Dodaj do ulubionych

Uciekła z dziećmi z Libii. Dostanie mieszkanie ...

IP: *.centertel.pl 28.03.11, 17:58
Skandal, ku... skanda..........niech spadają do grójca.
Obserwuj wątek
    • zawsze_prawdziwy ale gó...i populizm nieudaczników z rady miejskiej 28.03.11, 18:09
      a kilka tys. łodzian czeka na mieszkania:) ale jest sposób jak je dostać: wystarczy jechać za granicę do jakiegoś niebezpiecznego państwa, dać tam dupy i wrócić do kraju z podkulonym ogonem no i kłamać, kłamać, kłamać jak tak niunia buhahahahahaahahaha
      • ulther zalosny 29.03.11, 09:16
        Milcz kanalio.
    • Gość: v Uciekła z dziećmi z Libii. Dostanie mieszkanie ... IP: *.181.175.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.03.11, 18:16
      wszystko rozumiem, ale tego nie.tyle rodzin nie ma gdzie mieszkać, a tu można dostać mieszkanie poza kolejnością.w trudnej sytuacji jest wiele osób i dlatego nie rozumiem takiej decyzji
      • Gość: :-) Re: Uciekła z dziećmi z Libii. Dostanie mieszkani IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 19:46
        Co czekaja, co czekaja? Jak mi ostatnio powiedzial pan z odp. urzedu, to oni przebieraja w mieszkaniach jak w ulegalkach, do kamienicy nieee, bo trzeba cos zrobic, tylko blok. Jesli kamienica, to nie parterze, okna nie od polonocy i ma byc ustawne. Full mieszkan stoi pustych, dupska ruszyc sie nie chce, zeby je odzyskac, sprawdzic czy od lat to nie pustostan.
      • ulther Trudna sytuacja 29.03.11, 09:17

Niewiele osob jest w tak trudnej sytuacji. To chyba ewidentne? Niemniej pani nie jest lodzianka i chyba nigdy tutaj nie mieszkala. Radni dzialali chyba pochopnie, choc z dobrych pobudek. Moze radni Grojca powinni okazac tej pani wiecej wspolczucia?
    • Gość: Łodziak Re: Uciekła z dziećmi z Libii. Dostanie mieszkani IP: *.toya.net.pl 28.03.11, 18:27
      Szanowni Państwo ! Urzednicy popełnili PRZESTĘPSTWO gdyż zgodnie z art. 4, 8 i 9 Uchwały Rady Miasta nr XXXIX/411/96 a zwłaszcza art. 7 Uchwały Nr LXXV/1765/02 ta pani NIE spełniała żadnego z warunków zawartych w Uchwale. Mam nadzieję, że GW zaraz zapyta radnych dlaczego POPEŁNILI PRZESTĘPSTWO !
    • Gość: EX_W Uciekła z dziećmi z Libii. Dostanie mieszkanie ... IP: *.adsl.wanadoo.nl 28.03.11, 18:43
      Polecam "Na Wschodniej" :)
    • minigry.amor.pl Oni nie pili wódki czekając na mieszkanie socjalne 28.03.11, 19:31
      za które nie trzeba będzie płacić czynszu, tylko uciekli ratując życie. Ona jest lekarzem, a mąż chyba marketingowcem. Takich ludzi brakuje w Łodzi, zatem urządzą się i pójdą do roboty. A nieroby łódzkie(ok. 8% społeczności oczywiście) będą pić i prosić i zasiłek + o złotówkę na rogu(ja NIGDY nie daje bo jest robota na budowie między innymi).
      • Gość: łodzianin dobra decyzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 19:58
        W pełni się zgadzam. To piękne, że czasem - bardzo rzadko - potrafimy pomagać. Wpisy o "skandalu" są obrzydliwe. Zapomnieliście już chyba, jak to Polacy szukali azylu za granicą i wtedy im pomagano. Dzisiaj przyszedł czas spłaty długów wobec społeczności międzynarodowej.
        • nika1310 Re: dobra decyzja 28.03.11, 20:14
          i ja sie zgadzam. Mieszkanie im się należy. W takiej sytuacji nie są tysiące oczekujących. co za porównanie. to jest sytuacja wyjątkowa
      • Gość: real Re: Oni nie pili wódki czekając na mieszkanie soc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 21:23
        powiedz otwarcie kto Cie sponsoruje szumowino jedna, nie ubliżaj wszystkim biednym ludziom wymiocie jeden bo przyjdzie dzień kiedy i Tobie nóżka się powinie i będziesz stał w kolejce po taki lokal.Ten dali tym ludziom na fali tzw. litości dla tych uchodźców. Nawiasem mówiąc nie wierzę by Ci uciekli z piątka dzieci, laptopem ( sic!) itd.Mieli kasę i mieszkanie dostali - naga prawda.Bajki o Królewnie i Misiu se baranie w d.. wsadz.
        • minigry.amor.pl Re: Oni nie pili wódki czekając na mieszkanie soc 28.03.11, 21:48
          Nikt mnie nie sponsoruje bohaterze darmozjadów. Po prostu mam dość wysokich podatków, które idą na takie ścierwo jak ty. W normalnym kraju musiałbyś pracować na czynsz i jakbyś nie płacił mieszkałbyś w kartonie. U nas pijaki się śmieją z tych co płacą komorne. To właśnie jest największa zaraza naszego kraju. Ja rozumiem, że ci co mają dzieci dostają mieszkanie socjalne i zwrot za czynsz, ale pijaki? Pierdolę takich jak ty... spierd... smieciu!!!!!
      • Gość: DJ Re: Oni nie pili wódki czekając na mieszkanie soc IP: *.wup.lodz.pl 29.03.11, 09:03
        Ja też nie piłam czekając na mieszkanie kilka lat. W końcu byłam zmuszona wziąć kredyt bo na socjalne czekałabym kolejnych kilka lat. Więc patologio nie wrzucaj wszystkich łodzian do jednego worka z samym sobą. Zapewne na garnuszku rodzicielki jesteś. Skoro mieszkasz w okolicy gdzie mieszka margines, to pokuszę się o stwierdzenie, że jesteś taki sam.
        • gadery Re: Oni nie pili wódki czekając na mieszkanie soc 29.03.11, 09:09
          Bez obrazy, ale skoro bank dał Ci kredyt to znaczy, że mieszkanie socjalne Ci się nie należało. One są dla tych którzy tej zdolności kredytowej nie mają!!!
        • minigry.amor.pl Chyba żart 29.03.11, 10:54
          Mam 45 lat, trzy mieszkania(jedno w wa-wie po rodzinie), pracuję na etacie i mam firmę na pół etatu. Nawet gdybym stracił wszystkie pieniądze, pracę a firma by padła, nie poszedłbym po socjal. Poszedłbym do pracy na budowę i wziął kredyty na rozruch nowej firmy. Miałbym rok wycięty z życiorysu, ale po roku stanąłbym na nogi. Tym właśnie się różnimy, że ja nie kradnę sięgając po pieniądze podatników. Śmieszy mnie jak tobie podobni oskarżają polityków o kradzież, a kradną socjal jak się da!
          A jakbym nie mógł pracować, to po ponad 30 latach pracy z płaceniem ZUS-u, renta mi się zasłużenie by należała.
          Ja nie atakuje wszystkich, ale nie toleruje 8% złodziei typu: narkomani, pijaki, kryminaliści i cwaniactwo podobne do ciebie, które ma pieniądze, ale czeka na socjal i chodzi do MOPS-u kraść. WSTYD!
    • Gość: asuskosti Uciekła z dziećmi z Libii. Dostanie mieszkanie ... IP: *.sydskane.nu 28.03.11, 19:31
      W Libii już niedługo się uspokoi i wtedy, droga pani powinniście tam wrocić . Tam dzieci mają swoje korzenie , przyjaciół, kolegów. Tam też w Libii było wam łatwo i dobrze zyc.
      Nie rezygnujcie z powrotu.
      • Gość: nieprawdaz w latach 80-tych uciekłem do niemiec IP: *.lodz.mm.pl 28.03.11, 19:46
        Byłem uciekinierem politycznym. MIAŁEM TAM RAJ. ubrania pieniadze mieszkałem w segmentach lepszych od bloków i mozliwosc pracowania ale nie chciało mi się.
    • Gość: taxówkarz Miliony mieszkający po piwnicach? Gdzie? IP: *.lodz.mm.pl 28.03.11, 19:51
      kręcisz horror?
    • Gość: real Uciekła z dziećmi z Libii. Dostanie mieszkanie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 21:35
      W taki razie matkom z dziećmi - choćby młodocianymi teraz w Grójcu powinni dawać lokale i pracę.Ale kasa czyni cuda - hehe.Cyt:>Wzięła ze sobą jedynie kilka cennych przedmiotów; laptop, aparat fotograficzny, telefon, które po drodze sprzedała za benzynę. Bez paszportu najmłodszej córki cudem udało jej się przekroczyć granicę z Egiptem<.Kłamstwo na Kłamstwie
      Myślicie że naród jest aż TAK GŁUPI żeby w takie bzdury uwierzyć!!!
      W Łodzi nie ma mieszkań dla dzieci opuszczających domy dziecka.
      Dla Pani co puściła się z Turbanistą jest.
      Bez komentarza.
      • Gość: cywilizowany robisz z Polski ciemnogród IP: *.lodz.mm.pl 28.03.11, 22:01
        na szczęście ma cie w dupie i taki jak ty nie ejstem. gdyby wsyscy tacy byli nigdzie nie pomaganoby polakom,, won durniu
      • Gość: sabciasal real, nie hamuj się IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 00:57
        wyrzuć to z siebie,
        przeszkadza ci, ze kobieta związała się z "turbanistą" jak nazywasz jej męża. O to chodzi, a nie o te biedne polskie dzieci mieszkające w piwnicach, prawda? tu cie gryzie. tylko trochę jednak wstyd tak od razu, to pogardłujesz w imieniu biedaków z bielszą skórą.

• ulther ... 29.03.11, 09:19
        Bez komentarza to nalezaloby pozostawic Twoj wpis, ale jest tak parszywy, ze powinienes dostac klawiaturka po lapach.
    • Gość: Zdzich No chyba kpicie? IP: *.wroclaw.mm.pl 28.03.11, 22:46
      Co to ku..., Łódź to przytułek? Jak radni chcą pomóc to niech własne oddają. Ciągle tylko słyszę jak to ludzie zewsząd zjeżdżają się do Łodzi, bo tu łatwo mieszkanie dostać za frajer. Pieprzone czerwone ścierwo trzyma się mocno i to bez względu na literki w nazwie.
    • Gość: wyborca Uciekła z dziećmi z Libii. Dostanie mieszkanie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 08:22
      Potocka otrzymała dwa mieszkania.

Mieszkania komunalne tylko dla wybranych.Potocka w ciągu niespełna pół roku otrzymała i wykupiła mieszkanie,mimo,że jedno już wcześniej otrzymała.Niestety 'pleb' musi pokornie czekać latami i dobrze jak urzędnicy UMŁ dojrzą jego problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka