slowlywerot 23.11.12, 10:52 Hehe - najlepszym zespołem koncertowym na świecie jest AC/DC - nie wciskajcie ludziom kitów ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barbi fan fajny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 11:21 puszczę go dzis żonie w ramach rekolekcji musowych - nie wszyscy znają dośc dobrze Muse, a wiadomo, że najbardziej podobają nam sie piosenki, które znamy :)))))). I na koncercie żona będzie znać już twórczośc i o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: fajny bełkot IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.11.12, 12:25 W ramach rewanżu, niech ci żonka sprawi słownik poprawnej polszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy roman Re: fajny bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 12:44 nie dał koledze kolega obciągnąć dziś rano i frustracja wychodzi ? Spróbuj z kaloryferem Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Muse dzisiaj w Atlas w Arenie. Te piosenki zagrają 23.11.12, 13:21 Psyjadom do Łodzi Muse, Wioząc kilowaty duze, Więc obejze zachwycony, Te skaconce miłpisony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Wciskacie ciemnotę jakby czytelnicy byli głusi.... IP: *.193.162.164.tvsat364.lodz.pl 23.11.12, 14:14 ... i nie wiedzieli o istnieniu U2, Bon Jovi, The Ramones, Kiss, Metallica, Iron Maiden, R.E.M., Guns N' Roses, Aerosmith, The Darkness i wielu wielu innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nol Re: Wciskacie ciemnotę jakby czytelnicy byli głus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 14:41 Ludzie, o gustach się nie dyskutuje ;) Muse to świetny zespół, zwłaszcza na żywo. Czy najlepszy? Według mnie obecnie tak, to samo twierdzą największe festiwale świata, gazety i magazyny itp. Więc zamiast się wyżywać jak banda kiboli na przedszkolakach, uszanujcie chociaż że zechcieli przyjechać do Łodzi lol. Jak komuś nie pasuje to niech sobie odpali youtube'a i posłucha czego lubi. To tylko muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: templeofsyrinx Re: Wciskacie ciemnotę jakby czytelnicy byli głus IP: *.toya.net.pl 23.11.12, 15:09 A na koncertach których z wymienionych zespołów miałeś przyjemność być? Rzecz jasna nie mam na myśli obecności na serwerze youtube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucyk Pony Re: Wciskacie ciemnotę jakby czytelnicy byli głus IP: *.4web.pl 23.11.12, 18:13 Ja byłem ostatnio na The Beatles. Super, lasery, sporo miejsca do tańca. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wciskacie ciemnotę jakby czytelnicy byli głus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 23:04 Niektórzy zapewne zmartwychwstali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbiter Re: Wciskacie ciemnotę jakby czytelnicy byli głus IP: *.toya.net.pl 23.11.12, 19:53 Gość portalu: Z napisał(a): > ... i nie wiedzieli o istnieniu U2, Bon Jovi, The Ramones, Kiss, Metallica, Ir > on Maiden, R.E.M., Guns N' Roses, Aerosmith, The Darkness i wielu wielu innych. Kicz i szmira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roweyko Re: Muse dzisiaj w Atlas w Arenie. Te piosenki za IP: *.toya.net.pl 23.11.12, 19:53 > Psyjadom do Łodzi Muse, > Wioząc kilowaty duze, Ojojoj, stary pierdziel nie wie jak się wymawia "Muse" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liam Muse dzisiaj w Atlas w Arenie. Te piosenki zagrają IP: *.246.130.32.rev.vline.pl 24.11.12, 00:12 Najlepszy zespół koncertowy? Dobre:) Czego się nie pisze dla podkreślenia rangi wydarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś