sanczez_80 27.05.11, 16:35 Paniem Marku. Miej Pan troche oleju w glowie i olej ten zagrzybialy klub! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniecpodatek Nie dla stadionu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 16:42 Nie z publicznych pieniędzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Najbogatszy, a nie wiadomo co robi. Dziwny kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 18:24 Dziwny to kraj, w którym tak naprawdę nie wiadomo co robi jeden z najbogatszych jego obywateli. Czy ktoś wie jak nazywa się jego firma(firmy) ? (poza gazetą Piłka Nozna, bo to raczej hobby niz dochodowa działalnośc). Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Re: Najbogatszy, a nie wiadomo co robi. Dziwny kr 27.05.11, 19:52 a google umiesz używać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Najbogatszy, a nie wiadomo co robi. Dziwny kr IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 00:14 Umiem. I dlatego ten wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Najbogatszy, a nie wiadomo co robi. Dziwny kr IP: *.centertel.pl 28.05.11, 10:32 Bo to jest dziki kraj, co cię obchodzi co on robie. Kiedyś napisze biografię to sie dowiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek150 Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.devs.futuro.pl 27.05.11, 16:48 Lol.. z pewnością Ty masz go więcej w głowie od faceta, który za godzinową stawkę kupiłby całą twoją rodzinę do 10 pokoleń wstecz i naprzód łącznie. Dla normalnych - pozostaje się cieszyć, że dla kolejnej drużyny z Łodzi nadchodzą lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajf Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.53.rev.vline.pl 27.05.11, 17:14 A ja dodam od siebie.Nikt nie kupi pato zal żuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Byloby super ! Dla Łodzian to wspanialy prezent ! IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 16:49 ŁKS ŁÓDŹ !!! WRACAMY TAM GDZIE NASZE MIEJSCE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejM Re: Byloby super ! Dla Łodzian to wspanialy preze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 17:05 Ciężko będzie zarobić na biletach skoro ŁKS praktycznie nie ma kibiców , sporo Profus będzie musiał z własnej kieszeni dokładać. Bo co z tego, że miasto da ŁKSowi stadion na 20 tys. skoro przyjdzie 5 tys. bo mniej więcej tylu kibiców ma ten klub w Łodzi i okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Byloby super ! Dla Łodzian to wspanialy preze IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 17:18 a prawda jest taka że tyle chodzi na mecze a 2 - 3 x więcej nie chodzi właśnie przez infrastrukturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódzki kibic Re: Byloby super ! Dla Łodzian to wspanialy preze IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 17:27 Widzew ma za to pływaków raz w ŁKS a jak by co to jestem widzewiakiem.Jestem starym kibicem piłki nożnej i żal czytac brednie.Cieszyło mnie kiedy do wczoraj czytałem pozytywy od kibiców RTS w związku z wróceniem tam gdzie był ŁKS.Dzisiaj widzę ,że sorry Gnoje znów opanowali neta. żal mi tych dzieci ale głupotę trudno wyleczyć! Pisano tu o stadionie .ztego co wiem ,to Widzew też dostaje duże dotacje od miasta więc ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLB Re: Byloby super ! Dla Łodzian to wspanialy preze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 15:00 Widzew dostaje dotacje od miasta? A to ciekawe... Jakbyś się interesował, to byś wiedział, dlaczego Widzew od dłuższego czasu nie grał (w ostatnim meczu wrócił do tej "tradycji") z herbem Łodzi na rękawku strojów piłkarzy (podpowiem - miasto nie wykłada na Widzew ani grosza, a więc nie podstaw aby udzielać mu darmowej reklamy). Mając tę informację, może odpowiesz sobie na informację, skąd bierze się złość w kibicach Widzewa, kiedy czytają, że Zdanowska zapowiada "mocne inwestowanie" w ŁKS. ŁKS, na który chodzi 3 tysiące ludzi, kiedy po drugiej stronie miasta chodzi średnio 9 tysięcy - i tyle też mniej-więcej chodziło na I ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Byloby super ! Dla Łodzian to wspanialy preze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 15:22 Jakbyś się interesował to byś wiedział że Widzew dostanie tak jak ŁKS 130 mln złotych. Tak zapowiada Pani Prezydent. Jak będzie to się okaże, ale wszędzie podkreśla że tyle samo pieniędzy dostanie Widzew i ŁKS. Ponieważ na ŁKSie 130 mln wystarczy na wybudowanie stadionu a na Widzewie tylko na część to już inna sprawa i decyzja Cacka ze Maracane chce w Łodzi postawić :) A ze nie grali z herbem Łodzi to tylko świadczy o pazerności Widzewa, zawsze, za wszystko im mało, nawet marnej jakości zdjęcia drużyny do gazet sprzedawali, choć zawsze to odbywało się w inny sposób :) Miasto nie wykłada grosza czy Widzew chciał dostać najwięcej ze wszystkich z kasy na promocję miasta? Nie pamiętasz wyliczeń jakie klub przysłał do UM? Miasto przeznaczyło dla klubów bodajże 4 mln zł a Widzew chciał dostać 7 mln :) I się obrazili bo nie dostali.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLB Re: Byloby super ! Dla Łodzian to wspanialy preze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 15:29 Kolega "Łódzki kibic" napisał wyraźnie "Widzew też dostaje duże dotacje od miasta", tj. w czasie teraźniejszym, co jest bujdą. Natomiast ŁKS dostaje pieniądze od miasta na różne sposoby - choćby samo umarzanie kolejnych zaległości względem spółek miejskich jest swego rodzaju dotacją i faworyzowaniem. Ale co do reszty się oczywiście zgadzam, może poza słowem "pazerność", bo Widzew nie grał z herbem Łodzi z prozaicznego powodu - aby się odgryźć za to, że Miasto miało po prostu Klub w głębokim poważaniu w kolejnych sprawach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS1910 Re: Byloby super ! Dla Łodzian to wspanialy preze IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 16:35 kibic ja tylko dodam od siebie? to raczej wam jest ciagle malo,bo jak sami mowicie LKS to jedyny łodzki klub ktoremu sie wszystko nalezy! buhahahahahaha i kto tu jest pazerny? bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Wysyp komentarzy zakompleksionych frustratek IP: *.net 27.05.11, 17:05 Klikając na link do artykułu byłem pewien, że znajdę pod nim mnóstwo komentarzy, fanek widzewskiego koła gospodyń wiejskich. Z jednej strony twierdzą, że ŁKS-u nie ma w Łodzi, a z drugiej panicznie reagują na każdą wzmiankę o tym klubie. Cóż, najwyraźniej jest zupełnie inaczej, tzn ŁKS rządzi w mieście Łodzi, więc strach, zazdrość oraz frustracja powodują tradycyjny, paniczny, zawistny skowyt widzewianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusty rytuał Re: Wysyp komentarzy zakompleksionych frustratek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 17:19 ...no i co? Gdzie ten skowyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Wysyp komentarzy zakompleksionych frustratek IP: *.4web.pl 27.05.11, 17:21 hehehe co prawda to prawda. W Łodzi mamy wyłącznie 2 grupy kibiców: ŁKS i antyŁKS. Ci drudzy niby mają swój klub, ale głównie żyją tym, co się dzieje w tym pierwszym. Pozdrowienia dla spostrzegawczego Warszawiaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiakkk LOL IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 19:29 Z tego co zauwazylem to jest zupelnie na odwrot. Sa kibice widzewa i antywidzewiacy. Zreszta co sie bede produkowal, spojrz na frekwencje na stadionach i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny_Warszawiak Re: LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 15:02 Podbijam. Z tego, co zauważyłem, to pod newsami o Widzewie w różnych portalach informacyjnych najwięcej komentarzy zawsze jest od "kibiców": ŁKS, Korony Kielce, GKS Bełchatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 16:57 Gość portalu: kolejny_Warszawiak napisał(a): > Podbijam. Z tego, co zauważyłem, to pod newsami o Widzewie w różnych portalach > informacyjnych najwięcej komentarzy zawsze jest od "kibiców": ŁKS, Korony Kielc > e, GKS Bełchatów. To prawda, ale to już tak jest z zagubioną i sfrustrowaną gó...arzerią, która nie bardzo ma komu kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legła poległa Re: Wysyp komentarzy zakompleksionych frustratek IP: *.53.rev.vline.pl 27.05.11, 17:22 Wiesz jakiego wierszyka uczą się dzieci w Łodzi? Kto ty jesteś? Małycw... Jak znak twój W kółku (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lio benhałer Re: Wysyp komentarzy zakompleksionych frustratek IP: *.opera-mini.net 27.05.11, 20:23 Ty (L), a czy to nie Wy twierdzicie za to, ze Polonii nie ma w Warszawie? Przyganiał kocioł garnkowi w takim razie... No i wychodzi na to ze to KSP rządzi stolicą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Torrance Re: Wysyp komentarzy zakompleksionych frustratek IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 13:54 "a z drugiej panicznie reagują na każdą wzmiankę o tym klubie" tak jak wy reagujecie panicznie o Polonii Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaB Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.11, 17:09 >Zobacz > ymy za 2 lata jak łks bedzie miał lepszy stdion od Barcy! Ba! Będzie miał najlepszy we wszechświecie... bez przesady może tak panowie. Fajnie, że ich ktoś kupi, bo wreszcie derby może porządne będą, a nie tylko mecz do jednej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga_uwaga Re: A teraz idż i poskarż się policji IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.11, 17:48 ciebie też znajdą i zamkną. najgorsze dla mnie będzie to, że pobyt w zakładzie sprawi ci tylko przyjemność, a mnie uszczupli o kilka złotych na takiego parcha jak ty. trudno, jakoś to przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.11, 17:56 oszukuj się dalej z tą uczciwością. Wystarczy przypomnieć niejasności przy budowie orlików ze sztuczną trawą. Żyj dalej w swoim idealnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Ja też bym kupił ŁKS. 27.05.11, 18:07 Potem spalił dokumentację klubu. Zlikwidował klub(w żadnym razie nie sprzedał, ale wyrejestrował jako podmiot). Puchary do kompaktora Tesco razem z odpadami. Stadion przebudował na parking płatny dla Atlas Areny. Pracownikom, działaczom i sportowcom dał bym odprawę i kop w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_starowicz Re: Ja też bym kupił ŁKS. IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.11, 18:12 mamy tutaj proszę państwa ciekawy przypadek. ten oto osobnik (płeć trudno stwierdzić), pisze swoje wypociny pod postami dotyczącymi Łódzkiego Klubu Sportowego gmerając bezustannie łapą (z żałobą za paznokciami) w majtach. to typowy przypadek frustrata onanisty proszę państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navara Re: Ja też bym kupił ŁKS. IP: *.retsat1.com.pl 27.05.11, 18:18 Ale teraz ochłoń i wróć do rzeczywistości. Bo ze swojej pensji pracownika ochrony w Tesco, możesz kupić co najwyżej football managera,i tam rządzić :D Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl 10/10 27.05.11, 18:49 Brawo, ale musisz zrozumieć. Jestem kibicem Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ja też bym kupił ŁKS. IP: *.ntlworld.ie 27.05.11, 21:00 widzisz? Jest kibicem Widzewa i nie moze byc pracownikiem Tesco. Z prostego powodu: w Parzeczewie nie ma Tesco... Jednak Football Managera moze zawsze sobie kupic. Wystarczy na ryneczku sprzedac to, czym ojcowizna obrodzila... Ziemniaki, cebula, marchew i selery. A ja kurki beda sie lepiej niosly to moze sobie facet pozwoli na wersje kolekcjonerska FM... minigry: a moze poszedlbys tak do kata, i razem z Waserfajfusemcw...em i wojcikiem marcinem sobie tam poplaczecie? Tak chyba byloby lepiej... Jesli Profus wejdzie, to Cycki sie szybko zwina :D I nie bedzie "pierwszego stadionu w Polsce, wybudowanego w calosci za prywatne pieniadze". Upss... czy i tak nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marxon Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam ta... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.11, 18:14 witam pana Profusa pamieta pan na forum pisalem gdy pan myslal o kupnie korony kielce zeby pan zainwestowal w ŁKS pisalem o koszykarzach piłkarzach i o siatkarkach teraz czytam artykul o kupnie lks wiem tylko jak ŁKS dostanie licencje i pan bedzie sponsorem i zrobi wszystko zeby ŁKS grał Lidze mistrzow to beda frenkwecje duze Kibice chca ogladac mecze na wysokim poziomie czym wiecej bramek tym wieksze zainteresowanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha_ha_ha Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.11, 18:18 i to jak :) wystarczy plotka (póki co), a im już skacze. co za ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
helguera Tyg.Piłkę Nożną położył na łopaty z cenionej 27.05.11, 18:32 gazety gdzie pracowali wybitni dziennikarze zrobil szmatławca oddajac go w rece kibicow Legii ktorzy po zdolowaniu Przekrętu Sportowego znależli sie w PN.Oczywiści musieli odejsc Szczepłek czy Hurkowski .Jak tak jak PN ,rofus bedzie rzadził ŁKS-em to nic tylko wspołczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Tyg.Piłkę Nożną położył na łopaty z cenionej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 18:36 Szczepłek to kibic Legii !!! OD dzieciństwa w Radości . Reszta uwag słuszna, jak najbardziej. Profus - technik od naprawy telewizorów i nagle ...?! Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheh Licytacja !!!! 27.05.11, 18:44 Kto się taniej sprzeda ? Korona, Górnik czy ŁKS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Licytacja !!!! IP: *.pai.net.pl 28.05.11, 18:36 Twoja stara się taniej sprzeda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale jaja Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam ta... IP: 91.225.184.* 27.05.11, 18:47 Abramowicz może ten klub kupi czytać wasze artykuły to kabaret hahahahahahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓDŹ ŁKS? Jedyny Łódzki klub, dobre posunięcie! IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 18:54 i tyle w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdak Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam ta... IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 18:55 No nie wierze!!! albo chce wyprać kase albo idiota!! jak moża inwestować w padline??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 22:53 W byczą spermę inwestował to i w padlinę może, ma chłop doswiadczenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam ta... IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 19:24 gościu XXL jak sie udzielasz na forum to skorzystaj z pomocy słownika ortograficznego bo widzę, że z tym u ciebie cienko i to bardzo, wstyd jak jasana cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 12:24 Ewcia: gościu XXL jak sie udzielasz na forum to skorzystaj z pomocy słownika ortograficznego bo widzę, że z tym u ciebie cienko i to bardzo, wstyd jak jasana cholera Dobra jesteś... Gdzie Ty takiego gościa widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lemin44 Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam ta... 27.05.11, 19:29 Poziom komentarzy kibicow widzewa jest zenujacy. Naprawde trudno wam bedzie sie pozbyc przydomka zakompleksionych burakow. Pozdrawiam i gratuluje kibicom LKS u awansu. Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheh Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam 27.05.11, 19:53 4 mistrzostwa Polski, gra w półfinale PEMK i lidze mistrzów, co rok wyższa frekwencja nawet jak graliśmy w drugiej lidze.... znasz jeszcze inne przyczyny naszych kompleksów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.Widzewa Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.05.11, 17:54 Tak, głupota Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheh Głupotą to bijecie każdego 07.06.11, 15:22 vide wyzywanie Widzew od żydów (znasz swoich ojców założycieli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Głupotą to bijecie każdego IP: *.toya.net.pl 07.06.11, 18:02 A Ty tak głupi jesteś że wierzysz w to, że łódzkie wyzywanie od "żydów" ma cokolwiek wspólnego z wyznaniem, religią czy pochodzeniem? Drobne pieniądze też się nazywa "żydami", wyzyskiwaczy też się nazywa "żydami". Żyd - wyznanie i żyd - osobowość, to różne rzeczy, widocznie za mało wiesz (chyba nigdy żyda nie widziałeś, co chodził w sobotę i palcem pokazywał co trzeba dla niego zrobić, bo on w sobotę nie może) jak źle postrzegani byli żydzi nie z racji wyznania, a z racji swoich zachowań i osobowości. Pomyśl na zaś... popytaj się rodziców, dziadków, jak postrzegani w Łodzi byli żydzi (nie ich wyznanie a ich zachowanie), to zrozumiesz czemu byli nienawidzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Czasami mi wstyd, że jestem Widzewiakiem IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.05.11, 20:03 lemin44 napisała: > Poziom komentarzy kibicow widzewa jest zenujacy. Naprawde trudno wam bedzie sie > pozbyc przydomka zakompleksionych burakow. Pozdrawiam i gratuluje kibicom LKS > u awansu. Sam jestem Widzewiakiem ale nie mam nic wspólnego z tymi burakami. Uwierz mi, że oprócz tej hołoty, jest wśród nas jest mnóstwo normalnych kibiców i właśnie ich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teos Re: Czasami mi wstyd, że jestem Widzewiakiem IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 00:08 można być normalnym kibicem w naszym mieście?Pewnie!szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 17:02 lemin44 napisała: > Poziom komentarzy kibicow widzewa jest zenujacy. Naprawde trudno wam bedzie sie > pozbyc przydomka zakompleksionych burakow. Obudziła się śpiąca królewna spod gruzowiska na al. Unii. Zobacz sobie wpisy zakompleksionych buraków z łks-u pod newsami o Widzewie, a może wtedy sama pozbędziesz się innego przydomka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunpower DO WMW IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 19:33 Ja też uważam że ŁKS to marny klub, w końcu nie prze**bał nigdy z nikim 0 -9 w Europucharach więc z czym do ludzi. Tak dla Twojej informacji chłopku to TAKA CRAXA zdobyła więcej mistrzostw Polski niż wstydzewek, a i była założycielem ligi. Wtedy twój klubik nawet nie istniał dzieciaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeuneses esch jeunesse esch IP: *.superkabel.de 28.05.11, 11:16 Popieram. Łks faktycznie nie powala sukcesami na kolana. Dość zacytować wikipedię "Odpadnięcie ŁKS-u z klubem z Luksemburga zostało uznane przez magazyn ,,Futbol" za największą kompromitację w historii występów polskich drużyn w Europejskich Pucharach." Ale nie to jest największym problemem ŁKSu. Najgorzej jest z kibicami. A dokładniej ze strukturą społeczną. Żulerstwo, które swoją obecnością przeszkadza w Widzewie, ŁKS rozkłada na łopatki. Każdy klub na świecie ma problemy z kibolstwem, ale w ŁKSie dominacja kiboli nad kibicami jest przytłaczająca. Mam kolegów ze studiów, którzy kibicują Widzewowi i tych, którzy kibicują ŁKSowi. Jednak tylko ci pierwsi chodzą na mecze. Tych drugich odstrasza kibolstwo. Stadiony i konsekwentna polityka antykibolska, to jedyna nadzieja dla łódzkich klubów. Cieszę się, że w Widzewie zaczyna działać. Życzę ŁKSowi tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjeunesse esch Re: jeunesse esch IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.05.11, 18:02 To co mówisz o kolegach ze studiów świadczy tylko dobrze o kibicach ŁKS-u, którym przeszkadza chamstwo "kiboli", a źle o tych z Widzewa, ktorym chamstwo i bandytyzm "kiboli" Widzewa najwidoczniej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin miasto w przyszłości będzie mocno wspomagać klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 19:34 W czwartek rozmawiałem też z prezydent Hanną Zdanowska, która wróciła z Ameryki. Nie ukrywała, że miasto w przyszłości będzie mocno wspomagać klub. Niezłe jaja ... znowu politycyobiecują gruszki na wierzbie. Sport w Łodzi powoli umiera ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tani greps Re: miasto w przyszłości będzie mocno wspomagać k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 20:07 Gość portalu: Ronin napisał(a): > Niezłe jaja ... znowu politycy obiecują gruszki na wierzbie. > Sport w Łodzi powoli umiera ... dziwisz się? Wybory się zbliżają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SammyL Re: miasto w przyszłości będzie mocno wspomagać .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 10:27 No oczywiście za pasem wybory to mozna obiecywać złote góry ... Nie wierze POlitykom ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 386 Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.90.62.30.sttb.pl 27.05.11, 19:48 Walczyk ty jesteś śmieszny Człowieku jak to możliwe , że Profus z tobą rozmawiał po meczu a ty piszesz takiego newsa dzisiaj gdy konkurencyjna gazeta DŁ już to napisał _ jesteś śmieszny człowieku To , że bredzisz widać w tym zdaniu "W czwartek rozmawiałem też z prezydent Hanną Zdanowska, która wróciła z Ameryki." - w czwartek ( Profus ) rozmawiał z Zdanowską a tobie powiedział o tym już w środę po meczu - śmieszny człowieku Nie kombinuj Tobie ( Profus ) powiedział , że cena za udziały już ustalona - weź młotek i walnij się w czoło śmieszny człowieku Już brak słów opisujących te twoje wywiady - bajki to możesz pisać razem z L.Dornem Jak będzie pożyjemy zobaczymy - oby Profus chciał zainwestować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam ta... IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 20:19 w Łodzi i tak jest tylko jeden Łódzki Klub Sportowy ŁKS, wiec po co ta dyskusja choćby nawet grał w 10 lidze, to i tak będzie jedynym Łódzkim Klubem Sportowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiakkk A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 20:29 pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Kluby_pi%C5%82karskie_w_wojew%C3%B3dztwie_%C5%82%C3%B3dzkim Tylko jeden?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi_ki_pe_dy_sta Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.11, 20:39 wikipedia jest dla ciebie biblią wiedzy? masz ty pojęcie o internecie, oj masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S_prawd_zone Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.11, 20:47 masz wikipedię twoją: "Według Archiwum Państwowego w Łodzi (ws. powstania wstydzewa) jest to pomysł władz komunistycznych z lat 50. XX wieku, w celu zrobienia z Widzewa najstarszego klubu robotniczego w Polsce." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew DBW Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 21:38 Sugeruje żebyś się zagłębił trochę w fakty historyczne, tak jakby historia RTS sięga ździebko wcześniej niż lat 50.. Ciekawe jest że zamiast zmierzyć się z przeczytaniem kilku publikacji i później się wypowiadać to siejesz zasłyszane banialuki. Co do ŁKS i sponsora, cóż uwiężę jak zobaczę. Na ten moment ŁKS wydaje się mało atrakcyjną inwestycją (brak infrastruktury, niepewna sytuacja kadrowa, słaba organizacja i co za tym wszystkim idzie realne czarne chmury dotyczące licencji). Ze strony czysto biznesowej, to strzał w nogę. Dużo lepszą inwestycją wydaje się chociażby Korona. W chwili obecnej plotki należałoby włożyć między bajki tak samo jak niedawna informacja o przejęciu Widzewa przez Gazprom. Ponadto przejęcie klubu przez nowego inwestora wcale nie musi oznaczać ogromnych napływów gotówki. Widać to po innych polskich klubach. Niestety to nie szejkowie ani Abramowicz. Wątpię żeby znalazł się zapaleniec który w POLSKI klub wpakuje miliony, to najzwyczajniej nie opłacalne, a chyba każda inwestycja jest planowana z myślą o odpowiednich zwrotach. Co do jednego łódzkiego klubu. Heh.. wiecie to się już przejadło.. mam wielu znajomych zza miedzy i jakoś żyje z nimi w spokoju i nikt się nie licytuje czy w Łodzi jest jeden czy więcej klubów. Tego typu myślenie można upatrywać raczej w kompleksach osób piszących takie bzdury.. Tak na upartego to w Łodzi tych klubów piłkarskich jest sporo, każdy lubi to co lubi, tylko jednego nie rozumiem, czemu stwierdzacie że to kibice Widzewa są jak chorągiewki na wietrze? Nie wiem czy ktoś mądry zauważył jednak po obu stronach są takie zawirowania i w ostatecznym rozrachunku jak ktoś tak skacze z klubu na klub to ciężko nazwać go kibicem Widzewa który się "przeniósł" równie dobrze może być tak że w przyszłości/przeszłości było/będzie odwrotnie. Podsumowując klub, klubem; rywalizacja, rywalizacją ale jednak co głupota ludzka to jednak głupota.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS1910 Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 22:11 WidzewDBW z tym Gazpromem to jest sciema! chodzilo o LUKOIL siec stacji benzynowych ta sama branza,i podobno jakies tam rozmowy sa zaawansowane pisalo na Widzewiaku,ze nudzet Widzewa wzrosnie do 60 mlnow,ale czy jest to prawda to sie okaze? tak samo dzisiejsza plotka o przejeciu LKSu przez Marka Profusa jest managerem i wydawca tygodnika "PILKA NOZNA" PILKA NOZNA PLUS" jest 13 najbogatszym polskim biznesmenem w rankingu tygodnika 'WPROST" jego majatek szacuje sie na 1,5 miliarda zl,Cacek jest 6 najbogatszym polskim polskim biznesmenem jego majatek szacuje sie na 400 mlnow zl. narazie to sa tylko plotki ten facet ma jeszcze rozne propozycje z innych klubow? a LKSiaki robia z tego sensacje jakby juz wszedl do ich klubu! pozyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew DBW Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 22:22 Cacek, Solorz mają kasę i co? I nico bo cała ich kasa to niepłynne aktywa.. On ma 1,4mld ale ile realnej gotówki?? Ja bym się tutaj nie podniecał bo nie ma czym.. Budżet nie skoczy wam nagle do 100mln.. W najlepszym wypadku jeśli miałoby to miejsce to ŁKS miałby zapewnioną płynność finansową i nic ponadto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krok_dalej Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.11, 22:28 co stanowiłoby już pozytywny sygnał dla potencjalnych dodatkowych sponsorów np. słabo kombinujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew DBW Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 22:39 Hehe.. kombinaty kombinatami tylko niestety to jest Polska i jakoś w innych klubach się to jeszcze nie objawiło, stąd moje czarnowidztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 13:25 jak fajnie,jak miło patrzeć i czytać wypociny wszystkich frustratów,zakompleksionych kibuców osiedlowego klubiku..... czyżbyście się obawiali,a może bali - wy,tacy wielcy,ba najwięksi i najlepsi ?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew ZRW Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 21:50 Czyj klubik jest osiedlowy? Bo chyba czegoś tu nie rozumiem.. Obawiać się nie ma czego bo to jak zwykle medialne plotki.. A nawet jeśli to co najlepszego :) Można mieć kasę a nie mieć pary a można nie mieć kasy i mieć napęd. (Nie wiem czy lepiej sobie nie radzicie jak nie macie kasy). Aby nie odbiło się to wam głęboką czkawką.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks Re: A lyzka na to niemozliwe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 20:49 nio własnie nie umiesz czytac podkategorie czyli widzew w podkategoriach a kluby piłkarskie w wojewodzwie LOdzkim ŁKS i co teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Lodz Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 20:40 mango wiedzialem ze masz cos z glowa skoro piszesz takie bzdety,odstaw te dopalacze bo ci rozum szwankuje? TYLKO WIDZEW RTS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew DBW Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 21:49 Heh.. nie napalałbym się tak na plotki medialne, czy to z w jedną czy drugą stronę. Jest taka zasada 'nieważne czy piszą dobrze czy źle, byleby pisali". Z tym sponsorem może wyjść jeszcze tak, że nic nie wyjdzie. Chociaż życzę wam żebyście w końcu zaczęli jakoś rozsądnie egzystować. Po drugie nie płacenie piłkarzom w terminie (i niestety nie tylko) to Polska rzeczywistość. Biuro klubowe w formie baraku? Brak ciepłej wody w szatni klubowej i nie regulowanie opłat (mocno dofinansowanych przez UM opłat) za korzystanie z obiektu to 2.. Dalej się licytujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyros miasto mu coś obiecało? IP: *.toya.net.pl 27.05.11, 20:23 Tak patrzę jak to miasto obiecuje i chce mi się śmiać. Kolejny naiwny się znalazł, któremu się wydaje, że ktoś wyłoży pieniądze. I te obietnice oczywiście przed wyborami. Primo to poczekajmy na licencję. Nie ma co źle życzyć ŁKS-owi ale słabo to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko_baranina Re: miasto mu coś obiecało? IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.11, 20:42 co nie stoi na przeszkodzie wierzyć, że może właśnie będzie dobrze. (pomijam samą postać pana profusa). mam wrażenie, że może kilka osób zejść z tego świata z przejęcia, że tym razem jednak się udało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te_lechita Re: Jeden z najbogatszych Polaków kupi ŁKS? "Mam IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.11, 20:31 prowokator :) Odpowiedz Link Zgłoś