ixtlilto 20.03.02, 15:40 Wszystkiego najlepszego! Ty wiesz czego ja Ci moge życzyć! Radości, zadowolenia, uśmiechu i wszystkiego czego sobie zapragniesz!!! Ixtlilto ps. ujawnisz się czy będziesz tylko czytać życzenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 15:52 Wszystkiego co dobre, miłe i zdrowe, obojętnie kim jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 15:54 Intrygujący wątek... , co nie zmienia faktu, że życzę Ci wszystkiego naj, naj, naj... Grover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:55 Ixtlilto komu to dzis składamy życzenie? Urodzinki prawdziwe czy forumowe? Ale w sumie to nieistotne. Życze duzo usmiechu na codzień, szczęścia i dużo zdrówka:) pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto to: blenda 20.03.02, 16:04 blenda napisała: > Urodzinki prawdziwe czy forumowe? o to chodzi, że prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! IP: 212.191.74.* 20.03.02, 16:06 ...zdrowka ,szczescia i slodyczy...:) mag Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 17:09 Chodzi o mnie? Ja mam dzisiaj urodziny, ale nie zdawalam sobie sprawy z tego, ze ktos moze to wie... A nie chcialam sie chwalic... Czy do mnie, czy nie do mnie, to odbieram zyczenia jak do mnie. I dziekuje :o) NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! IP: *.pai.net.pl 20.03.02, 17:40 ninna napisał(a):> Chodzi o mnie? Ja mam dzisiaj urodziny, ale nie zdawalam sobie sprawy z tego, ze ktos moze to wie... A nie chcialam sie chwalic...< Ninnko, wszystkiego najzdrowszego!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 18:11 Och jej!!! To wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego i jeszcze raz duuuużo szczęścia, NINNKO :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 19:24 ninna napisał(a): > Chodzi o mnie? Grrr...! A o kogożby innegoo?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 21:13 WSZYSTKIEGO NAJDROŻSZEGO (SERCU) !!!!! i pieniażków też:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 17:12 Ale to wszystko tajemnicze :) Dużo uśmiechu i wszystkiego naj dla skrytego w mroku jubilata :) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 18:21 Ach dzieki dzieki. Az lezki mi sie kreca w oczach. NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 20:37 To jeszcze ja, jeszcze ja!!! I Porucznik, chwilowo nioeobecny! Życzymy Ci wszystkiego, wszystkiego co najlepsze i o czym sobie tylko zamarzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ktoś ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 22:11 NINNO Wszystkiego naj naj lepszego i dużo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Ninna ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 23:12 Ciepłego śniegu i kolorowych niedźwiedzi pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Ninna ma dzisiaj urodziny! 20.03.02, 23:49 Ach, nie wiem jak tam z tymi mazeniami... :o( Bylo w gore i w dul. Dzien zaczal sie ladny. Bylo cieplo, sloneczni i wiosennie (+10 stopni). Pod blokiem zaczely juz rosnac tulipany, jeszcze nie kwitna, ale beda niedlugo. Gdy szlam do kawiarni kupic dwa kawalki tortu (na male domowe swietowanie, bo przyjmuje gosci tylko w piatek i sobote) spadl na mnie grad. Lecial mi prosto w oczy. Moj Ukochany przyszedl z najpiekniejszymi rozami na swiecie. Nie smiem sie go spytac ile kosztowaly. Na zewnatrz kwiata sa w kolorze ciemnego czerwonego wina. W srodku sa aksamitne i maja taki czerwony kolor, ze wygladaja na hologramowe, az oczy bola. Ogladalismy potem zachod slonca, bo znowu sie rozchmurzylo :o). A o siudmej zobaczylam ze zgroza, ze pada snieg. Zobzczymy jutro jak to bedzie. Od mamy na urodziny dostane perfumy. Bylysmy na wybieranie w zeszlym tygodniu. A ostatnio zmienil mi sie smak. Obiecala, ze mi jeszcze cos da. Do tego wrocila moja "siostra" z dalekej polnocy, co jest dobra niespodzianka, bo stesknilam sie cholernie. Wyprowadzila sie na studia do Umea i nie widzialam jej od dawna. :o) Och, dzieki wam wszystkim za zyczenia. Znowu zrobil sie ten dzien dobrym. NINNA Odpowiedz Link Zgłoś