Dodaj do ulubionych

TPSA + NiEOSTRADA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:04
kraza plotki ze beda jakies zmiany o 01.09.04
wiecie cos? ponoc limity i inne zaminy
tylko 512 i 1 mibit sie ma ponoc pojawiac i zostac
na stronie szanownej firmy oczywiscie nic nie ma
moze warto sie zapytac kogos o cos?
ja np mam problem bo mi sie umowa konczy ta roczna i jestem w kropce.
Obserwuj wątek
    • teufel Re: TPSA + NiEOSTRADA 30.08.04, 12:28
      www.gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=9789
      • camelot Re: TPSA + NiEOSTRADA 30.08.04, 15:03
        Niby sie wszytsko zgadza. Ja podpisałem aneks do umowy na nastepne 12 miesięcy
        i nic nie mówili żeby coś się miało zmienić. Korzystam z opcji 640. Ten link
        wydaje mi się być realnym. Jednakże zwróccie uwagę że wprowadza się nowe wersje
        512 i 1024 i nowe ceny. Zgodnie z tym co jest tam napisane wycofuja sie z opcji
        640 i 320 ale dla tych co mają umowy podpisane nadal beda swiadczyc takie
        uslugi za te cene i na takich warunkach. Dlatego uwazam ze nie ma strachu
        (chociaz z telekomuna nigdy nic nie wiadomo). Ja podpisalem aneks na kolejne 12
        miesiecy i moga mi nadmóchać. Mysle ze warto popodpisywac te przedluzenia umow
        na kloejne 12 miesiecy jeszcze w sierpniu gdyz nie wiadomo jak bedzie we
        wrzesniu. W przypadku opcji 640 to sie oplaca bo nie ma ograniczen transferu.
        • Gość: wielki belt Re: TPSA + NiEOSTRADA IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.08.04, 15:32
          Jezeli nie brac pod uwage zasiegu Dialogu to za cene 99 zeta mozna miec lacze 2
          razy szybsze (1mbit) i brak limitu transferu :)

tak swoja droga absurdem jest taki sam limit dla lacza 512 i 1024, ktory ma byc
          w tepsie
          • Gość: mat28 Re: TPSA + NiEOSTRADA IP: *.profiline.com.pl 30.08.04, 15:44
            Specjaliści od Czubówny znów popisali się wyobraźnią. Po co komu wprowadzane od
            września łącze 1 Mbit z ograniczeniem transferu do 5GB??? Przecież przy takiej
            prędkości to ten limit wyczerpie się w kilka dni!
            • camelot Re: TPSA + NiEOSTRADA 30.08.04, 19:36
              Może i Dialog lepszy i tańszy i może Toya ale tem gdzie mieszkam jestem tylko
              skazany na TPSA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka