Dodaj do ulubionych

Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie ce...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 14:05
Bzdura. Cała ta ankieta to jedna wielka bzdura. Te pytania można zadać zawsze i w stosunku do każdej władzy jaka była w Łodzi, a wynik będzie ten sam. Jest nędza.
Obserwuj wątek
    • Gość: 6ik Młodym można wybaczyć, ale muszą wiedzieć, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 14:13
      że w mieście Łodzi rządzi POPiS.
      Pani Prezydent Hanna Zdanowska kolaboruje z Krzysztofem Piątkowskim i Markiem Cieślakiem, oraz z innymi pisowcami.
      Powstania po ostatnich wyborach samorządowych w Łodzi koalicji PO i PiS-u nie da się wymazać z naszej świadomości.
    • Gość: adamowski1 Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie ce... IP: *.toya.net.pl 08.07.11, 14:21
      A może w pierwszej kolejności niech podsumują dwie kadencje Kropka,pupila PIS-u?.
      • Gość: jan Re: Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 21:36
        jakim to klakierem i mendą trzeba być by się tak podlizywać partii -żal mi was "karierowicze"!
    • Gość: Agent Tomaszek Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie ce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 14:22
      Na cholerę ten PiS się wpieprza tamci sami sobie już wystawili laurkę a wy jak Was prezesik zamiast zająć się sprawami ludzi politykujecie i przez głupie działania zjednujecie zwolenników platfusom
    • Gość: e Dobry pomysł, ale dlaczego tam nie ma IP: *.pppoe.barnaul.ertelecom.ru 08.07.11, 14:38
      pytań na temat działalności opozycji? Bardzo fajnie się krytykuje gdy samemu nic się nie robi.
    • jakub.hubert Przepowiadam przyszlosc: 08.07.11, 14:47
      zrobmy maly test, niech mlodziezowka SLD i PO tez zrobi taka ankiete z identycznymi pytaniami skierowanymi do Łodzian. Zalozymy sie jakie beda wyniki na stronach ktorej partii? :) Bo ja z gory wiem - bez robienia ankiety :)
    • Gość: ktoś Sami sobie najpierw ocenę wystawcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 14:52
      za rządy waszego, poprzedniego prezydenta.
      • Gość: histeryk Re: Sami sobie najpierw ocenę wystawcie IP: *.mst.gov.pl 08.07.11, 16:25
        Kropa był z ZCHN a nie z PIS entelegencie
    • Gość: barbarus Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie ce... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.07.11, 15:24
      To, że Zdanowska jak dotąd nie zrobiła nic i nawala na całej linii nie znaczy od razu, że stanę się fanem partii obłąkańców, miłośników Rydzyka, wyznawców Jarosława Kłamczyńskiego i naśladowców Antka Policmajstra.
      No dziękuję bardzo!
    • ojca Jak można się tak upodlić ? 08.07.11, 15:29

I wstąpić do młodzieżówki partyjnej? Nawet nie chce mi się komentować tego co wypociły te partyjne sługusy...tzn. tego co im ich mentorzy napisali na karteczkach.
    • Gość: Adamus Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie ce... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 15:36
      Bardzo dobry pomysł, popieram.
    • Gość: łodzianin kwestia smaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 17:28
      PiSuar budzi we mnie odruch wymiotny. Przykro mi, ale nigdy nie poprę żadnego działania tych ludzi, bo należą do partii groźnej dla polskiej demokracji. I - dodam - nie oznacza to poparcia dla Platformy. Po prostu w pewnym towarzystwie przyzwoitym ludziom nie wypada się pokazywać. To towarzystwo to PiSuar.
      • Gość: Poeta pamięta Re: kwestia smaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 22:11
        Skąd ktoś taki jak ty może wiedzieć, co wypada przyzwoitym ludziom?
    • Gość: rozsądny łodzianin Już wystawiłem - same szóstki! IP: *.toya.net.pl 08.07.11, 17:38
      Ciekawe, czy uwzględnią przy obliczaniu wyniku?
    • Gość: Łodzianin Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie ce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 18:47
      Znowu jakiś "oszołom" z PIS chce zaistnieć w polityce. Oj, patrzcie aby nie rozliczono rządów Kropiwnickiego i jego ferajny. myślę, ze to już najwyższa pora. Może wtedy PIS-owcy schowają się w mysie dziury i nie będą zawracać Łodzianom głowy.
    • Gość: lodzianin z lodzi Re: Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie IP: *.lodz.mm.pl 08.07.11, 19:11
      To juz terazrydzykowi,,katolicy,,zeruja na lodzkiej biedzie aby...wygral upadajacy pisuar?ZENADA!!
    • mineyko Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie ce... 30.07.11, 17:02
      Przepędźcie wodza Kurdupla.
      Wtedy pogadamy!
      • Gość: Młody Re: Młodzi z PiS: łodzianie, wystawmy Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 17:37
        Lepszy kurdupel niż ryży (zwłaszcza że też nie gigant).
    • Gość: Pan Ozon Dobrze, że PiS organizuje takie akcje IP: *.ddns.onlinedirect.bg 30.07.11, 19:43
      Dzięki temu od razu mi się przypomina, że jak się będę na PO gniewać i jeszcze nie daj boże nie pójdę w ramach buntu na wybory to grożą mi rządy tych przygłupów. Oj biedna ta polska scena polityczna, biedna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka