teufel 14.05.04, 13:20 Dać mu dyszkę to od razu chuligani się wystraszą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exthorn Re: Wyzywali policjantów IP: *.lodz.mm.pl 14.05.04, 13:52 hahhahahahha ,,,,,, chyba nie macie już o czym pisać ... jestem przekonany z taką sytuacją nie jeden patrol ma do czynienia codziennie,, a tu wielkie Halo zaraz ... lepiej szanowna redakcja zwróciłaby uwagę , że w marszu milczenia tuż za oficjelami szła grupa trzymająca flagi z obrażającymi policję hasłami . i mimo to nikt jakoś nie zwrócił na to uwagi . a w każdej relacji z owego marszu byli oni na pierwszym planie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wyzywali policjantów IP: *.toya.net.pl 14.05.04, 15:03 Nareszcie szybka reakcja na zachowanie bydlaków! brawo! niech dostaną nawet w zawieszeniu-już będa mieli papiery spieprzone!!! HWDDresom! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Wyzywali policjantów 14.05.04, 15:07 Najpierw powinni im zrobić solidne pałowanie... a dopiero później do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N. Re: Wyzywali policjantów IP: *.zdnet.com.pl 14.05.04, 16:39 Po co do więzienia? Jeszcze trzeba dać wikt i opierunek. Pałami nakłaść żeby trzytygodnie na tyłku nie mógł siedzieć. Po takim zmiękczeniu, lub przed nim wywozić gdzieś pod Lutomiersk w lasy (najlepiej wieczorem) i niech wraca pieszo do domu. W stanie wojennym była taka sytuacja: przed końcem godziny milicyjnej ludzie stali w kolejce do piekarza. Sytuacja codzienna. Któregoś razu przyjechało kilka suk, załadowali towarzystwo i wywieźli w las. Potem kolejek już nie było. Rozwiązanie proste, tanie i skuteczne. Pozrdawiam S.N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osito Do pierdla! Oni teraz testują ile mogą... IP: *.p.lodz.pl 14.05.04, 16:00 Niby drobiazg, ale jak nie będzie reakcji i skutków, to następne drechy pójdą krok dalej - następni "tylko" rzucą papierkiem w policjanta, kolejni juz kamieniem, a następni?... Dlatego trzeba to przerwać, kiedy tylko kłapią otworem gębowym. ChWDD ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemeq Re: Wyzywali policjantów IP: *.zapora / 212.160.172.* 14.05.04, 16:09 Generalnie jestem w szoku ...To co się stalo na juwenaliach to prawdziwy dramat ale jesli policja nie przykreci teraz śrobu tym (.....) to będzie prawdziwy dramat. Smutne jest to ze nikt z wladz miasta ( UML, UM, UW) nie wspiera policji ... Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Wyzywali policjantów 14.05.04, 22:01 to normalne ze policja musi wysluchiwac wyzwisk i bluzgow kierowanych w ich strone (i ich rodziny) z usmiechem na twarzy... taka praca... nieciekawa i niewdzieczna czest :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N. Re: Wyzywali policjantów IP: *.zdnet.com.pl 14.05.04, 23:33 ab84 napisała: > to normalne ze policja musi wysluchiwac wyzwisk i bluzgow kierowanych w ich > strone (i ich rodziny) z usmiechem na twarzy... taka praca... nieciekawa i > niewdzieczna czest :/ To nie jest normalne. Policji nie trzeba lubić, ale musi być do niej szacunek. Pozdrawiam S.N. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Wyzywali policjantów 15.05.04, 16:33 ja wiem ze to nie jest normalne. uzywajac slowa 'normalne' mialam na mysli to ze to jest powszechene ze jest jak jest... wlasnie, szacunek, chociazby dlatego ze to sa tez ludzie ktorzy po prostu wykonuja swoja prace zeby utrzymac siebie i najblizszych i wcale nie maja jakos super latwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel dac im po naboju śrutowym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 10:22 podobnie jak temu, który biegł ostatnio z kamieniem na policję .... o czym sie nie mówi (podobno mieli go zapuszkować za tydzień - taki był spokojny chłopiec).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Wyzywali policjantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 21:47 W Singapurze jest taka kolejność kar; -finansowa (znaczna zaczyna się od 500 dolarów singapurskich) -odpracowania (nie ma świętych wszyscy muszą to odpracować) -chłosta (w cywilizowany sposób przy obecności lekarza w razie utraty przytomności karę się przerywa i klient przychodzi po resztę za jakiś czas) -więzienie, (ale, że nie maję swoich dzierżawią w Malezji i tam klienta wywożą) Czy może nie należałoby wziąć przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Wyzywali policjantów 15.05.04, 22:09 sensownie tam maja... a u nas... idzie taki do wiezienia... sniadanko, obiadek, kolacyjka... spacerek... jak sie dobrze trafi to jeszcze sobie kablowke pooglada i na silowni pocwiczy... czasem mam wrazenie ze niektorzy to specjalnie robia wszystko aby isc za kratki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N. Re: Wyzywali policjantów IP: *.zdnet.com.pl 15.05.04, 23:09 Uważaj bo na zacofany ciemnogród wyjdziesz. Działacze praw bandy... hm.. człowieka czywają (ciekawe, że zawsze troszczą się o sprawców, a nie o ofiary) Wydaje mi się, że można też wstydem ich brać np. bardzo poczytne by były umieszczone publicznie (prasa, internet itd.) nazwiska, foto, adres i co zrobił. Nakaz noszenia jaskrawego ubrania z napisem co przeskrobał. ... A w przypadkach skrajnych publiczne egzekucje. A ja to już pewnie czarna sotnia z takimi pomysłami. S.N. Odpowiedz Link Zgłoś
anarchii Re: Wyzywali policjantów 17.05.04, 14:25 Teraz nikt juz nie bedzie szanowal gownianej policji. Sami sobie na to zapracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Wyzywali policjantów 17.05.04, 14:28 > Teraz nikt juz nie bedzie szanowal gownianej policji. Sami sobie na to > zapracowali. mow za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: org spotkanie z nową komendant KMP w Łodzi IP: 62.29.134.* 17.05.04, 18:39 Zapraszamy na spotkanie z nową komendant KMP w Łodzi, podinspektor Aldoną Kostrzewską. Konferencja zatytułowana "Czemu nie jesteśmy bezpieczni?" odbędzie się w środę 19 maja o godzinie 12.00 w auli H120 WSHE w Łodzi przy ul. Rewolucji 1905r nr 52. Spotkanie zostało zorganizowane w związku z tragicznymi wydarzeniami na Lumumbowie. Studenci chcą się dowiedzieć w jaki sposób nowa pani komendant chce zadbać o podniesienie bezpieczeństwa imprez masowych z udziałem młodzieży. Zapraszamy studentów wszystkich łódzkich uczelni. Wstęp wolny za okazaniem legitymacji studenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś