michal.ch 04.04.02, 14:26 Robiłeś kiedyś w RMF? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grover Re: Pytanie do Prawego 04.04.02, 16:02 I w jakie dni pracujesz na nocnej zmianie, codziennie?? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Pytanie do Prawego 04.04.02, 19:05 I czy były jakieś telefony dot. KFŁ po Twoim ostatnim programie?? ;) :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Prawy odpowiada :-) IP: *.Astral.Lodz.PL 04.04.02, 21:04 No witam sorry ze nie odpowiadalem wczoraj - ale siec padla, kompletnie nie wiem czemu. Juz odpowiadam : > Robiłeś kiedyś w RMF? nie - nigdy nie pracowalem w innym radiu niz Radio Łódź... ale gdyby zadzwonili do Ciebie z RMFu z pytaniem o mnie - to daj im mojego maila. Gdyby dzwonili z Zetki lub TROJKI (albo BBC Radio 1) tez podaj :-) > I w jakie dni pracujesz na nocnej zmianie, codziennie?? zawsze mam nocke z soboty na niedziele od 0.00 do 6.00 ale teraz do konca czerwca w ramach tej nocki jest pierwszy w Polsce program w pelni przygotowywany przez sluchaczy zaczyna sie o 0.30 i trwa do 4.00 a nazywa sie ZROB SOBIE PROGRAM trzeba sie tylko zapisac na termin (niestety juz nie ma wolnych)przyniesc wlasna muzyke... wejsc do studia i POPROWADZIC RAZEM ZE MNA PROGRAM. zmierzyc sie z pytanimi innych sluchaczy i poczuc sie jak prawdziwy radiowiec Druga edycja audycji startuje we wrześniu oraz druga noc tzw ruchoma najczesciej jest to noc z wtorku na srode od 1.00 do 6.00 - ale np w nadchodzacym tygodniu bedzie to piatkowy NOCNY TRANS > I czy były jakieś telefony dot. KFŁ po Twoim ostatnim programie?? ;) Nie nie bylo zadnych telefonow. Pozdrawiam Prawy Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Prawy odpowiada :-) 04.04.02, 21:14 To teraz już wiemy, kiedy mamy dzwonić ;) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: Prawy odpowiada 2 :-) IP: *.Astral.Lodz.PL 05.04.02, 01:39 No bardzo serdecznie zapraszam do dzwonienia - numery znajdziecie na naszej stronie www. Tylko z tym programem - ZROB SOBIE PROGRAM - jest zwiazane pewne niebezpieczenstwo, ktore ja osobiscie uwazam ze najsilniejsza strone tej audycji. Co tydzien jest inna muza. Czasem radykalnie inna. Mottem przewodnim tej audycji jest myśl : "Nie podobaja Ci sie audycje w innych radiach ? Stacje nie grają twojej ulubionej muzyki ? Przyjdz i ZROB SOBIE PROGRAM - taki jakiego sam chetnie bys posluchal" prawda ze proste ??? Przyznam, ze niektorych paralizuje strach przed mikrofonem, przed mowieniem do ludzi... ale to mija i potem jest juz dobrze. Prawy Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Prawy odpowiada :-) 04.04.02, 23:07 Gość portalu: Prawy napisał(a): > > I w jakie dni pracujesz na nocnej zmianie, codziennie?? > zawsze mam nocke z soboty na niedziele od 0.00 do 6.00 > ale teraz do konca czerwca w ramach tej nocki jest pierwszy w Polsce > program w pelni przygotowywany przez sluchaczy > zaczyna sie o 0.30 i trwa do 4.00 a nazywa sie ZROB SOBIE PROGRAM > trzeba sie tylko zapisac na termin (niestety juz nie ma wolnych)przyniesc wlasn > a > muzyke... wejsc do studia i > POPROWADZIC RAZEM ZE MNA PROGRAM. > zmierzyc sie z pytanimi innych sluchaczy i poczuc sie jak prawdziwy radiowiec > Druga edycja audycji startuje we wrześniu > > Pozdrawiam > Prawy Super! Dlaczego Jacek nic nie powiedział, ze cos takiego jest. Tyle czekalismy na pracownie radiowa, a wystarczylo sie zapisac i miec pomysl. Dla studentów dziennikarstwa (i nie tylko) BOMBA!! Mowie zupelnie serio, moglbym zrobic program o T. LOVE?? Moge juz zapisac sie na druga edycje?? A jesli nie, to pamietaj o mnie. Ja tego nie odpuszcze. I zrobimy super noc na 20-lecie zespołu T. LOVE. Prawy pamiętaj!! Chyba zaczne sluchac Radia Łódz!! Ale mnie zaskoczyli! Prawy, zaglądasz czasem do Qrdemola? Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: Prawy odpowiada 3 :-) IP: *.Astral.Lodz.PL 05.04.02, 01:48 > Super! Dlaczego Jacek nic nie powiedział, ze cos takiego jest. Tyle czekalismy > na > pracownie radiowa, a wystarczylo sie zapisac i miec pomysl. Dla studentów > dziennikarstwa (i nie tylko) BOMBA!! milo mi to czytac ten program jest na antenie od pazdziernika 2001 > Mowie zupelnie serio, moglbym zrobic program o T. LOVE?? Moge juz zapisac sie n > a druga edycje?? > Prawy pamiętaj!! no narazie jeszcze nie robie zapisow na druga edycje z kilku powodow 1 - to mimo wszystko zbyt dluga odleglosc czasowa 2 - dokladnie nie wiem kiedy wystartujemy 3 - do "po wakacjach" jeszcze tyle moze sie zdarzyc > Chyba zaczne sluchac Radia Łódz!! Ale mnie zaskoczyli! no widzisz !!! tylko my to umiemy swoja droga nieswiadomie wymyslilem calkiem zgrabny tekst na slogan dla jakiejs firmy... ZASTRZEGAM !!! > Prawy, zaglądasz czasem do Qrdemola? no masz... przecie Q to Aga prowadzi tam bylo oblewanie mojego magistra - mam nawet spec kubek od qrdemola czasem zagladam... na sok bananowy lub ananaSIOwy ale ostatnio juz mnie dawno nie bylo, fakt Pozdrawiam Prawy Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Pytanie do Prawego 04.04.02, 23:03 Czy Prawy to Piotr Andrzej W. Z radia Lodz?? peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: Pytanie do Prawego IP: *.Astral.Lodz.PL 05.04.02, 01:50 > Czy Prawy to Piotr Andrzej W. > Z radia Lodz?? Prawy = Grzegorz Frątczak bardzo mi miło Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Pytanie do Prawego 07.04.02, 12:05 hihi, widzę prawy, że zaczynasz podbijać inne media :) a wczoraj, na nocce riffa, jak zywkle zasnąłem przy którejś nirvanie :) gray Odpowiedz Link Zgłoś