Dodaj do ulubionych

Młodzi wykonawcy wydali płytę

IP: *.tvk.pl / 212.160.197.* 21.05.04, 10:58
Co wy za płytę dożuciliście do Gazety. To ma być łódzka scena. Toż to
jakaś "pedalska" prowokacje. Wszystkie z tych kapel są do siebie podobne.
Takiej kaszany to dawno nie słuchałem. Tylko tutaj Comy brakuje
następnego "pedalskiego" zespołu.A ten zespół freeks to chyba największa
kaszana na płytce. Aż wstyd sie przyznać że w Łódzi istnieją takie
beznadziejne kapele!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 21.05.04, 12:02
      pedalska?
      no nic, ze wspolczuciem pozdrawiam.
    • Gość: Mykael Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.tpnets.com 21.05.04, 15:26
      Koleś, jesteś chyba trochę przeważliwiony. Według mnie jest kilka ciekawych
      rzeczy. Przede wszystkim ten Wars z kolegą - dardzo fajne.Freeks, też ładnie
      poprawnie (zajebisty pałker), nowe Blu Kofi nam się szykuje chyba. Słychać,że
      ludzie ze szkoły muzycznj są, ale ok. Kolektywna Love - nistety na drugim
      kawałku już spałem. Dalej, P.O.T - fajne charmonie, wokal elegancko zapodaje,
      na żywca pewnie dużo lepszy efekt całości.
    • Gość: marky Więcej o "pedalskim" zespole FREEKS :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:01
      Dla zainteresowanych: www.freeks.friko.pl
    • Gość: moff www.moffovia.prv.pl IP: *.pai.net.pl 21.05.04, 16:14
      pozdrawiamy wszystkich homo i hetero i zapraszamy na www.moffovia.prv.pl.
    • Gość: Magda Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.vline.pl 22.05.04, 09:20
      Kasia Kubus to przykład niesamowitej determinacji. Jestem pod wrażeniem...
      gratuluję.
    • Gość: Pietia Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.euronet.net.pl 22.05.04, 09:37
      Wiesz, łatwo jest krytykować, łatwo jest zawiesić na kimś przysłowiowego psa, obrzucić błotem. Dlaczego sam nie zabierzesz się do pracy i nie pokażesz nam, co do dla Ciebie "niepedalska" muzyka? Moim zdaniem po prostu masz jakieś kompleksy, człowieku :o]

Tymczasem zachęcam do głosowania na Power of Trinity! PofT rządzi!!! :o)
      www.poweroftrinity.com <- oficjalna strona zespołu.
      • Gość: jeb Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 10:18
        Jak dla mnie najlepsze na płycie jest własnie Freeks, no i Power of Trinity.
        Reszta jest tak nudna ze powiedziec "pedalska" to tak jak by skomplementować
    • Gość: thomas Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 10:31
      Freeks - jest ok, cos jak by Blue Cafe ale nie do konca, czegos tam brakuje ale
      nie wiem czego ;)
      Moffovia - gitarowe smęty, moze byc ale czy ktos to kupi???
      Power of Tinity - słyszałem na koncercie i musze powiedziec ze płyta tylko w
      małym stopniu oddaje to co ten zespoł prezentuje na zywo
      Cała Reszta - hmmm.... jak by to.....no coments
      • Gość: milka Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 22.05.04, 12:42
        wczesniej mowilem co sadze o tej plycie ale powiem jeszcze raz.pierwszy zespol
        zupelnie jak Blue Cafe, nastepne CKOD-Negatywo-Myslovitzowe z pseudo
        inteligenckimi (filzoficznymi) tekstami. dla mnie naprawde zenada, plyta wyszla
        na wiosne a jest tak nudna, ze sie tylko powiesic idzie.muzycznie nie mozna nic
        zarzucic ale graja strasznie nudnie i jakby bez werwy.tak jak Bryan Adams: gra
        ladnie i przyjemnie ale do rewolucji nikogo nie poderwie:) jakos mi nie pasuje
        takie ugrzecznione granie, skladanka w zeszlym roku miala podobny charakter
        sadzilem, ze moze w tym (na wiosne) wydadza cos ostrzejszego czego mozna
        posluchac nie usypiajac.
        outoftune.rocks.it
        tez wyslalismy im demo i uwazam, iz powinnismy sie znalezc na tej plycie (choc
        sadze ze w innym towarzystwie). wiem ze jeszcze mamy sporo do nadrobienia
        muzycznie (gramy od roku) ale nasze piosenki maja wiecej energii (MOIM
        ZDANIEM). pozdrawiam wszystkich wykonawcow
        • Gość: ska MILKA ! masz wiadomość IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 22.05.04, 17:18
          to co robi Twoja kompanija , to jest kupa poprostu . sama już nie wiem kto
          jest bardziej powalający , wokalista czy perkusjer (niczym z dawnych
          podziemnych kapelek jednej nocy). mówi się , że dobrze być pewnym siebie ale w
          Twoim przypadku ten dar to chichot losu . może oprzytomniejesz kiedy porównasz
          swoją sekcję rytmiczną z tym co pokazuje np Musiał z Freeks. poświąciłam Ci
          chwilę właściwie tylko dlatego , że oczarowałeś mnie nadaniem słowu "werwa"
          zupełnie nowego znaczenia ...
        • Gość: mere Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: 212.191.80.* 23.05.04, 16:53
          jaja sobie robisz, nie? bo nie wiem jak na temat takiej "muzyki" mozna
          powiedzieć, że ma ona jakąkolwiek energię... weźcie wy rozwiążcie ten "zespół",
          bo to żenada a nie muzyka!! przecież tego się słuchac nie da... litości...
    • Gość: Basia Power of Trinity IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 14:45
      Zajefajny koncercik na juwenaliach Politechniki!!!Zgadzam się, że płytka nie
      oddaje tej energii która płynie od chłopaków ze sceny podczas koncertu. Moim
      skromnym zdaniem Power of trinity to najlepszy zespół na tej składance!!!Pozdro
      dla zespołu!!!
      • Gość: gmh nr.1 i nr.6 - reszta dnooooooooooooooo IP: *.toya.net.pl 22.05.04, 16:50
        i tyle tym temacie. jedynynie te 2 utwory jako takie.
        • barracuda7110 Re: nr.1 i nr.6 - reszta dnooooooooooooooo 22.05.04, 17:33
          Ciekawe... po niezbyt długiej chwili przełączyłem na następny utwór, bo
          pierwszej piosenki zupełnie nie mogłem strawić.

Całą płytę opiszę jak będę miał czas ją przesłuchać.
    • Gość: loki Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 15:10
      ludzie!!! co wy z tym Blue Cafe??? to ze jakis zespol ma taki sam sklad jak
      inny nie znaczy ze jest do niego podobny stylistycznie.Freeks skłania sie
      raczej w strone rocka, gdzie tam te latynoskie rytmy tak charakterystyczne dla
      B.C??? Byłem na ich koncercie w Stereo i tak jak w przypadku P.O.T stwierdzam
      ze płytka zupełnie nie oddaje mozliwosci tej kapeli.Jak dla mnie obok P.O.T
      najlepszy zespół na płycie
      ps. a czemu nie "..a po co ci ten gad...." ???
    • Gość: funo FREEKS IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 22.05.04, 17:37
      Freeks FANTASTYCZNIE !! na płycie jest tylko szkic tego podają na koncertach .
      sprawdźcie ich !! są świetni ! Kasia Kubus to wulkan energii a perkusista daje
      taki pokaz , że ludzie milkną i siedza w osłupieniu na jego solówce !
      zapamiętajcie tego gościa bo jeszcze o nim zaszumi
      • Gość: ta od spiwu Re: FREEKS IP: *.toya.net.pl 22.05.04, 18:47
        kazdy niech robi to,co lubi
        i słucha tego,czego słuchać jego uszy chcą
        a to,że piszecie cokolwiek na nasz temat,to znak,ze wysłuchaliście jednak
        więc dzieki wam za to
        a wszystkim tym którzy tam z nami-gratuluję
        i do następnego
        zapraszamy na koncert 4.06 w stereo krogs i na stronke
        a teraz do telefonów komórkowych marsz..... LOOPUS1
    • Gość: FAN POWER OF TRINITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:08
      POWER OF TRINITY I TYLE!!!!!!!!!
      • Gość: SKA!masz wiadomosc Re: IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 22.05.04, 22:26
        widzisz "ska" masz prawo do swojego zdania, ktore wezme sobie do serca bo
        slucham nie tylko pochwal (tak nie boj sa i takowe jak chocby na Rock Attack
        2004) ale i krytyki sie nie boje.napisalem ze moim zdaniem ta plyta jest do
        bani i zespoly sa malo oryginalne.ale ich muzyce brakuje pasji.spojrz na the
        clash,the ramones, muzycznie byli przecietni ale ich muzyka miala to "cos".a
        poza tym, przeciez nie powiedzialem ze jestesmy lepsi. wiem ze mamy duzo do
        zrobienia jeszcze (teraz akurat mamy mature itp. wiec nie mamy kiedy ale w
        wakacje sie do roboty wezmiemy:)po drugie nagrywamy w takich warunkach ze sie
        plakac chce ale nie bede wylewal tu swoich zalow.... po trzecie mimo ze
        perkusista musi sie sporo nauczyc to i tak uwazam ze mamy lepsze piosenki
        (mozesz mnie uwazac za nadetego bufona masz takie prawo) jednak zdaje sobie
        sprawe z naszych slabych stron i mimo wszystko dostrzegam tez mocne. tekstow i
        riffow (MOIM ZDANIEM!) nie musimy sie wstydzic.pozdrawiam wszystkich (w tym
        ciebie "ska")
    • Gość: Grzybek SKA! you've got a mail IP: 217.113.234.* 23.05.04, 14:37
      Porażająca smętami cienizna. Taka jest ta płyta. Coś tam napisałaś o naszym
      zespole, z tymże... trzeba ćwiczeń więcej i będzie lepiej. Proste i doskonałe w
      prostocie, bo inaczej być nie może. A płyta razi bo zespoły te grają przykrą
      muzę - udawanie oryginalnych... to był szok, że aż taka nijakość. Znają Kobong
      z którego rżnie tu co drugi zespół? Wcale nie są awangardowi, a chyba to miała
      być siła tej muzyki. I niech nikt nie próbuje psuć filmów tymi kawałkami,
      proszę was bardzo...
    • Gość: PLANX KLERON Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 16:24
      Ta płyta jest taka jak jej okładka.Bezbarwna, zachowawcza, "bezpieczna",
      pozbawiona energii.Krótko mówiąc do dupy.
      Najgorsze:Freeks i Love Coś Tam.O reszcie nie warto wspominać ze względu na
      jakąkolwiek kategorię.
      A koleś za okładkę powinien dostać order z ziemniaka.
    • Gość: Demolka-maniak! Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:18
      Co Wy wiecie o muzie ludzie????Widzę, że sporo z Was niewiele!!!POwer OF
      TRinity all the way to heaven!!!
      • Gość: PLANX KLERON Re: Młodzi wykonawcy wydali płytę IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 17:17
        O muzie raczej nic, o muzyce wiele.Dlatego ta płyta może być przydatna tylko
        dla głupkowatych kierowców wieszających płyty przy lusterkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka