Dodaj do ulubionych

Marek Żydowicz przyjeżdża do Łodzi. Będzie w ki...

IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 14:58
Nie moge uwierzyc, ze gazeta napisała o Marku Zydowiczu, bez ironii i szyderstw.Tylko jeszcze to zdjęcie :)
Jesteśmy radzi, ze powraca normalność w gazecie ( ciekawe na jak długo?), może jeszcze Camerimage wróci ?
Obserwuj wątek
    • Gość: podatnik Re: Marek Żydowicz przyjeżdża do Łodzi. Będzie w IP: 87.204.176.* 23.03.11, 15:14
      może jeszcze Camerimage wróci ?

Wasz niedoczekanie darmozjady, cz ten pan ma wykupioną migawkę do Łodzi, naprawdę nikt za nim nie tęskni tutaj. Już prawie o nim zapomniałem, a on powraca jak wstrząsy wtórne w Japonii, których też nikt nie chce.
      • Gość: lllll ja bym proponował jakas manifestacje IP: 213.241.90.* 23.03.11, 15:29
        czemu nie mielibysmy pokazac, co sadzimy o tym panu? szkoda, ze nie napisali, kiedy dokladnie bedzie w cytrynie, ale tego mozna sie dowiedziec :) sa jacys cheteni na manifestacje "Łódź nie chce Żydowicza", albo "Temu panu już dziękujemy"? Moze macie jeszcze jakies pomysły na transparenty? Radni powinni wiedzieć jaki jest stosunek mieszkańców do tego pana, na wypadek, gdyby chciali mudawać jeszcze jakies publiczne pieniądze z naszych podatkow :)))
        • aaaaaa_a jestem, za wreszcie poznamy dennych troli 23.03.11, 17:57
          Gość portalu: lllll napisał(a):

> czemu nie mielibysmy pokazac, co sadzimy o tym panu? szkoda, ze nie napisali, k
          > iedy dokladnie bedzie w cytrynie, ale tego mozna sie dowiedziec :) sa jacys che
          > teni na manifestacje "Łódź nie chce Żydowicza", albo "Temu pan
          > u już dziękujemy
          "? Moze macie jeszcze jakies pomysły na transparenty? Radni
          > powinni wiedzieć jaki jest stosunek mieszkańców do tego pana, na wypadek, gdyb
          > y chciali mudawać jeszcze jakies publiczne pieniądze z naszych podatkow :)))

Świetny pomysł, wreszcie będzie można zobaczyć jak wygladają kreaturki, z małej grupki, które chowają się za nickami.
          • Gość: Saniuk&Pluta Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 20:19
            Chodzi ci o nandika, assasina i te klony??? On jest jeden i każdy zna Pawcia.
            • Gość: uchachany Saniuk ma proces. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 21:04
              Odbyła sie rozprawa i Saniuk stchórzył. Nie pojawił sie na sali. Ale będzie wezwany ponownie i będzie musiał sie stawić. I tak będzie do skutku aż sprawiedliwości za pomawianie p. Żydowicza stanie się za dość.
              Przeczytaj sobie durniu wypisujacy idiotyzmy o trollowaniu (sam jesteś najlepszym przykładem!) TUMULT PRASOWY.
              Już jeden pomawiający przegrał proces i na łamach Toruńskich Nowości PRZEPRASZA PANA MARKA ŻYDOWICZA za kłamliwe oskarżenia.
              I wierz mi krucjata przeciwko takim jak ty i minigry, hehe etc ( za wypisywanie oszczerstw o p. Żydowiczu) jest w toku. Nawet jeśli potrwa dłuższy czas prawnicy Tumultu cię posadzą naławie sądowej.
              Ale największym wstydem będzie pokazanie twoich powiązań.
              • Gość: dlaŁodzi kiedy sprawa? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 21:38
                niech stanie się za dość ...........................................................................................
              • Gość: Saniuk&Pluta Re: Saniuk ma proces. IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 23:37
                Nieprawda! Na dodatek kłamstwo i bujdy. A jak zobaczysz moje powiązania będzie ci łyso nawet przed twoją międzynarodową koalicją.
                • Gość: do saniuka Re: Saniuk ma proces. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 23:49
                  Znam ciebie.Internet nie jest ciemną dziurą.Staniesz przed sądem. Możesz zaprzeczać ile chcesz, ale prawda cie skarli.
                  Nie masz nic co by zaprzeczało odpowiedzialności Walczaka za błędy i nadużycia w SSS.
                  Nie masz nic na dowód że nie jesteś z nim powiązany.
                  Nic poza trzęsącym się powtarzaniem że NIE.
                  Widzę że boisz się publicznego ujawnienia kim jesteś i wstydu potwierdzenia winnych za machinacje przy SSS.
                  • Gość: Saniuk&Pluta Re: Saniuk ma proces. IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 02:49
                    A co ty masz misiu żeby udowodnic moje powiązania prócz powtarzania swoich urazów i opowiadania swoich kompleksów. Śmiech pusty prostaku
                • animutek Re: Saniuk ma proces. 24.03.11, 02:03
                  Gość portalu: Saniuk&Pluta napisał(a):

> Nieprawda! Na dodatek kłamstwo i bujdy. A jak zobaczysz moje powiązania będzie
                  > ci łyso nawet przed twoją międzynarodową koalicją.

ale przeciez tu wszyscy wiedza, że na forum jest pchła
                  • Gość: Saniuk&Pluta Re: Saniuk ma proces. IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 19:25
                    Nie na forum tylko u was w odzieży. Pewnie to w kinie złapaliście.
                    • al.pharg Re: Saniuk ma proces. 24.03.11, 19:49

> Nie na forum tylko u was w odzieży. Pewnie to w kinie złapaliście.

Pchła to chyba wtyka, to by pasowało. Komu by się chciało, tylko ubekom.
                      • Gość: Saniuk&Pluta Re: Saniuk ma proces. IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 21:59
                        To ubecy tez przeciwko wizjonerowi? Ale międzynarodowa koalicja po stronie?
                • al.pharg Re: Saniuk ma proces. 24.03.11, 20:03

> Nieprawda! Na dodatek kłamstwo i bujdy. A jak zobaczysz moje powiązania będzie
                  > ci łyso nawet przed twoją międzynarodową koalicją.

Po raz pierwszy chyba prawdę piszesz.
                  • Gość: Saniuk&Pluta Re: Saniuk ma proces. IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 23:22
                    To może ty zacznij też, bo jeszcze ci się nie zdarzyło ;)
                    • al.pharg Re: Saniuk ma proces. 25.03.11, 00:42

> To może ty zacznij też, bo jeszcze ci się nie zdarzyło ;)

prawdę piszesz o swoich powiązaniach....................:)
                      • Gość: Saniuk&Pluta Re: Saniuk ma proces. IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 02:00
                        No fakt. Zapomniałem. Ty jesteś demaskator... Tyle że głównie demaskujesz swoją głupawkę. Trzeci rok.
            • animutek Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli 24.03.11, 02:08

> Chodzi ci o nandika, assasina i te klony??? On jest jeden i każdy zna Pawcia.

Masz chory łeb i chcesz na siłe odwrócić uwagę od siły argumentów wymienionych. Tu nie przedszkole. Na forum nikogo nie interesuje kto ile razy sie wpisał. Wszyscy piszą pod wieloma loginami i co z tego ( ty też ponad miarę) Istotna jest tresć i argumenty, które ty masz za zadanie przekłamać i rozmyć, stosując małoistotne zarzuty, że ktoś jest czyimś klonem. Masz zdziecinniały umysł, ze wchodzisz w taką zabawę.
              • Gość: Saniuk&Pluta ogłoszenie parafialne IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 02:50
                Klonując się na potęgę i gadając sam ze sobą robisz z siebie idiote i co najśmieszniejsze nie wiesz o co chodzi!!! Tak jak na forum Bydgoszcz jak nie mogłeś zajarzyć że do ciebie mówią. Zabawny jestes miś
            • al.pharg Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli 24.03.11, 20:06

> Chodzi ci o nandika, assasina i te klony??? On jest jeden i każdy zna Pawcia.

Chodzi o ciebie tchórzu, który zaśmieciłeś to forum.
              • Gość: Saniuk&Pluta Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 23:33
                Misiu w Bydgoszczy ci pokazali kto zaśmieca forum. Ubaw był nie wąski. A co do tchórzenia... cóż, ostatnio to ty byłeś ze strachu posrany. A gazeta też niby bez złosliwości i przypadkiem wspomina o tym przyjeździe wizjonera żeby nakręcić... Podpuszczacze hue hue. Ja sie w ogóle nie wstydze że nie kocham wizjonerów za cudzą kasę. I na dodatek kompletnie żenujące jest udawanie że te migające obrazki ze stajni komerchy to sztuka. Chyba sam sobie to musisz wmawiać. Bo uwierzyć nie sposób. No ale nie każdy może dorosnąć i mieć normalne życie, niektórzy mają protezę, migające obrazki i kjanu rivsa raz na rok widok bezpośredni. WOW co za sukces, na miarę twoich możliwości.
                • al.pharg Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli 25.03.11, 00:38

> Misiu w Bydgoszczy ci pokazali kto zaśmieca forum. Ubaw był nie wąski. A co do
                  > tchórzenia... cóż, ostatnio to ty byłeś ze strachu posrany. A gazeta też niby b
                  > ez złosliwości i przypadkiem wspomina o tym przyjeździe wizjonera żeby nakręcić
                  > ... Podpuszczacze hue hue. Ja sie w ogóle nie wstydze że nie kocham wizjonerów
                  > za cudzą kasę. I na dodatek kompletnie żenujące jest udawanie że te migające ob
                  > razki ze stajni komerchy to sztuka. Chyba sam sobie to musisz wmawiać. Bo uwier
                  > zyć nie sposób. No ale nie każdy może dorosnąć i mieć normalne życie, niektórzy
                  > mają protezę, migające obrazki i kjanu rivsa raz na rok widok bezpośredni. WOW
                  > co za sukces, na miarę twoich możliwości.

do zoo bym ciebie nawet nie wsadził, zal by mi było tych spokojnych zwierząt :) takiej gadki nikt by nie strawił nawet wąż.
                  • Gość: Saniuk&Pluta Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 01:59
                    Na poczatek to sobie wstaw górne zęby. To jedyne co mozesz wstawiać prócz buraczanych dowcipów.
                    • al.pharg Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli 25.03.11, 17:22

> Na poczatek to sobie wstaw górne zęby. To jedyne co mozesz wstawiać prócz burac
                      > zanych dowcipów.

coooooo...??? a kto nie ma zębów górnych? napisz z imienia i nazwiska, umieram z ciekawości..? Jestes jeszcze bardziej pomylony niż myslałem Tylko dlaczego pozwalają takiemu tutaj pisać. połowa wpisów jest twoja - to jakiś obłęd. na czym w gazecie polega cenzura? na tym, ze sie nie pisze o prawdziwych problemach i naduzyciach PO, a takiego oszołoma się tutaj trzyma - dramat.
                      • Gość: Saniuk&Pluta Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 17:59
                        Misiu i tutaj niespodzianka. Nikt tu nikogo nie trzyma , tylko ciebie zawodowo pyskującego trzyma tu szajba. A wstaw sobie górne zęby bo tak nimi zgrzytasz od kiedy wylali ten spęd kinomanów z Łodzi że z pewnością ci szkliwo pęka. Cenzura w gazecie polega na tym że w Bydgoszczy na takich trolli maja ogłoszenia parafialne. A w Łodzi lubia jak się prostacy sami kompromitują. Dobrze ci to idzie. Nie wiem kto tobie pozwala pisać, mentalność służącego masz widać wrodzoną skoro takie masz widzenie rzeczywistości. Wszystkim innym najzwyczajniej nikt zabronić nie może. Prawdziwy problem jak dla ciebie to nie jest plucie na Walczaka i donoszenie na PO którym mydlisz oczy. Tylko to że nie ma w Łodzi kto bulić! A było tak fajnie, co?
                        • al.pharg Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli 25.03.11, 18:45

> Misiu i tutaj niespodzianka. Nikt tu nikogo nie trzyma , tylko ciebie zawodowo
                          > pyskującego trzyma tu szajba. A wstaw sobie górne zęby bo tak nimi zgrzytasz od
                          > kiedy wylali ten spęd kinomanów z Łodzi że z pewnością ci szkliwo pęka. Cenzur
                          > a w gazecie polega na tym że w Bydgoszczy na takich trolli maja ogłoszenia para
                          > fialne. A w Łodzi lubia jak się prostacy sami kompromitują. Dobrze ci to idzie.
                          > Nie wiem kto tobie pozwala pisać, mentalność służącego masz widać wrodzoną sko
                          > ro takie masz widzenie rzeczywistości. Wszystkim innym najzwyczajniej nikt zabr
                          > onić nie może. Prawdziwy problem jak dla ciebie to nie jest plucie na Walczaka
                          > i donoszenie na PO którym mydlisz oczy. Tylko to że nie ma w Łodzi kto bulić! A
                          > było tak fajnie, co?

no dawaj, dawaj więcej.... ubaw mamy niezły..:))))))))))
                          • Gość: Saniuk&Pluta Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 19:35
                            Każdy ma rozrywki na swoim poziomie. Ciesze się że masz trochę radości, zawsze coś.
                            • al.pharg Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli 25.03.11, 20:31

> Każdy ma rozrywki na swoim poziomie. Ciesze się że masz trochę radości, zawsze
                              > coś.
                              tutaj sie zgadzamy jak mąż z żoną......hahaha
                              • Gość: Saniuk&Pluta Re: jestem, za wreszcie poznamy dennych troli IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 22:42
                                Tak właśnie myślałem że to traumy rodzinne. Współczuje bo zły dotyk boli całe życie ;)
      • wirusx Re: Marek Żydowicz przyjeżdża do Łodzi. Będzie w 23.03.11, 20:34
        podatnik napisał(a):

naprawdę nikt za nim nie tęskni tutaj. Już prawie o nim zapomniałem,
        ----------------------------
        Nikt, czyli ty? Z tego co i jak tu nieporadnie piszesz rzeczywiście wynika, że jesteś NIKT
    • vernerpanton cenię tego faceta 23.03.11, 16:18
      gardzę takimi gnojkami na forum, co kipią żółcią - to zupełnie jak z Joasią Podolską, też ma wrogów pośród tych, których przerasta.
      Pozdrawiamy Panie Marku, tak trzymać !
    • minigry.amor.pl Tak tak... 23.03.11, 17:23
      ja go bardzo cenię w każdej sekundzie, w której jest poza Łodzią. Każda milisekunda Żydowicza nieokradającego Łodzi powoduję, że go cenie. Ostatnio mam powody, oby więcej.
      • aaaaaa_a Och .... Re: Tak tak... 23.03.11, 18:05
        minigry.amor.pl napisał:

> ja go bardzo cenię w każdej sekundzie, w której jest poza Łodzią. Każda milisek
        > unda Żydowicza nieokradającego Łodzi powoduję, że go cenie. Ostatnio mam powody
        > , oby więcej.

No tak wszyscy ci współczują, bo wylądowałeś w sądzie za pomawianie Żydowicza, masz powód, aby go nie lubić ! A siebie za to co robisz lubisz ? Czy Ula Niziołek już wytoczyła ci proces?
        Całe szczęście, że złemu PR nie ulegli ludzie, którzy go zaprosili. Efekty jego pracy, pokazują co jest wart. Ostatnio zebrał sporo nagród. Można, a nawet trzeba, się od niego uczyć.
        • Gość: Saniuk&Pluta Och .... Re: Tak tak... IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 20:21
          My dwaj też wylądowaliśmy w sądzie??? Jakiś ty załosny z tymi bajędami i pogróżkami. Chyba że to jakiś tajny sąd kapturowy, hue hue
        • minigry.amor.pl Co? 24.03.11, 11:11
          Ja w sądzie? Dziwne, ze nic o tym nie wiem i szkoda.... Hahahaha. Ula Niziołek będzie miała sprawę w sądzie za parkingi i założy jej mój kolega biznesmen. Ja nie wiem czy warto, bo to głupia blondynka i pewnie jest to jej ostatnia kadencja.
          • Gość: Saniuk&Pluta Re: Co? IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 13:24
            Nie znam Pani o której piszesz ale jesli ta ocena byłaby prawdziwa to raczej dobrze by wróżyło karierze nawet na stanowisko prezydenta miasta! Operowanie zarzutami typu głupia blondynka jest mało merytoryczne i o niczym nie świadczy, a na pewno wiele mówi o oceniającym ;)
            • Gość: znawca Re: Co? IP: *.lodz.mm.pl 24.03.11, 14:11
              "głupia blondynka" - bardzo znana i oczywista metafora. Nie wiesz o co chodzi? jestes z niemiec czy z grecji?
              • Gość: Saniuk&Pluta Re: Co? IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 19:19
                Nawet w Niemczech i w Grecji to był by tylko głupi wsad w rodzaju: a nie bo ty. Jakoś prezydentem tego miasta jest też blondynka. I też różnie o niej mówią. Ale poziom krytyki mówi wiele o krytykującym w tym wypadku. Nie da sie kogoś nie lubić za to że jest głupią blondynką, wręcz przeciwnie. Ja takie uwielbiam. A jesli chodzi o radnych... Wolę jesli są blondynkami, na mądrość tego gremium ujemnie to raczej nie wpłynie a może chociaż będzie ładniej ;))
                • al.pharg Re: Co? 24.03.11, 19:47

> Nawet w Niemczech i w Grecji to był by tylko głupi wsad w rodzaju: a nie bo ty.
                  > Jakoś prezydentem tego miasta jest też blondynka. I też różnie o niej mówią. A
                  > le poziom krytyki mówi wiele o krytykującym w tym wypadku. Nie da sie kogoś nie
                  > lubić za to że jest głupią blondynką, wręcz przeciwnie. Ja takie uwielbiam. A
                  > jesli chodzi o radnych... Wolę jesli są blondynkami, na mądrość tego gremium uj
                  > emnie to raczej nie wpłynie a może chociaż będzie ładniej ;))

Ależ się napocił :) same brednie, nie dziwi nikogo, ze lubisz wszystko co głupie, udawadniasz to na okrągło.
                  • Gość: Saniuk&Pluta Re: Co? IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 22:00
                    Pisze się udowadniasz. A reszta tez jakby na twoim poziomie.
    • Gość: nie-co Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 18:12
      to przy okazji zawita do kina:-)
      Gdyby założył konto oszczędziłby na podróżach:-)
      • aaaaaa_a Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 23.03.11, 18:16
        Gość portalu: nie-co napisał(a):

> to przy okazji zawita do kina:-)
        > Gdyby założył konto oszczędziłby na podróżach:-)

jak ty wszystko wiesz - niesamowite co za zapobiegliwość - ach te money, spędzają sen z powiek zwłaszcza, jak się zamiast pracować, żeby zarabiać, troluje po forach.
        • Gość: nie-co Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 18:21
          Człowieku właśnie wróciłem z roboty do miasta, w którym płacę podatki, z których dostaje swoje honorarium Żydowicz!
          Może nie powinienem w Łodzi się rozliczać - jeszcze o tym pomyślę...

• aaaaaa_a Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 23.03.11, 18:24

> Człowieku właśnie wróciłem z roboty do miasta, w którym płacę podatki, z któryc
            > h dostaje swoje honorarium Żydowicz!
            > Może nie powinienem w Łodzi się rozliczać - jeszcze o tym pomyślę...
            >

czasami samo chodzenie do roboty nie wystarcza...........:)
            • Gość: nie-co Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 18:27
              zgadza się - jest jeszcze płacenie podatków na honorarium Żydowicza!
              • aaaaaa_a Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 23.03.11, 18:32

> zgadza się - jest jeszcze płacenie podatków na honorarium Żydowicza!

to dobrze, ze ci się zgadza i równie dobrze by było gdybyś coś dla tego miasta zrobił jak Żydowicz.
                • Gość: nie-co Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 18:34
                  poza płaceniem podatków na Żydowicza?
                  • aaaaaa_a Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 23.03.11, 18:50

> poza płaceniem podatków na Żydowicza?

No widzisz... nie grzeszysz inteligencją, a chcesz dużo zarabiać.........:)

Festiwal Camerimage ściągał do Łodzi ludzi i to nie byle jakich, którzy tutaj zostawiali kasę, poza tym sławili nasze miasto w świecie, a to była reklama, za którą się w innych warunkach płaci.W przypadku Ec1, też z działalności Zydowicza Łódź miała korzyść. Przede wszystkim uratował ją, znalazł na nią pomysł i załatwił pieniądze na jej rewitalizację. Za takie rzeczy się płaci, to w świecie naturalne.
                    Co do ciebie jestem sceptykiem. Myślę, ze i tak tego nie rozumiesz, wręcz po twoich wpisach jestem pewien, że za trudne to wszystko dla ciebie.
                    • Gość: nie-co Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 18:59
                      Policz pierw ile miasto wydaje na Żydowicza a potem ile na nim zarabia!
                      Ja policzyłem ile zarobie w Łodzi a ile gdzie indziej i wybrałem.
                      Poprzednie władze chyba też policzyły i odcięły kurek z miejską kasą Żydowiczowi:-)
                      • aaaaaa_a Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 23.03.11, 19:07

> Policz pierw ile miasto wydaje na Żydowicza a potem ile na nim zarabia!
                        > Ja policzyłem ile zarobie w Łodzi a ile gdzie indziej i wybrałem.
                        > Poprzednie władze chyba też policzyły i odcięły kurek z miejską kasą Żydowiczow
                        > i:-)

Poprzednie władze wszystkie wazne tematy udupiły. A zainwestowały kilkaset milionów w Muzeum, zamiast w cos co dałoby ekonomiczny rozwój - czyli centrum kongresowe Gehryego. Pikanterii dodaje fakt, ze najpierw zobligowały Zydowicza, aby namówił Gehryego przeznaczając na jego koncepcję 5 mln. zł, a potem wyrzuciły i projekt i pieniądze do kosza. Ładnie mi odciety kurek, raczej przycięty na miarę stryczek dla Łodzi...

Gdyby temat szedł jak miał iść, bysmy mieli juz pozwolenie na budowe, pieniądze unijne i pewnie byłby roztrzygniety przetarg na CŁC - tak to nie mamy nic, tylko długi z SSS czyli muzeum, czy szklana tuba jak kto woli.

wiedziałem, ze tego nie skumasz....
                        • Gość: nie-co Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 19:14
                          Czyli ile konkretnie władza wydałaby na Żydowicza i ile by zarobiła?
                          Potrafisz to obliczyć czy tylko napisać, że Łódź by na tym zarobiła?
                          Przeprowadź taki prosty rachunek matematyczny! To nie jest chyba takie trudne dla kogoś takiego jak ty - osoby wiedzącej ile Łódź zarobi dzięki Żydowiczowi ?
                          • aaaaaa_a Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 23.03.11, 19:27

> Czyli ile konkretnie władza wydałaby na Żydowicza i ile by zarobiła?
                            > Potrafisz to obliczyć czy tylko napisać, że Łódź by na tym zarobiła?
                            > Przeprowadź taki prosty rachunek matematyczny! To nie jest chyba takie trudne d
                            > la kogoś takiego jak ty - osoby wiedzącej ile Łódź zarobi dzięki Żydowiczowi ?

nie podam ci zadnych wyliczanek, chociaz wiem, że takie gdzies są upublicznione, ale masz link do artykułu ile zarobiła Bydgoszcz - wejdź i przeczytaj, a mowa jest tylko o Festiwalu przez jeden rok ... Mniejsza Bydgoszcz się martwi, ze Camerimage mogłoby odejść,a my mamy wszystko w nosie.
                            • aaaaaa_a Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 23.03.11, 19:28

sorry zapomniałem wkleić , no to wklejam..>>>

www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1698&NrSection=1&NrArticle=191393&IdTag=18
                              • Gość: nie-co Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 19:35
                                "Artykuł archiwalny, dostępny tylko dla zalogowanych użytkowników.
                                Zaloguj się, a jeśli nie masz konta załóż je tutaj!"
                            • Gość: nie-co Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 19:33
                              Czyli ani linku ani wyliczeń nie podałeś a ja takich wyliczeń ani linku nie potrafię znaleźć dotyczących Łodzi!
                              Pamiętam za to pierwsze edycje festiwalu Żydowicza w Toruniu (studiowałem tam). Pamiętam też jego kłótnie z miejscową władzą, obrażanie się i aferę o nieruchomość na Rynku Nowomiejskim, o którą do tej pory są spory, bo p. Żydowicz nie wywiązał się ze swoich zobowiązań wobec niej.
                              • Gość: Saniuk&Pluta Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 20:25
                                Jak to się nie wywiązał? Podobno były dyskoteki i walki w klatce. A Łódź na camerimage podobno zarabiała 6 czy 10 milionów podobno głównie hotelarze, taksiarze i knajpiarze, hue hue hue. Nawet jak doliczymy panienki lekkich manier to wyjdzie że do Łodzi musiałoby na te parę dni przyjeżdżać ze 20 tysięcy milionerów. Śmieszą mnie te wyliczenia podobnie jak przygody tego włóczykija.
                                • animutek Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 24.03.11, 01:59

> Jak to się nie wywiązał? Podobno były dyskoteki i walki w klatce. A Łódź na cam
                                  > erimage podobno zarabiała 6 czy 10 milionów podobno głównie hotelarze, taksiarz
                                  > e i knajpiarze, hue hue hue. Nawet jak doliczymy panienki lekkich manier to wyj
                                  > dzie że do Łodzi musiałoby na te parę dni przyjeżdżać ze 20 tysięcy milionerów.
                                  > Śmieszą mnie te wyliczenia podobnie jak przygody tego włóczykija.

Tak ciebie czytam i się zastanawiam co tobą motywuje. Masz tyle podłości w sobie, że by wystarczyło na obdzielenie nia całej armii mordującej niewinnych ludzi.
                                  To, ze ty nie chcesz czegoś pojąć nie znaczy, ze stanowisz wykładnie i że inni tego nie pojmują.
                                  Tymi wpisami pod kazdym artykułem o Żydowiczu sie zdradzasz i demaskujesz, ile bys loginów nie zastosował, styl masz jeden, nie do podrobienia. Zarzucasz innym, ze są klonami, kiedy ty się mnozysz. A to, ze ciebie coś smieszy, to nikogo nie obchodzi. Tak naprawdę to po cichu marzysz o 1/100 przygód tego "włóczykija" i o karierze jaką zrobił. Na razie tylko bez efektów próbujesz wypatrzyć coś kompromitującego - nie jestes w stanie, zebyś nie wiadomo jak przerzucał - rozumiesz ?!
                                  • Gość: Saniuk&Pluta Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 02:51
                                    Nie wysilaj się dziewuszko
                                • al.pharg Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 24.03.11, 19:51

> Jak to się nie wywiązał? Podobno były dyskoteki i walki w klatce. A Łódź na cam
                                  > erimage podobno zarabiała 6 czy 10 milionów podobno głównie hotelarze, taksiarz
                                  > e i knajpiarze, hue hue hue. Nawet jak doliczymy panienki lekkich manier to wyj
                                  > dzie że do Łodzi musiałoby na te parę dni przyjeżdżać ze 20 tysięcy milionerów.
                                  > Śmieszą mnie te wyliczenia podobnie jak przygody tego włóczykija.

Pomyliły ci się imprezy idioto. Boże co za niedorozwój.
                                  • Gość: Saniuk&Pluta Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 23:25
                                    Całe szczęście że ty jesteś dorozwój. Tylko szkoda że taki prostak buraczany. To psuje efekt już na wejściu. Widzę że na wiosnę znowu ci palma odbiła i będziemy mieli 3 rok z szalonym paf na tapecie. Nie krępuj się, teraz dawaj stare śpiewki o tym kim jestem i jako kto pracuje u Walczaka. To sa najweselsze fragmenty. I dodaj ile dostałem lat w sądzie za to dworowanie z twego prostactwa żeby wszystkie twoje klony wiedziały.
                                    • al.pharg Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 25.03.11, 00:35

> Całe szczęście że ty jesteś dorozwój. Tylko szkoda że taki prostak buraczany. T
                                      > o psuje efekt już na wejściu. Widzę że na wiosnę znowu ci palma odbiła i będzie
                                      > my mieli 3 rok z szalonym paf na tapecie. Nie krępuj się, teraz dawaj stare śpi
                                      > ewki o tym kim jestem i jako kto pracuje u Walczaka. To sa najweselsze fragment
                                      > y. I dodaj ile dostałem lat w sądzie za to dworowanie z twego prostactwa żeby w
                                      > szystkie twoje klony wiedziały.

to bardzo ciekawe jakie masz potrzeby i co byś chciał usłyszeć, to po to tutaj warujesz ?
                                      • Gość: Saniuk&Pluta Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 02:03
                                        Misiu wiekszych prostaków od ciebie nie ma w necie. jesteś najzabawniejszy z tym twoim kompleksem Walczaka/Bomanowskiej itp. Z tymi twoimi opowieściami o międzynarodowych koalicjach, z tą zgadywanką kto jest kim. Z tmi tekstami, cytuję: pani Bomanowska niech pani mi nie jeździ po rodzinie. Facet wiekszego clowna nie ma. Nie dość że się pienisz o pierdoły to jeszcze tak łatwo cię podpuścić, i co najgorsze nigdy tego nie łapiesz. Ale w realu często masz podobnie.
                                        • al.pharg Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 25.03.11, 17:24

> Misiu wiekszych prostaków od ciebie nie ma w necie. jesteś najzabawniejszy z ty
                                          > m twoim kompleksem Walczaka/Bomanowskiej itp. Z tymi twoimi opowieściami o międ
                                          > zynarodowych koalicjach, z tą zgadywanką kto jest kim. Z tmi tekstami, cytuję:
                                          > pani Bomanowska niech pani mi nie jeździ po rodzinie. Facet wiekszego clowna ni
                                          > e ma. Nie dość że się pienisz o pierdoły to jeszcze tak łatwo cię podpuścić, i
                                          > co najgorsze nigdy tego nie łapiesz. Ale w realu często masz podobnie.

ty byłes tresowany przez kogoś, czy taki się urodziłeś?
                                          • Gość: Saniuk&Pluta Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 18:01
                                            Nie możesz wszystkich mierzyć swoją miarką. Mało kto miał takie ciężkie dzieciństwo. I postaraj się chłopie, stać cię na subtelną ironię a wciąż te prostackie grepsy na poziomie gimnazjum.
                                            • al.pharg Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 25.03.11, 18:39

> Nie możesz wszystkich mierzyć swoją miarką. Mało kto miał takie ciężkie dzieciń
                                              > stwo. I postaraj się chłopie, stać cię na subtelną ironię a wciąż te prostackie
                                              > grepsy na poziomie gimnazjum.

ty nie jestes dla mnie partnerem do rozmów, odpowiadam bo umieram z ciekawości co nastepnym razem natłuczesz i jaka jest granica twojej głupoty....?
                                              • Gość: Saniuk&Pluta Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 19:36
                                                Dla ciebie partnerem do rozmów może być co najwyżej kura, więc faktycznie ja odpadam. Granicę głupoty bobasie wyznaczasz ty, i nikt tego nie przekroczy.
                                                • al.pharg Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 25.03.11, 20:33

> Dla ciebie partnerem do rozmów może być co najwyżej kura, więc faktycznie ja od
                                                  > padam. Granicę głupoty bobasie wyznaczasz ty, i nikt tego nie przekroczy.

tez się zgadzam, wyznaczyłem tę granicę, a ty ją przeskoczyłeś i zaskoczyłeś swoim osiagnięciem bez granic
                              • Gość: do kłamcy nie-co Ty lizusie z Atlasa nie kłam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 21:21
                                Dziennik opublikował że Millward Brown podało iż Lódż na Camerimage zarabiała ok 10 mln zł na czysto!
                                Dziennik także pisał o tym że prezydent Bydgoszczy zabiega o Festiwal także w tym roku.
                                Nie kłam durniu, że są spory z Zydowiczem o budynek w Toruniu. To kłamliwe artykuły w brukowcu toruńskim Nowościach oskarżały Zydowicza (jeden redaktor tej gazetki ma powiązania z dystrybutorami klejów do glazury).
                                Poza tym wejdż sobie na strone TUMULT PRASOWY i zobacz jak Nowości Toruńskie przpraszają Pana Marka Żydowicza za kłamstawa i oszczerstwa. Zobacz sobie że Żydowicz jest komisji Prezydenta Torunia ds strategii kulturalnej do 2020 roku.
                                Jesteś kłamcą i sensacjonatem prawdopodobnie związanym z Ludzmi ktorzy stoją za czarnym PRem jaki w Lodzi Zydowiczowi zrobiono. Ci sami ludzie wychwalali SSS i okazało sie że jest to wielkie nadużycie. A odpowiedzialny jest twój idol Walczak.Lodz starciła 200 mln zl z ministerstwa przez działania Walczka i jego zespolu (falicz, Dzika, Wierzbicka etc)
                                Niech Walczak wytłumaczy z Boamnowską jak to się stalo że proejkt SSS powiekszono o 20 tys m2 co spowodowało że teraz sąd nakazuje miastu zapłacić dodatkowe miliony złotych niemieckim architektom. Czy to prawda, ze kolega Wycichowski powiązany z Walczakiem byl zatrudniony przy SSS?
                                Tym sie zajmą organa kontroli. Bomanowska i Walczak? Walczak, Bomanowska Sadzyński etc. Tych powiązań jest wiecej i są bardzo ciekawe. Żydowicz jest solą w oku tych ludzi bo żądał przjrzystości działań!
                                Co PO na to ?
                                • Gość: Saniuk&Pluta Re: Ty lizusie z Atlasa nie kłam IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 23:38
                                  Cóż nie wiem czy PO to interesuje. Podobno Putin też ma to w du/pie
                                  • al.pharg Re: Ty lizusie z Atlasa nie kłam 24.03.11, 19:52

> Cóż nie wiem czy PO to interesuje. Podobno Putin też ma to w du/pie

tekst w sam raz na Aleksandrowską, albo na sygnale do Tworek.
                                    • Gość: Saniuk&Pluta Re: Ty lizusie z Atlasa nie kłam IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 22:02
                                      No jako pesjonariusz z długim stażem na pewno wiesz co mówisz
                • Gość: ciekawski Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 20:11
                  przepraszam e pytam ale żyje w tym mieście od pół wieku i nie wiem co ten Pan dla Lodzi zrobił. Oświeć mnie i chyba nie tylko mnie.
                  • wirusx Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 23.03.11, 20:44
                    ciekawski napisał(a):

żyje w tym mieście od pół wieku i nie wiem co ten Pan dla Lodzi zrobił.
                    --------------------------
                    No to straciłeś pół wieku na żarcie, spanie i defekowanie, biedaku... Gdybyś tu rzeczywiście żył a nie tylko zatruwał środowisko, to wiedziałbyś, co zrobił.
                    • Gość: Saniuk&Pluta Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 19:24
                      Nie każdemu życie kręci się wokół migających obrazków wyświetlanych w ciemnych pomieszczeniach. Nie każdy potrzebuje mieć idoli o których często piszą w gazetach. Ale takie puste zabawy jak widać mają wielu zażartych zwolenników. Cóż nie wymagajmy za wiele, niech mają swój świat tylko dlaczego wszyscy mamy się do tego dokładać?
                      • al.pharg Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 24.03.11, 19:44

> Nie każdemu życie kręci się wokół migających obrazków wyświetlanych w ciemnych
                        > pomieszczeniach. Nie każdy potrzebuje mieć idoli o których często piszą w gazet
                        > ach. Ale takie puste zabawy jak widać mają wielu zażartych zwolenników. Cóż nie
                        > wymagajmy za wiele, niech mają swój świat tylko dlaczego wszyscy mamy się do t
                        > ego dokładać?

Do czego się półgłówku dokładasz? po co tutaj mącisz? Poszukaj jakiegoś dobrego psychiatry i zdecyduj sie na jeden nick - z hehe było ci bardziej do twarzy.
                        • Gość: Saniuk&Pluta Re: Wpadnie po honorarium do fundacji IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 22:00
                          Dobrze tylko już się nie podniecaj bobasie.
                          • al.pharg Re: Wpadnie po honorarium do fundacji 25.03.11, 20:30

> Dobrze tylko już się nie podniecaj bobasie.

na doatek masz problemy z hormonami i... wyjdź gdzies, nie siedź ciągle w domu i na dodatek w blokach - kazdy by zwariował............?!!??
          • Gość: do nie-co Ile zarabiasz w Atlasie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 18:33
            Może twój szefuńcio rozliczy się z samowoli w sprawie SSS, która kosztuje Łódż utratę 200 mln z ministerstwa kultury?
            Może rozliczysz się ze swoim pryncypałem Walczakiem z tego że z naszych podatków zapłacono Faliczowi, Wierzbickiej, Dzikiej 9zespół SSS) Wycichowskiemu który współpracował z Walczakiem przy projekcie (fatalnym zresztą projekcie rewitalizacji ec1 na ceglany klocek , wg Walczaka modernistyczny hahaha! csłe szczęście bez powodzenia) a teraz dziwnym zbiegiem okoliczności był opłacany przez niemieckich architektów SSS?
            Może wyjaśnisz nam dlaczego z naszych popdatków mamy płacic niemiecmim architektom 9 mln zł więcej za powiekszenie przez Walczaka SSS?
            Dzieki Żydowiczowi miasto uzyskało z Unii 100 mln zł na rewitalizacje ec1.
            Idz łasić sie do walczaka.
            Kontrola Regionalnej Izby Obrachunkowej w sprawie SSS jednoznacznie wykazuje jakie nadużycia popełniono.
            Żydowicz ostrzegał przed tym a Bpamnowska gp w gazecie z walczakiem oczerniała.
            Teraz widac kto miał rację.
            • Gość: nie-co Re: Ile zarabiasz w Atlasie? IP: *.retsat1.com.pl 23.03.11, 18:37
              Nie pracuje w Atlasie!
              Od bardzo dawna w Łodzi tylko sypiam i płacę podatki na takich jak Żydowicz!
              • Gość: ap jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 19:41
                gdyby nie ściągnęli jako gwiazdy żydowicza byliby kolejną towarzyską imprezką dojącą budżet miasta a tak na 10-lecie wreszcie ktoś o nich usłyszy hehehehehhe
                • Gość: Saniuk&Pluta Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 20:28
                  Tak! Niektórzy to potrafią się znizyć i promować takim kosztem!!! To musiał być histeryczny rzut na taśmę albo ktoś próbuje wysondować sytuację na powrót. Te obsesje względem atlasa to znana fobia assasyna i jego klonów. On mysli że słowo assasyn powstało z połączenia ass i syn, czyli jakby homo ciacho, hue hue
                  • Gość: assasin jakby zaprosili walczaka nikt by nie przybył IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 21:35
                    Assasin to chłopcze znaczy cos innego. I bedę dla internetowych oczerniaczy assasinem.
                    Walczak zasłużyła na prosces sądowy za SSS.
                    Jeszcze bardziej Sadzyński.
                    O naszej Hienie dziennikarskiej - Boamnowskiej żal się wypowiadać.
                    Widzisz to są osoby niegodziwe.A ty pasujesz do tego towarzystwa.
                    • Gość: Saniuk&Pluta Re: jakby zaprosili walczaka nikt by nie przybył IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 23:40
                      A nie bo ty, buahaha. Jeśli Walczak zasłużyła na proces to wchodzisz na wyższy poziom paranoi! Chodzi ci teraz o żonę, córkę, siostrę???
                      • Gość: antygłupota Re: jakby zaprosili walczaka nikt by nie przybył IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 23:43

> A nie bo ty, buahaha. Jeśli Walczak zasłużyła na proces to wchodzisz na wyższy
                        > poziom paranoi! Chodzi ci teraz o żonę, córkę, siostrę???

zgadnij..........nie wmieniłes jeszcze
                      • Gość: do sanikuka&pluty Re: jakby zaprosili walczaka nikt by nie przybył IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 23:55
                        Mały człowieczku. Goliat jest karzełkiem. Dowody są zabezpieczone.
                        To nie paranoja. Fakty!
                        Parnoicznie się boisz.
                        • Gość: Saniuk&Pluta Re: jakby zaprosili walczaka nikt by nie przybył IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 02:52
                          Ostatnio to ty trząsłeś gaciami. Na dodatek juz cię nie będę dokarmiał. Zawsze jak przestaje to trochę gadasz sam do siebie i sprawa zdycha.
                          • al.pharg Re: jakby zaprosili walczaka nikt by nie przybył 24.03.11, 19:59

> Ostatnio to ty trząsłeś gaciami. Na dodatek juz cię nie będę dokarmiał. Zawsze
                            > jak przestaje to trochę gadasz sam do siebie i sprawa zdycha.

to wynieś się wreszcie prostaku z tego forum, w nadziei, że wszystko to czego nienawidzisz pozdycha. Wszyscy będą szczęśliwi.
                            • Gość: Saniuk&Pluta Re: jakby zaprosili walczaka nikt by nie przybył IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 22:01
                              Ja akurat w odróżnieniu od ciebie bobasie nie jestem prostakiem i nie noszę nienawiści do nikogo.
                  • al.pharg Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe 24.03.11, 19:56

> Tak! Niektórzy to potrafią się znizyć i promować takim kosztem!!! To musiał być
                    > histeryczny rzut na taśmę albo ktoś próbuje wysondować sytuację na powrót. Te
                    > obsesje względem atlasa to znana fobia assasyna i jego klonów. On mysli że słow
                    > o assasyn powstało z połączenia ass i syn, czyli jakby homo ciacho, hue hue

Ten poziom to w sam raz na forum gazety wybiórczej, najlepiej dział kultura - nie ma to jak Łódź. Widać, ze pchła już nie wie jak kąsać.
                    • Gość: Saniuk&Pluta Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 23:28
                      Bo zadna pchła misiu nie będzie gryzła pijawki. Dlatego nie wie jak cię kąsać. Może wykap się w szamponie dla psów typu dwa w jednym. Prócz pcheł od razu wyleczysz sobie wściekliznę za jednym zamachem.
                      • al.pharg Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe 25.03.11, 00:40

> Bo zadna pchła misiu nie będzie gryzła pijawki. Dlatego nie wie jak cię kąsać.
                        > Może wykap się w szamponie dla psów typu dwa w jednym. Prócz pcheł od razu wyle
                        > czysz sobie wściekliznę za jednym zamachem.

co się tak tłumaczysz, przeciez nie jesteś pchłą...........prawda?
                        • Gość: Saniuk&Pluta Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 02:04
                          Za to do ciebie pasuje wizerunek pchlarza ;)
                          • al.pharg Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe 25.03.11, 17:26

> Za to do ciebie pasuje wizerunek pchlarza ;)

pewnie długo myślałeś, to był prawdziwy wysiłek intelektualny... ciekawe czy pamietasz o czym był artykuł?
                            • Gość: Saniuk&Pluta Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 18:04
                              W ogóle mnie to nie interesuje o czym był artykuł! Mało tego, sam widzisz po dyskusji że ten temat interesuje tylko ciebie. Twoje prostactwo to jest temat na artykuł!!! I przy okazji na rekord guinessa w kategorii buraki.
                              • al.pharg Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe 25.03.11, 18:42

> W ogóle mnie to nie interesuje o czym był artykuł! Mało tego, sam widzisz po dy
                                > skusji że ten temat interesuje tylko ciebie. Twoje prostactwo to jest temat na
                                > artykuł!!! I przy okazji na rekord guinessa w kategorii buraki.

to po co tu jesteś ?! jesli nie interesuje ciebie treść! piszesz dyrdymały na oslep? nie odniose się do tego, ze jestem jeden, moze masz obsesję ?
                                • Gość: Saniuk&Pluta Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 19:39
                                  Obsesję? To sie nazywa megaprojekcja. Popatrz ile juz głupot na tym forum natłukłeś a teraz od nowa... polska ludowa. Cieszę się że wróciłeś, było nudno. A twoje prostactwo to ciekawszy temat niż spęd kinomanów. Bo jest zjawiskowe i niespotykane! Drugiego takiego buraka nie znajdziesz.
                                  • al.pharg Re: jubileuszowa a kto o niej slyszał?hehehe 25.03.11, 19:58

> Obsesję? To sie nazywa megaprojekcja. Popatrz ile juz głupot na tym forum natłu
                                    > kłeś a teraz od nowa... polska ludowa. Cieszę się że wróciłeś, było nudno. A tw
                                    > oje prostactwo to ciekawszy temat niż spęd kinomanów. Bo jest zjawiskowe i nies
                                    > potykane! Drugiego takiego buraka nie znajdziesz.

Rozrywka przednia, prosze napisz na czym polega moje prostactwo i buractwo ?
              • Gość: do durnia nie-co Re: Ile zarabiasz w Atlasie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 21:30
                Otóż głównie durniu płaciłeś na Specjalną Strefę Sztuki, czyli jak się wyraził publicznie Kacprzak z PO (szef Rady Miasta) -prywatnągalerię sztuki Atlasa (to własność Walczaka).
                Koszt projektów architektonicznych to bagatelka- 46 mln zł (miało byc zgodnie z ustawą o zam. publ -37mln, ale Walczak i jego zespół - Falicz, Dziki, Wierzbicka etc powiększyli projekt o 20 tys m2 i trzeba będzie Niemieckim architektom dopłacić 9 mln zł).
                Na to durniu płaciłeś przez ostatnie lata i będzieśz jeszcze płacił. Płaciłeś durniu na pensje tych luidzi którzy położyli wniosek do ministerstwa kultury na SSS i Łodz starciła 200 mln zł.
                Jesteś pełnym nienawiści koleśiem z Atlasa. Pewnie pracujesz w Zierzu, albo w workowni robiacej dla proszku klejowego do glazury.
                Jesteś żałosny kmiotem z prowincji oskarżjącym kreatywnego Zydowicza, dzieki któremu uratowane zostłao ec1, który wywalczył pieniądze na rewitalizację ec1. Durne władze nie wpadlyby na pomysl jak zagospodarowac ec1 i fabryka ta by siś rozpadła jak wiele innych.
                Jesteś internetowym patałachem.
                • Gość: Saniuk&Pluta Re: Ile zarabiasz w Atlasie? IP: *.toya.net.pl 23.03.11, 23:41
                  A ty jesteś patałachem w realu!
                  • al.pharg Re: Ile zarabiasz w Atlasie? 24.03.11, 20:00

> A ty jesteś patałachem w realu!

Ciekawe co sądzisz o sobie, to chyba kompleksy, żeby tak cały czas ujadać.
                    • Gość: Saniuk&Pluta Re: Ile zarabiasz w Atlasie? IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 23:21
                      Buahaha. Nawet odbijać piłeczkę trzeba umieć patałachu.
                      • al.pharg Re: Ile zarabiasz w Atlasie? 25.03.11, 00:45

> Buahaha. Nawet odbijać piłeczkę trzeba umieć patałachu.

piłeczkę ? z tobą ? :)
                        • Gość: Saniuk&Pluta Re: Ile zarabiasz w Atlasie? IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 02:05
                          Spróbuj najpierw sam. Ze mna nie masz szans zagrać bo ja nie gram z burakami.
                          • al.pharg Re: Ile zarabiasz w Atlasie? 25.03.11, 17:29

> Spróbuj najpierw sam. Ze mna nie masz szans zagrać bo ja nie gram z burakami.

nie grasz z burakami? ciekawe?

Słuchaj no ty, a może to jest tak, ze gazetka pisze o Żydowiczu, a ciebie zaraz wypuszczaja z klatki ?!!!!
                            • Gość: Saniuk&Pluta Re: Ile zarabiasz w Atlasie? IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 18:05
                              I znowu mierzysz swoją miarką... No cóż nie każdy może wznieść się ponad ograniczenia. Ale to tłumaczy twoje niedomagania.
                              • al.pharg Re: Ile zarabiasz w Atlasie? 25.03.11, 20:35

> I znowu mierzysz swoją miarką... No cóż nie każdy może wznieść się ponad ograni
                                > czenia. Ale to tłumaczy twoje niedomagania.

chętnie teraz poczytam o swoich niedomaganiach.........
                                • Gość: assasinnandkgargal Re: Ile zarabiasz w Atlasie? IP: *.toya.net.pl 26.03.11, 04:39
                                  To będziesz miał lekturę na parę ładnych miesięcy.
    • Gość: dlaŁodzi Idealna pijawka wpadnie po kasę do magistratu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 19:37
      przy okazji moze jakąś okupacje odstawi
      • Gość: assasin Re: Idealna pijawka wpadnie po kasę do magistratu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 21:36
        Lepsze to by okupacją walczyć o ucciwość urzedników niż kumoterstwem nadużucia robić w sprawie SSS.
        Przyjdzie zapłacić frycowe panu Sadzyńskiemu i Walczakowi.
    • Gość: Popiołek Marek Żydowicz przyjeżdża do Łodzi. Będzie w ki... IP: *.sds.uw.edu.pl 23.03.11, 22:38
      Ostatnie zdanie artykułu: "Wstęp na imprezę jest bezpłatny"

Koniec świata !
    • Gość: antygłupota Żałośni ci zawistnicy IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 22:43
      Smiech mnie ogarnia jak czytam te nieporadne i załosne ataki na MŻ. Facet sie ma całkiem nieźle i ma was w du..ie. Malutka ta manifestacja głupoty.
    • madox44 ten znow się tu pałęta 23.03.11, 23:13
      czego znów ?
      • Gość: antygłupota Re: ten znow się tu pałęta IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 23:32
        .idź spać pluskwiaku forumowy. pocieszne robale. zydowicz sie pnie a wy się dławicie własną żółcią.
    • desidero1 Szum medialny 24.03.11, 10:20
      To coś dla Żydowicza
      • nandik Re: Szum medialny 24.03.11, 15:12
        desidero1 napisała:

> To coś dla Żydowicza

To nie on go tworzy, na siłę. On działa, tworzy, szuka nowych jakości, intryguje - i dobrze !
        • Gość: Saniuk&Pluta Re: Szum medialny IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 19:21
          Już mu wyznałeś miłość czy jeszcze się wahasz ?
          • al.pharg Re: Szum medialny 24.03.11, 20:01

> Już mu wyznałeś miłość czy jeszcze się wahasz ?

A co ci miernoto do tego.
            • Gość: Saniuk&Pluta Re: Szum medialny IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 22:03
              Nie jestem Marek. Pomyłka. A co ci do tego co mnie do tego, hue hue.
              • al.pharg Re: Szum medialny 24.03.11, 23:06

> Nie jestem Marek. Pomyłka. A co ci do tego co mnie do tego, hue hue.

Mnie nie obchodzi kim jesteś. Tylko po co tutaj jesteś. Poczytaj wszystkie swoje wpisy i się zastanów o czym jest artykuł. Właściwie o co ci chodzi piszesz nie na temat, same dyrdymały, na poziomie piaskownicy w żłobku !
                • Gość: Saniuk&Pluta ogłoszenie parafialne IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 23:20
                  Na wyższym poziomie byś nie zrozumiał bo sam stosujesz piaskownicowe zagrywki i nawet nie rozumiesz co w tym głupiego. To dopiero komedia. Muszę się jakoś znizyć bo ty ze swoimi brakami i prostactwem niestety na wyższy sie nie wzniesiesz. Juz próbowałem z toba inaczej.
                  • al.pharg Re: ogłoszenie parafialne 25.03.11, 00:43

> Na wyższym poziomie byś nie zrozumiał bo sam stosujesz piaskownicowe zagrywki i
                    > nawet nie rozumiesz co w tym głupiego. To dopiero komedia. Muszę się jakoś zni
                    > zyć bo ty ze swoimi brakami i prostactwem niestety na wyższy sie nie wzniesiesz
                    > . Juz próbowałem z toba inaczej.

że co....?.....:)....:))))))))
                    • Gość: Saniuk&Pluta Re: ogłoszenie parafialne IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 02:06
                      Nie martw się. Nie zrozumiesz. Idź sobie do kina na jakieś pierdoły to ci humor wróci.
                      • al.pharg Re: ogłoszenie parafialne 25.03.11, 17:30

> Nie martw się. Nie zrozumiesz. Idź sobie do kina na jakieś pierdoły to ci humor
                        > wróci.

załosne.
                        • Gość: Saniuk&Pluta Re: ogłoszenie parafialne IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 18:07
                          To zrób coś z tym chłopie. Bo leczenie kompleksów oglądaniem celebrytów to raczej mało zdrowe.
                          • al.pharg Re: ogłoszenie parafialne 25.03.11, 18:47

> To zrób coś z tym chłopie. Bo leczenie kompleksów oglądaniem celebrytów to racz
                            > ej mało zdrowe.

jeszcze bardziej zalosne.....
                            • Gość: Saniuk&Pluta Re: ogłoszenie parafialne IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 19:40
                              Cóż to zrób z tym coś, chyba że ten załosny stan ci odpowiada. Jeśli tak to przestań się frustrować bobasie.
                              • al.pharg Re: ogłoszenie parafialne 25.03.11, 20:15

> Cóż to zrób z tym coś, chyba że ten załosny stan ci odpowiada. Jeśli tak to prz
                                > estań się frustrować bobasie.

powtarzasz się
                                • Gość: Saniuk&Pluta Re: ogłoszenie parafialne IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 22:48
                                  I co z tego? Przynajmniej masz karmę. A że odgrzewana gorsza to juz nie mój problem. Nikt cie nie chce dokarmiać a ode mnie na lepszą nie zasłużysz. Taka ćwikła dla buraka. Smacznego. Nie zapomnij odbic piłeczki bobasie bo sie pogniewam ;)
          • nandik Re: Szum medialny 24.03.11, 21:12

> Już mu wyznałeś miłość czy jeszcze się wahasz ?

oczywiście, że tak, bo to raz.... zadowolony...?!
            • Gość: Saniuk&Pluta Re: Szum medialny IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 22:04
              Ja tak, ale mysle że on nie. Hue hue
              • Gość: do saniuk&pluty obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 11:18
                Robisz to tylko po to by owdrócoć uwagę od rzetelnych pytań i oskarżeń kierowanych pod adresem Walczaka.
                Nigdy nie odpowiedziałeś konktretnie, że masz dowody na to że nie Walczak samowolnie doprowadził do powiekszenia SSS o 20 tys m2, co spowodowało wszrost kosztów prac proejktantów o 9 mln zł, ZA CO ZAPŁACIĆ BĘDŻ MUSIELI PODATNICY!
                POZA TYM PRZEZ WALCZAKA WZRÓSŁ KOSZT BUDOWY SSS O 150 MLN ZŁ!
                PRZEZ TO M.IN SSS NIE DOSTAŁO DOTACJI Z MINISTERSTWA KULTURY, A ZATEM WALCZAK JEST WINNY ZMARNOWANIA 37 MLN ZAKONTRAKTOWANYCH NA PRACE PROJEKTOWE PLUS WSPOMNIANE 9 MLN!

CHŁOPIE WIDAĆ GOŁYM OKIEM ŻE JESTEŚ PRZERAZONY LUB JESTEŚ "ZAPRZYJAŻNIONY" Z WALCZAIEM LUB JESGOKOLESIAMI KTÓRYM GROZI Z WW WZGLĘDÓW ODPOWIEDZIALNOŚĆ KARNA.

Twoje głupawe wpisy i tak nie zatrzymają procesu dochodzenia prawdy to potrwa.
                Nie sądze byś był Tomaszem Saniukiem który ma 13 kwietnia kolejną rozprawe o oszczerstwa pod adresem p.Marka Żydowicza.
                Jesteś nieważnym artefaktem.
                Walczak odpowie za nadużycia.
                Bomanowska, o której mówią że już została skarcona przez górę redakcyjną za kompromitujące teksty, jest osobą która nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji zawodowych jakie są przed nią.Ta paniusia bardzo blisko zaprzyjażniona z Waoczakiem łamała zasady etyki dziennikarskiej i w całej Polsce już sie o tym mówi.
                W tym kraju lubi sie mówić o takich smaczkach jak ten...............
                Straciła ostatecznie wiarygodność.
                Biedny Walczak. Zostaje mu żyć złudzeniami że ktoś go lubi lub szanuje. Gdyby stracił wszystko co ma (chodzi o majątek, bo pieniędzy ma niewiele z punktu widzenia przawdziwie bogatych!) to zobaczyłby w jakim zakłamaniu żyje.
                Wielu ludzi już sie od niego odwróciło. Przjrzeli na oczy.
                bye bye panie Walczak.
                brzydzę sie pana metodami działan jakie pan stosował w sprawach SSS, EC1, CŁC, Zydowicza, Łyncha, Schlondorffa, Kriera.

• Gość: Saniuk&Pluta Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 12:10
                  A to sie nazywa chciejstwo. Przerażony! Dobre sobie, ale jakbys jeszcze swoją fotę podrzucił to ten dowcip miałby szersze tło. hue hue. Mam głęboko gdzieś Walczaka i ciebie po równo i nie mam żadnych dowodów na machlojki bądź uczciwość ani Walczaka ani Żydowicza. W ogóle to mnie nie zajmuje. Bawi mnie jedynie twoje buraczane prostactwo i wieczne problemy z opanowaniem klawiatury. Jak taki prostak może pyskować tak chamsko w imieniu rzekomo imprez wysokiej kultury??? Świat się kończy. Ponieważ ze strony twoich przeciwników żadne takie prostackie buraki się nie ujawniają wniosek się nasuwa że maja więcej klasy. No i okupować nie muszą, i cenzurować pisemek od sponsorów. Może im sie nie chce ale i tak w dziedzinie kultury codziennej sa gigantami w prostym porównaniu. Kiedyś się skuszę z nudów i sprawdzę na necie jak wygląda Walczak, hue hue.
                  • Gość: oki Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 12:25
                    jakis półgłówek napisał:

Może im sie nie chce ale i tak w dziedzinie kultury codziennej sa gigantami w prostym porównaniu. Kiedyś się skuszę z nudów i sprawdzę na necie jak wygląda Walczak, hue hue.

proszę o nazwiska co to za giganty są w Łodzi? Pewnie masz na myśli Jońskiego, albo Sadzyńskiego. Kłamiesz z walczakiem, wpisywałeś się jako hehe pod artykułami Bomanowskiej ze sznureczkiem zdjęć tego maszkarona. Tez myślę, ze jesteś pchłą forumową, dobrze zdefiniowane. Ciekawe jak taka gnida jak ty wygląda ?
                    • aaaaaa_a Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny 25.03.11, 12:33
                      tak - pchła - zero totalne, to hehe.
                    • Gość: Saniuk&Pluta Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 18:08
                      Nie jakiś półgłówek tylko ty to napisałeś. I po raz kolejny udowodniłes że wszystkie wymienione osoby w kategorii kultura osobista wygrywają z tobą o kilka klas.
                  • al.pharg Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny 25.03.11, 17:31

> A to sie nazywa chciejstwo. Przerażony! Dobre sobie, ale jakbys jeszcze swoją f
                    > otę podrzucił to ten dowcip miałby szersze tło. hue hue. Mam głęboko gdzieś Wal
                    > czaka i ciebie po równo i nie mam żadnych dowodów na machlojki bądź uczciwość a
                    > ni Walczaka ani Żydowicza. W ogóle to mnie nie zajmuje. Bawi mnie jedynie twoje
                    > buraczane prostactwo i wieczne problemy z opanowaniem klawiatury. Jak taki pro
                    > stak może pyskować tak chamsko w imieniu rzekomo imprez wysokiej kultury??? Świ
                    > at się kończy. Ponieważ ze strony twoich przeciwników żadne takie prostackie bu
                    > raki się nie ujawniają wniosek się nasuwa że maja więcej klasy. No i okupować n
                    > ie muszą, i cenzurować pisemek od sponsorów. Może im sie nie chce ale i tak w d
                    > ziedzinie kultury codziennej sa gigantami w prostym porównaniu. Kiedyś się skus
                    > zę z nudów i sprawdzę na necie jak wygląda Walczak, hue hue.

podrzuć swoją fotę, będzie niezły ubaw, już cię widzę sieroto :)
                    • Gość: Saniuk&Pluta Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 18:10
                      Prostactwo twe to pychota. Fajne te twoje nowe nicki. Ale stare też były niczego sobie ;)
                      • al.pharg Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny 25.03.11, 18:48

> Prostactwo twe to pychota. Fajne te twoje nowe nicki. Ale stare też były niczeg
                        > o sobie ;)

a jakie były stare ? prosze wypisz ?!
                        • Gość: Saniuk&Pluta Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 19:41
                          No co, teraz prosisz? Za mało. Błagaj na kolanach prostaku to może mi się zechce. Hue hue.
                          • al.pharg Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny 25.03.11, 20:14

> No co, teraz prosisz? Za mało. Błagaj na kolanach prostaku to może mi się zechc
                            > e. Hue hue.

nawet zamiast się śmiac, jakoś się dławisz, ale rozumiem - wymiękasz..
                            • Gość: Saniuk&Pluta Re: obserwuje twoje wpisy:jesteś żałosny IP: *.toya.net.pl 25.03.11, 22:45
                              No na ciebie to nie ma mocnych to fakt. Trolling i kloning opanowałeś tak że nikt ci nie podskoczy. Król prostackich trolli to ty! Rządzisz chłopie, jesteś ikoną wszystkich buraków. I tak trzymać.
                              • Gość: widz Pani Bomanowska pani da już spokój.Ośmieszasz się IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.11, 12:46
                                Niech pani nie zapomni zdejmować kozaków jak będzie pani w letniej sukience.
                                Jak widać od korytka panią odsunęli i nie może pani bezkarnie wypisywać bzdur w GW, więc produkuje się pani tutaj.
                                Przed panią jeszcze więcej zdziwień , atym co pani tu wyprawia tylko potwierdza zarzuty wobec pani.
                                Walczak też się nieco odsunął co?
                                Typowe.
                                Syndrom wyciśniętej cytryny.
                                Współczuję. Tylko po co pani to wszystkim pokazuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka