Dodaj do ulubionych

Przejazd przez Łódź

05.09.11, 09:53
Drodzy Forumowicze,

prosze o pomoc w zaplanowaniu trasy Bielsko-Biała - Gdańsk, w szczególności chodzi mi rzecz jasna o przejazd przez Wasze miasto. Z różnych przyczyn będę tam około 7 rano (czwartek).
Czy jechać po prostu "jedynką", czy też może tak (wtedy omijam od razu Zgierz):

Tekst linka

lub tak:

Tekst linka

W wakacje jechałem przez Łódź "czternastką " co prawda w niedziele i poszło bardzo sprawnie stąd pomysł na 1-szy wariant

dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pies drogowy Omijaj Zgierz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 10:36
      Jeśli zdążysz do Rzgowa na 5.30, najpóźniej na 6.00 - przez Łódź przejedziesz jedynką w godzinę.
      Jeżeli dojedziesz do Rzgowa dopiero o 7 rano to nasz przesrane – minimum 2 – 2,5 godziny przejazdu. Przegryziesz kierownicę z nudów i wściekłości.
      A trasa przez Pabianice, Konstantynów, Aleksandrów i Zgierz – zupełnie baz sensu - zmarnujesz w korkach ze 3 godziny.
      W sumie – jeśli wyruszysz w trasę godzinę wcześniej zarobisz w Łodzi 2 godziny.
      Bez odpowiedzialności :D
    • Gość: via duct Re: Przejazd przez Łódź IP: *.zielonalodz.pl 05.09.11, 11:42
      ta trasa przez Stryków jest kompletnie bez sensu
    • cocodrillo1 Re: Przejazd przez Łódź 05.09.11, 13:46
      Dziękuję za podpowiedzi, wygląda, że trzeba wcześniej wstać. Gdyby udało mi się jednak nieco zmienić plany, na którą ew. w godzinach dopołudniowych (po porannym szczycie) planować przejazd "jedynką"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka