pawel-strzalka 10.09.04, 16:20 koło 10 widzialem na śmigłego-rydza "1", przed chwilą z pilsudskiego w śmigłego skrecała "5" na czerwonych numerach, jakaś awaria? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bogdan28 Re: awaria na kilinskiego? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 18:15 Awaria wynikla z powodu pekniecie rury z woda. wodociagi dzialaja ostro. do odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: awaria na kilinskiego? 10.09.04, 18:18 No to ładnie:O Długo!! Ukalo napisał mi, że z Górniaka co chwilę "Z" odjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: awaria na kilinskiego? IP: *.toya.net.pl 10.09.04, 18:26 Mają tablice z napisem "autobus za tramwaj" - wygląda więc na to, że w tym roku w Łodzi "narodziła się nowa, świecka tradycja". :> Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: awaria na kilinskiego? 10.09.04, 18:30 Przeciętnego pasażera nie interesuje co jest napisane, lecz to, żeby szybko i bezpiecznie dojechał:) A czy dobrze czy źle?? Nie wiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka www.mpk.lodz.pl 10.09.04, 18:33 zastanawia mnie czemu na oficjalnej stronie mpk podawane są tylko informacje o planowanych zmianach w rozkładzie, czy tak trudno byłoby na biezaco informować o aktualnych utrudnieniach w ruchu, o tym ze jakaś trasa jest chwilowo zmieniona lub ze na jakiejś ulicy stoją tramwaje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: www.mpk.lodz.pl IP: *.tpnets.com 10.09.04, 19:33 myślę, że i tak nie masz laptopa z bezprzewodowym dostępem do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: www.mpk.lodz.pl 10.09.04, 19:34 no ale przed wyjsciem z domu mogłbym sprawdzić czy mam szanse dotrzeć tam gdzie chce tak jak zwykle czy tez mam byc przygotowany na totalny burdel komunikacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: www.mpk.lodz.pl IP: *.tpnets.com 10.09.04, 20:35 Napisz do Expressu. A w ogóle masz na myśli awaię wodociągu a w domyśle wykolejenia? Przez pół godziny, w trakcie któej nie odświeżysz przeglądarki wszystko wróci do normy. Ale pomysł masz dobry. Tyle, że trzeba by znaleźć do tego jeszcze jakąś duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: www.mpk.lodz.pl 10.09.04, 21:40 a widzisz-nie wróciło. Około południa coś się stało,a jeszcze 40 minut temu (widziałem,widziałem!) 1-ka i 5-ka jeździły z czerwonymi tablicami (poza nimi nie ma żadnej informacji.fajnie!). Ja myślę,że pies leży gdzie indziej-aktualizacja strony MPK najpewniej musi płacić za każdą zmianę...i się nie opłaca. A taka informacja byłaby przydatna. na stronie www.komunikacja.krakow.pl to działa, dziwne że Krakusi nie myślą Twoimi kategoriami,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataniel Re: awaria na kilinskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:42 Może ma to cos wspólnego z wykolejeniem się tramwaju na skrzyżowaniu Rzgowskiej i Dąbrowskiego właśnie troszkę przed 10. Sznur tramwajów które utknęły w korku sięgał Pl. Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: awaria na kilinskiego? 10.09.04, 19:30 Może tak, ale na pewno nie tylko to, bo "4" nie jeźdźi przez to skrzyżowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: awaria na kilinskiego? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 10.09.04, 20:23 Byla (jest?) jakas awaria w okolicach Milionowej, o ile dobrze uslyszalem. Tramwaje nie jezdzily (jezdza) tylko w kierunku na poludnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan28 Re: awaria na kilinskiego? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 21:21 Tablice autobus za tramwaj oraz pisakami napisane 1,4,5.i jezdza objazdem tylko w strone poludniowa. Odpowiedz Link Zgłoś