Dodaj do ulubionych

smutne forum

17.10.12, 14:57
Tak obserwuję sobie to forum nasze i ze łąa w oku wspominam czasy, gdy grupa forumowiczów aktywnie działała i często, na bieżąco komentowała ważne wydarzenia i z pewnością wczorajszy daszek nad "narodowym" a właściwie jego brak, byłby obszernie przedyskutowany:). Pamiętam, jak cieszyliśmy się pierwszym "tysiączkiem" na forum i kolejnymi rekordami. Dziś pewnie wielu to aktywni "fejsbukowicze" i tam sobie działają. Był też kiedyś pomysł wspólnego spotkania. Od kilku lat tylko obserwuję i czytam lecz nie wpisuję, bo nie mam o czym pisać i też pewnie nie miałby kto tego czytać. Ale zastanawiam się, czy jest ktoś jeszcze tu ze starej ekipy? Co u "podróznika"?Zaglądacie czasem? Obserwujecie?
Obserwuj wątek
    • dinozaurka Re: smutne forum 18.10.12, 20:46
      Melduję się :) Na dodatek cały czas z tą sama sygnaturką:)
      Mam takie same odczucia Acid, też z przyjemnością czasem wspominam dawne czasy forumowe, też tu czasem zaglądam, choć coraz.......... rzadziej. Kiedyś jeszcze próbowałam coś pisać, ale albo nie było żadnego odzewu, albo był taki, że..... przykro wspominać. Więc dałam spokój.
      Kiedyś tu, na forum, potrafiliśmy się cieszyć z różnych drobiazgów i "głupot" i tak o sprawach poważnych i ważnych tak dla naszej małej społeczności, jak i dla większej oraz o tzw "głupotach" pisać. Gdy było trzeba, to na poważnie, gdy było można, to z humorem. Było miło i sympatycznie. A teraz? Teraz także i tu, na forum, zapanowała atmosfera narzekactwa, niezadowolenia i szukania winnych. Winnych tego, że pada deszcz, tego, że świeci słońce, tego, że w domu jest za ciepło, albo za zimno……. No cóż, może to takie czasy?
      A daszek nad basenem narodowym? He he, popis pierwsza klasa. Tak samo, jak "wodospad" z dachu wprost na chody :) Ale za to z Anglią ZNÓW ZREMISOWALIŚMY :)
      Też jestem ciekawa, kto ze starej ekipy tu czasem jeszcze zagląda .
      Pozdrawiam wszystkich :)
      Dinozaurka :)
    • 11111 Re: smutne forum 18.10.12, 23:09
      Moze tym linkiem zachece do dyskusji Wiatraki sa niczym co chca zrobic w gminie Bedlno.
      www.kutno.net.pl/?strona=archiwum&id=29090
      Bedziemy powoli zatruwani trza zaragowac puki jeszcze nie za pózno.
      • 11111 Re: smutne forum 18.10.12, 23:31
        www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=Bedlno+dwutlenek+wegla.&source=web&cd=20&ved=0CF4QFjAJOAo&url=http%3A%2F%2Fbip.rokiciny.net%2Ffile.php%3Fattachment%3D2994&ei=TnCAUJSEJeWT0QWQpoGoBQ&usg=AFQjCNHdKrAsE78SMMgg2hqR5g5RKqQlEQ
        Ciekawy protokol.
        Nas dotyczy do 10 strony.Proponuje przeczytac.
        • acid33 Re: smutne forum 25.10.12, 10:03
          Ważne, że żyjemy!!! Tak trzymać i nie dać się złemu!!!
          Pozdrawiam starych znajomych!!!
          a.
          • dinozaur2012 Re: smutne forum 27.11.12, 13:30
            Do dzieła znajomi.
            • dinozaurka Re: smutne forum 19.12.12, 10:57
              Czyżby już nikt więcej ze "starej gwardii" tu nie zaglądał?
              hmmm.... szkoda......

A wiecie, że za tydzień o tej porze będzie juz prawie po Świętach? ? ? ?
              WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim życzę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka