Gość: teufel IP: 212.160.252.* 11.04.02, 23:28 Prosze o wpis osób, które chcą, żeby powstała ul. Forumowa. Jeżeli będzie dużo wpisów to może "Gazeta" pokaże UMŁ i zgodzą się na taką nazwę ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saida Re: Ulica Forumowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 11.04.02, 23:30 czemu nie...niech bedzie... ...pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ulica Forumowa 12.04.02, 12:02 Poprzeć mogę, ale w realizację takiego projektu szczerze wątpię... ;-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Ulica Forumowa IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:52 powiedzieć popieram niezaszkodzi ;P. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Ulica Forumowa IP: *.mipro.pl 12.04.02, 14:28 Zamawiam ulicę Łódzkiego Forum GW na Retkinii Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Ulica Forumowa 12.04.02, 15:32 Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > Zamawiam ulicę Łódzkiego Forum GW na Retkinii podpisuję się oburącz, ten pomysł podoba mi się baaaardzo :) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ulica Forumowa 12.04.02, 15:46 No skoro tak to ja też jestem za, ale... za ulicą KFŁ :-) pozdrowy www.kfl.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Ulica Forumowa IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.02, 13:28 jak szalec to szaleć: może tak jakieś nowe osiedle bedzie miało internwetowe nazwy? wtedy i ulica portalowa, i forumowa, i kafelkowa, i serwerowa, i klawiaturwa, i inne będą miały rację bytu :))) ps. jakie inne mogłyby być nazwy na takim osiedlu? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 13.04.02, 13:31 Proponuje nazwac tak ulice na budowanym Olechowie/Janowie:)) Proponuję nazwy ulic: -ulica Nałogowa, -ulica Sztywnego Łacza, -ulica Głośnikowa -ulica Komputerowej Myszki:) -ulica Forumowa -ulica Portalowa -ulica Wyszukiwarki -ulica Wortalowa -ulica Mass Mediów:) -ulica INTERNETOWA :)) Kilka szalonych pomysłów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Ulica Forumowa IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.02, 13:39 cd. - Ulica Kursorowa - Ulica Windowsowa - Ulica Linuxowa - Ulica Billa Gatesa :) - Ulica Cyfrowa - Ulica FDD - Ulica CD ROMowa - Ulica Wypalania/ Wypałowa (ukłon w stronę sapera) . . . Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Ulica Forumowa 13.04.02, 16:10 Dziękuję za ukłon :))) i odkłaniam się nisko, do samej klawiatury :)))))) A moje propozycje: ul. Podkładki pod mysz ul. Format c:/ ;) ul. Resetowa Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ulica Forumowa 13.04.02, 16:17 Ulica Monitorowa Ulica Wątkowa Ulica E-mailowa Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 13.04.02, 16:33 ulica drukarkowa ulica skanerowa ulica DVD-ROM-owa ulica CD-ROM-owa ulica karty graficznej ulica akceleratora grafiki (to na pamiatkę;) ulica karty dźwiękowej ulica kółka (scrolla) od myszki ulica kulki od myszki ulica przycisków od klawiatury ulica kineskopowa ulica Fire Wire'u Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ulica Forumowa 13.04.02, 16:37 Ulica Bannerowa Ulica Czatowa Ulica Linkowa Ulica Webmasterska Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 13.04.02, 16:41 ulica Spamowa ulica Bannowa (od Ban(n)owania) ulica Pudełka od CD ulica Dyskietkowa ulica Kablowa ulica Światłowodowa ulica Atramentowa ulica Tuszowa ulica Tonerowa Ulica Igłowa ulica Laserowa ulica KUBKA GAZETY.PL!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ulica Forumowa 13.04.02, 16:46 No to już możemy ze trzy osiedla obdzielić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 13.04.02, 16:48 Ale one duże będa:)) Hmmmmm.... kto zgłasza nasze propozycje Radzie Miasta??:)) (ciekawe czy wiedza co oznacza połowa tych nazw...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ulica Forumowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 21:32 A ja bym chciał jeszcze ulice: iMacową PowerMacową Apple'ową iBookową PowerBookową Jabłkową MacOSową Steve'a Jobsa Finderową pozdrawiam z Krakowa "oceniacz forumów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Ulica Forumowa IP: *.pai.net.pl 16.04.02, 07:54 Tylko, zeby mi to byla jaks porzadna ulica ! W centrum, szesciopasmowa i z pasem sieleni na srodku. I ma lczyc wszystkie najwazniejsze miejsca w Łodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ulica Forumowa 16.04.02, 08:35 Żeby zadowolić wszystkich forumowiczów, powinny nią jeździć tramwaje. I koniecznie musi być wzdłuż niej ścieżka rowerowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Ulica Forumowa IP: *.pai.net.pl 16.04.02, 08:43 I waskotorówka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 16.04.02, 13:31 do tego opisu pasuje prawie dokładnie Piłsudskiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ulica Forumowa 16.04.02, 16:30 Taaaak, tylko z tą zielenia jest nienadzwyczajnie. I do ścieżki rowerowej są jakieś zastrzeżenia. A przede wszystkim nie nazywa się Forumowa ;-) P.S. Ach, no i nie ma wąskotorówki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Ulica Forumowa IP: *.p.lodz.pl 16.04.02, 22:44 Jakto nie ma? A tramwaj? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 17.04.02, 15:51 Tramwaj też!!! Ale tu chodziło o taka żelazna waskotorówkę...jak w Rogowie!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Ulica Forumowa 19.04.02, 20:28 Proponuj także budkę z Gazetą i dostępem do Gazetowego Forumna na każdym skrzyżowaniu oraz dla Kafelków tzw. ogródki , żeby miały gdzie odpocząć i mogły pooddychać świeżym powietrzem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 19.04.02, 20:33 LUDZIE!!! Czemu my jeszcze na to nie wpadliśmy!!! Popieram i podpisuję się pod tym pomysłem wszystkimi pięcioma kończynami!! Ogródki i kawiarenki dla KaFeLków!! (nasza organizacja przybrałaby na członakch i sile;) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Ulica Forumowa 19.04.02, 20:55 zapomniałam o dostępie do ścieżek rowerowych, przeciez to bardzo ważne. Lepiej odrazu zaplanować niż później wciskać byle gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 19.04.02, 21:01 a specjalne miejsce w tramwaju tez się znajdzie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzian Re: Ulica Forumowa IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 19:02 Zapomnieliście o ulicy Błędu Krytycznego. A jeśli chodzi o place to mógłby powstać plac Trzech Klawiszy (Ctrl-Alt-Del). Z pozdrowieniami dla wszystkich użytkowników CUDOWNEGO DZIECKA MICROSOFTU. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ulica Forumowa 16.04.02, 20:53 Gość portalu: Łodzian napisał(a): >A jeśli chodzi o place to mógłby powstać plac Trzech Klawiszy (Ctrl-Alt-Del). Brawo, rewelacja ;-)))))))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikr Re: Ulica Forumowa IP: *.bluewin.ch 16.04.02, 21:05 trzeba uwazac, zeby unikac nieuzasadnionych skojarzen, np. wielu ludzi moze sie zastanawiac, co to za wybitny Rosjanin ten Forumow. A ulica Trzech Klawiszy bardziej mi sie kojarzy z wieziennictwem niz Ctrl/Alt/Del pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ulica Forumowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 22:41 plac Jabłka w kształcie Jabłka (logo Apple) Odpowiedz Link Zgłoś
bruno11 Re: Ulica Forumowa 16.04.02, 22:45 Wy tu sobie od pewnego czasu jaja robicie, a ja uważam, że pomysł jest doskonały. Ci z gazety będą palantami, jeżeli go nie podejmą. No po prostu rewelacja - nazwać ulicę Forumowa. I wszyscy wiedzą, że to na cześć forum gazety i forumowiczów gazety. Moje uznanie dla autora pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Ulica Forumowa 17.04.02, 11:24 A może jeszcze: ul. Rady KFL ul. Prezesowa ul. Portalowa ul. Procesorowa (nie wiem, może już była zgłaszana) ul. Okienkowa ul. Nieprzespanych nocy oraz Plac Niebieskiego Ekranu Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ulica Forumowa 17.04.02, 11:37 Lubię Was wszystkich, ale naprawdę nie jesteście NORMALNI!!!Pozdrawiam:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Ulica Forumowa 17.04.02, 15:55 bartuch napisał(a): > Lubię Was wszystkich, ale naprawdę nie jesteście NORMALNI!!!Pozdrawiam:-)))))) A miałeś kiedyś jakieś wątpliwości ??? ;-))))))) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Ulica Forumowa 17.04.02, 18:27 bartuch napisał(a): > Lubię Was wszystkich, ale naprawdę nie jesteście NORMALNI!!!Pozdrawiam:-)))))) Widzicie go! Pierwszy Normalny się znalazł :)))) Poproszę jeszcze o ulicę Plików Cookie, ulicę Adminów ulicę Redakcji (Redakcjo, proszę o zapamiętanie, kto pamiętał o Redakcji) a główną ulicą osiedla powinna być ulica Krasnoludków. pozdrawiam PS. Czy flipy już projektują osiedle? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ulica ForumowaDO KROPKA 19.04.02, 11:05 Jasne, ze nie jestem normalny. I bardzo dobrze:-)))))))) Ale ta ulica????Oj, Kropeczko....Tradycyjne pozdrowienia dla Słoneczka (zobaczę Jej Wysokośc dopiero po weekendzie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Ulica Forumowa IP: *.pai.net.pl 19.04.02, 20:52 bartuch napisał(a): > Lubię Was wszystkich, ale naprawdę nie jesteście NORMALNI!!!Pozdrawiam:-))))))< A czy ktos Ci kiedys obiecywał, ze bedziemy????????? No! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica Forumowa 19.04.02, 20:54 KAsiu! Zauważ przez jak długi czas miał takie złudzenia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Ulica Forumowa 19.04.02, 11:20 To ja jeszcze poproszę o ulicę Netszkapową i Mozillową tudzież oczywiście NT-ową. Aha, no i Plac Programu "nieznanego" oraz Skwer Nieprawidłowej Operacji. Odpowiedz Link Zgłoś