Dodaj do ulubionych

Alfa Deva - ocena szkoły językowej

02.07.12, 12:08
Na CiTeam jest po raz któryś oferta kursu językowego w tej szkole. I zastanawiam się, czy skorzytsać. Cena przystępna, ale nie znam opinii o szkole. No i trochę mnie ciekawi, dlaczego tak często są na zakupach grupowych...
Ktoś zna tę szkołę? Może podzielić się opinią?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Alfa Deva - ocena szkoły językowej IP: *.toya.net.pl 20.09.12, 11:34
      Nie polecam szkoły. Lektorzy co chwilę się zminiają, gdzyż nie dostają wynagrodzenia więc odchodzą. Chdziłam tam przez jeden semestr a połowę zajęć miałam odwołanych i przekładanych na inny termin, który akurat mi nie pasował. Chciałam zapisać się na język włoski, ale że grupa nie powstała to byłam zmuszona wybrać język angielski. Nie było mowy nawet o zwrocie pieniążków! Nie polecam szkoły. Uważajcie na nią. Poczytajcie opinie też na innych forach!
      • Gość: AKK Re: Alfa Deva - ocena szkoły językowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 20:40
        Trzymajcie się od tej pseudo-szkoły z daleka!!! Skorzystałam z atrakcyjnej cenowo oferty kursu wakacyjnego, która była dostępna na GROUPONIE. Przez ponad miesiąc od zapłaty nie utworzyła się grupa na moim poziomie. Cały czas tylko jak się kontaktowałam z pytaniami o otwarcie grupy. Za każdym razem ktoś mi ściemniał, że o mnie pamięta i jak tylko coś będzie wiadomo na pewno się ze mną skontaktują. Po trzech miesiącach braku kontaktu złożyłam reklamację, która oczywiście nie została uznana. Zostałam orżnięta na 259 zł. Może nie jest to jakaś szalona kwota, ale wyrzuciłam ją w błoto. Przez pseudo-szkołę Alfa-Deva z Łodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka