Gość: zeliwny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 08:17 może urząd miasta pomyślał o klimatyzacji w tramwajach i autobusach SZCZEGÓLNIE TYCH NISKOPODŁOGOWYCH. Przycież w nich jest jak w saunie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator pogoda wedle życzenia IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 10:42 CHCIELI ŁADNĄ POGODE - TO MAJĄ ! :)))) jak dla mnie powyżej 30 st zaczyna się "paskudana" pogoda ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: pogoda wedle życzenia 20.07.04, 13:13 dla mnie paskudna zaczyna sie juz powyzej 23 st... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: pogoda wedle życzenia IP: *.toya.net.pl 20.07.04, 14:59 A dla mnie zaczyna po przekroczeniu 17 kreski przy spadającej temp, ale generalnie to może być nawet 15* byleby tylko świeciło słońce i nie było wiatru :) VIVAT lato VIVAT upały!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab84 Re: pogoda wedle życzenia IP: 80.51.47.* 20.07.04, 15:05 a dla mnie moze padac i tez jest ok... ha! nawet moze byc mroz i jest ok, ale nie 30 stopni w cieniu!! Bo to tylko lezec w wannie wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
termos_w_krotkich_skarpetkach Re: pogoda wedle życzenia 08.03.05, 20:50 Jasne! VIVAT LATo Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: pogoda wedle życzenia 20.07.04, 16:37 ab84 napisała: > dla mnie paskudna zaczyna sie juz powyzej 23 st... Dokładnie! To było takie fajne lato, a tu nagle przyszły te upały. Kto to wymyślił takie hasło, że niby ludzie czekają na "prawdziwe lato" i takie tam pierdoły? Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: pogoda wedle życzenia 20.07.04, 16:43 wlasnie... lato przed upalami bylo bardzo ok! troche chmurek, troche slonca, troche deszczu... a teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuj z lasu Re: pogoda wedle życzenia IP: *.toya.net.pl 24.12.04, 23:53 A teraz.... Zima! Odpowiedz Link Zgłoś
ku.klux.klaun Re: pogoda wedle życzenia 05.01.05, 01:05 JA CZEKAM NA PRAWDZIWE LATO Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: pogoda wedle życzenia 29.07.05, 09:27 producenci piwa, a niby kto? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diegoalatriste Re: pogoda wedle życzenia 20.12.04, 21:50 A dla mnie paskudna pogoda zaczyna się poniżej +1 stopnia Celsjusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rentier Mnie to wszystko jedno IP: *.toya.net.pl 22.02.05, 00:54 Ja jestem na Hawajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahah Re: Upał w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:49 taaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.musztardowy Re: Upał w Łodzi 20.12.04, 23:07 masz super nick!!! Wymyślił Ci go Twój dziadek? Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.musztardowy Re: Upał w Łodzi 26.12.04, 11:51 Jechałem dziś niskopodłogowcem "10". Nie powiem, żeby było jak w saunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKAS_lodz Re: Upał w Łodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.03.05, 21:06 Zimą jest krioterapia ;) lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motorniczy Re: Upał w Łodzi IP: *.toya.net.pl 04.07.05, 16:38 strasznie gorąco dziś w tramwajach Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Upał w Łodzi 04.07.05, 16:43 Marudzicie jakbyście mieli własną saune w domu!!! Klapeczki oraz reczniczek i do tramwaju. 30 minut sauny za 2,40 to chyba niezbyt wygórowana cena???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motorniczy Re: Upał w Łodzi IP: *.toya.net.pl 04.07.05, 16:48 na razie 2,40 ale niebawem zdrożeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: Upał w Łodzi IP: *.toya.net.pl 11.07.05, 19:48 dziś to naprawdę sauna w autobusie była Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Upał w Łodzi 12.07.05, 14:40 MPK rozszerza wachlarz swoich usług i chyba powinniśmy być z tego zadowoleni. Latem gratis sauna, zimą komora kriogeniczna, no po prostu luksus na skale swiatową!!! Ale napewno znajdą się tacy którym się nic nie podoba, wieczni krytykanci rozkapryszeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Upał w Łodzi 28.07.05, 21:05 tak podbijam, kontrollnie ;) w końcu strasznie szaro i dżdżysto w tej naszej Łodzi i nic nie zapowiada, by miało się coś w tej materii zmienić... MAM DOŚĆ LISTOPADA - JA CHCĘ LIPCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Upał w Łodzi 29.07.05, 09:36 o ile pamietam artykuły z przed lat, kiedy kipowanu niskopodłogowe autobusy, to sprzedawcda ostrzegał iz autobusy są przeznaczone do sprzedaży tylko i wyłąćznie w wersji z klimatyzacją. Świadczyły o tym nieotwierane okna i uchylne ledwie co "lufciki". ale MPK postanowiło oszczędzic i zdemontowano klimę. I jest cieppppło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Upał w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:50 Media trabia jaka byla temperatura jakby nikt nie nie mogl sprawdzic temperatury na wlasnym termometrze.Traktuja one was jak przyglupow a wy polkneliscie haczyk. Informacja powinna byc rzetelna. Nikt nie wspomni o jakosci powietrza, jego stanie zanieczyszczenia. W takiej sytuacji powinno podawac sie jego jakosc w skali 1-10 i ewentualnie ostrzec astmatykow, osob z chorobami krazenia. Ostrzezenie jest traktowane tak samo jak ostrzezenie przed nadciagajacym huraganem w krajach gdzie jest to rutynowa praktyka. Kazdy, kto mial okazje leciec samolotem z Australii do USA czy Europy mogl zauwazyc l lotu ptaka jak zasyfione jest powietrze nad tymi kontynentami. Obecna jakosc powietrza w Polsce przypomina gesty syf Meksyku. Zamiast media tracic czas na brednie o Bialorusi powinny zadac sobie trud i podac stopien zanieczyszczenia powietrza w poszczegolnych regionach Polski i jakie zaklady przyczyniaja sie do takiego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Upał w Łodzi 29.07.05, 09:53 leciałem nad Syberią. Piękne widoki.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No ?? Re: Upał w Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.11.05, 11:17 A co ma piernik do wiatraka? cassani? Odpowiedz Link Zgłoś