Gość: MAREK IP: *.toya.net.pl 12.06.11, 20:15 Pozdrawiam ŁKSiakow balujacych wczoraj na pietrynie:) TO MIASTO JEST NASZE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rosso Żegnaj pierwsza ligo! ŁKS już jest w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 20:24 Tylko przez jeden rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Żegnaj pierwsza ligo! ŁKS już jest w ekstraklasie IP: *.toya.net.pl 12.06.11, 22:40 TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !!!!!! za mecz z Flota jedyna.SEZON-WIELKI SZCUN !!!!! P.S. KTO NIE SKACZE TEN ŻY.dzewa !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ż.dkałes Re: Żegnaj pierwsza ligo! ŁKS już jest w ekstrakl IP: *.insport.pl 13.06.11, 07:34 A co powiesz założycielom przy ich grobach zakłamany pejsie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kibuców... ...osiedlowego klubiku IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.11, 12:39 nie bylibyście sobą,żałosnymi,zakompleksionymi kiibucami dzwnego tworu,który nawet nie wiadomo kiedy powstał.artykuł o ŁÓDKIM KLUBIE SPORTOWYM- ale wy musicie pokazać swoje IQ,musicie sobie poszczekać! to szczekajcie i ujadajcie !!! ..a w mieście Łodzi tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ...osiedlowego klubiku 13.06.11, 12:47 Powiedz to tej kobiecie oraz jej córce lodz.naszemiasto.pl/artykul/948989,kibole-wpadli-do-mieszkania-przy-jaracza,id,t.html#7ca54b56c4dfdd5d,1,3,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: ...osiedlowego klubiku IP: *.toya.net.pl 13.06.11, 17:29 No tak... bo kibice MidzeMa to tacy grzeczni... Już przecież nikt nie pamięta co wyczyniali i do czego się przyczynili w pamiętne Juwenalia na UŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ...osiedlowego klubiku 13.06.11, 17:34 Ale wiesz bo byleś czy wiesz bo w GW przeczytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: ...osiedlowego klubiku IP: *.toya.net.pl 13.06.11, 17:43 Wiem bo byłem, współpracowałem w tym czasie z organizatorami juwenaliów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: ...osiedlowego klubiku IP: *.lodz.mm.pl 13.06.11, 22:04 Ale przecież ludzi w domach nie atakowali Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ...osiedlowego klubiku 13.06.11, 23:18 No to świetnie. Więc wiesz że awantury nie zostały wywołane przez kibiców co przyszli po meczu ale przez jakąś grupkę która dotarła znacznie później. Plus to co napisał Jacek a ja dodam od siebie że kibice Widzewa nie strzelali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: ...osiedlowego klubiku IP: *.toya.net.pl 14.06.11, 12:02 A Ty pewnie byłeś i widziałeś... No i co z tego, że nie bezpośrednio po meczu (najpierw przecież musieli się spić i pałki sobie zorganizować). Wpadła ewidentna banda debili z widzewskimi okrzykami na spitych ryjach, do tego w widzewskich emblematach. I co za różnica w domu czy poza... czy rozwalali stoiska, wywracali stoliki niszczyli mieni, bili ludzi i w wyniku zamieszek zginęły 2 osoby (jedna niewinna), czy jak debile zdemolowali drzwi i strachu narobili. Pomyśl imbecylku zanim się tłumaczyć zaczniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ...osiedlowego klubiku 14.06.11, 19:26 Imbecylka sobie znajdź w rodzinie lub u kumpli po szali - tam masz ich bez liku. Na Lumumbowo poszedłem zaraz po meczu, z reszta kibiców. Ci co wpadli nie mieli ze sobą żadnych emblematów Widzewskich więc zmyślasz. Kolejna sprawa że śmierć dwóch osób była spowodowana nieudolnością policji a nie eskalacją "zamieszek". Nie były to moje pierwsze juwenalia i nie jedno na nich widywałem a wtedy wcale to gorzej nie wyglądało(do momentu "demonstracji siły" przez policję) tak więc skończ gadać kocoboły buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: ...osiedlowego klubiku IP: *.toya.net.pl 14.06.11, 20:32 No tak... lepiej poczytaj co studenci mówili. Jakoś wszyscy widzieli co się działo tylko Ty nie... No chyba że byłeś pod sceną główną, to tam faktycznie nic się nie dział nadzwyczajnego w stosunku do innych juwenaliów. Powiem Ci krótko... w dupie byłeś, gó... widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emski Żegnaj pierwsza ligo! ŁKS już jest w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 17:58 Jestem kibicem Widzewa, ale nie mieszkam w Łodzi od paru lat. Z tej odległej perspektywy cieszę się, że nasze piękne miasto będzie miało dwa kluby w ekstraklasie. gratuluję ŁKS-owi awansu i liczę, że oba łódzkie kluby pokażą innym ważniakom na co ich stać -a derby dla WIDZEWA ! pozdrowienia z pomorza Odpowiedz Link Zgłoś