Dodaj do ulubionych

Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza...

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.12, 21:13
JOŃSKI TY CZERWONY...CIEMNIAKU!!! TO TRZEBA BYĆ....K.....JAKĄ UCZELNIE PAN KOŃCZYŁ???
Obserwuj wątek
    • Gość: John Rambo Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 22:03
      Panie Dariuszu trzeba zacząć wszystko od początku ... najpierw proszę iść do szkoły a później jak już będzie Pan coś wiedział to zostanie Pan politykiem - nie odwrotnie. To wstyd dla całego SLD - nie wspominająć o Państwie mieć takiego posła.
      • Gość: mozecie_mi_skoczyc co ty rambo john wypisujesz IP: *.opera-mini.net 01.05.12, 22:20
        sam widziales na pierwszej stronie,ze fbi zlapalo "cebule andrzeja",bo most mu przeszkadzal,a w libanie w krakowie to byl,ale ,,,,?
        wiec widzisz rambo,to wszystko takie proste !
        hahahahahahahaha
      • Gość: TVP Pawlakowa już bezrobota, ckiekawe kiedy Wiola;) IP: *.retsat1.com.pl 04.05.12, 01:51
        Wiola zżera nienawiść że mimo kolejnego artykułu negatywnego o jońskim nie może go ani zniszczyć ani powstrzymać to pech podrzędnej dziennikarki z małego miasteczka, która nigdy nie wystawi nosa poza te cztery litry;)
    • Gość: Rawianin Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... IP: *.rawamaz.mm.pl 01.05.12, 23:14
      Niewiele mnie obchodzi, kiedy było powstanie warszawskie, bo jestem z innego regionu Polski i mam na głowie ważniejsze sprawy niż Historia Warszawy. W szkole mnie nauczyli, że wybuchło 1.o8.1944 o godz. 17.OO, a niewiele o moim mieście: Rawie Mazowieckiej czy Stolicy Regionu. Naprawdę o ważniejsze sprawy w Polsce niż historia Warszawy
      • Gość: a Re: Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Wars IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 09:47
        Dziecko, ty zera od "o" nie odróżniasz, wracaj do szkoły z Dariuszami
      • Gość: magik Re: Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Wars IP: *.retsat1.com.pl 03.05.12, 13:10
        > Niewiele mnie obchodzi, kiedy było powstanie warszawskie,
        A coś cię w ogóle obchodzi?

> bo jestem z innego regionu Polski
        To, że jesteś z innego "regionu" nie oznacza, że nie powinieneś znać, choćby pokrótce, historii stolicy.

> i mam na głowie ważniejsze sprawy niż Historia Warszawy.
        Ciekawe jakie?

> W szkole mnie nauczyli, że wybuchło 1.o8.1944 o godz. 17.OO,
        No widzisz. Jednak czegoś cię nauczyli. Taki Dariusz miał "pod górkę" bo nawet tego nie wiem.

> a niewiele o moim mieście: Rawie Mazowieckiej czy Stolicy Regionu.
        A to już wina szkoły, nauczyciela historii, WOS oraz obowiązującego programu nauczania.
        Mnie np. uczono "o przewodniej roli partii". Zgadnij. Na ile to jest dziś obowiązujące?
        Do końca lat 80-tych był zakaz mowy o Katyniu itd., ale jak młodzież chciała to i tą historie poznawała.

> Naprawdę o ważniejsze sprawy w Polsce niż historia Warszawy
        Podaj przykłady. Sam jestem ciekaw twoich poglądów.
    • Gość: zeg Dariusz to typowy lizodup karierowicz i pieniacz IP: *.toya.net.pl 01.05.12, 23:17
      Tylko powtrza w TV knoty w ktore sam nie wierzy.
    • Gość: Wojtek nudzi mnie polityka IP: *.gdynia.mm.pl 02.05.12, 01:36
      <ziew>. dziwię się, że ludzie się tym podniecają.
    • Gość: x Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 06:25
      Które LO go przepuściło?
      • stasiek-the-best Re: Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Wars 02.05.12, 07:56
        Gość portalu: x napisał(a):

> Które LO go przepuściło?
        Co to ma do rzeczy?! Świadectwa szkolne nie są potwierdzeniem wszystkich wiadomości - lub ich braku - z jednego przedmiotu; przypomnij sobie: czy wiesz i pamiętasz zawsze wszystko z tego, co cię uczyli, a jeżeli NIE, to czy nie powinni cię z tego powodu nie przepuścić?
    • Gość: JA jako były.... Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 06:50
      Miller potrzebował (i potrzebuje nadal) zaplecza min. w Łodzi.Stąd "kariera" Jońskiego.I tyle !
    • Gość: marek A co będzie dalej ? IP: *.182.248.31.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.05.12, 07:28
      Tik - tak sobie zegar tyka odliczając czas do politycznej wolty wobec swojego chlebodawcy. Był już taki, dobrze się zapowiadający, pracowity, nowoczesny - pretorian Millera. Był wiceprezydentem wojewodą. Makowski się nazywał. A resztę Państwo znacie. Niestety Miller nie ma dobrej rękii do kadr i w tym tkwi także porażka SLD.
    • terleo Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... 02.05.12, 08:12
      Test maturalny. Komu ostatnio cofnięto maturę z polskiego?
      a)Jońskiemu? b)Ziobrze? c)Palikotowi? d)Wałęsie?
    • Gość: mcguirre Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... IP: 195.245.90.* 02.05.12, 08:19
      Pan Joński powinien spalić się ze wstydu ale widać to następna postać bez jaj działające wd. standardu "mierny, bierny ale wierny". Tym zrazem Millerowi.
    • Gość: k.l. Gnacikowska ostatnią ofiarą samej siebie:))))))))) IP: *.ip.netia.com.pl 02.05.12, 08:38
      Gnacikowska weszła w skórę wieszcza narodowego, przybliżyła nam biografię D.J., opisała ścieżkę kariery jego...., pisała o tym już nie raz i co z tego... Jakoś Jońskiemu nie przeszkodziła w zostaniu posłem, rzecznikiem klubu... Wiola!! Twój przekaz jest zbyt słaby albo ludzie już się na Tobie poznali, może pora zastanowić się nad sobą kobieto!! W jakim kierunku podążą Twoja kariera, bo jak narazie siedzisz w politycznym szambie a jakaś niewidzialna dłoń przytrzymuje Ci skutecznie głowę pod ściekami
      • Gość: chłodnym okiem Bo "redachtórka" Gnacikowska jest POsłuszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 09:44
        I pisze to, co szef chce usłyszeć....
      • Gość: do JO Re: Gnacikowska ostatnią ofiarą samej siebie:)))) IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 09:45
        Olbrychowski, nie denerwuj się tak bardzo!
      • robstork Re: Gnacikowska ostatnią ofiarą samej siebie:)))) 02.05.12, 13:35
        O sztabowiec Jońskiego rymowanką broni pryncypała?
        Łatwo poznać po bykach w poście. To teraz mędrku policz w swoich wypocinach trójkropki i wykrzykniki, dodaj to wszystko, a otrzymasz swoje IQ.
        • Gość: irek Re: Gnacikowska ostatnią ofiarą samej siebie:)))) IP: *.retsat1.com.pl 04.05.12, 11:25
          Wiolu nie denerwuj się twój szef jest z Ciebie dumny ;)
    • Gość: historyk Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 09:55
      a u Hubala to on czasami nie był ??
    • mineyko Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... 02.05.12, 11:06
      Nie Dorycki, nie Koryncki,
      Tylko Joński chłopak zdrowy,
      Rzekłbym lekko przesadzając,
      Taki prawie barokowy,
      Lecz z oglądu bardzo ludzki,
      Oto nasz partyzant łódzki,
      Abiturient nowej, zdrowej,
      Matury. Takiej testowej!
    • Gość: mikacz Bardzo dobrze IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 11:37
      Ten arogancki smarkacz powinien porządnie dostać od życia po d****. Kariera? Jaka kariera? A co to za zawód: polityk?! Takie "kariery" to były za PRL. Weź się, mały bucu, do normalnej uczciwej pracy.
    • mineyko Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Warsza... 02.05.12, 11:40
      Od kilku latek bez mała,
      Łodziaków krew zalewała,
      Bo w Sejmie ujawnił się śliczny,
      Akowiec, no – genetyczny,
      Przepiękny jak ta lalunia,
      Rodem prościutko z Torunia,
      Ale od wczoraj nareszcie,
      Już spokój jest w naszym mieście,
      Bo mamy podobnie ślicznego,
      Akowca maturalnego!
    • Gość: e tam Inni posłowie odmówili odpowiedzi - nic nie wiedzą IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 13:09
      nawet czy Powstanie Warszawskie było. Joński wypadł przy nich nieźle, bo pomylił się raptem o 44 - a jego liczba to 44!
      Co powiedziałby palikot, Tusk czy Komorowski?
    • robstork Dyzma i tyle 02.05.12, 13:40
      Kto śledzi fan page posła Jońskiego nie powinien być zdziwiony tymi wpadkami. Choćby słynne "tramki" i "spudnica", z których nabijała się połowa Łodzi świadczą o tym, że przypudrowana twarz i solarium zawsze były dla niego ważniejsze od lekcji historii i polskiego. Nie pierwszy to Dyzma w SLD.
      • Gość: podkręć jasność Re: Dyzma i tyle IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 13:57
        > Choćby słynne "tramki" i "spudnica"

A tego to nie kojarzę. Mógłbyś przybliżyć temat?
        • robstork Re: Dyzma i tyle 07.05.12, 09:26
          Nie tak dawno komentował aktywnie na FB życie polityczne w mieście, m.in. sposób ubierania się Zdanowskiej. Niestety w każdym zdaniu sadził błędy - właśnie te słynne "tramki" do "spudnicy". To wiele mówi o panu rzeczniku.
          :)
          Gość portalu: podkręć jasność napisał(a):

> > Choćby słynne "tramki" i "spudnica"
          >
          > A tego to nie kojarzę. Mógłbyś przybliżyć temat?
    • Gość: ull Re: Dariusz Joński ostatnią ofiarą Powstania Wars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 19:51
      Noszenie teczki za szefem nie pomogło. Skacze ten paniczyk i patrzy tylko gdzie karierę zrobić, czyt. dorwać się do koryta. Mam nadzieję,że marnie skończy, jak przystało na karierowicza.
    • jakub.hubert Ofiara bardziej losu niz powstania. 03.05.12, 12:25
      Odpowiedz D.Jonskiego o dacie powstania byla smutna i smieszna. Ale to czy naprawde nie znal poprawnej, czy wiedzial, ale cos mu sie chwilowo pomieszalo, to tego juz sie nie dowiemy. Bo badzmy szczerzy - kazdy, kto jest zaskoczony jakims pytaniem, a mysli w danej chwili o czyms zupelnie innym, moze palnac jakas glupote.
      Dlatego ja bym nie kpil z D.Jonskiego, natomiast traktuje to jako realizacje zasady, ze tyle zlego(dobrego) ile w zyciu zrobiles, tyle kiedys do ciebie wroci. To jak sie D.Jonski zachowywal w Łodzi w stosunku do swoich "przyjaciol", partnerow i przeciwnikow - wlasnie do niego wrocilo w rownie bolesny sposob.
    • Gość: Daq Klakier, karierowicz i przydupas... IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 22:09
      ... nic więcej. Zwykły nieudacznik....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka