ixtlilto_i_hubar 23.07.04, 21:35 ... from k@wıarenka ınternetowa, gdzıes na poludnıowym wybrzezu Türcji. Pozdrawiamy goraco (43*C), woda (28*C). Do przeczytanıa. P.S. U nas w Polsce kawıarenkı sa tansze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto_i_hubar (errata tematu) 23.07.04, 21:38 Tu jest dzıwna klawıatura i 'i' jest w ınnym mıejscu ı sıe zle koduje ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Bylem w Turcji posrednio... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 03:23 Toscie sie wybrali, nono! Moja dziewczyna byla z rodzina, w tych samych rejonach (podobno Polakow tam glownie wysylaja) Antalya... czy jakos tak. I okoliczne wiochy. A Ty Hubar pilnuj panny, bo podrywaczy sa tam setki. Z pewnoscia dostaniesz tez oferte finansowa.... oni to chyba specjalnie robia, by podtrzymac mit o Arabach kupujacych kobiety... Internet rzeczywiscie drogi. Za to slonce darmowe, he he. Odpozdrawiam, jako pierwszy. Czy tegoscie spodziewli? Blq, p.k.a. Eyemakk... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius nie byłem w Turcji bezpośrednio ani pośrednio 24.07.04, 11:15 Gość portalu: blq napisał(a): > Odpozdrawiam, jako pierwszy. Czy tegoscie spodziewli? Faktycznie, to podejrzane ;D Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Bylem w Turcji posrednio... 25.07.04, 10:52 Gość portalu: blq napisał(a): > mit o Arabach kupujacych kobiety... > Mieszkancami Turcji nie sa Arabowie.. Taka mala errata.. Zycze milej zabawy! My jedziemy toche blizej. Poludniowa Dalmacja i Czarnogora :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto_i_hubar Re: Bylem w Turcji posrednio... 27.07.04, 21:48 Gość portalu: blq napisał(a): >Toscie sie wybrali, nono! Moja dziewczyna byla z rodzina, w tych samych >rejonach(podobno Polakow tam glownie wysylaja) Antalya... czy jakos tak. # Ponoc jestesmy tu trzecıa nacja turystow... ale na ulıcach tego cale szczesnıe nıe wıdac. >I okoliczne wiochy. A Ty Hubar pilnuj panny, bo podrywaczy sa tam setki. Z >pewnoscia dostaniesz tez oferte finansowa.... oni to chyba specjalnie robia, >by podtrzymac mit o Arabach kupujacych kobiety... # Moze jakıes ladne dywanıkı przywıoze do Polskı ;-) > Internet rzeczywiscie drogi. Za to slonce darmowe, he he. # No nıe takıe darmowe... ale warto! :-) > Odpozdrawiam, jako pierwszy. Czy tegoscie spodziewli? # Hmmm mılo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Pozdrawiamy z Łodzi :-) IP: *.toya.net.pl 24.07.04, 12:57 43*C? To jednak nawet dla mnie za gorąco :D Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto_i_hubar temperatura 27.07.04, 21:42 İnformujemy ze wczoraj bylo tu 52*C, a dzıs kolo 46*C i jeszcze jakos zyjemy w tej temperaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: & & & #35; 35; 304;xix & & & #35; 35; 24.07.04, 14:09 No to super :-) Trzymajcie się ciepło (uff - raczej zimno, ale to jakos dziwnie brzmi) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
k_az Re: & & & #35; 35; 304;xix & & & #35; 35; 24.07.04, 20:40 Serdecznie pozdrawiam. kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim wykupcie sobie rafting ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 16:48 Pychotka ! A POZDRAWIAM WAS LODOATO, BO TO SIE WAM TERAZ NAJBARDZIEJ PRZYDA ! A jaka to miejscoosc? - K'- specjalistka od Antalyi i troche od Side Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto_i_hubar Re: wykupcie sobie rafting ! 27.07.04, 21:41 Kasiu, jestes druga osoba, ktora poleca nam raftıng... zobaczymy, poki co przymierzamy sie do HAMAMu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim jestem leniwcem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 17:02 i nie chce mi sie przepisywac, iec Wam tez dedykuje ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=14298400&a=14329389 -k' Odpowiedz Link Zgłoś