Dodaj do ulubionych

WYJĄTKOWA ŁÓDŻ

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 13:28
Kto uważa,że Łódż jest wyjątkowym miejscem ( bez względu na przyczynę) niech
się wpisze na listę.
pozrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: geograf Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 18:31
      ja tak uwazam i nikt mi tego nigdy nie wyperswaduje...
      • Gość: Marcin Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 17.08.01, 18:38
        ja tez

MK
      • hubar Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ 18.08.01, 15:28
        Gość portalu: geograf napisał(a):

> ja tak uwazam i nikt mi tego nigdy nie wyperswaduje...

co raz bardziej mi się podobasz!!! oprócz tych wrzutów na Stol(n)icę
    • Gość: emem Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.08.01, 20:39
      Dopisuję się do listy !!!
      • hubar Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ 17.08.01, 22:59
        Gość portalu: emem napisał(a):

> Dopisuję się do listy !!!

• zonk19 Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ 18.08.01, 00:08
        Zgadzam sie w 100%!!!Lodz to wyjatkowe miasto,szkoda tylko ze promocja wyglada
        bardzo mizernie:(( Wedlug mnie nocne zycie jest tu niezastapione,imprezy i puby
        przebijaja te w innych miastach o glowe!!! No i nasza Piotrkowska!!!! Ktore
        inne miasto moze pochwalic sie tak klimatyczna uliczka? Ten kto mowi ze Lodz
        jest brzydka ,poprostu jej nie zna :)) Pozdrawiam!
    • Gość: Warszawa Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 20:50
      Łódż is O.K.
      • Gość: vladip Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 23:20
        zgadzam sie
    • Gość: Slobo D. ZAWSZE WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:26
      Jest wyjatkowa bo tu sie urodzilem i tu jest moj dom i zawsze bedzie. Nieraz
      nasi krajanie smieja sie ze mnie, ze tak kocham to miasto. Wkurwia mnie to juak
      ktos z jego mieszkancow pluje na nie i sie z niego wysmiewa. Niech ruszy dupe i
      zrobi cos co to zmieni! Zawsze bede mowil, ze jestem z Lodzi gdziekolwiek bym
      mieszkal.
      • Gość: Vik Re: ZAWSZE WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.lgpetro.pl 22.08.01, 09:29
        Gość portalu: Slobo D. napisał(a):

> Jest wyjatkowa bo tu sie urodzilem i tu jest moj dom i zawsze bedzie. Nieraz
        > nasi krajanie smieja sie ze mnie, ze tak kocham to miasto. Wkurwia mnie to juak
        >
        > ktos z jego mieszkancow pluje na nie i sie z niego wysmiewa. Niech ruszy dupe i
        >
        > zrobi cos co to zmieni! Zawsze bede mowil, ze jestem z Lodzi gdziekolwiek bym
        Jest, była i będzie. Zdarzało mi się i zdarza przebywać dłuższy czas poza krajem,
        po powrocie zaraz po spotkaniach z rodziną idę w miasto by pooddychać jego
        atmosferą, kocham to miasto moje rodzianne
        Pozdrawiam Vik
        > mieszkal.

• jasam Re: ZAWSZE WYJĄTKOWA ŁÓDŻ 22.08.01, 09:41
        Gość portalu: Slobo D. napisał(a):

>Wkurwia mnie to jak ktos z jego mieszkancow pluje na nie i sie z niego wysmiewa.
        >Niech ruszy dupe i zrobi cos co to zmieni!

No właśnie
    • Gość: Balbina Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.telia.com 18.08.01, 12:26
      Lodz jest wyjatkowa i piekna.
    • Gość: mag Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.nv.iinet.net.au 18.08.01, 12:34
      lodz ma po prostu swoj styl:))))))
      • Gość: Paweł Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.08.01, 20:04
        Jedyne niepowtarzalne miejsce na Ziemi.Taka prawda.
    • Gość: Gacek Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 12:18
    • Gość: mac Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.toya.net.pl 19.08.01, 12:48
      ŁÓDŹ FOREVER
      • maq123 Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ 22.08.01, 09:32
        Jasne, że Łódź jest wyjątkowa!
    • Gość: Cezar Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.08.01, 20:28
    • Gość: zamek Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.mnc.pl 19.08.01, 21:56
      Ja uważam!
    • jasam Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ 19.08.01, 22:14
      Zawsze podkreślam że jestem "z miasta łodzi"
      pozdr.
      • Gość: OLGIERD Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: 157.25.200.* 22.08.01, 09:40
        Jasne
    • jacek#jw Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ 22.08.01, 09:56
      Wygląda na to, że Łódź jest wyjątkowa, bo jej mieszkańcy nie potrafią
      powiedzieć co w niej takiego wyjątkowego. Na kilkanaście postów w tym wątku
      chyba tylko jeden coś o tym mówi. A Łódź jest wyjątkowa. Przede wszystkim
      mieszkają tu wyjątkowi ludzie. Widać to wszędzie tam, gdzie zbierze się kilku
      jej mieszkańców, na wczasach, obozowiskach, polach namiotowych. Nikt nie
      potrafi się bawić jak oni, nikt nie jest tak pozbawiony uprzedzeń jak oni, poza
      jednym, poza swoim miastem. Wyjątkowe są np puby na Piotrkowskiej. Próbują
      odzwierciedlić jakiś styl (irlandzki itp) tworząc coś niepowtarzalnego w skali
      kraju. Goszcząc ludzi z zagranicy zaprowadziłem ich na obiad do Chochoła. To
      coś czym również możemy się poszczycić (pozazdrościł mi tego kolega z
      Krakowa!). Jest wiele takich miejsc i myślę, że nie tylko zabytki tworzą
      atmosferę miasta, choć są one równie ważne.
      • Gość: Cutton Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.toya.net.pl 22.08.01, 12:26
        Lodz jest wyjakowa, moze jeden maly fakt, linia tramwajowa ze polnocnej do
        ozorkowa jest najdluzsza w Europie(nie pamietam czy na swiecie rowniez)
        • Gość: M Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 23:28
          No i Łagiewniki- największy w Europie kompleks leśny w granicach
          administracyjnych miasta.
      • Gość: NIVEN Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: 213.134.137.* 23.08.01, 12:34
        Zgadzam się żę nasze miasto jest fajne...ale jeśli ktoś mówi mi że krakus
        zazdrości nam Chochoła to wybucham wielkim gromkim śmiechem:))))))) bo znam
        akurat dokładnie genezę powstania tej restauracji i znam w krakowie rewelacyjne
        Chłopskie Jadło!!!!!! to właśnie na tej restauracji mój przyjaciel oparł swój
        pomysł Chochoła, ale niestety nie umywa się do orygnału...Serdecznie Wam
        polecam, jeśli kiedykolwiek będziecie w Krakowie koniecznie na obiad do
        Chłopskiego jadła...:)))nie będę Wam zdradzał co tam zastaniecie, ale zapewniam
        żę maxymalny odjazd:)))))))
        • jacek#jw Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ 23.08.01, 12:57
          Gość portalu: NIVEN napisał(a):

> Zgadzam się żę nasze miasto jest fajne...ale jeśli ktoś mówi mi że krakus
          > zazdrości nam Chochoła to wybucham wielkim gromkim śmiechem:))))))) bo znam
          > akurat dokładnie genezę powstania tej restauracji i znam w krakowie rewelacyjne
          >
          > Chłopskie Jadło!!!!!! to właśnie na tej restauracji mój przyjaciel oparł swój
          > pomysł Chochoła, ale niestety nie umywa się do orygnału...Serdecznie Wam
          > polecam, jeśli kiedykolwiek będziecie w Krakowie koniecznie na obiad do
          > Chłopskiego jadła...:)))nie będę Wam zdradzał co tam zastaniecie, ale zapewniam
          >
          > żę maxymalny odjazd:)))))))

Cześć!
          Zaprowadziłem i podobało się! Widać mój Krakus nie bardzo znał swój Kraków. Jeśli
          znasz genezę to po prosto ją opisz, ja jej nie znam.

Pozdr. :-)
    • Gość: Paweł Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.08.01, 06:46
      Codziennie odkrywam to na nowo.
    • Gość: NINNA Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: 138.227.189.* 23.08.01, 16:46
      ja tez
    • Gość: pepe Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: 213.25.90.* 23.08.01, 16:48
      oczywiście, że Łódź jest wyjątkowa i ma niepowtarzalny industrialny charakter.
      Super!
      pozdr.
    • Gość: Graphite Re: WYJĄTKOWA ŁÓDŻ IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 23.08.01, 18:17
      Jestem dumny że jestem łodzianinem
      To miasto ma jedyny w swoim rodzaju niepowtarzalny charakter
      Pozdr dla wszystkich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka