Dodaj do ulubionych

absolwenci XXVI LO

22.09.04, 08:35
Kto idzie na jubileusz 55 lecia w dniu 2 pażdziernika?
Obserwuj wątek
    • dzekil Re: absolwenci XXVI LO 22.09.04, 08:45
      Ja się cały czas zastanawiam. Byle jaki ze mnie jest jeszcze absolwent. Dopiero
      dwa lata od matury minęły - jakoś zbyt jeszcze czuję tą szkołę w kościach. Choć
      może na oficjalną część sie wybiorę.

Poza tym wydaje mi się, że dość drogo ta impreza została wyceniona :-/.
    • Gość: meena Re: absolwenci XXVI LO IP: *.toya.net.pl 22.09.04, 08:53
      mnie jakos na zjazd nie ciągnie.Od matury 6 lat minęło ale jeszcze nie tęsknię:)
    • Gość: Michał M. Re: absolwenci XXVI LO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.09.04, 09:35
      Ile sobie szkoła życzy za udział w imprezie? Jeszcze się wolno zapisać? Minęło
      12 lat od mojej matury, trochę zatęskniłem. Ale jeśli cenę ustalono zaporową,
      to sobie daruję.
      • dzekil Re: absolwenci XXVI LO 22.09.04, 09:37
        Ponoć (bo informacja pochodzi z drugeij ręki, tzn. od mojego dawnego kolegi z
        klasy) udział w samym spotkaniu kosztuje 40 zł, a bal 130 zł.
    • Gość: st1 Re: absolwenci XXVI LO IP: *.makolab.pl 22.09.04, 09:58
      moze sie wybiore
    • Gość: Marcin N Re: absolwenci XXVI LO IP: 217.17.46.* 22.09.04, 10:15
      Wszystkie renomowane szkoły osobiście zapraszaja na jubileusze- jak nie dostane
      zaproszenia listownie to nigdzie nie ide. To paranoja żebym sie dowiadywał o
      jubileuszu z internetu.
      PS Pozdrawiam wszystkich absolwentów biol-chemu Pani prof Rozbickiej rocznik
      matury 92

Pzdr Marcin N
      • Gość: Michał M. Re: absolwenci XXVI LO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.09.04, 11:16
        A ja pozdrawiam wszystkich absolwentów mat-fizu Pani prof. Witkowskiej rocznik
        matury 92 ;-) Ale także tych z humanu, obu biol-chemów, drugiego mat-fizu i
        ogólnej ;-) W szczególności Przedmówcę z tego samego rocznika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka