Dodaj do ulubionych

awaria na kilinskiego?

10.09.04, 16:20
koło 10 widzialem na śmigłego-rydza "1", przed chwilą z pilsudskiego w
śmigłego skrecała "5" na czerwonych numerach, jakaś awaria?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bogdan28 Re: awaria na kilinskiego? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 18:15
      Awaria wynikla z powodu pekniecie rury z woda. wodociagi dzialaja ostro. do
      odwolania.
    • teufel Re: awaria na kilinskiego? 10.09.04, 18:18
      No to ładnie:O Długo!! Ukalo napisał mi, że z Górniaka co chwilę "Z" odjeżdża.
      • Gość: luki Re: awaria na kilinskiego? IP: *.toya.net.pl 10.09.04, 18:26
        Mają tablice z napisem "autobus za tramwaj" - wygląda więc na to, że w tym roku
        w Łodzi "narodziła się nowa, świecka tradycja". :>
        • teufel Re: awaria na kilinskiego? 10.09.04, 18:30
          Przeciętnego pasażera nie interesuje co jest napisane, lecz to, żeby szybko i bezpiecznie dojechał:) A czy dobrze czy źle?? Nie wiem:-)
    • pawel-strzalka www.mpk.lodz.pl 10.09.04, 18:33
      zastanawia mnie czemu na oficjalnej stronie mpk podawane są tylko informacje o
      planowanych zmianach w rozkładzie, czy tak trudno byłoby na biezaco informować
      o aktualnych utrudnieniach w ruchu, o tym ze jakaś trasa jest chwilowo
      zmieniona lub ze na jakiejś ulicy stoją tramwaje???
      • Gość: Bart Re: www.mpk.lodz.pl IP: *.tpnets.com 10.09.04, 19:33
        myślę, że i tak nie masz laptopa z bezprzewodowym dostępem do internetu.
        • pawel-strzalka Re: www.mpk.lodz.pl 10.09.04, 19:34
          no ale przed wyjsciem z domu mogłbym sprawdzić czy mam szanse dotrzeć tam gdzie
          chce tak jak zwykle czy tez mam byc przygotowany na totalny burdel komunikacyjny
          • Gość: Bart Re: www.mpk.lodz.pl IP: *.tpnets.com 10.09.04, 20:35
            Napisz do Expressu. A w ogóle masz na myśli awaię wodociągu a w domyśle
            wykolejenia? Przez pół godziny, w trakcie któej nie odświeżysz przeglądarki
            wszystko wróci do normy. Ale pomysł masz dobry. Tyle, że trzeba by znaleźć do
            tego jeszcze jakąś duszę.
            • geograf Re: www.mpk.lodz.pl 10.09.04, 21:40
              a widzisz-nie wróciło.
              Około południa coś się stało,a jeszcze 40 minut temu (widziałem,widziałem!) 1-ka i 5-ka jeździły z czerwonymi tablicami (poza nimi nie ma żadnej informacji.fajnie!).

Ja myślę,że pies leży gdzie indziej-aktualizacja strony MPK najpewniej musi płacić za każdą zmianę...i się nie opłaca.
              A taka informacja byłaby przydatna.
              na stronie www.komunikacja.krakow.pl to działa, dziwne że Krakusi nie myślą Twoimi kategoriami,prawda?
    • Gość: Nataniel Re: awaria na kilinskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:42
      Może ma to cos wspólnego z wykolejeniem się tramwaju na skrzyżowaniu Rzgowskiej
      i Dąbrowskiego właśnie troszkę przed 10. Sznur tramwajów które utknęły w korku
      sięgał Pl. Niepodległości.
      • teufel Re: awaria na kilinskiego? 10.09.04, 19:30
        Może tak, ale na pewno nie tylko to, bo "4" nie jeźdźi przez to skrzyżowanie.
    • Gość: J.S. Re: awaria na kilinskiego? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 10.09.04, 20:23
      Byla (jest?) jakas awaria w okolicach Milionowej, o ile dobrze uslyszalem.
      Tramwaje nie jezdzily (jezdza) tylko w kierunku na poludnie.
    • Gość: Bogdan28 Re: awaria na kilinskiego? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 21:21
      Tablice autobus za tramwaj oraz pisakami napisane 1,4,5.i jezdza objazdem tylko
      w strone poludniowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka