Dodaj do ulubionych

Pytanie do GW - akcja lotnisko dla Lodzi!

IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 22.08.01, 12:37
Witam

Wlasnie przeczytalem dzisiejszy artykul Pani Moniki Galazki w ramach akcji ":otnisko dla Lodzi". Bardzo mnie
ucieszyl. Jest tylko jedno pytanie. Pisze Pani, ze rejsy zima zostana przez LOT zawieszone, a ja wczoraj
zadzwonilem do biura rezerwacji lotow 0-801300952 i bez problemu moglem zarezerwowac bilety na rejs
Lodz-Warszawa 25 grudnia 2001. Czyli jak to jest?

Pozdrawiam, Marcin Kaniewski - Lodz: central city in Poland
Obserwuj wątek
    • Gość: Perry Re: Pytanie do GW - akcja lotnisko dla Lodzi! IP: *.umirm.gov.pl 22.08.01, 12:57
      Będę wdzięczny za link do tego artykułu, nie udało mi się go znaleźć na
      stronach "Łódzkiej" :-(

Pozdrawiam - Perry.
      • Gość: MarcinK Re: Pytanie do GW - akcja lotnisko dla Lodzi! IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 22.08.01, 12:59
        Wydaje mi sie, ze jest on tylko w wydaniu analogowym (papierowym).

• Gość: Perry Re: Pytanie do GW - akcja lotnisko dla Lodzi! IP: *.umirm.gov.pl 22.08.01, 13:00
          :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
          • Gość: MarcinK Tu masz link IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 22.08.01, 18:06
            Witam

Oto link do artykulu "Lotnisko dla Lodzi" z dzisiejszej GW

http://www.wyborcza.pl/Iso/Regiony/Lodz/Miasto/020lol31616.html

• Gość: Albert Re: Pytanie do GW - akcja lotnisko dla Lodzi! IP: *.toya.net.pl 22.08.01, 13:42
      LOT ma w rozkładzie straszny bałagan. Np. w marcu 2002 pojawiają się rejsy
      22.45 i 6.05. W nastepnych miesiącach 2002 r. rozkład zmienia się z miesiąca na
      miesiąc. Wydaje mi się, że to jest błąd systemu rezerwacyjnego. A swoją drogą
      to loty zimą są możliwe bez ILS (tak będzie tej zimy również w Bydgoszczy).
      Szczecin dopiero w 1997 r. otrzymał ILS, przez dziesiątki lat funkcjonował bez
      tego systemu zimą. Żeby Lublinek działał tej zimy, należy zainstalować
      radiolatarnie, które są składowane nie wiadomo po co. Pieniądze można wziąć z
      budżetu miasta (są zarezerwowane na instalację ILS). Nie pozwólmy zamknąć
      Lublinka, bo po zamknięciu zacznie działać najwcześniej w 2004 r. (wolne niebo).
      • Gość: M Re: Pytanie do GW - akcja lotnisko dla Lodzi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 19:45
        "Wolne niebo" to jest najrozsądniejsza rzecz. Dopóki ten zasrany LOT jest
        monopolistą to może sobie pozwalać na olewanie potencjalnych klientów.Mimo
        wszystko popieram Albert Twoją kwestię.Nie można pozwolić zawiesić polączeń
        lotniczych.

Pozdrawiam życząc LOT-owi szybszego upadku niż się tego spodziewam.
    • Gość: Albert Re: Pytanie do GW - akcja lotnisko dla Lodzi! IP: *.toya.net.pl 23.08.01, 09:50
      Czy będzie odpowiedź na to pytanie?
    • Gość: M Re: Pytanie do GW - akcja lotnisko dla Lodzi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 09:55
      Właśnie nie wiem.
      • Gość: Perry Do Marcina K. IP: *.umirm.gov.pl 23.08.01, 10:00
        Dzięki za link, niestety na razie nie chce działać :-(

Pozdrawiam - Perry.
        • Gość: MarcinK Rdakcjo !!!! Czekamy IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.08.01, 12:17
          No wlasnie!!!
          • Gość: mg Re: Rdakcjo !!!! Czekamy IP: 10.9.33.* 23.08.01, 13:36
            Rzecznik PLL LOT powiedział mi wyraźnie: nie będzie ILS przed zimą, wstrzymujemy loty.
            Monika Gałązka
            PS. Ludzie, ja tu ciężko pracuję i nie mogę siedzieć cały dzień w forum. Dlatego musieliście tak długo
            czekać na odpowiedź.
            • Gość: MarcinK Re: Rdakcjo !!!! Czekamy IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.08.01, 14:08
              Witam

My tez pracujemy, ale mamy nienormowany czas pracy ;-)

A za odpowiedz dziekujemy. Ciekawe czemu za tem LOT oferuje sprzedaz biletow na zime mimo iz wiadomo, ze
              ILSa nie bedzie.

Pozdrawiam, Marcin Kaniewski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka