ KOM.0607030755 Odpowiedz Link
mandibula1984 gdzie pierwsza wizyta?? 03.01.09, 23:08 Witam wszystkich!!! Powiedzcie mi prosze, czy dr Jarmoszczyk jest naprawde taki/taka dobry?? Zamierzam zainstalować sobie za jakis miesiac aparacik, choc nie naleze juz do majmlodszych, ale nie chce miec cale zycie kompleksow na tle zebow, skoro mozna cos z tym zrobic. Czy moze polecilybyscie mi kogos innego. Potrzebuje szybkiej konsultacji,bo nie wiem co mam zrobic z osemka, ktora mi rosnie i wbija mi sie w policzek (to cholernie boli). Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link
robin79-1 Re: gdzie pierwsza wizyta?? 04.01.09, 23:11 Witam. Dr Jamroszczyk zdecydowanie TAK. Oceniam ją pozytywnie, bo po 1,5 roku leczenia wyprowadziła moje zęby na prostą! Zostały już w zasadzie detale do poprawienia, a miałem baaaardzo krzywe obie szczęki. Na pierwszej konsultacji niewiele się dowiesz, bo ona ogląda zęby, robi odciski szczęk i kieruje na zdjęcia. Na następnej konsultacji jest decydująca rozmowa o leczeniu, aparatach itd... Po moich efektach wiem, że jestem w dobrych rękach, więc polecam ją jak najbardziej Powodzenia! Odpowiedz Link
007bong Re: gdzie pierwsza wizyta?? 26.01.09, 08:14 Przestań spamować z tą dr Jamroszczyk Odpowiedz Link
barbaka Re: ortodonta - Szczecin 26.01.09, 13:22 Jestem już po leczeniu ortodontycznym, gdybym miała ponownie wybierać to zdecydowanie proponuję dr Zygmunt Ziemba na Tkackiej, leczenie zakończone sukcesem, w miarę szybko i w rozsądnych cenach. Pozdrawiam, Basia Odpowiedz Link
mandibula1984 pierwsza wizyta 17.02.09, 21:26 Większość osób na tym forum wypowiadało się pozytywnie o dr Jarmoszczyk i dr Ziębie. Co do wyboru specjalisty w jakiejkolwiek dziedzinie w dużym mieście, to jak chybił - trafił. Każdy niby zna się na swoim fachu, ale najlepiej wychodzi im kasowanie za usługę. Nie pieniądze jednak są ważne, gdy chodzi o zdrowie. Dziękuję za porady. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
szpiczasta80 Re: ortodonta - Szczecin 03.02.09, 15:08 a ktoś się leczył w medicusie? u pani Henryki Cieślik?? Jakie wrażenia?? Odpowiedz Link
myasd I. Daniec-Zawadzka, B. Węgrychowska-Szulc ? 26.02.09, 15:02 Ktoś może leczył się u Izabeli Daniec-Zawidzkiej albo Barbary Węgrychowskiej-Szulc ? Na znanylekarz.pl są opinie, ale nigdzie nie mogę znaleźć Izabeli Daniec-Zawidzkiej. Odpowiedz Link
myasd Chodziło o dr n.med. Izabella Doniec Zawidzka 26.02.09, 15:15 juz mam adres i telefon, ale nie znam opini. Odpowiedz Link
konkret74 Re: ortodonta - Szczecin 24.05.09, 13:14 www.ortodontka.com-polecam!!! Większość opinii na forum to zwykła wazelina, proponuję obejrzeć stronkę, poczytać i samemu ocenić. Pozdrawiam... Odpowiedz Link
hexa84 Re: ortodonta - Szczecin 18.09.09, 16:37 ja jestem po 3 tyg z aparatem damon'a zakladanego u p. Jamroszczyk. do ktorej jak na razie nie mam zastrzezen (choc wiadomo ze to krotki okres czasu). jako jedyna byla konkretna z wizyta i wszystkimi szczegolami,do tego elastycznie moge ustalac wizyty, co jest dla mnie ogromnie wazne gdyz musze dolatywac na kontrole ps. adres to juz nie santocka tylko rajskiego Odpowiedz Link
semifredo Re: ortodonta - Szczecin 27.10.09, 09:30 Witam wszystkich. A co powiecie o dr Danucie Górniak??? Została mi ona polecona przez zadowolona z postęmów leczenia osobę. co Wy na to? Nia zauwazyłam, żeby we wczesniejszych wypowiedzach sie pojawiła. Jakies opinie?? Odpowiedz Link
xar-a Re: ortodonta - Szczecin 22.08.14, 09:03 Wybierając ortodontę kierowałam się opiniami na internecie co jest największym moim błędem ! Teraz rozumiem czemu jest tak dużo pozytywnych opinii i zero negatywnych (negatywnych nie można dodac). Nosiłam aparat długo,leczenie było kosztowne a efekty marne,zęby mi się już zaczynają krzywić ....Znajoma która się leczyła tez podziela moją opinie.. Odpowiedz Link
konbea Dr Jamroszczyk a operacja?? 12.11.09, 23:08 Witam Czy ktos kto sie leczyl u Dr Jamroszczyk wie moze czy przygotowuje do operacji chirurgicznych??? Kilka lat temu, pewna Pani ortodonta powiedziala mi,ze nie pomoze mi aparat, tylko operacja, ale ona mi w tym nie pomoze. Teraz juz dojrzalam psychicznie do takiej operacji i chcialabym jeszcze znalezc dobrego ortodonte , który mnie przygotuje i nie wiem czy dobrze wybralam. A moze polecicie kogos innego? Moze jest osoba na forum, która miala operacje szczeki w Szczecinie?? pozdrawiam Odpowiedz Link
natalia_424 ZIemba , Joanna Szajnar 04.02.10, 14:34 Mam pytanie dot. cen u dr Ziemby, Bielawskiej lub Szajnar. Dalej nie potrafię się zdecydować! Odpowiedz Link
gob-in2 DR JAMROSZCZYK- LECZY TEŻ PRZED OPERACJĄ 29.03.10, 19:37 Witam, byłam pacjentką dr Jamroszczyk. leczenie zostało ukończone pomyslnie. Jestem zadowolona z nowego wygladu, drugi raz powtórzyłabym swoje wybory. Zarówno ortodonta jak i chirurg wskazany przez dr Jamroszczyk staneli na wysokości zadania. Byli bardzo zaangażowani w to co robili. Zadanie było żmudne i trudne dla wszystkich. Mi również nikt w Szczecinie nie dawał szans, kazdy odmawiał lub odsyłał do kolejnego specjalisty... Byłam bliska załamania...Oczywiście leczenie jak każde - wymagało wiele samozaparcia (obrzęk po operacji, krwiaki itp...), ale życzę odwagi, bo jestes napewno na dobrej drodze! Odpowiedz Link
konbea Re: DR JAMROSZCZYK- LECZY TEŻ PRZED OPERACJĄ 29.03.10, 19:46 witam A mogłabys powiedziec cos wiecej? Jaka mialas wadę, gdzie robiłas operację, prywatnie czy panstwowo? Jak długo trwalo przygotowanie do leczenia. Chetnie bym z Toba porozmawiala na gg jakbys miala ochote to podaje nr :984720 Ja zaczełam dopiero leczenie u dr Jamroszczyk. Odpowiedz Link
magda1982kot Re: ortodonta - Szczecin 30.04.19, 10:06 Ja polecam gabinet dr Lubińskiej. Bardzo profesjonalni i mili dentyści.https://gabinetlubinska.pl/ Odpowiedz Link
jankmagda Re: ortodonta - Szczecin 26.05.21, 13:56 www.google.com/search?tbs=lf:1,lf_ui:2&tbm=lcl&sxsrf=ALeKk00TX8U6-ZaQZh9S152lfWQfS1luJQ:1622029931168&q=ortodonta+szczecin&rflfq=1&num=10&sa=X&ved=2ahUKEwiYv_KupOfwAhXFwQIHHddHC2YQjGp6BAgcEE8&biw=1366&bih=625#rlfi=hd:;si:1269972800521064337,l,ChJvcnRvZG9udGEgc3pjemVjaW5aJQoJb3J0b2RvbnRhIhJvcnRvZG9udGEgc3pjemVjaW4qBAgCEACSAQxvcnRob2RvbnRpc3SaASRDaGREU1VoTk1HOW5TMFZKUTBGblNVTjNNSE5FZFc1QlJSQUI;mv:[[53.456398899999996,14.568231599999999],[53.403403499999996,14.496577499999999]] Odpowiedz Link
kawkanawynos Re: ortodonta - Szczecin 20.01.23, 13:01 Szkoda, że w Szczecinie, bo ja z kolei mam do polecenia super specjalistów w Gdańsku Może kiedyś jak będziesz w Trójmieście to skorzystasz - frankowski.pl Odpowiedz Link
topornie Re: ortodonta - Szczecin 25.02.23, 06:45 ale jazda.. spodziewałam się prawdziwych poleceń i opinii, a tu taki zawód ewidentnie na liście najcześciej polecana jest dr Jamroszczyk, następnie Bielawska, Szajnar, Ziemba.. kółko adoracji, a w Szczecinie jest ok 30 orto.............. a polecenie z wypisaniem alfabetycznym ! hehe majstersztyk, zapewne opiniujący był pod opieką wszystkich z listy na raz, co znaczy, że wspólnie prowadzili leczenie zapewne oczywiście działania marketingowe to nic złego, jest spoko, dopóki nie udajemy pacjentów, za których się podajemy, tak jak w tv polecają nam leki aktorzy w uniformach, pozorując do tego kompetencje Działania są z 2007/2008, ciekawe, że obecnie osoby ,,polecane'' dość kiepski mają ruch.. a niektóre choć nie chcą, pracują na Pomorzanach po tylu latach Odpowiedz Link