Dodaj do ulubionych

Kim jest Pan HENIO?

IP: *.pl 13.07.04, 07:45
Kim jest Pan HENIO? Na kilku wątkach pojawia się ta postać, a zapewne nie
wszyscy wiedzą kim jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Henryk Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 08:15
      Nie wszyscy wiedzą kim jestem?

To powód do oburzenia!

H.
    • Gość: PaN HeniO Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.toya.net.pl 13.07.04, 08:18
      Jestem oburzony!! Wczoraj chciałem przesiąść się z "10" jadącej z centrum w "3"
      jadącą w stronę Wycieczkowej przy Rondzie Inwalidów. I Skur*iel nie zaczekał i
      musiałem iść w wielkim deszczu. Wsiadłem w 69 przy Przyjaźni i pojechałem dalej
      na cmentarz "Zarzew"
      • Gość: Michał Henryk M. Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 13.07.04, 11:12
        Jestem oburzony! Linie tramwajowe w Łodzi są zrobione bardzo źle. Wczoraj
        chciałem się przesiąść z linii 1 na 11 i okazało się, że się nie krzyżują!
        Dlaczego każda miejska linia w tym mieście krzyżuje się z każdą inną miejską, a
        1 z 11 nie? To skandal!
        • sluzbowo Re: Kim jest Pan HENIO? 13.07.04, 13:35
          Dziś rano pan Henryk zdradził nam, iż jest oburzony likwidacją trasy na Nowe
          Złotno. "Chciałem odwiedzić mojego zdziwaczałego wujaszka, który mieszka na
          Złotnie, i okazało się, że nie mam jak dojechać!" - mówi rozgoryczony
          mieszkaniec Śródmieścia. "Autobusem nie pojadę. To takie nieekologiczne." - tak
          pan Henryk podkreśla swoje, jakże uzasadnione, oburzenie.

pzdr

sluzbowo
    • Gość: krzysztofbla Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.pl 13.07.04, 16:03
      Widzę że Pan Henio to wirtualna postać?!
      • Gość: Pan Henryk Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:19
        Ja wirtualny???

No, teraz to dopiero jestem oburzony !!!

Henryk
      • ukalo Re: Kim jest Pan HENIO? 13.07.04, 16:20
        Tak. Pierwowzorem jest równie wirtualny i oburzony pan Henio - czytelnik Ekspressu. Kilka razy pisał skargi na MPK.

Pozdrawiam,
        Łukasz
        • Gość: luki Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.toya.net.pl 13.07.04, 16:57
          A w DŁ albo GŁ jest podobny "Władysław". :))

pzdr,
          luki
        • Gość: pan Henryk Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.pai.net.pl 13.07.04, 17:25
          > Tak. Pierwowzorem jest równie wirtualny

Wirtualny? Sam pan jestes wirtualny! Nie musisz pan obrazac mnie w obcych
          jezykach! Jestem oburzony!
          • Gość: Władysław skandal, granda i knajactwo!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 13.07.04, 18:59
            Nie tylko jestem oburzony, ale wręcz zniesmaczony!!!!
            Co to za knajackie wychowanie? Kto dał zgodę na to, żeby kierowcy pili w czasie
            jazdy soki gęste????? Rozumiem, woda mineralna z plastykowej butelki, ale gesty
            sok? Przecież to wygląda okropnie, kiedy stoi na wpół dopity za szybą u
            kierowcy!!!

To jest skandal!!!

Tyczyło się kierowcy-knajaka wychowanego z dala od kultury i religii, dzisiaj
            jezdzil linia 52 / 6

Jestem rozgoryczony!!!
            Władysław
        • teufel Re: Kim jest Pan HENIO? 13.07.04, 19:54
          Pierwszy raz pan Henryk pojawił się w Expressie w styczniu tego roku.
          Wypowiadał się, że przeszkadza mu 46 na Zgierskiej przy Bałuckim Rynku.
          • Gość: J.S. Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.pai.net.pl 13.07.04, 21:14
            Nie pan Henryk, tylko jakies kobiety.

A w styczniu 46 nie jezdzilo Nowomiejska. HaHaHa.
            • teufel Re: Kim jest Pan HENIO? 13.07.04, 21:18
              Tfu, oczywiście Luty, ale Pan Henryk tam własnie był!!
              • Gość: Pan Henryk Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:22
                Oczywiście, że byłem. Jestem wszędzie tam, gdzie jest coś oburzającego. A 46 na
                Zgierskiej to wysoce oburzające zjawisko.

Henryk VIII
                • Gość: S.N. Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.zdnet.com.pl 13.07.04, 22:53
                  Ale Wy jesteście!

Nikt dziś nie złożył życzeń imieninowych Panu Henrykowi!
                  Jestem oburzony.

• Gość: Pan Henryk Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:03
                    Pragnę w tym miejscu wyrazić swoje głębikie oburzenie. Czy ja jestem
                    Małgorzata, żeby mi dziś składać życzenia? Moje imieniny są pojutrze.

Henryk Kwinto
                    • Gość: Henryk Andrzej Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.zdnet.com.pl 14.07.04, 09:34
                      Interia:" 13.lipca imieniny Henryka, Kingi, Andrzeja"
                      Ktoś tu miesza
                      Jestem oburzony (na Interię?).
            • Gość: Michał M. Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 13.07.04, 21:21
              Nie jeździło? Tym bardziej powinnismy podziwiać pana Henryka, który wiedział że
              będzie jeździć i będzie przeszkadzać :)

A powazniej to był chyba artykuł "Wrócił tramwaj, wrócił koszmar" o jakiejś
              pani, która nie spodziewała się, że mieszkanie w centrum miasta wiąże się z
              pewnymi niedogodnościami ;-)
              • Gość: J.S. Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.pai.net.pl 13.07.04, 21:26
                No mowie przeciez, ze to byla pani.
                • Gość: Bart Zapomnieliście o pani Ilonie. Z Retkinia. IP: *.tpnets.com 14.07.04, 00:45
    • Gość: koko Re: Kim jest Pan HENIO? IP: *.pl 19.07.04, 16:29
      Świat się zmienio a Pan Henio pewnie nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka