true_blue 07.05.04, 00:20 Dzisiaj w Stanach bedzie ostatni odcinek Friends (za dwie godziny). Grover - obejrzales juz wszystkie pozostale odcinki? Ech... It's an end of an era!!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orientman Re: Friends ostatni odcinek... 07.05.04, 00:23 Nigdy nie przepadalem za tym serialem. Ich problemy byly jakies takie dziwne.. niektore kretynskie. Mam wiecej swoich, prawdziwych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Friends ostatni odcinek... IP: *.pai.net.pl 07.05.04, 14:47 Pierwsze piec sezonow bylo nawet do rzeczy, ale od szostego zrobila sie z tego telenowela. Tylko "Seinfeld" utrzymal doskonaly poziom przez 9 sezonow. Nic go nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Damn.......I've missed it;-}! IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.05.04, 09:17 true_blue napisała: > Dzisiaj w Stanach bedzie ostatni odcinek Friends (za dwie godziny). Wedlug jakiego czasu;-}? > Grover - > obejrzales juz wszystkie pozostale odcinki? Trueblue.....do yourself a favor and get a life;-}. Most normal people got over that sitcom years ago, yet some still watch original startreck on sci-fi....go figure. Personally I consider those sci-fi folks somehow stronger attached to so called "reality". > Ech... It's an end of an era!!!!! > Pozdr. And the rest is prologue;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Damn.......I've missed it;-}! 07.05.04, 13:49 Ze tez Ci sie chce pisac Paul. Ja Friends bardzo lubie, a przy okazji nie narzekam na brak wydarzen w moim zyciu. Nie cierpie rowniez na zachwianie swiadomosci co jest prawdziwe, a co tylko serialem. Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Damn.......I've missed it;-}! IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.05.04, 20:32 true_blue napisała: > Ze tez Ci sie chce pisac Paul. A tez mi sie chce;-}. Inaczej nie pisal bym. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Friends ostatni odcinek... IP: *.retsat1.com.pl 08.05.04, 15:03 Occchhhh to smutne ;( będę płakać (tu nie ma ironii) Szkoda... jeden z lepszych seriali komediowych jakie widziałam... pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś